Kezdőoldal Ágak ,,Ha el tudod képzelni, meg is tudod csinálni” – Ő elképzelte és megcsinálta: Tóthné Molnár Ibolya HV a Kónya-Sinka-Gyuris ágon, Csordás Anikó csapatában

,,Ha el tudod képzelni, meg is tudod csinálni” – Ő elképzelte és megcsinálta: Tóthné Molnár Ibolya HV a Kónya-Sinka-Gyuris ágon, Csordás Anikó csapatában

IMG_1596

Tóthné Molnár Ibolya, mosonmagyaróvári HV a Sinka-Gyuris-ágon

Tulajdonképpen szűk másfél év történetét sűrítette néhány bekezdésbe Tóthné Molnár Ibolya. A Sinka-Gyuris-ág mosonmagyaróvári hálózatvezetője azonban igazából egy nagyon lényeges pontot fejt ki az elején: a döntés meghozatalát. Mert, ha nem elégedetlen az alakjával, s nem hisz a Reg-Enor kúrában, akkor… De hitt és belekezdett. Ebben nagy segítségére volt az elején a közvetlen szponzora, Cseh-Németh Erzsébet, és a győri Ezüst Hálózatvezető, Csordás Anikó, aki azóta is segíti a munkáját, hogy ő is elérhesse azt a szintet. Szép példa a Sinka-Gyuris-ágról: egyszerűen csak a terméket kell használni és „akcióba lendülni”, ahogy ő alább írja. A többi közben megtanulható a tréningeken…

01

Tóthné Molnár Ibolya (balról), amikor Társult Hálózatvezető lett. A képen még ott mosolyog szponzora, Cseh-Németh Erzsébet, ágvezetője, Gyuris Annamária és Csordás Anikó Ezüst Hálózatvezető.

Elégedetlenségből Reg-Enor kúra
2016. szeptemberében barátnőm meghívására vettem részt egy beszélgetésen. Vezetőnk, Csordás Anikó nagyon sok jó dolgot mesélt a termékekről, elsősorban a Reg-Enorról. Mint általában minden nő, így én is elégedetlen vagyok az alakommal, ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom a kúrát. Ekkor már néhány ismerősöm regenorozott, szépen olvadtak le róluk a kilók, egészségi állapotuk javult.

Ibolya a csapatának egy részével. Balról: Cseh-Németh Erzsébet szponzor, Németh Rudolfné 5-ös szintű munkatársa és Honfi Gézáné 5-ös szintű munkatársa.

Ibolya a csapatának egy részével. Balról: Cseh-Németh Erzsébet szponzor, Németh Rudolfné 5-ös szintű munkatársa és Honfi Gézáné 5-ös szintű munkatársa.

Elzárkózás után regisztráció
Anikó vázolta az üzleti lehetőségeket is, ami elől teljesen elzárkóztam, mivel korábban már egy másik MLM cégben tevékenykedtem több-kevesebb sikerrel.

De csábító volt a tagi ár… Ekkor még felfoghatatlan volt számomra, hogyan fogom megcsinálni a 200 pontot, hogy még olcsóbban tudjak vásárolni.

Néhány nap gondolkodás után meghoztam a döntést és beregisztráltam a Biocom nagy csapatához. Megrendeltem az első 3 üveg Reg-Enort.

Tóthné Molnár Ibolya a Gyuris-kupával, amit a 35%-os fejlődéséért kapott

Tóthné Molnár Ibolya a Gyuris-kupával, amit a 35%-os fejlődéséért kapott

A kezdeti tagadásból beindulás, majd jutalék
Miután a baráti, ismeretségi köröm nagy, rögtön akcióba lendültem. Szépen gyűltek a pontok. 2016. október hónapra már jutalékot is számlázhattam.

Hónapról-hónapra lépkedtem felfelé a szinteken, ami nagy boldogsággal töltött el, még nagyobb lendülettel dolgoztam.

Ibolya a vezetőjével, Csordás Anikó Ezüst Hálózatvezetővel (balról)

Ibolya a vezetőjével, Csordás Anikó Ezüst Hálózatvezetővel (balról)

HV, majd a hónap hálózatvezetője lettem
Anikó folyamatosan segített, sokat járt le hozzánk Mosonmagyaróvárra, hogy átadja nekünk azt a tudást, szakmai segítséget, amitől szárnyalni tudunk. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen 2017. márciusában elértem a HV szintet. A május hónap annyira jól sikerült, hogy a júniusi Startképzésről a „Hónap Legdinamikusabb Hálózatvezetője a Gyuris-ágon” vándorserleggel jöhettem haza.

Ibolya (balról) a hálózatvezetői oklevéllel és kitűzővel

Ibolya (balról) a hálózatvezetői oklevéllel és kitűzővel

Pozitív terméktesztek
Egyre több terméket próbáltunk ki, így nyugodt szívvel tudtam ajánlani másoknak is. Több pozitív visszajelzést kaptam a Grapefruitmag cseppről, a samponról, ami egyeseknek hajhullási problémájuknál jelentett pozitív tapasztalatot – és még sorolhatnánk.

Ágvezetőjével, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

Ágvezetőjével, Kónya György Ezüst Hálózatigazgatóval

Van kivel dolgozni
A csapatomban több lelkes munkatárs is van, ők is szépen lépegetnek felfelé. Többször összejövünk, megosztjuk egymással a tapasztalatokat, tanulunk egymástól, segítjük egymást.

Vezetőképzésen Visegrádon

Vezetőképzésen Visegrádon


Ezüst célok

Célom, hogy 2018-ban Ezüst Hálózatvezető leszek. Fontos, hogy megtaláljam azokat az embereket, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint én, s tudom őket tanítani, motiválni. Van bennük kellő tisztelet és alázat.

Feltölt a Biocom
A Biocom számomra életforma, a képzések, a csapatszellem nagyon megfogott. Azt a rengetek tudást, amit a képzéseken kapunk, a mindennapokban is hasznosítani tudjuk. Akár a Szakmai Nap, akár a Startképzés hatalmas erőt ad, mert az a rengeteg pozitív energia, jószándékú, mosolygós ember, barát, akivel ott találkozunk, mind-mind energiával tölt fel. A családom, a férjem támogatja a munkámat, ő is a csapatom tagja, jelenleg 4-es szintű munkatárs.

Egy záró gondolat a sok kedves közül
„… A siker abból fakad, hogy kitűzünk egy célt, egy változást, amit el szeretnénk érni. És amíg nem léptük át a célvonalat, addig nincs megállás.”

Ezeket olvastad már?