Kezdőoldal Ágak Egy sikeres méregtelenítés eredménye, egy új élet világra jövetelének története – Pataki-Szarvady Beatrix HV a Sinka-ágon

Egy sikeres méregtelenítés eredménye, egy új élet világra jövetelének története – Pataki-Szarvady Beatrix HV a Sinka-ágon

 

Pataki-Szarvady Beatrix, amikor megkapta a Csordás-kupát, s amikor megszületett a kisfia…

Pataki-Szarvady Beatrix egy győri gyárban élte mindennapjait, immár 12 éve. Munkáját utálta: állandó éjszakai műszakozás, állandó túlóra, ráncigálás, s azt is, hogy nem becsülik meg az ember munkáját, és persze átlag alatti volt bérezése is. Ő így élte meg ezt a helyzetet, ami – egy másik nézőpontból – egy sikeres, szép történet előzménye. De az új verzióhoz is kellett Ő. És persze a Biocom. Avagy: hogyan lett Pataki-Szarvady Beatrix hálózatvezető a Sinka-ágon, azon belül is a Csordás-csapatban, Nagy Zsuzsanna hálózatában? Egy csodálatos történet következik Beus Biocomos útjáról a HV szintig, az érintett tollából.

Micsoda csapat!

Regenoros átalakulás…


Próbálkozás éveken át
Már évek óta szerettünk volna a férjemmel családot alapítani, sajnos, több év sikertelen próbálkozás volt mögöttünk. Véletlenek nincsenek, nincs semmi véletlenül – halljuk sokszor. Hogy miért is?

Egy „véletlen” találkozás
Egy tavaszi napon találkoztam Nagy Zsuzsanna hálózatvezetőmmel. Zsuzsát már régebbről ismertem. Egy beszélgetés alkalmával megemlítette a Reg-Enort. Azt se tudtam, hogy eszik-e vagy isszák. Már annyi mindent kipróbáltunk a férjemmel, hogy legyen babánk, de semmi nem segített. Ekkor már több sikertelen lombik programon vettünk részt. Nagyon el voltam keseredve. De Zsuzsa belerakta a bogarat a fülembe. Aztán újból találkoztunk, és ekkor beregisztráltam a rendszerbe, majd megrendeltem a termékeket, elkezdtem a kúrát.

A szponzor-családtaggal, Nagy Zsuzsannával


Képzésen hoztam döntést
Az első képzés, amire elmentem, a budapesti nemzetközi nagyrendezvény volt. Csak bámultam, hogy mennyi embernek sikerült fogynia a Reg-Enor kúrával, hogy sima hétköznapi emberek honnan hová jutottak. És persze a jutalékról nem is beszélve… Ekkor döntöttem el, hogy nem fogom ingyen jártatni a számat, ha ebből jutalékot is tudok kivenni, és persze közbe nagyon is élveztem.

Regenoros átalakulás
Merthogy, el ne felejtsem: szépen olvadtak le rólam a kilók a teljes életmódváltással járó kúra segítségével. Sorba jöttek a gratulációk. Munka mellett kezdtem el építeni  a hálózatomat. Egyre több ember csatlakozott hozzám, hogy látták rajtam a változást. Ezután minden képzésen ott voltam.

Ez a kép magért beszél…

Igazi csodababaként érkezett Noel


Élvezetes a Biocom munka
Az első jutalékom 22000 Ft volt, amiért – őszintén megmondva – nem sokat tettem, csak beszéltem magáról a Biocomról és a termékekről. Ekkor felismertem, hogy egyre jobban élvezem, hogy segíttek másokon, és hogy hálásak nekem. Jobban élveztem, mint a főállásomat. Munka mellett is napi 4-5 órát is foglalkoztam a Biocommal, mert élveztem!

Csodás terméktapasztalat
Természetesen a Reg-Enorral (a Reg-Enorért…) csatlakoztam a Bioomhoz. 6 hónapnyi teljes életmódváltással járó kúra után 11 kg-tól sikerült megszabadulnom, eédobtam pár problémát és bogyót is, de ami a legcsodálatosabb érzés, hogy három sikertelen lombik program után a a negyedik beavatkozás sikerült! Nem azt állítom, hogy a csodaszer hatására, de tény, a teljes életmódváltásos kúra erősen részes lehet ebben…

Jött az áldás
2019. március 7-én megszületett a kisfiam. Egy igazi csodababa számunkra! Örökké hálás leszek Csordás Anikónak, Arany Hálózatvezetőmnek, és Nagy Zsuzsának, Ezüst Hálózatvezetőmnek, hogy elhozták az életünkbe a Biocomot.

Ahogy Kónya Gyuri mondja
Kónya György ágvezetőnk, hálózatigazgatónk szokta mondani: csak lazán. Én is ezt tettem. Elengedtem az eddigi görcsöket. Aztán szépen lassan lettek munkatársaim. Most már 4 aktív, 4. és 5. karrierszintű munkatársam van, szépen haladnak. Elfogadják a tanácsomat, és alázatosak. Éva és Tündi is szépen fejlődnek, folytatódik a másolás.

Itt valóban megkapja az elismerést a munkájáért


Micsoda kupaátvétel!
Mikor beérik az ember munkája… Ilyen sikerekben nem volt részem… És ami hihetetlenül jólesett, hogy a kórházban vehettem át a hónap legdinamikusabban fejlődő HV címért járó Csordás-kupát, hiszen ekkor született meg a kisfiam. Kimondhatatlanul hálás vagyok mindkettőjüknek, Zsuzsának és Anikónak, hiszen ha ők nem lennének, én sem lennék itt. Köszönöm a sok tanítást, biztatást, egyszerűen azt, hogy megmutatták nekem, hogy a mókuskeréken kívül is van más élet!

Célok a Biocomnál
Egyelőre még nem vagyok főállású Biocomos, de ez cél. Az Ezüst Hálózatvezető szint a következő lépés, amiért mindent meg is teszek. Csak követnem kell a példaképemet, Zsuzsát, aki a vezetőm, de nem csak a vezetőm, hanem aki szinte családtag is lett eközben. Hiszen a Biocom egy csodálatos nagy család! És nem „üzleti” szempontból: szabad, kötetlen élet magamnak és a páromnak. És hogy a kisfiammal együtt lehessek, minél többet. És: minél több meddő páron segíteni…

Biocom jövőkép
Így néz ki, amit becsukott szemmel elképzelek: óriási hálózatomat vezetem. Képviselem a Biocomot mindenhol, és közben elismernek, és kiegyensúlyozott, boldog családi életet élek…

Pataki-Szarvady Beatrix, hálózatvezető a Sinka-ágon, a Csordás-csapatban

A Kónya-ág júniusi nemzetközi nagyrendezvényén már példaként ülhetett a színpadon, válaszolva Tarczy Gyula kommunikációs vezető kérdéseire

A kép jobb szélén álló Csordás Anikó is nagyon örül Beatrix sikereinek, és persze sokat tett is érte…

Egy teljes kép: Nagy Zsuzsa, elismerés, Reg-Enor…

 

Ezeket olvastad már?