Kezdőoldal Ágak Ferenczy László mondatai indították el Surin Ildikót a Vass-ágon – 20 évvel ezelőtt!

Ferenczy László mondatai indították el Surin Ildikót a Vass-ágon – 20 évvel ezelőtt!

A hálózatban idén jubiláló Surin Ildikó két szeretett szponzorával, Vass Oszkárral és Vass Szombatfalvi Zsuzsannával

A 2000. év Surin Ildikó számára több szempontból is a nagy változások és a jó döntések éve volt. A címből lehet sejteni, hogy ennek meghatározó része az Ökonet, melyet ma a Biocom nemzetközi hálózat magyarországi partnercégeként jegyzünk. Akkor viszont ez volt a kiindulópont – Ildikónak és sokaknak, s nekik is komoly szerepük van abban, hogy a történet ma is íródik. A regisztrációjának jubileumára “kedves szponzoraitól” (idézet tőle), Vass Oszkártól és Vass Szombatfalvi Zsuzsannától gyönyörű meglepetésben és csodás ajándékokban volt része. De az igazi ajándék talán az itt, alkotó módon eltöltött két évtized. És persze az ezzel járó előnyök: egészség, pénz, szabadság… Nagyjából ez volt a sorrend számára is. A rövid visszatekintője nem bonthat ki minden részletet, de íme egy újabb példa: itt hosszú távra is lehet tervezni!

Az elkötelezettsége kis megköszönték az elismeréssel

Beszélj Ferenczy Lászlóval!
Az ezredforduló idején gyerekeim, különösen a lányom, Anita egészségi problémái miatt már nagyon elkeseredett, reménytelen voltam. Több mint 15 évig kórházak, szanatóriumok sem hozták el a remélt, pozitív változást. Volt kolléganőm, Szíjgyártó Móni akkor már Ökonetes volt. Két hónapon át mondogatta nekem újra és újra: beszélj Ferenczy Lászlóval. Megtörtént.

Jókedvű pillanat egy vecsési tréningről, az ágvezető házaspárral


Sorsfordító találkozás, regisztráció
Az első találkozás döbbenetes volt számomra. Olyanokat mondott, amiről addig senkitől nem hallottam. Pont ez volt, ami elgondolkodtatott. 2 nap múlva regisztráltam, november 15.-én.

Teljes életmódváltás
Aztán jött a teljes életmódváltás, és rengeteg termék. A korabeli tisztítókúra, a TTT, a ma szintén létező Candcell, a jól ismert nagyágyúk (Olajfalevél- és Grapefruitmag-kivonat) és sok-sok vitamin hónapokon át. Ezzel párhuzamosan Ferenczy László étkezési javaslatai gyorsan hatottak.

Normális élet
Már két hét alatt jelentős volt a változás! Megtörtént a “csoda” a lányomnál, aki a spray nélkül szinte egy lépést se tehetett… A napi 30-40 fújás helyett végre kapott levegőt az orrán, s nagyjából fél év alatt letisztult a bőre. Normális életet élhetett végre! Ferenczy László útmutatása segítségével újraszületett a lányom. Ma is nagyon hálás vagyok ezért, Laci!

Segíteni másoknak is
Eredetileg csak a terméket akartam, a javulást. Viszont látva a hatást és eredményt (s mivel kellett a pénz a következőkre…), beszéltem is róla. Segíteni akartam azoknak, akik hasonló cipőben járnak. Mindig ott voltam a képzéseken tanultam, jegyzeteltem.  Persze látták Anitán a nagy változást és mesélt ő is.

Bella Zsuzsi és Vass Oszi segítségével, szponzorálásával HV lettem. Oszitól kaptam az első repülést és tengerélményemet. Felejthetetlen nyaralás volt, különleges csapattal! Többször voltam részese ezeknek a közös nyaralásoknak, csodás élmény mind.

Büszke vagyok rájuk!
Aztán lányom let az első hálózatvezetőm, aki most feleség és 3 fiú boldog édesanyja… S hálásan köszönöm a HV-imnak, hogy egy csapat vagyunk hosszú évek óta:

  • Szegnerné Nusi HV,
  • Rados György HV,
  • Volenticsné B. Marcsi

Sokan segítettek
20 év alatt sok ember és sok történet tanított, azok is segítettek, akik nemet mondtak. Köszönöm mindenkinek!

Jó úton vagyok
Kellett mindehhez még bátorság, kitartás, sok változás, tanulás – nagy utat jártam meg. Más ember lettem, jó helyen és hiszem, hogy jó úton vagyok!

Hálásan köszönöm!
Hálásan köszönöm Lacinak, Oszinak, Zsuzsinak a figyelmét, szeretetét, terelgetését! Nagyon-nagyon köszönöm, hogy volt és van Biocom-Ökonet! Itt van lehetőség, van remény!

 

Úton Kréta felé, 2007-ben

Surin Ildikó két, szeretett HV-jával

Nyaralás Tunéziában a csapattal

Egy vidám, törökországi pillanat

Ragyogó hangulatban a Török Riviérán, 2005-ben

Tunéziába is eljutott értékteremtő munkája révén

A díszlet: Törökország

Ez szintén (t)örökre szóló élmény, ahogy a szlogen is mondja…

A tunéziai parton

Családi pillanatok – az Ökonet/Biocom is az…

A kép fókuszában Ferenczy László, akinek rengeteget köszönhet

 

Ezeket olvastad már?