Kezdőoldal Ágak Jólétben, élvezetes munkával, egészségre, jó emberi kapcsolatokra tehet szert – így lett Ezüst HV Szegedi Brigitta a Vass-ágon

Jólétben, élvezetes munkával, egészségre, jó emberi kapcsolatokra tehet szert – így lett Ezüst HV Szegedi Brigitta a Vass-ágon

Szegedi Brigitta és párja, Sándor – most már Ezüst Hálózatvezetőként

Szegedi Brigitta 2019. május 21-én regisztrált a Biocomba. Nagyon határozott döntést hozott: fogyni szeretett volna. A pozitív változás hamar szembetűnő volt, 6 hónap alatt 20 kiló feleslegtől szabadult meg a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra támogatásával, a folyamatot az Immun Supreme is erősítette. Akkor 38 éve volt már pedagógusi pályán óvónőként, s érezte, vár még rá valami az életben, ami új, amiben alkothat. S akkor megcsillant egy új hivatás reménye, találkozva szponzoraival, a most már Arany Hálózatigazgató Vass házaspárral. A folytatásért érdemes elolvasni Brigitta sorait, aki nem csupán üzleti lépésekről, hanem a sorok között személyiségének fejlődéséről is „beszámol”.


Megértettem a különbséget
Kiváló szponzoraim, Vass Oszkár és Vass Szombatfalvi Zsuzsanna lehetőséget láttak bennem és pár hónap gondolkodás után, novemberben belevágtam saját üzletem építésébe. Megértettem azt a különbséget, hogy az életidőmet a Biocomban nem „eladom”, hanem óriásit fejlődhetek személyiségemben, s közben jólétben, élvezetes munkával, egészségre, hosszú életre, jó emberi kapcsolatokra tehetek szert. Megvalósíthatom pénzügyi függetlenségünket, vágyhatunk jobbra. Olyan eszközt mutattak, amivel ezt el is érhetem, határ a csillagos ég!

Az ágvezetőkkel és Irmával


Magammal hoztam erősségeimet, HV lettem
Szakmai alázatomat „magammal hoztam”, a kommunikáció, az empátia személyiségem erős jegyei. Egyre nagyobb csapatot kezdtem építeni, három hónap alatt hálózatvezető, majd fél év alatt kitűzős hálózatvezető lettem.

Zsigmond Irma HV lett, Brigitta pedig Ezüst HV

Egy értékes pillanat a felsőbb ágvezetővel, Lőrincz Jánossal

A szupercsapatos serleggel

Bővül csapat, egyre többen vannak egyre magasabb karrierszinteken

Segítő nyári verseny, családi bővüléssel
májusában elindultam a „Nyári Hálózatépítő verseny”-en, melyet sikerrel teljesítettem.

Párom, Sándor, aki nemcsak az életben a társam, hanem az üzletben is, ez idő alatt az első hálózatvezetőm lett, a teljes versenyt megnyertük!

Vezérlő mondatok

  • Amit adsz, azt kapsz!
  • Megéri jónak lenni az életben és a Biocomban!
  • Tisztelem a szponzoraimat és a munkatársaimat.

Bővülés, vándorkupa, Irma fejlődése
Folyamatosan bővítettük a csapatunkat, érkeztek új munkatársak. 2021 januárjában elsőként nyertük meg a legdinamikusabban fejlődő csapatnak járó vándorkupát. 2021 februárjától Társult Hálózatvezető lett Zsigmond Irma, aki szintén szakmai alázattal és azonosulva, a cég szellemiségével építi saját vállalkozását.

Fantasztikus képzések
Fantasztikus lehetőségek a személyiségfejlődéshez, üzletépítéshez a kétnapos tréningek, a vezetőképzések. Parádsasváron jártunk és Vecsésen, amit nagyon köszönünk a vezetőségnek, óriási élmények és megtiszteltetés számunkra! Minden képzésen, munkatársi meetingen részt vettünk. Az önképzésre nagy hangsúlyt fektetünk, sokat olvasunk és hanganyagokat hallgatunk. Önmagunkba fektetünk be, hiszen előbb a vetés, utána az aratás, ezt is itt tanultuk.

Színes munkamódszerek
Magam és munkatársaim is szerveznek infós esteket, cégbemutatóval, illetve terméktapasztalatokkal. Ezek egyre népszerűbbek. Munkamódszereim az online és személyes találkozások. Hangsúly a képzésekben, a tanulás- tanításban, a duplikáció érdekében! Facebook csoportjaim vannak, melyek közül a legnagyobb létszáma már  közel 2300 fős. Van munkatársi csoportom is.

Welcome pillanat az Ezüst HV szintért

Páratlan helyszínen töltötték az ajándék hétvégét

Szelfi, jó kilátásokkal…

Itt könnyű új célokat megfogalmazni

Övék a világ!


Elértük az ezüstöt, köszönet mindenkinek
Megtervezett céljaim egyik nagy állomásához értem, amikor Ezüst Hálózatvezető lettem 2021. májusában. Hálás szívvel köszönöm szponzoraimnak, egyben ágvezetőimnek, a Vass házaspárnak, Oszinak és Zsuzsinak a példát, a tanításokat és a türelmüket, a mindenre kiterjedő figyelmüket, szeretetüket! Hálás szívvel köszönöm páromnak és Irmának a sikeres munkájukat! Nagyon büszke vagyok rájuk! Hálás szívvel köszönöm a csapatomnak is a munkáját, Irma párja, Kis Vendel 5. szintet ért el, Kollár László 4. szintű aktív munkatársak.

Fontos a csapatépítés
Nagyszerű, hogy saját céljainkon dolgozhatunk, ugyanakkor segítünk másoknak is, hogy ők is elérjék a maguk céljait! Nagyon fontosnak tartom a jó emberi kapcsolatok kialakítását! Fontosnak tartom a csapatépítést, az együtt gondolkodást, hogy tudjunk együtt dolgozni és együtt nevetni is! Mostanra két 5-ös, két 4-es munkatársunk is lett. Hiszek a vonzás és a szeretet erejében!

Cél a fejlődés és az arany
További terveim a folyamatos fejlődés, hogy minél több embernek tudjuk megmutatni a Biocom rendszerében lévő csodálatos termékeket és üzleti lehetőséget. Célunk, hogy decemberre Arany Hálózatvezetők legyünk, a csapatunkban minél több új munkatárs, egyre bővülő hálózattal, magasabb szintet lépjenek, hálózatvezetők, Ezüst Hálózatvezetők legyenek!

Ajándék hétvége
Az Ezüst Hálózatvezető szint eléréséhez a szponzorainktól ajándékba kapott wellness voucher további ösztönzés a siker útján! Visegrádon, a Hotel Silvanusban töltöttünk egy csodás hétvégét! Következő nagy Biocomos célunkat egy kavicsra írtuk… és elhelyeztük a Silvanus szeretet kavicsai közé.

Ezeket olvastad már?