Kezdőoldal Ágak Még egy pillantás a nyárra: én is győztes vagyok!

Még egy pillantás a nyárra: én is győztes vagyok!

A nagyobb nyertes csapat egy kisebb csoportja a Dunán, középen Andival


Bár a meleg évszak most október végéig kitolódott, ez a pici múltidéző még az „igazi” nyárról szól. A 2019-es év a Biocom „Győztesek Hajója” versenyről többször írtunk, legutóbb a győztesek beszámolóit adtuk közre. Két hónap elteltével kaptunk egy lelkes levelet a Kosiba-ág vezetőjétől, akinél még mindig kitart a lendület. A móri Urbán Andrea példája jelzi: a nyári munka és siker hosszú távon lehet meghatározó. Az ebből kiinduló Biocomos-életérzését pedig versenymentes időszakban is öröm olvasgatni, mert a szabadságról, a lehetőségekről szól…

Magam tervezem és teremtem
Immár 18. éve élem az Ökonet-Biocomos életemet! Imádom a SZABADSÁGOT! Itt nincsenek kötelező dolgok. Itt lehetőségek vannak! Nem kell bemenni időre minden nap a munkahelyre a „mókuskerékbe”. Könyörögni a szabadságért, hogy egy évben legalább 1x el tudjak menni „nyaralni”, bel-, jobb esetben külföldre egy hétre legalább. Magam tervezem, teremtem az életem minden pillanatát! Ez a legfontosabb!

Öröm a munka
Ámde itt is kell dolgozni, semmit sem adnak ingyen. Ez a „munka” öröm a számomra, egy hobbi. Játszva lehet pénzt csinálni és felépíteni vele egy életet! Az idei verseny sokkal „könnyebb” volt számomra, mit a korábbi éveké. No, meg ott a helye a falamon ennek az elismerésnek is…!

A környezetvédelem „kinyitja” az ajtókat
Vezetőként meg egyértelmű a példamutatás fontossága! Manapság igen nagy teret hódít VÉGRE a környezetvédelem, minden ajtót kinyit és a mi palettánk kifogástalan megoldásokat ad a megvalósításokhoz. Tudatosabban, szisztematikusan építettem fel a verseny 3 hónapját, májustól júliusig. Tervezve benne a leendő „munkatársakat”, hálózatépítőket. Meg is lett az eredménye: új 4-es, 5-ös munkatársak, akik élvezik és viszik tovább a tanultakat, lemásolva a vezetőket, új vonalakat hoznak és válnak maguk is mesterekké, vezetőkké. Köszönöm a lehetőséget!

Urbán Andreának (jobbról a második) még a “2 hetes” anyukája is élvezte a nyeremény hajóutat, s szerencsére az egészségét is

Csőkör Lilla és Zsolt, akik szintén a Kosiba-ág nyertesei

Ezeket olvastad már?