Kezdőoldal Ágak Az erőt adó Reg-Enor békésszentandrási, telt házas estje

Az erőt adó Reg-Enor békésszentandrási, telt házas estje

A Reg-Enor Békésszentandráson is sokakat vonzott

A Reg-Enor Békésszentandráson is sokakat vonzott

Békésszentandrás is felkerült a telt házas Reg-Enor Estek térképére. Hogyan sikerülhetett? Először is, kellett hozzá egy nagy adag jó tapasztalat. Kondacsné Fazekas Évi elmondása szerint a fölösleges kilói mellett az őt régóta kínzó hasmenésétől is megszabadult a kúra hatására. Aztán kellett egy biztató, mindenben segítő szponzori háttér, a ceglédi Juhai Tünde vezetésével, valamint egy jókora elszántság és a sok érdeklődő. Akik jó része már ízlelgeti is a Reg-Enort és a Biocomot!

A beszámoló két nézőpontból érkezett, de mintha összebeszéltek volna… Mindenestre érdemes végigolvasni mindkettőt, hiszen az elsőből kiderül, hogyan épített fel a virtuális állapotból a szponzor egy emberi kapcsolatot, amelynek az eredménye (vagy inkább az első állmása) egy csodálatos Reg-Enor Est.

JUHAI TÜNDE: MINDENNEK OKA VAN!

Virtuálisból kapcsolat, bizalommal
Tudjuk, hogy mindennek oka van: Kondacsné Fazekas Évinek és nekem találkoznunk kellett az internet adta lehetőségek által, hiszen akik hasonlóan gondolkoznak, akkor azok „bevonzzák” egymást. Tavaly még csak telefonon és facebookon csevegtünk órákon át magunkról, tervekről, álmokról, teremtésekről és természetesen a Reg-Enorról és a Biocom adta lehetőségről is.

Az eredményektől lelkesen
Évi tavaly szeptember legvégén regisztrált és a Reg-Enor csodáira volt kíváncsi, ami később szuper eredményeket hozott neki. Ezen fellelkesülve kérdezte: mi lenne, ha csinálna  egy olyan Reg-Enor klubot, mint én is Cegléden? Erre  én visszakérdeztem, hogy mi lenne, ha egy Reg-Enor esttel indítanánk, ahova magát a feltalálót, Szabó Sigfridet is meghívnánk?

Sikeres találkozás
Még decemberben egyeztettem időpontot és ki is tűztük a február 11-i Reg-Enor est időpontját. Ekkor Évi és én még nem is találkoztunk személyesen, csak az éteren keresztül. Leutaztunk Békésszentandrásra Bicskeiné Olgival és január 24-én. A szomszéd városban, Szarvason, egy étteremben finom kávé és kapucsínó mellett beszélgettünk, valamint megkóstoltuk a hely specialitását. A találkozás pont úgy zajlott, ahogy azt elképzeltük!

Évi személyében egy tündérien mosolygós kis angyalkát ismerhettünk meg. Röviden ennyi az előzmény. De a folytatás ennél még fergetegesebb, amit a teltházas Reg-Enor Est is bizonyít, amit Évi szuperül megszervezett!

Dr. Deák Sándor fontos összefüggésekre mutatott rá

Dr. Deák Sándor fontos összefüggésekre mutatott rá

Reg-Enor menü a környéken?
Sőt, mindez folyatódhat! Az étterem, ahol először találkoztunk, annyira hangulatos volt, hogy felkeltette az érdeklődésünket, s a Reg-Enor menüvel kapcsolatban felhívtam az étterem tulajdonosát. Egy kedves és szimpatikus üzletemberrel beszéltem a részletekről és meginvitáltam a ceglédi, kóstolóval egybekötött Reg-Enor Partira, amit pont előző héten rendeztünk Cegléden. Oda nem tudott átjönni, de a békésszentandrási estre nem tudott nemet mondani az étterem tulajdonosa! A sok hasznos és érdemleges információ után még az est folyamán – ahová vittem kóstolót a Reg-Enor menüből, amit itt nálunk, Cegléden már nagyon szeretnek – átbeszéltünk sok mindent és a Reg-Enor menüben fantáziát látva, rábólintott a lehetőségre! Még aznap este telefonon beszéltünk Zsidek Balázzsal is, a Friss Food vezetőjével és az üzlet regisztrációja megtörtént. A történet innen folytatódik – hamarosan…

Ezek után nézzük, hogyan élte meg mindezt, a történet főszereplője, Kondacsné Fazekas Éva, aki foglalkozását tekintve webdesigner és rendszergazda.

KONDACSNÉ FAZEKAS ÉVA: HOGYAN SIKERÜLHETETT?
Csak beszélnem kellett…

Hogyan kerültem bele ebbe a szédületesen csodálatos forgatagba? Hogyan sikerült telt házas Reg-Enor estet tartanom Békésszentandráson? Nem volt nehéz dolgom, egyszerűen csak beszélnem kellett a tapasztalataimról az embereknek. Az ismerőseim mind észrevették a változást rajtam. S aki már ezelőtt is ismerte a Biocomot, azok is nagy érdeklődéssel fogadták a közelgő rendezvényt, mert ezen a vidéken még nem volt eddig Reg-Enor est.

Szabó Sigfrid, Géniusz-díjas feltaláló

Szabó Sigfrid, Géniusz-díjas feltaláló

Erőt adott a Reg-Enor!
2015. október 25-én kezdtem el a Reg-Enor kúrát. Kapcsolattartóm és támogatóm, Juhai Tündi – aki első perctől fogva hatalmas energiával és sok-sok szeretettel támogatott engem – mesélt arról, hogy volna lehetőség Reg-Enor Estet tartani. Alig pár nap telt el, már is ott voltam azoknak a listáján, akik a közeljövőben rendeznek ilyen estet. Nagyon izgultam, de mivel Tündi olyan magabiztosan beszélt erről és támogatott minden szavával, belefogtam a szervezésbe. A Reg-Enor kúra során szerzett tapasztalataim sok erőt adtak. Elsősorban a fogyás: már két hét után 4 kilóval lettem kevesebb. Hihetetlen sok energiám lett, tele lettem életerővel, fáradhatatlanná váltam! Aztán azon vettem észre magam, hogy a húsz éve kínzó hasmenésem véget ért. NINCS! Ez olyan ajándék, amit nem tudok szavakba önteni! Ettől fogva boldog-boldogtalannak beszéltem erről a csodás kúráról.

Többen megosztották értékes tapasztalataikat

Többen megosztották értékes tapasztalataikat

Sok segítséget kaptam
Ez a lehetőség, hogy megrendezhetek egy Reg-Enor estet, nekem fejes ugrás volt a mélyvízbe, de Tündi, Bicskeiné Olgi, Kosiba József hálózatigazgató és párja, Kosiba Hajnalka támogattak mindenben és elláttak tanácsokkal. Az internetes hirdetéseknek köszönhetően hamar híre kelt az estnek, és a környező, már régi motorosnak számító Biocom csoportok is kaptak a lehetőségen és (besegítve ezzel nekem), sok érdeklődő embert hívtak meg.

Kónya György hálózatigazgató megalapozta a rendezvény sikerét

Kónya György hálózatigazgató megalapozta a rendezvény sikerét

Összefüggések az elhízás és a megbetegedés között
Az estet a Biocom képviseletében Kónya György hálózatigazgató vezette le, aki bemutatta a Biocom céget, termékeit és a lehetőséget, ami hozzá segítheti a tudatos felhasználókat, egészséghez, környezetük megóvásához és jelentős keresethez is. Nagyon hasznos része volt az estnek, hogy a megjelent már tapasztalattal rendelkező felhasználók kiálltak és személyesen meséltek saját megtapasztalásaikról és a csodás változásról, amit a Reg-Enor kúra adott számukra. Az est szakmai előadója a Géniusz-díjas feltaláló Szabó Sigfrid volt, és dr. Deák Sándor belgyógyász szakorvos. Nagyon sok hasznos információval látták el a megjelent érdeklődőket az elhízás okairól, és arról, hogy milyen szoros összefüggés van elhízás és megbetegedés között. Megismerhettük a Reg-Enor működésének mechanizmusát, és hogy milyen módon járul hozzá egészségünk és ideális testsúlyunk visszaszerzéséhez, és megőrzéséhez. Nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást, a segítséget a szervezésben és a lebonyolításban! Egyben köszönöm a megjelent érdeklődőknek a részvételt és a sok pozitív visszajelzést.

Ezeket olvastad már?