Kezdőoldal Ágak Az egészség a legfontosabb, de a hobbiból életút is lehet – Startnapozott Miskolcon a Sinka Siker Team

Az egészség a legfontosabb, de a hobbiból életút is lehet – Startnapozott Miskolcon a Sinka Siker Team

Miskolcon, a Calimbra Hotel konferenciatermében jött össze ismét egy Starttalálkozóra a Sinka Siker TEAM. Ezúttal újdonsült krónikások mesélnek élményeikről, s még csak nem is hálózatvezetők, hanem erre törekvő kulcsemberek. Varró Katalin HV csapatából az észak-borsodi Keleméren élő Pácza Béla és munkatársa, Tar Anita ragadtak tollat felsőbb vezetőjük, Szilágyi Szabolcs kérésére mondva igent. A munkát megosztva Béla a nap első felénél jegyzetelt az átlagosnál jobban, az elismerésektől pedig Anita vette át a szót. A fotókkal támogatott cikk elolvasása alapján remek választás volt a kettős a november 6-i esemény felelevenítéséhez!

Krónikásaink: Tar Anita és szponzora, Pácza Béla 5. szintes kulcsemberek

Az egészség a legfontosabb
A november első vasárnapján megtartott képzés kulcsmondata számomra: „Ahhoz, hogy teljes életet éljünk, legfontosabb az egészségünk!” A nap házigazdái Szilágyi Szabolcs Arany HV és Hufnágel-Vörös Andrea hálózatvezető voltak. A képzés megkezdése előtt köszöntötték arany kitűzős hálózatvezetőnket, Varró Katalint születésnapja alkalmából, hisz itt, a Biocomnál mindenkit megbecsülünk. A bevezető részben Andreától és Szabolcstól nagyszerű előadás keretében hallgathattuk meg, hogy „miért a Biocom?”, s mi is ez az életmód, melyet egyre többet választunk. Saját sztori és életmód kapcsán hallhattunk megoldásokat egy szebb és jobb, egészségesebb élet eléréséhez.

A nap műsorvezetői, Hufnágel-Vörös Andrea HV és mentora, Szilágyi Szabolcs Arany Hálózatvezető

Tiszta víz, tiszta gondolat
Az első és leginkább várt előadást csapatunk egyik kiváló gyógyítója, Mészáros István tartotta. Tiszta víz, tiszta gondolat jeligével – a hálózatvezetőként is teljesítő – Istvántól egy nagyszerű, tapasztalatokkal teli előadást kaptunk, így a covid betegség minden formájáról is szereztünk hasznos információkat. Milyen felismerést tehetünk egy-egy megbetegedés során? Elsősorban azt, hogy nem figyeltünk kellőképpen magunkra. Prezentációját saját tapasztalataira, valamint vizsgálataira építette, s aktuális helyzetekre vonatkoztatta, valós megoldásokat kínálva.

Mészáros István megoldásokat is kínált

Ötletes ajándékcsomagok
A szünet után „Egészséget ajándékba” címmel közeledő karácsonyhoz kaptunk ünnepi ajándékozási tippeket csapatunk három hálózatvezetőjétől.

  • Kocza Sándorné Katika vitamin csomagokat,
  • Csehely Andrea Botafinique szépségápolási termékeket állított össze, valamint
  • Dulayné Kiss Erika a pedagógusok ajándékozásához adott kiváló ötleteket.

Hálózatvezetői hölgykoszorú: Koczáné Katika, Csehely Andrea és Dulayné Kiss Erika mutatták be ajándékötleteiket

Megszólítás és jótékonyság termékeinkkel
Szilágyi Szabolcs a hezitáló rokonok, barátok részére állított össze ajándékcsomagot a legkedveltebb, leghasznosabb termékekből. Hufnágel-Vörös Andrea tavaly gyermekkórházat lepett meg édességgel és vegyszermentes tisztítószerekkel. Idén ehhez a kezdeményezéshez többen is csatlakozni fognak.

Vidám műsorhoz, vidám házigazdák illenek…

Közös „hobbijuk” lett a Biocom
A szünet után Szikora Olivér és Szikora-Gadóczi Nikolett hálózatvezető páros osztotta meg tapasztalatait, melynek „Életút a Biocom előtt és után” címet választották. Niki egészségügyi problémáira keresett megoldást, Olivér pedig a „jojó-effektusra”, illetve az allergiájára. A Biocommal elért eredmények után megváltozott szemléletmódjuk, céltudatosan vásárolnak, mindenben támogatják egymást. A csapatépítést Olivér kezdte, 4 hónap után lettek hálózatvezetők. Ez lett az életük, a közös hobbijuk. Céljuk, hogy 2023-ra főállású Biocomosok legyenek.

Szikora-Gadóczi Nikolett és férje, Szikora Olivér csodálatos és rövid történetüket mesélték el a problémáktól a hálózatvezetői szintig

S most következzenek Tar Anita, 5. szintű munkatárs gondolatai a nap további részéről.

Tar Anita krónikásunk két munkatársával, Makovicsné Fülemen Noémivel, aki 3. szintre lépett, és a friss 4-es Kovács Attiláné Mónikával

Pál-Jósvai Mónika: Merj harsányabb lenni!
Vallották ezt azok a hálózatvezetők, akik az elmúlt hónapban a legdinamikusabban fejlődtek.

Az Anitavilága Team kupáját névadója, Szabó Anita Viktória Arany Hálózatvezető adta át Pál-Jósvai Mónika Ezüst Hálózatvezetőjének, aki az utóbbi időben offline rendezvények szervezésével is fejlesztett, természetesen odafigyelve a meglévő csapatra is.

Pál-Jósvai Mónika Ezüst Hálózatvezető lett az Anitavilága Kupa győztese októberben

Dulayné Kiss Erika – online és személyesen
Ezután következett a Szilágyi Team-kupa átadása, melyet óvó nénink – aki aznap már szerepelt –, Dulayné Kiss Erika hálózatvezető vehetett át, nem kis elérzékenyülés közepette, ám annál megérdemeltebben. Erika nagy hangsúlyt fektet az online, és személyes kontaktok erősítésére egyaránt, teszi mindezt eredménnyel!

Dulayné Kiss Erika hálózatvezető, a Szilágyi Team kupagyőztese, aki már jó ideje nemcsak óvódásokat tanít az életre és egészségre, hanem egyre több felnőttet is

Övösné Csehely Andrea és Ötvös Tamás – egészségestek, személyes találkozók
A Sinka Kupa is gazdára talált, amit ágvezetőink, Sinka Tímea és Gyula adott át ezúttal egy remek párosnak. Így a tarcali Övösné Csehely Andrea és férje, Ötvös Tamás vehették át a serleget. Ők is nagy hangsúlyt fektetnek az egészségestek és személyes találkozók szervezésére, így az eredmények is magukért beszélnek. Gratulálunk mindannyiuknak!

A Sinka Házaspár, és a kupagyőztes Csehely Andrea hálózatvezető, Tarcalról

Hol lakik a pénz?
Sinka Gyula ágvezetőnk előadása lenyűgöző és magával ragadó volt! Egy mosógélen keresztül érzékeltette, milyen egyszerű megmutatni bárkinek: „Ne akarj senkit meggyőzni, mégis fontos beszélned hozzá, hogy értő, és kíváncsiságot felkeltő legyen a kommunikációd, és saját tapasztalásod! Aki készen áll rá, szólítsd meg, aki nem, annak az embernek adj még időt!”

Sinka Gyula Ezüst Hálózatigazgatónk remek példákkal mutatta meg, mik a lehetőségeink

A gondolatnak teremtő ereje van
Ágvezető párosunk hölgy tagja, Sinka Tímea tökéletesen foglalta össze a napot, ismét lelkünkre hatva, lelkesítve bennünket. Egy ideillő tanmesével zárt, melynek lényege: gondolataiddal sok mindent elérhetsz. „Gondolj jó dolgokra, mert akkor a jót, a sikeres szituációkat fogod magadhoz vonzani. A gondolatnak teremtő ereje van, és Te döntöd el, ezt az erőt mire használod!”

Sinka Tímea ágvezető: „Megérdemled, ha akarod, teszel érte, és továbbadod másoknak!”

Minden percét élveztük
Csodás és tartalmas nap volt. Vendégeim, akik velem tartottak, velem együtt minden percét élvezték! Már nagyon várjuk a következőt, december 10-én!

Sinkáéknál is minden másolódik: Sinka Pepe mesél arról, mit lát 15 évesen a Biocomban. Természetesen sziklaszilárd jövőképet!

 

Ezeket olvastad már?