Teljes a csokipaletta: az egészséges nassolás új szintjei a Biocom édességeivel

Te is édesszájú vagy? És szeretnél sok mindentől, de a jó íztől nem mentes finomságokat a mindennapjaidban? Most már valóban nem kell választanod: egyszerre lehetsz édességkedvelő, mégis tudatos! Akik a Biocom szaloncukorkínálatát már tesztelték, tudhatják, hogy a (majdnem)mindenmentes finomságok megadják az ízélményt, ugyanakkor a lehető legkevésbé minősülnek a szó hagyományos értelmében vett „nasinak”. Nos, ha hiányzik egy kis desszert az étlapodról, a Biocom több termékcsaládot is kínál Neked – belga cukormentes étcsokival mártva! Az alábbiakban összefoglaljuk röviden a desszertmenünket…

SLIM termékcsalád (az átlagosnál magasabb rost-, de csökkentett szénhidráttartalommal, edzés-fogyizás mellé):

  • Sós-pörkölt mandulás szelet L-karnitinnel,
  • Fekete erdő szelet L-karnitinnel,
  • Túrós-citromos rúd (a klasszikus íz, de nem vegán verzióban).

Ez utóbbi már ismerős lehet a szaloncukrok közül – így karácsony elteltével is élvezhető az ünnepi íz!

Protein termékcsalád aktív életmódhoz (csökkentett szénhidrát-, viszont magasabb fehérjetartalommal, edzésre járóknak):

  • Brownie protein szelet – olyan, akár egy „kakaós süti”,
  • Pisztáciás protein szelet – valódi pisztáciával.

E két termék kifejezetten az aktív életmód és az edzés szerelmeseinek készült. Legyen a napközbeni gyors energianövelőd, támogasd az izomépítést és az egészséges táplálkozást a Biocom prémium minőségű protein szeleteivel, amik tökéletes társak lesznek egy aktív nap során!

Gyümölcsös-multivitaminos termékcsalád a plusz energiáért (a datolya miatt természetben előforduló, magasabb szénhidráttartalommal):

  • Almás-fahéjas kollagén szelet – kollagénnel,
  • Erdei gyümölcsös vitamin szelet – multivitaminnal.

Támogasd bőröd szépségét és egészségét is minden egyes harapással! Az almás-fahéjas kollagén szeletünk nem csak finom, hanem a napi kollagénbevitel egy részének praktikus és élvezetes módját is kínálja. Bevonva gazdag, ízletes, mégis cukormentes belga étcsokoládéval a nassolás új szintjét képviseli. És válaszd mellé a természetes összetevőket és a kényeztető ízeket a gyümölcsös-multivitaminos termékcsalád részeként, mely a napi vitaminadagod „másképp”. Egészséges csemege, természetesen cukormentes belga étcsokival mártva.

És egy ütős ajánlat, ha fel akarsz pörögni:

  • Kávés energia szelet – lassan felszívódó kókuszvirágcukorral.

Ezek IS glutén-, színezék, szója-, GMO-, hozzáadottcukor-mentes szeletek, s egy kivétellel – túrós-citromos – tejet és laktózt sem tartalmaznak, tehát vegánoknak is tökéletes!

Ha a szaloncukrokba már beleszerettél, itt az újabb választék – magyar, díjnyertes gyártótól! Nem kell ünnep ahhoz, hogy ünnepivé varázsold a napod a Biocom ínyencségeivel…

Bűntudat nélküli élvezet! Itt találod, már most: webshop.okonet.hu.

Ezeket olvastad már?