Kezdőoldal Ágak Tálas Aliz legszebb születésnapi ajándéka, hogy vezetővé vált a Kosiba-ágon, a munkájának számító „hobbijában”

Tálas Aliz legszebb születésnapi ajándéka, hogy vezetővé vált a Kosiba-ágon, a munkájának számító „hobbijában”

Tálas Aliz kitűzős HV lett a Kosiba-ágon

Leírhatatlan élmény volt Tálas Aliz számára, amikor az évzáró rendezvényen, több száz ember előtt mondták ki a nevét. Mégsem karácsonyi ajándék volt, hanem szülinapi, ekkorra lett ugyanis hálózatvezető. A Kosiba-ág HV-ját nagy büszkeséggel tölti el, amikor elismerik a munkáját, megbecsülik és szeretik. S mint tudjuk, ebből bőven kijut annak, aki a Biocommal tervezi a jövőjét… Bicskeiné Olgi mindenben támogatja őt, így Aliz számára a határ most már a csillagos ég! S hogy mi hozta el a változást? Máris elmeséli.

Sokat jelent számára Bicskeiné Olgi

Tálas Aliz szponzorával, Bicskeiné Olgival, s a HV oklevéllel


A három legfontosabb tulajdonság

Türelem, alázat, hit. Legfőképp ez a három tulajdonság jellemzi vezetővé válásom tarka útját, amire a legemlékezetesebb szülinapi ajándékként tekintek vissza. Ugyanis egy nappal a 40. születésnapom előtt, 2020. december 14-én kaptam meg személyesen az oklevelet.

Kitűzős HV lett Tálas Aliz

Bicskeiné Olgi adhatta át a kitűzőt számára

A vállalkozói gondolkodásmód hozta a változást

Nemcsak tudásban, de személyiségben is óriási változáson mentem keresztül. Nagy utat tettem meg, mire eljutottam odáig, hogy  szponzorom, Bicskeiné Olgi átadhatta nekem az arany kitűzőt, a cég elismerésének jelképeként, ami szimbolizálja a vezetői szint megvédését. Ezért nagyon hálás vagyok, hiszen nagy változást hozott az életembe a vállalkozói gondolkodásmód, a korábbi, vendéglátós szakmámat magam mögött hagyhattam.

Eddig nem tapasztaltam ilyen megbecsülést

Előző munkahelyeimen nem tapasztaltam ekkora megbecsülést és elismerést, nem éreztem ilyen szeretetet és összetartást. Ezért korábbi terveimet a külföldi munkával kapcsolatban elvetettem, habár mindig is szerettem az embereket. Idegenforgalmi tanulmányaim után Németországban és Olaszországban évek alatt jobb anyagi jólétet érhettem el, mint itthon.

Itthon várt a megoldás

13 év után viszont közbeszólt az egészségem, és át kellett értékelnem a dolgokat, más fontossági sorrendet kellett felállítanom. Hazaköltöztem, itthon viszont nem adódott annyi lehetőség az előrébb jutásra, míg meg nem ismerkedtem a céggel, és az első számú vezető termékükkel. Ez számomra is megoldást jelentett egészségügyi problémáimra. Mondani sem kell, hogy ez a Reg-Enor és a teljes életmódváltással járó kúra, köszönet Szabó Sigfridnek.

Aliz teljesen kivirult a kúra hatására

Új ajtók nyíltak

Emésztési gondjaimtól búcsút vehettem, teljesen kivirultam, és ezt más is észrevette rajtam. Új ajtók nyíltak meg előttem, óriásit nőtt az önbizalmam.

Megkaptam a támogatást

Az első Startképzésem után pedig azt éreztem, hogy itt a helyem, a csapathoz szeretnék tartozni, melytől minden támogatást megkapok! Ezen felül a legdrágább kincsüket, az idejüket, és a barátságukat kaptam tőlük, ami 3 éve csak egyre szorosabb.


A hobbi lett a munka

Mindent megkaphatok, amire vágyom, támogató, szerető társaságot, akiktől tanulhatok és egy új szakmát sajátíthatok el, miközben fitten tarthatom magam és óvhatom családom egészségét. Környezetünk védelmére már régóta odafigyeltem a külföldi országokban élve is, hiszen ők nagy hangsúlyt fektettek erre régóta. Itt viszont, elérhető áron, sőt egyre többet megtakarítva és másokat is segítve élhetek egy sokkal jobb minőségű életet. Ennél több nem is kell! A hobbim lett a munkám!

Kosiba Hajni (balról) egy fontos mondattal is segített neki


Kosiba Hajni fontos mondata

Sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor végre kezdtem hinni saját magamban… Az egyik képzésen Kosiba Hajnika azt mondta még a kezdetekben, hogy már látja bennem a vezetőt! Ez volt az a pillanat! Hálával tartozom neki, hogy hitt bennem!


Fontosak a képzések

Részt vettem minden oktatáson, képzésen, összejövetelen, hogy tanulhassak, fejlődhessek. Mindig nagyon várom a közös találkozókat, imádok a csapathoz tartozni! Feltöltenek, lendületet adnak.

Aliz sokat tanult Kosiba Józsitól is


Kosiba Józsi tanításai

A kommunikációban való fejlődésemre Kosiba József hálózatigazgatónk volt a legnagyobb hatással. Tanításainak nemcsak a munkámban, de az életben is hasznát veszem.


OkosMarketing

A gyorsítósávra pedig Bánfi Zoltán segített ráterelni az OkosMarketing segítségével, amely lehetővé tette számomra, hogy rövidebb időn belül érhessem el a célom, amit ezúton is köszönök neki.

Sokat jelent számára Bicskeiné Olgi

Örök hála a mentornak

A legszemélyesebb támogatóm, tanácsadóm, mentorom, aki mindig mellettem áll, a türelméről, kedvességéről, segítőkészségéről híres Bicskeiné Olgi, akinek örök hálával tartozom mindazért, hogy már 2018. január 30. óta mellettem áll, terelget az utamon, aminek most az egyik mérföldkövéhez érkeztem.

Jó hatással van rám

A vezetői szint elérése nem csak a munkámra van jó hatással, de a magánéletemre is és a családtagjaimmal való kapcsolatomra is. Azzal, hogy változom, ezáltal a környezetem is változik, egyre pozitívabb irányba. További céljaim közé tartozik a folyamatos fejlődés, és a tudás továbbadása, ezáltal mások életének jobbá tétele, ami hatással van a saját életemre is. Óriási lendületet adnak az újabb munkatársak, velük együtt a határ a csillagos ég!

 

 

Ezeket olvastad már?