Kezdőoldal Ágak Különleges mallorcai napok a Nyári Versenyen duplázóknak a Lőrincz-ágon

Különleges mallorcai napok a Nyári Versenyen duplázóknak a Lőrincz-ágon


Sokan teljesítették idén a céges Nyári Versenyt, ám voltak közöttük olyanok, akiket a Lőrincz-ág vezetése külön is díjazott. A kihívás „egyszerű” volt: amellett, hogy teljesíted a feltételeket, másoltasd le egy munkatársaddal – ezzel is gyorsítva a csapatod fejlődését. A Vass-ág kiemelkedőt nyújtott e téren is, hiszen a 3 extra versenyző az ő hálózatukból került ki: Vörös-Kovács Katalin, Monka Éva (Szlovákiából, a Pálfi-Kis-ágból), valamint Novák Evelin. Idézzük most felvezetésként Vass Szombatfalvi Zsuzsannát és Vass Oszkárt, mielőtt átadjuk a szót a duplázó nyerteseknek, hogy a képek mellett gondolataikkal is elvarázsoljanak bennünket az igazgatgatói karral együtt megélt őszi nyaralásukról: „Nagyon büszkék vagyunk rájuk, csodálatos nyaralás volt minden igazgatóval és vezetővel együtt. Nagyszerű csapattal, nagyszerű érzés sokat nevetni! Hálásak vagyunk és köszönjük Lőrincz Jánosnak és Marikának ezt a versenykiírást, hisz újra feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk.”

Dupla versenygyőztesek az ágvezetőkkel

A csapat egy különleges fa előtt

A Vass házaspár külön megköszönte Lőrincz Jánosnak és Marikának a plusz lehetőséget

Ferenczy László és Laura Vass Szombatfalvi Zsuzsannával és Vass Oszkárral

Igazgatókkal együtt lenni kiváltság!

Derűs pillanatokból nem volt hiány

Vörös-Kovács Katalin és Kovács Ádám

VÖRÖS-KOVÁCS KATALIN: HÁLA EZÉRT A CSODÁS KALANDÉRT!
Ez a nyár sem múlt el izgalmak no meg csapatépítés nélkül. Amikor az új nyári versenyt beharangozták, rögtön tudtam, hogy meg fogom csinálni! Az idén biztos. Eddig két alkalommal elindultam, de egyszer sem sikerült érte elismerést kapnom. Éreztem, hogy ez most az én időm. Aztán megtudtam, hogy most „nő a tét”, és ha nem csak én csinálom meg, de egy munkatársamat is győzelemhez juttatom, akkor egy csodás nyaralást kapok ajándékba. Mallorca eddig nem tartozott a kitűzött úticéljaim közt, ráadásul júniusban családilag mentünk volna egy repülőútra, amit a verseny miatt augusztusra tettünk át.

Képes vagyok rá!
Megkérdeztem vezetőimtől, Vass Oszkártól és Zsuzsától, hogy meg tudom-e ezt én csinálni, elég vagyok-e egy ilyen megmérettetéshez? Ők természetesen megerősítettek a hitemben, hogy igen. Zsuzsától még komoly segítséget is kaptam, méghozzá képeket Mallorcáról, hogy legyen képem róla, hol leszünk. Kint volt a hűtőn, a telefonon, a laptop háttérképén… Szóval minden nap minden pillanatban fókuszban volt. Hát ezek után nem is csoda, hogy sikerült.

Kedves, elfogadó, segítőkész vezetők
A férjemmel, Ádámmal együtt mentünk erre a csodás kalandra. Mindenképp szerettem volna, hogy ő is legyen együtt az igazgató házaspárokkal, lássa, hogy élnek, hogy viselkednek, beszélnek egymással. Egyszerűen el akartam lesni mindent, hogy olyanokká válhassunk, mint ők. Amit azonban kint tapasztaltam, mindent felülmúlt. Amilyen csodaszép ez a sziget és varázslatos kirándulások, látnivalók és kalandok vártak ránk, annyira kedves, elfogadó, segítőkészek voltak a vezetők. Az első pillanattól kezdve úgy viselkedtek velünk (a 3 versenygyőztessel és partnereinkkel), mintha mi magunk is igazgatók lennénk. Hiába, az igazgató is ember… És nem is akármilyen! Ilyen vidám, jó humorú, találékony, életrevaló csapatot szerintem sehol sem találni.

Minden pillanatát élveztük
Minden egyes pillanatot élveztünk. Pedig tényleg csodás helyszínek és élmények váltakoztak. A kis kávézó a „narancsliget” szívében lévő városkában, ahol szó szerint a székünk mellett ment el a favillamos, éppúgy magával ragadt minket, mint a Son Amar világhírű látványos revübemutatója. Egyszerűen mindenhol szuper volt, kellemes meleg, fény, pompa, elegancia, finom illatok, jó ételek és italok, no meg a társaság, ami igazán megfizethetetlen. Pont, mint arra a csodás tengerparti kilátásra ébredni minden reggel, illetve éjjel a tenger halk duruzsló morajlására elaludni. Végtelenül hálás vagyok a vezetőimnek, Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Vass Oszkárnak, hogy lehetővé tették ezt az utazást, és a legkevesebb, amit tehetek, hogy elindulok a téli versenyen is!

Monka Éva hálás a vezetőinek a nyaralásért – is

MONKA ÉVA: TUDD, HOGY MIT AKARSZ!
Tény és való, hogy a gondolatok is teremtmények, méghozzá igen nagy jelentőséggel bíró teremtmények. Különösen igaz ez akkor, amikor konkrét cél és kitartás is társul hozzájuk, továbbá jelen van az ún. égő vágy az iránt, amit el akarsz érni.

Monka Éva tudatosan teljesítette a versenyt

Ezzel keltem és feküdtem
Egész verseny alatt én is tudtam, hogy mit akarok elérni. Reggel ezzel ébredtem és este ezzel tértem nyugovóra.  Tudtam, mit akarok, és elhatároztam, hogy kitartok az elképzeléseim mellett, mindaddig, amíg elérem a célt. Tudtam, hogy képesek vagyok elérni a célomat, ezért utasítottam önmagam, hogy kitartóan és fáradhatatlanul munkálkodjam az elérésén.

Égő vágy, a létigenlés és tenni akarás
A siker ugyanis rátalál azokra, akiknek sikerfókuszú a gondolkodásuk. Tényleg magad vagy sorsod ura, lelked hajóján kapitány. Vággyal kell átitatnunk az elménket annak érdekében, hogy mindaddig fókuszban maradjon a gondolkodásunk, amíg a cél iránti vágynak köszönhetően megfogalmazódik bennünk egy konkrét terv, amelynek révén valóban hozzájutunk és elérjük a kívánt eredményt. Az álmodozó számára a kiindulópont az égő vágy, a létigenlés és a tenni akarás. Érdektelenségből, lustaságból és közönyből álmok nem születnek. Egyenes úton vagy kacskaringózva, de eljut hozzád és a javadra lesz. Nem mindegy, hogy csak kívánsz valamit, vagy készen is állsz, hogy megkapod.

A hit csodás elixír
Nem csupán remélni, kívánni kell, hanem HINNI abban, hogy megkapod.  A hit egy „csodálatos elixír”, amely a gondolatimpulzust élettelivé, energikussá teszi és cselekvéssé alakítja. Az álmokból sarjad a valóság. „A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében.” Hálásan köszönöm Pálfi Katalinnak és Kis Gergely Gyémánt Hálózatvezetőknek ezeket a csodálatos élményeket!

Nagy megtiszteltetés az ágvezetőkkel együtt pihenni

Itt a testvérágnak számító Czentlaki házaspár is beállt egy szelfibe

Novák Evelin és párja, Dávid

Szeretik a hajózást és a vizet, most mindkettő extra színvonalon megadatott munkájuk eredményeként

NOVÁK EVELIN: MINDEN NAP KÜLÖNLEGES VOLT MALLORCÁN
Nem volt egyszerű a 3 hónapos verseny, főleg nem duplán teljesíteni, de azt gondolom, ha tényleg erős a cél, és hajlandóak vagyunk kilépni a komfortzónából és áldozatokat hozni, az élet támogat, és olyan ajtókat is megnyit előttünk, amit korábban nem.

A fiatalok az Lőrincz-ág vezetőivel

A pihenésről szólt
A mallorcai nyaralás tényleg a pihenésről szólt, ketten mentünk a párommal, Dáviddal, akivel eddig még sosem nyaraltunk együtt, főleg nem egy hetet, és nem külföldön. Imádtuk, hogy nem szólt reggel az ébresztő, minden nap úgy ébredtünk, ahogy kényelmes, este pedig a tenger zúgására aludtunk el, ugyanis 100 méterre volt a szállodánk a tengerparttól, és gyönyörű kilátást élvezhettünk.

Különleges élmények
Minden nap különleges volt, de talán a legjobb élmények számomra a Son Amar látványshow és a hajózás volt, ahol felfedeztük a szigetet. Én nagyon szeretek hajózni, szeretem a vizet, és ilyen csodás, gyönyörű helyeken még sosem volt rá lehetőségem. A Son Amar pedig nagyon exkluzív, különleges élmény volt, káprázatos műsorral, ahol az akrobaták, táncosok, légtornászok nem egy átlagos szintű előadásban részesítettek. Közben végig hangosan szólt a zene, a fellépők közöttünk is mozogtak az asztalainknál, nem is egy előadásra emlékeztetett, inkább egy hatalmas nagyvárosi bulira, amiket a ’90 évekbeli New Yorkban forgatnak egy elit klubban.

Lőrincz János hölgykoszorúban

Megbecsülnek minket
Az élmények mellett nagyon különleges volt, hogy a vezetőkkel együtt nyaralhattunk, megismerhettük közelebbről a vezetői hozzáállást, viselkedést. Lőrincz Jánossal és Marikával koccintani az erkélyen, és megélni azt, hogy bennünket, nyerteseket kérdeznek a véleményünkről, érzéseinkről céges témákkal kapcsolatban – nincs ehhez fogható érzés. Meg vagyunk becsülve, és számítunk!

Nagyon hálás vagyok mindenért
Katival, aki szintén megnyerte a versenyt, mi jó barátságot ápolunk, bár nem egy vonalon vagyunk, így nagyon örültünk annak, hogy egy hetet együtt tölthetünk. Az egyik legjobb élmény számomra, mivel nagyon szeretünk bulizni, hogy nem csak a Tanyacsárda nyári buliján, hanem Mallorcán is elmentünk táncolni, egy úgynevezett „silent disco”-ba, ahol mindenki saját fejhallgatóval hallgatta a zenét, de egyébként síri csend volt a helyen. Az egész nagy csapattal, és Osziékkal, Zsuzsával, Laurával mindenkivel együtt buliztunk. Számomra egy feledhetetlen élmény volt, ahogy az egész nyaralás. Sikerült kipihenni magunkat, érezhetően a vezetőink törekedtek arra, hogy mi jól érezzük magunkat, pihenjük, kényeztetve legyünk, és kiélvezzük a győzelmet. Sikerült, és nagyon hálás vagyok mindenért. Hajrá téli verseny!

Különleges élmények

Ami jár, az jár!

Ezeket olvastad már?