Te mit teszel a karácsonyfára? Mi a (majdnem)mindenmentes szaloncukrainkra szavazunk!

Narancsos-mézeskalácsos, túros-citromos, csokis-puszedlis. Izgalmas kínálat, ugye? Idén ezzel a három ínyencséggel segíti a Biocom az adventi készülődést. De nemcsak az íze pazar ennek a három, hozzáadottcukor-mentes szaloncukornak, hanem az összetétele is, a gluténérzékenyek számára is teljessé téve a karácsonyi gasztronómiai élményt.

Cukormentes belga étcsokival mártva
Immár harmadik esztendeje kényezteti el a tagságot különleges és érzékenyek számára is fogyasztható szaloncukrokkal Engel Károly, akinek kecskeméti műhelyéből ezúttal is érkezik újdonság. Ami viszont a régi: a bevált recept szerint cukormentes belga étcsokiba mártja a termékeket!

Újra itt az elismert narancsos-mézeskalácsos
Levehetetlen a kínálatból a narancsos-mézeskalácsos, amelynek az elődje 2020-ban az „Év Gluténmentes Szaloncukra” minősítést kapta! Ehhez csatlakozott már tavaly is a mézeskalácsos íz, melyet az összetevők között kókuszliszt- és olaj, narancsolaj, fahéj, szegfűszeg és méz tesz egyedivé. Olyan karácsonyossá! Mondani sem kell, hogy glutén-, színezék, szója-, tej-, laktóz-, GMO- és hozzáadottcukor-mentesen.

A túros-citromos továbbra is sláger
Az iménti felsorolás csak két ponton tér el a múlt esztendő másik slágerétől. A túrós-citromos ugyanis nem vegán – nevéből adódóan van benne tejszármazék –, ezért tej- és laktózérzékenyek nem fogyaszthatják. Viszont annyira népszerű, hogy annyit elárulhatunk: nemsokára ünneptől függetlenül is kapható lesz, rúd formában, egy másik termékcsalád részeként…

A csokis-puszedlis az újdonság
A harmadik pedig a szezon újdonsága, a csokis-puszedlis szaloncukor, étcsokoládéval mártva. Ez tulajdonképpen egy kakaós-fahéjas íz mézespuszedlis karácsonyi köntösben, némi fahéjjal és vaníliával is megbolondítva… Természetesen (majdnem)mindenmentesen, mint a narancsos-mézeskalácsos.

Tovább zúdul az édességlavina
Még egy jó hír a végére: tudjuk, hogy nehéz lenne dönteni a három közül – ezért nem is kell, hiszen mindhárom elérhető a webshop.okonet.hu kínálatában! Készüljünk időben a karácsonyra, szerezzük be a készlet erejéig tartó, egyedi szaloncukrokat, s fogyasszunk belőle már advent idején is! És azt is ígérjük: az édességlavina nem áll meg, hamarosan szénhidrátcsökkentett, valamint magas fehérjetartalommal rendelkező, továbbá gyümölcsös, kollagénes és egyéb ínyencségekkel is jelentkezünk, régi ismerősökkel, új fejlesztésekkel. Jó étvágyat hozzá!

Ezeket olvastad már?