A Reg-Enor készétel-hullám elérte Csongrád megyét is!

369
Sikerült megállapodni a FrissFood vezetőségének a megye egyik legjelentősebb ebéd házhozszállító partnerével, a Gasztro Szentes Kft.-vel. Tulajdonosa és ügyvezetője Bányai Zsolt bevállalta, hogy a Reg-Enor elveknek megfelelő készételeket Szentesre, Hódmezővásárhelyre, Szegedre, Makóra, Mórahalomra és a környező kistelepülésre eljuttatja!

Bányai Zsolt: a megélt tapasztalatok sarkallják a segítségre
Bányai Zsolt maga is megszenvedte az egészségtelen életmód negatív hatásait. Ezért is nyitott pozitívan a Reg-Enor lehetőség felé. Korábban ő is a jelentős súlytöbblettel és magas vérnyomással küszködők népes táborához tartozott, amit bár még nem a Reg-Enor segítségével, de sikerült leküzdenie. Zsolt nagyon bízik abban, hogy a Reg-Enornak köszönhetően nem kerül még egyszer hasonló helyzetbe.

587
Együttműködés a Molnár-ág révén

2015. decemberében kereste fel Benkő Jánosné Ica (30/314-3820) munkatársunk Zsoltot. Ica egészségügyben tevékenykedett mindig is, szabadidejében építi a hálózatot, immár három éve. Egy kedves ismerőse ajánlotta neki a Gasztro Szentes Kft.-t, ahonnan évek óta rendelték az ízletes finom ételeket.

A cége már tíz éves, a családi hagyomány régebbi

Bányai Zsolt családjában hagyomány a vendégvárás és vendégszeretet. 1986-ban szakácsként végezett Budapesten, a Hubai utcai vendéglátóipari és kereskedelmi iskolában, Novák Feri bácsi Oszkár-díjas szakács keze alatt. Itt tanult, majd dolgozott a patinás Hotel Gellértben. A családi kötelék hazahívta Szentesre és Csongrádra, ahol 15 évet szakácsként, majd konyhafőnökként tevékenykedett. A családi „örökség” miatt több évre a kereskedelem irányába is elindult, de 2006-ban újra visszatért a vendéglátáshoz. Akkor kezdte el építgetni vállalkozását, a Gasztro Szentes Kft.-t.

Százszoros növekedés, városiból megyei hatókör

Kezdetben 20 vendéget láttak el étellel, ami az évek szorgos munkájának köszönhetően több mint 2.000 főre duzzadt. Önerőből és pályázati forrásokból felépített egy szép konyhát, ahonnan ellátja megrendelőit. Eleinte Szentesen, ma már szinte egész Csongrád megyébe szállít ki ételeket előhűtött technológiával, partnereinek.

Elhivatott munkatársak és segítség

A kezdeti kétfős cégből mára 2 konyhában 45 kollégával dolgozik a mindennapokban, akikre nagyon büszke. Munkatársai hozzáértése és elhivatottsága is kellett a sikerhez. Zsolt a hétköznapokban a cége irányítását végzi, hétvégén hódol a „szerelmének”, a főzésnek. Kikapcsolódásképpen odaáll az üstök mögé, hogy ételeket főzzön azoknak az idős rászorulóknak, akik nem tudnak magukról gondoskodni, vagy akik igénylik még hétvégén is a Gasztro Szentes Kft. finomságait.

Megfontolt döntés

Zsolt szeretett volna további betekintést nyerni a Biocom és FrissFood munkájáról, ezért a megállapodás előtt alaposan körbejárta a lehetőséget. Részt vett a ceglédi, majd szegedi Reg-Enor rendezvényeken, személyesen egyeztetett a Biocom hálózat vezetésével, köztük a Gyémánt Fokozatú Hálózatigazgató szintet nemrégiben elért, Lőrincz Jánossal és Marikával. Ezután döntött úgy, hogy belevág.

Csongrád megye jelentős részében rendelhető!

  1. február 29-én, ezen a különleges napon (szökőnapon) indul a Reg-Enor menü kiszállítás a régióban. A települések listája, ahol ez hétfőtől elérhető, rendelhető:

Makó: 

  • Kiszombor
  • Apátfalva
  • Óföldeák
  • Földeák

Hódmezővásárhely

Szeged:

  • Újszentiván
  • Tiszasziget
  • Kübekháza
  • Deszk
  • Mórahalom

Szentes:

  • Csongrád
  • Szegvár
  • Mindszent
  • Mártély
  • Derekegyháza
  • Nagymágocs
  • Árpádhalma
  • Fábiánsebestyén

 

Igény esetén:

  • Domaszék
  • Ruzsa
  • Bordány
  • Üllés
  • Zsombó
  • Szatymaz
  • Sándorfalva
  • Algyő

 

Jelszavuk, ami mindenhol visszaköszön:

„ A SZAKÁCS HÁZHOZ JÖN!!!”

 

 

Ezeket olvastad már?