Szigetszentmiklós és környéke: a Reg-Enor menü ezt is elérte!

878
A Biocom hálózat egy dinamikusan fejlődő régiójában is elindul a Reg-Enor menü házhoz szállítása. A szigetszentmiklósi Reg-Enor és Életmódklub nagyon népszerű 2015. januári megalakulása óta, Surányi Ágnes Ezüst Hálózatvezető irányításával közel 1200 főt számlál már a csoport.

Profi kommunikációval
Ági és férje, a szintén hálózatvezetői szintre lépett, feleségének a kezdettől sokat segítő József közel 20 éve egy produkciós stúdiót üzemeltetnek (elérhetőségük: studio@suranyiprodukcio.hu, s persze a népszerű közösségi oldalon is jelen vannak „Reg-Enor és életmódklub Szigetszentmiklóson” néven). Innen van a tapasztalat a megfelelő a kommunikációhoz, amely a klub lényege, hiszen a profi, rendszeres, hiteles tájékoztatás elengedhetetlen e témakörben is.

Működő klub, látványos eredményekkel
Ha van információ: van tudás, ha pedig van tudás, akkor a munkatársaik hatékonyan tudnak segíteni a folyamatosan csatlakozó klubtagoknak. A Szigetszentmiklóson kéthetente rendezett klubnapokon eddig is számos kiemelkedő sikertörténetekről számolhattak be a Reg-Enor kúrán résztvevők, a visszajelzések szerint nem volt ritka a 3 hónap alatti 20-22 kiló, koplalás nélküli fogyás sem! (Egyébként nem csak „maguknak” dolgoznak: az általuk készített videók a BIOCOM sok-sok munkatársának jelentenek komoly segítséget a Reg-Enor népszerűsítésében, még akkor is, ha esetleg eddig nem is tudták, hogy a forrást ők jelentik…)

Régi ötlet a menüzés
Már 2015 elején sokan feltették nekik a kérdést: hogyan tartsam be a Reg-Enor étrendet, ha nincs időm a főzésre, illetve nem tudom a megfelelő étkezési szabályok szerint elkészíteni az ebédemet? Akkoriban egy helyi étterem, a „LÓBÁR” Vendéglő és Pizzéria (Szigetszentmiklós, Gyári u. 33.) nyitottságot mutatott arra, hogy az előírt szabályok szerint, napi egytálételt készítsen a hét öt napjára. Ez azonban csak a közvetlen környezetben élőknek jelentett rövidtávú megoldást.

Friss-Food: Szigetszentmiklós is bekapcsolódott
Az „ételforradalmár” FRISSFOOD berobbanása a kúra menüjével a hirtelen hatalmassá növő „Reg-Enor piacra”, úgy tűnik, végleges választ jelent erre a kérdésre, hiszen az országos FRISSFOOD franchise hálózat kiépítésével Szigetszentmiklós és környékének települései ezentúl ugyanahhoz a minőségi és szigorúan ellenőrzött menüválasztékhoz juthatnak hozzá a hét minden napján, mint Budapesten, illetve az ország egyre több pontján.

Szabó Zoltán, a LÓBÁR tulajdonosa: minőség, a Reg-Enor menünél is!
A „LÓBÁR” tulajdonosa és ügyvezetője Szabó Zoltán ezt felismerve csatlakozott a franchise rendszerhez: – Előre kidolgozott és kipróbált receptúrák alapján könnyebben garantálható a Reg-Enor ételek esetében is az a kiváló minőség, mint amire az étterem eddig is törekedett – jegyezte meg a tulajdonos.

És a csatlakozással már nem csak a környékbeliek közkedvelt vendéglátó egysége lehet az étterem, hanem Pest megye egyéb települései számára is tudnak házhoz szállítani…

  1. március 14-től a következő településeken rendelhető meg a Reg-Enor menü házhoz szállítás:

– Szigetszentmiklós,

– Szigethalom,

– Halásztelek,

– Tököl,

– Szigetszentmiklós-Lakihegy,

– Taksony.

A LÓBÁR a Reg-Enor menü házhoz szállításának központja lett a térségben

A LÓBÁR a Reg-Enor menü házhoz szállításának központja lett a térségben

Zsidek Balázs, a Friss-Food társtulajdonosa éppen bejelenti és bemutatja az új franchise partnert, Szabó Zoltánt, az Ezüst HV és az ügyet elindító Surányi Ági társaságában egy januári találkozón

Zsidek Balázs, a Friss-Food társtulajdonosa éppen bejelenti és bemutatja az új franchise partnert, Szabó Zoltánt, az Ezüst HV és az ügyet elindító Surányi Ági társaságában egy januári találkozón

1459700_1659380254313065_4687587240391649077_n

11921814_1608222352762189_9154181852744710446_o

10608223_1493457427572016_5478108805685477850_o

Ezeket olvastad már?