Kezdőoldal Ágak 2021 februárjában hatodjára hozhatta el a 40 ezer pont felett szárnyaló Horváth család a céges autók egyikét a Vass-ágon

2021 februárjában hatodjára hozhatta el a 40 ezer pont felett szárnyaló Horváth család a céges autók egyikét a Vass-ágon

Anya és lánya, a két Annamária a céges-matricás autó előtt, amit hatodjára vezethetnek egy hónapig kiemelkedő teljesítményük eredményeként

Horváth Annamáriáék 2018. márciusában regisztráltak a Biocomhoz. A többes szám után nézőpontot váltunk: az akkor még középiskolás ifjú hölgy a Reg-Enor által talált a cégre, majd a teljes életmódváltással járó kúra, s ennek következtében a sikeres fogyása után hallott az üzleti lehetőségről, amely azonnal megtetszett neki. Ekkor 17 éves volt és dolgozott már diákmunkán: krumpliföldön, gyárban, áruházakban, cukrászdában… De ez egy kicsit más. Vagy inkább: nagyon! S hogy kiválóan működik nála (náluk), arra bizonyság, hogy az adott hónap legkiemelkedőbben teljesítő hálózatvezetőinek járó céges-matricás autók egyikét hatodszorra vezethetik. Ez is egy látványos fokmérője a fejlődésnek! S hogy mi még? Horváth Annamária, az édesanyával és nagymamával teljes családi TRIÓ legfiatalabb tagja azonnal elmeséli. De az édesanya mondatai is tanulságosak arról, mi mindent lehet itt elérni a „hagyományos” világhoz képest…

A családi TRIÓ, kiegészülve Czank Erzsébettel

Hamar családi vállalkozás lett belőle
Ez a lehetőség azért tetszett meg, mert iskola mellett is tudtam vele dolgozni, pénzt keresni. Szerencsére a családom is mellém állt, így azóta édesanyámmal építem az üzletet, de nagymamám is sokat segít, aki szintén hálózatvezető már.

Horváthné Dr. Kökény Annamária és Horváth Annamária

Már a regisztráció évében „kétszeres Audisként”
A matricás Audit 2018 októberében vezethettem először. Emlékszem, milyen leírhatatlan érzés volt, hogy a cég így jutalmazza az eredményeinket, amelyeket pár hónap alatt értünk el! Ráadásul a következő hónapban is mi kaptuk meg az Audit, így 2 hónapig volt akkor nálunk. Azóta most 6. alkalommal döntöttek úgy a vezetők, hogy az adott hónap munkája alapján minket ér az a megtiszteltetés, hogy egy hónapig használjuk a céges autók valamelyikét.

Az Audi előtt, 2018. októberében, a céges serleggel

Fókuszban a hálózatépítés
Az igazi áttörést számunkra a 2020-as év hozta, ugyanis ekkor kezdtünk el jobban fókuszálni arra, hogy munkatársaink is legyenek, és ne csak termékfogyasztók. 2020-ban sikeresen leérettségiztem, így több időm lett az üzletre fókuszálni. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen nagyon sok új munkatársat találtunk, akik már ott állnak a vezetői szint kapujában.

Ez a kép az 5. sikerhónapot örökíti meg a “nyeremény” autóval

Czank Erzsébet rövid idő alatt lett HV
A legdinamikusabban fejlődő munkatársunk Czank Erzsébet, aki az augusztusi, vecsési képzés után indult el az üzleti sikerek útján. 2 hónap alatt érte el a 6-os szintet, most januárban pedig hálózatvezető lett, közel 8 ezer ponttal. Nagyon hamar megértette a hálózatépítés lényegét és szívvel-lélekkel mutatja meg ezt a lehetőséget másoknak is.

Az első négy, nyertes pillanat, montázsként


Berke Inez is csapatot épít
Nagyon büszkék vagyunk Berke Inez 5-ös szintű munkatársunkra, aki Czank Erzsébet csapatában dolgozik. Ő pár hónapja indult még csak el, de nagyon szépen halad a céljai felé. A márciusi, vecsési képzésre már 4 új munkatársával jön.

Szép Kiss Csabáné Mária már az ötös szinten tart – egyre több HV lesz hamarosan az Annamária-csapatban!

Szép Kiss Csabáné Mária is a HV szint kapujában
Szép Kiss Csabáné Mária 5-ös szintű munkatársunk a következő nagy esélyes a hálózatvezetői szint elérésében, aki példaértékű munkát végez. Bízunk benne, hogy családjára és környezetére és kihat az az erő, energia, lelkesedés, ami vezérli a mindennapi munkáját.

A Vajda család másoldódása Erdélyben
Vajda Enikő és Vajda Andrea a mi anya-lánya párosunk Erdélyből. Januárban mind a ketten 5-ös szintre léptek. A következő céljuk a hálózatvezetői szint, amelyet pár hónapon belül el is fognak érni, hiszen nagyon céltudatosak.

Ők is közel állnak a vezetői szinthez

  • Fehér Lászlóné,
  • Jakabné Fekete Edina,
  • Horváthné Kóródi Luca,
  • Magyar Tiborné,
  • Szabó Györgyné és
  • Hegedűsné Szabó Erzsébet munkatársainknak is kívánjuk, hogy minél hamarabb hálózatvezetővé váljanak, mert nagyon közel állnak hozzá.

Ezúton is köszönjük munkatársaink, az „Annamária-csapatnak” a lelkiismeretes munkáját!

2021 január: rekordhónap
A januárt közel 40 ezer ponttal zártuk. A jutalékunk már fél éve mindig 1 millió feletti és folyamatosan emelkedik. Lassan átlépjük az újabb, 2 millió forintos álomhatárt.

Mit adott nekünk a Biocom?
17 éves koromtól saját jövedelemmel rendelkezem.

  • Már ekkor tudtam venni magamnak saját pénzből telefont, ami ekkor nagyon nagy szó volt, hiszen a nyári munkákból szerzett jövedelemből erre nem futotta volna.
  • 18 évesen egyéni vállalkozó lettem.
  • 2019-ben saját autót tudtam venni magamnak, illetve el tudtam jutni több országba.
  • 20 éves koromra pedig már olyan anyagi jólétet teremtettem magamnak, amiről korábban nem is álmodtam.

Pályaválasztás
A Biocom előtt még mérnöknek készültem, most pedig a Semmelweis Egyetemen tanulok dietetikusnak.

Fő az egészség
Az anyagiak mellett a családunk egészsége is rendeződött a csodálatos termékektől, ami a legfontosabb és legértékesebb, amit kaphattunk a cégtől.

Cél a százezer PÉ, arannyal írva
2021-re célunk az, hogy év végére elérjük a 100 ezer pontot a csapatunkkal és szeretnénk minél több embernek megmutatni a Biocomban rejlő lehetőséget, amely az egész életünket megváltoztatta. Jelenleg édesanyám és én is Ezüst Hálózatvezetők vagyunk, de szeretnénk, ha ez 2021 végére bearanyozódna!

Végül, egy másik nézőpontból, a TRIÓ egy másik tagjának, Annamária édesanyjának szavai következnek.

Horváthné Dr. Kökény Annamária: „Életem egyik legjobb döntése volt”
„Hálás vagyok a Sorsnak, hogy nem mentünk el a lehetőség mellett. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a lányom mellé álltam. Utánanéztem, mi ez pontosan, amit ennyire akar kiskorúsága ellenére, de annál nagyobb makacssággal harcolva. Gyorsan átláttam a lehetőséget, hiszen közgazdász vagyok és a marketingterv egyértelmű és korrekt. Az első perctől közösen kezdtünk el tanulni és dolgozni, családi összefogással, a család női felnőtt tagjai. A lányom, anyukám (Kökény Józsefné Viktória) és én. A Trió munkája kezd beérni, egyre több az üzletet építő munkatársunk. Nagyon szeretjük ezt a munkát, szívvel-lélekkel csináljuk mindannyian. El se tudtam képzelni korábban ezt a megbecsülést, azt, hogy így is lehet élni. Azt, hogy ennyire kézzel fogható eredménye van a befektetett energiának. Egész életemben tanultam, hogy könnyebb legyen a családnak és majd később a gyerekeimnek. Pici gyerekek mellett is tanultam, sokszor éjszakákon át. Hétfő reggeltől szombat estig óráim voltak évekig, éjszaka pedig írtam a doktori disszertációmat. Több, mint 10 évet tanultam felsőoktatásban és több, mint 10 éve felsőoktatásban tanítok. Soha nem gondoltam volna, hogy 3 év munkájával el lehet érni azt, hogy havonta több mint 6 havi fizetést tudok keresni. De ez még csak a kezdet. A munkatársaink tömegesen fognak 2021-2023 folyamán hálózatvezetővé válni, ami a tanításunk és példamutatásunk eredménye. Ugyanúgy tanítok itt is, tanítani pedig szeretek. A munkatársaink motivációval tanulnak, mert látják maguk előtt a jó és sikeres példát. A vásárlóink is hálásak, köszönik a termékek által kapott egészségesebb életet. Bármikor elérhetnek, kérdezhetnek, ezért szeretnek az Annamária csapathoz tartozni.”

 

Ezeket olvastad már?