Történelmi pillanat: Gyémánt Hálózatigazgató a Biocom hálózatépítők elismerésekkel teli színpadán

IMG_9722
Több, mint 100 Biocom tag állt színpadon a hálózatépítők ünnepén, a február 20-i rendezvényen! A Nemzetközi Siker- és Karrier Nap megmutatta, hogy jó úton jár a hálózat: a Budapest Kongresszusi Központ nézőtérének alsó része teljesen megtelt, s a jóval több, mint 1000 résztvevő a rengeteg elismerés élménye mellett hasznos útmutatásokat is kapott az elmúlt időszak legeredményesebb vezetőitől. Mindezt megkoronázva egy gyémánt elismeréssel, hiszen Lőrincz János és Marika elérte marketing terv csúcsát!

IMG_9085

SZERTE A KÁRPÁT-MEDENCÉBŐL
A széksorok között sétálva kiderült: ez bizony nemzetközi rendezvény, a javából! Csak Erdélyből (Romániából) több busznyi, összesen 200 munkatárs érkezet, a Felvidéken (Szlovákiában) több ágnak is vannak komoly csoportjai, s a Délvidék (Szerbia) is erősödik: mostanra két új HV is született arrafelé, két különböző ágon. S azt is örömteli volt látni, hogy a rengeteg új regisztrált egy része ezen a rendezvényen is megjelent, hiszen a terem nagyjából egyharmada nyújtotta fel arra a kérdésre a kezét, hogy „ki az, aki először vesz részt ilyen rendezvényen?”

IMG_9120
KOVÁCS ZOLTÁN: LÁTVÁNYOSAN NÖVEKVŐ PÁLYÁN

Kovács Zoltán hálózatalapító néhány statisztikával érzékeltette, hogy, amit érzünk és látunk, az a számok nyelvén is kifejezhető. Az egyik az a látványos 50-es, ami százalékban értve a teljes csapat fejlődésének ütemét mutatja egy év távlatában, a másik az, hogy nagyjából dupla annyi volt a belépő múlt hónapban, mint 2015. januárjában!

IMG_9154
SZABÓ SIGFRID: BŐVÜL A REG-ENOR GYÁRTÁSI KAPACITÁSA!

A fejlődés egyik motorja tagadhatatlanul a Reg-Enor, valamint a magyar termékhez kapcsolódó kúra. A Géniusz-díjas feltaláló, Szabó Sigfrid elhozta magával az ezzel kapcsolatos díjait, elismeréseit, amit nagy tapssal fogadott a hálózatépítő közönség. Hát még azt a bejelentését, hogy növelik a gyártói kapacitást a közeljövőben! Szükség is lesz rá, hiszen az ambiciózus tervek szerint havonta kétszer annyi fogy majd csak ebből a termékből is év végére, ami már most, januárban is megfelelt egy korábbi esztendő teljes eladásainak…

IMG_9161
11 EMBER: MÍNUSZ 216 KILÓ!

A termék sikerét szavakban és külsőségekben is alátámasztandó a sok ezerből 11 olyan fogyasztó érkezett ezt követően a színpadra, akik Reg-Enor kúrájuk eredményét szívesen vállalták a nagy nyilvánosság előtt is. A részletes beszámolókat most csak a súlycsökkenési sikerekre leszűkítve, az általuk elmondottak alapján:

 • Babati Brigitta 26 kilótól szabadult meg, és 4 számmal kisebb ruhát hord, mert a 30 centivel csökkent a „kerülete” is,
 • Brhlik Bernadett ez 29 centit jelent, mínusz 8 kilóval, de ettől fontosabb, hogy beszámolója szerint a hormonháztartása is rendeződésnek indult,
 • Czékus Mónika 5 hónap alatt szabadult meg 20 fölösleges kilótól, s gyermeke is elkezdték a példájára,
 • Molnár Eszter 26 kilót fogyott, viszont csapatával mostanra elérte a 6-os szintet (úgy, hogy egy közösségi oldalon több, mint 20000 követője van…),
 • Mátyási Mária ápolónő 17 kilós mínuszról számolt be, s arról, hogy általa legalább 50-en fogyasztják már a Reg-Enort,
 • Némedy Gy. Gabriella 16 kilót fogyott, s a számos egyéb kellemes, nem várt „mellékhatás” egyike, hogy úgy érzi magát, mint egy „energiabomnba”,
 • Pusoma Ilona 23 kilótól szabadult meg – és a görbebotjától, melyre támaszkodott,
 • Remák István 23 kilóval lett kevesebb, az 5 hónapos kúra eredményeként,
 • Ruckelné Madaász Katalin is kitörő formáról számolt be, ami nem csoda, hisz úgy érzi, mintha megszabadult volna egy B30-as téglától (a számok nyelvén: 25 kiló ment le róla),
 • Sántáné Anita, amellett hogy 15 kilót fogyott, a bőre is megszépült,
 • Tövisné Venczel Erika 4 hónap alatt az XXXL ruháit cserélt L méretűre, a 17 kilós fogyásával.

S szinte mindannyian hozzátették: általuk egyre többen kezdenek a Reg-Enor kúrába, nem mellesleg a jövedelmük is nő az ajánlások hatására.

IMG_9191
FERENCZY LÁSZLÓ: VAN MIT HASZNÁLNI A REG-ENOR MELLETT IS!

S azt is: a termék fogyasztása során (s azóta is) más Biocom termékeket is fogyasztanak. Náluk ez volt a jellemző: Immun Supreme (alga), MSM C italpor, D-vitamin, Circuline, Green Multi Complex. Ez ragyogóan előkészítette a nap főszervezőjének, Ferenczy Lászlónak az előadását, aki a Reg-Enor sikere kapcsán is a zsír fontosságát tette helyre, nem feledkezve meg a koleszterin szerepéről, mely kapcsán sok tévhit kering. A megfelelő táplálkozás mellett ugyanakkor kiemelte az étrend-kiegészítők szükségességét is, melyek közül napi szinten (ahogy ő fogalmaz: „rendszeres rendszertelenséggel”) érdemes használnunk olyan termékeket, melyek egy része különleges a hálózatunkban. Ilyen a:

 • Q-Vital, azaz a Coenzime Q10 Ngí dózisban, például még L-Karnitinnal vegyítve,
 • Turmeric, (tehát a kurkuma készítmény) fantasztikus élettani hatásokkal,
 • Krill Olaj (az Omega szírsavak új generációja)
 • DHEA, amelynek a tapasztalatok szerint „öregedés-lassító”, tehát anti aging) hatása is lehet,
 • Green Multi Complex, amely egy, s piacon valóban különlegesen tartalmas, bőséges összetevőkből álló multivitamin.

IMG_9239
KÖZEL KÉTTUCATNYI ÚJ HATOS (TÁRSULT HÁLÓZATVEZETŐ)!

Az első rész zárásaként azok a vezetői lét „előszobájába”, a hatos karrierszintre lépett munkatársak érkeztek a színpadra egy kézfogás és taps erejéig, akik ez elmúlt hónapokban teljesítették a marketing tervnek ezt az előírását. Az alábbiakban a szponzoraik által róluk írt felépítő mondatokkal mutatjuk be őket, egyben zárójelben jelezzük is a segítők nevét:

Bencsik Éva (Beta Claudiu Kolos)
Egy nagyszerű embert ismertem meg személyében! – mondja szponzora, a friss HV Beta Kolos. Különös figyelmet fordít minden apró részletre! Kitartása példaértékű! Köszönjük, hogy vagy nekünk!  Váltsd Valóra álmaidat a Biocom által!

Béres Katalin (Ujvári Zsuzsanna)
2015. júliusában kereste fel szponzorát, Ujvári Zsuzsit azzal, hogy szeretne regisztrálni 17 üveg Regenorral, de úgy, hogy pénzt is akar keresni. Eddig 15 kilót fogyott.  3 vonalon, és mélységben dolgozik, ebből az egyik vonal felvidéken van. Jelenleg 100 fős csapata van. Kitartó, tanítható, motiválható és maximálisan elfogadja szponzora tanácsait. Budapesten él, ügyvédi irodában dolgozik és egy 2,5 éves kisfiú édesanyja. A vecsési képzés hatalmas erőt, és megerősítést adott neki. Célja, hogy 2016. áprilisára hálózatvezető, december 31-ére pedig ezüst fokozatú hálózatvezető legyen.

Bocsková Klára (Bazoová Mária)
Bocsková Klára Nové Zámky (Érsekújvár), Felvidék. 2012. augusztus 8-án regisztrált. Sokat nem hallatott magáról az elején, csak termékek miatt regisztrált a rendszerbe. Olyannyira így volt ez, hogy majdnem kiesett a rendszerből, a szponzora Bozóová Mária, azonban odafigyelt rá. Majd kezdett ellátogatni a helyi rendezvényre, ahol meglátta az üzletet is a kiváló termékek mögött. Íme az eredmény az előző hónapban 6000 pont körül volt és most, másodszor védi megy a 6-os szintjét! – írja ágvezetője, Varga István.

Bohusné Irén (Tóth Erzsébet Márta)
Tavaly júliusban csatlakozott a Czentlaki-ágon Tóth Zsizsike csoportjába, kifejezetten üzleti érdeklődéssel, viszont azt kérte, hogy tartsák tiszteletben azt, hogy először a saját egészségét akarja rendbe hozni, mert van mit. Dicséretes munkát végzett ez alatt a hat hónap alatt, mialatt olyan szövetségeseket talált, mint barátnője, Turi Gabika, aki már ötös szinten van. Támogató család veszi körül. Segíti férje, fia és menye, akik most januárban csatlakoztak,  s már a négyes karrierszintet érték el. Mióta Irénke mellé álltak, szinte szárnyal!

Czékus Mónika (Kiss Gergely)
Czékus Mónika nagyszerűen tudja kiválasztani maga köré azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ő, és hajlandóak tenni a céljaikért. Hatalmas fejlődésen megy keresztül, egyre nagyobb az önbizalma. Van is mire büszkének lennie. Októberben kezdte a pályafutását a Biocomban és bizony januárban sikerült a 6. karrierszintre lépnie. Hatalmas teljesítményt, összetartást mutatott be a csapata a hónap utolsó napjaiban. Erre igazán büszke lehet, és mint tudjuk, hálás is érte. Hatalmas szíve van és végtelenül kedves. Szép jövő vár rá ebben a szakmában, annyi biztos. További sok sikert kívánunk Mónika! – írja szponzora, Kis Gergely.

Csizmár Győző (Lakatos Georgina)
Egyre inkább magáénak érzi az üzletet és a vele együtt járó életformát. Szorgalmas, tanítható, aktív kulcsembere a csoportnak. Céljai között szerepel, hogy főállású Biocomosként éljen. Győző felelősségteljes, lendületes jó vezető. Szívből gratulál neki felső vonala: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka, és a Lőrincz házaspár, Marika és János.

Koncz Béláné Bai Tünde (Bicskei Ferencné Olgi)
A szponzora, Bicskeiné Olgi szavait idézzük: Tünde 2013 óta tagja a hálózatnak, mikor először beszélgettünk, Ő kategorikusan kijelentette: azzal a feltétellel regisztrál, ha nem kell járni előadásokra, rendezvényekre stb. Én elfogadtam a döntését. 2015-ig nem is történt semmi, majd egyszer csak láttam a pontjai növekedését, és elkezdtem havonta telefonon gratulálgatni neki, hogy 3-as szintű lett, majd 4-es  és tavaly ősszel 30 pont hiányzott az 5-ös szinthez, felhívtam és közöltem vele, és azt mondta mi azaz 5-ös szint? Másnap ott voltam nála, és végre elmondhattam neki a marketing tervet!

Januárban 6.000 pontja lett 65 fővel, most 85 fő munkatársa van már 6.000 pontja van, a csoportjában 50%-os az aktivitás! Ma már nagyon CÉLTUDATOSAN építi az üzletét, mert a termékek bizonyítottak neki. Alsónémedin él, természetgyógyász. Érdemes volt türelmesen várni RÁ!

Csordás Anikó (Csordásné Kékedi Henriett)
2015. augusztusban kezdte, szponzora Juhàsz Katalin, Hv-je Csordásné Kékedi Henriett. Ebben a hónapban lesz 7-es. Győrben él és dolgozik. Megbízható, alapos és hiteles! Minden körülmények között lehet rá számítani! Csapata jelenleg kb. 130 fő. Szinte autodidakta módon tanul és dolgozik, rendkívül tehetséges ebben a szakmában, nagy jövő áll előtte! Év végére benne van az ARANY HV minősülés! – írja róla felső vonala.

György Leonard (György Emília)
Emília számára a Biocom egy komoly üzleti vállalkozás, amelyben lelkesen építi csapatát. Elkötelezett vezető, aki párjával együtt dolgozik a Biocomba. Komoly céljai vannak, amit a Biocom adta lehetőséggel akar megvalósítani. Két kisgyermeküknek pedig nagyszerű példát mutat – írja róla az erdélyi ágvezetés. Péter Csaba és Ági.

Hárs Tímea (Székely Zsuzsa)
Tímea 2015. március 24-én csatlakozott a Biocomhoz. Ez alatt a tíz hónap alatt a Reg-Enor segítségével sikerült elbúcsúznia majdnem 20 kilótól, és 92 embert csatlakoztatott a csoportjába! Kisgyermeke mellett példaértékű szorgalommal, kreativitással, és kitartással tesz minden nap a céljaiért, és az álmaiért, miközben még szakácsnőként dolgozik a bényei óvodában! A 2016. évre ezüst hálózatvezetői szintet tervezett magának, ami azért fog sikerülni neki, mert a kedves, segítőkész, és mosolygós személyiségével mágnesként vonzza magához az embereket – írja róla szponzora, Székely Zsuzsa.

Hegyeli Éva (Péter Hajnal)
Hegyeli Éva egy céltudatos, elkötelezett vezető. Természetgyógyászként holisztikus szemléletű, akinek – szavait idézve – „Szüksége van a Biocomra, s nem a Biocomnak van szüksége rá”… A  Biocom eszközével tervezi megvalósítani a céljait. Van jövőképe, egy gyöngyszem a csapatban, mint szakember, mint vezető, mint barát – írja róla a szponzora.

Mag Róbert (Vastag Erzsébet)
Mag Róbert – Vastag Erzsébet csapatában, vezetői szintre készül.
Róbert 2014-ben csatlakozott gyógyulás céljából. Állandó munkahelye van, de sokat dolgozik a Biocom hálózatépítésben is. Munkája kiteljesedni látszik: januárban minősült 6-os szintre. Reméljük őt is követik hamarosan újabb vezetők – írja róla szponzora.

Malkovics Klára (Makrai Erzsébet)
Másfél éve regisztrált fogyasztóként, időközben meglátta a rendszerben rejlő lehetőségeket is. Folyamatosan növekvő csoportja van, ügyesen „mozgatja a szálakat”, perspektívát lát abban, hogy főállású munkahely helyett, főfoglalkozású vezetővé érjen. Csoportjában igazi kincsek vannak, akikkel közösen nagy üzletben gondolkodnak. Urbán Karina, Antal Bernadett kulcsemberivel az idei évre is duplázódást terveznek. Kedves Klári, gratulál felső vonalad, csak így tovább: Makrai Erzsébet, Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Vella Aranka, Lőrincz Marika és János.

Máté Katalin (Kerekes Balázs – Hliva)
Hliva Ildikó és Kerekes Balázs új vezetője, aki fél év alatt lett hatos. Tatabányán építi a csoportját, de minden pesti rendezvényen ott van, lelkes csapatában már vannak vezetőjelöltek, élen Bezecky Gizussal. Felnőtt a vezetői feladatokhoz, nagyon jó szervező és tanító lett (mert jól tanítható). Munkatársi találkozókat szervez hetente, hogy ezzel is segítse csapatát – írják szponzorai.

Molnár Eszter (Sárvári Ferenc)
Az új hatosom Csincsák Attiláné, akit nagyon sokan Molnár Eszterként ismernek. Ő egy igazi példakép, hiszen a – Reg-Enor, az újjászületés széruma – című Facebook csoportjában több mint 2000 követője van. Rendkívüli empátiával segíti az új, és gyakorló Reg-Enorozókat saját, nagyon sikeres kúrája tapasztalataiból kiindulva. Az augusztusi Start képzés óta folyamatosan fejlődik. Az első – januári – minősülési hónapot 5600 pont fölött zárta, és gyakorlatilag a mai napig már megvan a második hónapja is – írja szponzora, Sárvári Ferenc.

Nagy Andrásné (Egyed György)
Egyedné Marcsi HV első felfedezettje keresztlánya, Nagy Andrásné Juci. Három gyermekes, nagycsaládos anyuka. Marcsi felkínálta neki a lehetőséget. Jucika élt vele, vetette a magokat, s mostanra beérett vezetőnek. Komoly álmai céljai vannak, amit a Biocommal szeretne megvalósítani – írja felső vezetése.

Némedy Gy. Gabriella (Radányi Marcsi – Kerekes Balázs)
Szponzora Radányi Marcsi Hliva Ildikó és Balázs vonalán. 2014. novemberben csatlakozott a Biocomhoz. Hamarosan elérte az 5-ös szintet, de itt megtorpant, idő kellett neki, míg elhitte magáról, hogy képes csoportjával tovább lépni. Amióta rájött, hogy az egyéni célok eléréséhez szüksége van a csoport támogatására és motiválására, azóta újra szárnyal. Erőssége: képes felül emelkedni saját magán, tud küzdeni a céljaiért, tanítható, motiválja a csoportját, jó szervező, kreatív, pozitív egyéniség – írja róla az ágvezetés, Komporday Annamária.

Orbán Péter (Nagy Gábor – Smid Ágnes)
Egy rendkívül életvidám, agilis ember, aki főállásban jelenleg zumba oktató. Egyediségével, egyéniségével, őszinteségével mindig kitűnt a nagy átlagból. Erőssége, hogy folyamatosan kutatja, hogy hogyan lehetne azt, amit mások csinálnak, még jobban, még hatékonyabban csinálni. Szeretettel gratulál szponzora, Smid Ágnes és sikeres, dinamikus munkatársakban gazdag üzleti évet kíván!

Rabb Magdolna (Paár Ottília)
Augusztusban csatlakozott a nyári verseny során, a Reg-Enor mellett a Biocom cég és az azzal kapcsolatos üzleti lehetőség is első perctől kezdve érdekelte. Minden rendezvényen ott van, tanul, figyel, jegyzetel, rendkívül elkötelezett és kitartó, gyorsan szívja magába a tudást. Hónapról, hónapra jobbak az eredményei, januárban több, mint 4000 ponttal 6-os szintre lépett. Sok szeretettel gratulál neki és további sikereket kíván az ágvezetése, Bress Bea.

Simonics Éva (Kiss Gergely – Pálfi)
Simonics Éváról elmondható, hogy jó érzéke van az emberekhez, nagyon barátságos, vidám, pozitív személyiség. Gyorsan tanul, igyekszik hamar ellesni a hálózatépítés minden csínját-bínját. Igazi csapatjátékos. Novemberben kezdte el a hálózatépítést és januárban máris a 6. szintre lépett! Tud hatni az emberekre, nagyon energikus és nagy céljai vannak. Szeretne kitűnni a tömegből, megmutatni azt, hogy mit képes elérni! Sok sikert kívánunk neki mindehhez – írja szponzora, Kiss Gergely.

Törzsök Zsuzsanna (Csiky Csengele – Péter Ági)
Magas érzelmi és értelmi intelligenciával megáldott, pontos, precíz, megbízható vezető. A fáradtság számára ismeretlen kifejezés. Kreativitás jellemzi minden mozdulatát. Két pici lánya mellett, hivatásos néptáncosként adja tovább a Biocom üzenetét. Igazi energiabomba, akire kimondhatatlanul büszke vagyok – írja róla Csíky Csengele, a szponzora.

IMG_9338
KÖZEL NEGYVEN ÚJ HÁLÓZATVEZETŐ!

A második rész elején pedig egyből azok álltak színpadra, akik a szeptemberi nemzetközi rendezvény óta léptek a hetes karrierszintre, azaz váltak teljes jogú hálózatvezetővé. Közülük néhányan „jól időzítettek”, hiszen pont január végére (vagy akár a rendezvény időpontjára) esett a 4000 pont negyedik megvédése, ezzel pedig az oklevél átvétele mellett jogosultak váltak a jelvényre is. Alábbiakban, csakúgy, mint a hatosok esetében az ő rövid bemutatásuk következik, a színpadon elhangzottak fényében:

Bagosi Attila (Olasz Ildikó)
Makón élnek, hagyományos vállalkozást vezetnek (virágkertészet). 2015 július végén döntött, majd cselekedett, s most, vezetőként igazán boldog lehet! 120 fővel dolgoznak, az út elején rátalált két szárnyaló sasára, akik közül az egyik, büszke vezetőként mindjárt a színpadra áll! – írja róla az ágvezetés, Molnárné Andrea.

Bagosi Orsolya (Bagosi Attila)
Makón él és dolgozik, de csoportja már átnyúlik a határon túlra. Családi vállalkozás oszlopos tagjaként tevékenykedik. Augusztusban a testvére meghívta egy infóra, 08.15.-én regisztrált, azóta lendülettel dolgozik, s már 54 fő van a csapatában! Februártól új HV-ként mosolyog Orsolya, s célja, hogy év végére 3 új HV mindezt lemásolja! – írja róla az ágvezetés Molnárné Andrea.

Beta Claudiu Kolos (Beta Kádár Tünde)
Beta Kádár Tünde írja róla: Büszke vagyok rá! Céltudatosan dolgozik! Nagy céljai vannak és tudom, hogy tervezett munkával valóra váltja álmait! Sok sikert kívánok neki és köszönöm a támogatását!

Csordásné Kékedi Henriett (Komporday Annamária)
Szponzora Komporday Annamária írja róla: 2014. februárjában csatlakozott 200 ponttal, elmondása alapján a „csipkerózsika álomból” 2015. július végén ébredt fel. Jelenleg óvónőként dolgozik, 3 hónap alatt lett HV, s már van egy társult hálózatvezetője, valamint egyre dinamikusabb csapata. Miskolc és Győr városában és vonzáskörzetében van csoportja, közel 200 ember tartozik hozzá. Ezüst Hv szintet célzott meg év végére, amiben biztos vagyok, hogy meg is csinálja, hisz céltudatos személyiség!

Fodor Krisztina (Illésné Szabó Judit Eszter)
Krisztina, Illésné Szabó Judit első Hálózatvezetője, aki Celldömölkön egy pörgős csapatot vezet. Ő is a Reg-Enor hullámot lovagolta meg, hitelességét saját példamutatásával érte el. Kialakult a vásárlóköre és folyamatosan csatlakoznak a csoportjához. Állapotfelméréseket, klubokat szerveznek, ahol a Reg-Enor mellett a táplálék-kiegészítőkre és a háztartásra is nagy hangsúlyt fektetnek – írj róla a Czentlaki-ág vezetése.

Gligor István (Gligor Erika)
A párja (szponzora…) Gligor Erika vallomása szerint: Gligor István Biocomos pályafutásom során mindig támogató háttér volt. Ez idő alatt látta és megtanulta a hálózatépítés apró titkait. Amikor úgy döntött, hogy érdemes volna magát kipróbálnia itt is, a tapasztalatai hozták a megérdemelt eredményeit. Köszönöm és hálás vagyok a kitartásáért és a szeretetteljes türelméért!

Gödriné Balla Judit (Sinka Gyula)
Szponzorai a Sinka házaspár (Timi és Gyula) szerint: 3 éve csatlakozott a BIOCOM rendszeréhez, kozmetikus szakoktatóként dolgozik. Az alga volt, ami először megérintette, majd jöttek a Botanifique kozmetikumai. Kozmetikusként mindig természetes alapanyagokkal dolgozik, fontos számára a jó és megbízható minőség. Céltudatos, magával ragadó személyiségének köszönhetően néhány nagyon kedves barátja is csatlakozott hozzá. Nagyon segítőkész és szívén viseli a csapattársai sorsát, sikerét.

Gőz Ildikó (Ujvári Zsuzsanna)
Szponzora: Ujvári Zsuzsi írása alapján: Egy 4 éves kisfiú és egy 9 éves kislány anyukája. 2014. szeptemberében regisztrált, kizárólag termékhasználóként – a Reg-Enor keltette fel az érdeklődését, melyről igen jó tapasztalatai születtek. Ezt követően a Biocom termékeivel és Melegné Liszkai Katika segítségével mindkét gyermeke tünetmentes lett a tej-, tojás- és gluténallergiája kapcsán. 2015 tavaszán – ennyi jó tapasztalattal a háta mögött – úgy döntött, hogy szeretne a Biocommal komolyan foglalkozni. Döntésének komolyságát bizonyítja, hogy azóta minden képzésen, rendezvényen jelen van, és 10 hónap alatt elérte a HV szintet. Kitartóan, tudatos tervezéssel érte el ezt, és célja, hogy 2016. december 31-én ezüst fokozatú hálózatvezető legyen. Mivel egészségügyben dolgozott, hatalmas szakmai tudással rendelkezik. Mindezt ő fantasztikusan ügyesen alkalmazza, és kamatoztatja a Biocomos munkájában.

Holló Tóth Tünde (Szilágyi Szabolcs)
2015.01.14.-én regisztrált, Reg-Enorral, algával. 80 munkatársa van, 2015. októberben lett HV Erőssége: szereti az embereket, empatikus, vidám természet, tudja, mit akar, jár képzésekre, van benne egészséges alázat, nem szégyell kérdezni, jó szervező, rugalmas… Miskolcon él, párja még Ausztriában dolgozik, fia, Bálint is hálózatépítéssel akar foglalkozni – 17évesen! Egy nagy gyárban dolgozik még, 4 műszakban, de célja az ezüst HV szint, mielőbb, hogy kiválthassa munkahelyét! Pajzsmirigy alulműködéssel küzdött, emiatt regisztrált, és teljesen rendbejött, 3 hónap alatt! A Reg-Enortól fogyott is 12 kilót!

Horváth Zoltán (Veres István)
Precíz, megbízható, komoly vezető. Céljai közt szerepel csoportjának megduplázása, így esélyt adva magának, hogy főállású üzletépítőként haladjon tovább. Céljai között szerepel az idei évre egy új hálózatvezetői csoport kiépítése. Módszerein folyamatosan fejlesztő, nagyban gondolkodó, egyre jobb előadó Zoltán. Sok sikert kívánnak a felső vonalának tagjai: Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka, Lőrincz Marika és János.

Illésné Szabó Judit Eszter (Czentlaki Zoltán)
Igazi céltudatos vezető aki szponzora, Czentlaki Zoltán minden tanácsát elfogadta, így fél év alatt nem csak, hogy vezetővé vált hanem, már egy új hálózatvezetővel is büszkélkedhet. Ő a bizonyíték arra, hogy három kisgyerek mellett is lehet sikeres karriert építeni a Biocomban… Januárban csapatával átlépte a 10.000 pontot, 2016-os terve az Ezüst HV szint és 25.000 pont.

Imre Zsuzsanna (Tóth Gábor)
Október 30-án védte meg harmadszor a 4000 PÉ-t. Zsuzsa 2009. augusztus 11-én regisztrált, mert pár hét alatt bizonyítottak a termékek. Érezte, hogy a hosszú egészségügyi kálváriája végre végéhez közeledik. Az első életépítő rendezvény után elgondolkodott, hogy diplomával a zsebében, miért is kell neki egy varrodában 10 órát dolgoznia, minimálbérért. Az igazi áttörés akkor következett be (2014 év vége) mikor önállóan kezdett el tájékoztatót tartani, illetve „komolyan” megtervezte a 2015-ös évet. Elkezdtük a helyi (kunszentmiklósi) továbbképzések megszervezését, ami az egyik legfontosabb lépés volt a 2016 tervek megvalósításához. Mindezek mellett sokat fejlődött személyisége, így az önbizalomhiányos hölgyből igazi, határozott üzletasszonnyá vált. Gratulálok! – írja szponzora, Tóth Gábor.

Kalapati Ibolya (Oláh Matild)
LINZ, Ausztria. Ibolya és János, akik három csodálatos gyermek büszke szülei, Ausztriában élnek közel 20 éve, ahová a dél-vidékről, a háború elől menekülve kerültek. Találkozásunk lényegét a Reg-Enor megerősítette, melyből kivirágzott a BIOCOM üzletük, amely már most átíveli a határokat. Ibolya 2015.május 5-én csatlakozott a Biocom-hoz, férje pedig mindenben segíti tanulását. Három hónap alatt dinamikus fejlődésük eredménye a hatos szint elérése, s ezzel a töretlen lendülettel ma HV-ként állhat itt a színpadon. Lelkesedésük, taníthatóságuk példás, s kreativitásuk, problémamegoldó képességük és hozzáállásuk az új piac nyitásában kiállta a próbát. Gratulálok a kiemelkedő teljesítményükhöz és a lelkes csapatuknak, köszönöm, hogy az életutamon találkozhattam ezzel a csodálatos házaspárral! – írja a szponzor, Oláh Matild.

Kirchner Hajnalka (Forgács Józsefné)
Példás szorgalommal, májusban kezdte a hálózatépítést. Terv szerint, de könnyedén végzi a munkáját és vezeti csapatát. Erős megbízható személyiség, lehet rá számítani, Kirchner Hajnalka  2015. októberben lett HV és van jövőképe: 2016 végére Arany HV szint a terv! – írja róla a Czentlaki-ág vezetése.

Kis Gergely (Mgr. Pálfi Katalin)
Párja és szponzora, Pálfi Katalin így köszönti: Párommal az elejétől fogva együtt építjük az üzletet, és nagyon jól tudunk együttműködni, megosztjuk a feladatokat, és közösen kezeljük a munkatársainkat ki-ki a saját erősségével. Nagyon boldog és hálás vagyok azért, hogy előző, stresszel teli munkáját Gergely mostanra szinte teljesen kiváltotta a Biocomra, amiben szárnyalni tud, ami boldoggá teszi, és formálja személyiségét. Kiváló vezető, alázatos és rendkívül céltudatos. Sok sikert és álmai megvalósulását kívánom ezen a gyönyörű, közös utazásunkon!

Kmetyóné Pollák Piroska (Molnár Antal)
Közvetlen szponzora, Molnár Antal ágvezető szerint: Szegeden él, de Dunapatajon és környékén dolgozik, 70 fős csoporttal. Van jövőképe Piroskának, aki férjével, Lacival, nagy szorgalommal építik az üzletet. Szervezésben és megoldáskeresésben nagyon ügyes. Január 1-től HV, s év végére két új vezetőt fog kinevelni!

Kohn Mónika (Tihanyi Zsolt)
Hálózatvezetője, Tihanyi Zsolt így emlékszik az elmúlt hónapokra: Pécsett építi a hálózatát Mónika, aki 2014. novemberében regisztrált. Bízott bennem, pedig akkor még csak 5-ös szintű voltam, s azt ígértem neki, hogy itt komoly sikereket lehet elérni, és havi több 100.000 Ft-os fizetése is lehet. Az első pár hónap eredménytelenül zárult, a befektetett munka ellenére, de mi nem adtuk fel. A 3. hónaptól elindult a pezsgés, jöttek az új csatlakozok, a szintlépések, a Reg-Enor hullám. A hálózatvezetői szintjét kiemelkedő teljesítménnyel, 8700 ponttal védte meg! Mónikában hatalmas kitartás és elszántság volt, hogy bebizonyítsa a családnak, barátoknak, hogy lehet 6 számjegyű fizetést keresni a Biocomból. És megvalósult egy álom! Mostanra egy 166 fős fantasztikus csapatot kordinál. Célja az arany HV szint, mert közvetlenben 3db 5-ös és egy 4-es szintű feltörekvő munkatársa van. Büszke vagyok rá, és a csodálatos csapatára, kívánom, hogy továbbra is minden álmod valóra váljon!

Kollár Katalin (Czikora Erzsike)
Szponzora Czikora Erzsébet így ír róla: 2015. május 23-án regisztrált, abban a hónapban 3-as szintre, júliusban 4-es szintre, augusztusban 6-os szintre lépett. Minden hónapban azóta megtartotta a HV szintet. Csoportja kb. 60 munkatársból áll. Erőssége, hogy nagyon sok terméktapasztalattal rendelkezik a családja és ismerősei által, jól tudja ajánlani a LOURDES gépet, és az üzleti lehetőséget is megismerteti a 200 pont fontosságán keresztül. Kollár Katika nagyon színes egyéniség, már majdnem teljesen főállású BIOCOM-os, bár eredeti foglalkozását még nem adta föl véglegesen. Könyvelő, és adószakértőket tanít, valamint a Testnevelési Főiskolán táncoktatói szakra jár.

Kovács Erzsébet (Gligor Erika)
Kovács Erzsébet 8 hónap alatt lett hálózatvezető. A változtatás-változás vágya indította el a Biocom üzletben. Sikerének titka a rendszeres szervezői munka, a céltudatosság, az alázat, s hálózatát a barátsága, szeretete tartja össze – mondja róla a szponzora.

Kovács László (Demeter Attila)
Kovács László sikeres vállalkozó, aki megnyerte az első tapolcai „fogyi-versenyt”, az akkor induló Reg-Enor klub keretében. Áprilisban kapta meg a díjat Galambos Lajostól, a budapesti Start rendezvényen. Akkor döntötte el, hogy az üzlet is érdekelné. Hiteles az emberek előtt, ezért egyre többen csatlakoznak hozzá. Hét hónap alatt minősült hetes szintű munkatárssá vált.

Kozma Katalin (Péter Hajnal)
Kozma Katalint a becsülete, korrektsége, elkötelezettsége vezette a hálózatvezetői szinthez. Megoldásokban gondolkodó, két fiát egyedül nevelő édesanya. A Biocom kihozta belőle a lelkes, örömteli életformát.

Laluja Elisabeth (Puskás Margit, Puskás László)
Laluja Elisabeth, a szabadkai gyógyító, az alternatív gyógyászat elkötelezett híve. A Bress-csoport vajdasági vonalának éllovasa. Először a betegeinek ajánlotta a Biocom termékeket, elősegítve gyógyulásukat. Céljává vált, hogy Szerbiában megismertesse az embereket egy egészséget elősegítő, támogató, természetes táplálék-kiegészítő családdal. Ezért esett a választása cégünkre. 2014 szeptemberében regisztrált a Biocomba, és 2015 tavaszán, egy felsőbb vezetői beszélgetés kapcsán indult el a hálózat építés útján. Ma közel 80 fős csoportot irányít, sikeresen a gyógyító munka mellett. Célja, hogy arany HV legyen év végére. Szponzorával, Puskás Lászlóval a szerbiai Szabadkán vezetnek egy gyógyító központot és szervezik a vajdasági Vitalitás Klubot, hogy a délvidéken is minél több emberhez jusson el az egészségtudatosság és egyben a Biocom híre. Sok szeretettel gratulálunk neki és további sikereket kívánunk! – írják szponzorai.

Magyari Ernőné (Komporday Annamária)
2014 júniusában csatlakozott, a döntés meghozatalától 3 hónap alatt lett HV, rengeteg tapasztalata van, egyre több kulcsembert vonz magához. Miskolc és vonzáskörzetében, valamint határon túlról is vannak már munkatársai! A DÖNTÉS és a képzések hozták meg számára a sikert! Rendkívül alázatos, tanítható és elfogadó embert ismertem meg benne! Év végére az Ezüst HV szintet tűzte ki, ami meg is van, hisz egy elkötelezett, határozott személyiség! – írja szponzora, Komporday Annamária.

Makrai Erzsébet (Imre Réka)
Főállásban építi az üzletet. Sokat változott személyiségben, hozzáállásban az elmúlt 2 évben. Megbízható, komoly vezető. Céltudatos, aktív, az elmúlt hónapokban ő vihette haza a Bankné – Janák vándorserleget. Ez is jól példázza, hogy első helyen szerepel nála a létszámbővítés, a szponzorálás, és a tervszerű, másolható munka. Gratulál, és további sok sikert kíván neki: Imre Réka, Veres István, Janák Péter, Bankné Vella Aranka, Lőrincz Marika és János.

Miklos Magdalena Luminita (Krizbai Roza-Jolan)
Miklós Magdolna óvónő Erdély egyik kisvárosában, Bethlenben. 2 gyermek boldog édesanyja. A hálózatépítésben férje maximális támogatását élvezi. Magdi igazi kulcsember. Az első rendezvényre azért ment el, mert nem akarta visszautasítani meghívóját. Az ott hallottak után kezdődött el szárnyalása a siker felé, ami mögött a folyamatos cselekvés áll. A januárt csapatával 9500 ponttal zárta. Szponzori vonalának tagjai (Szász Laura és Ferenczy László is) álmai beteljesülését kívánják.

Oláh Matild (Szabóné Csőkör Csilla)
Matild férjével Bistucz Józseffel együtt építi hálózatát. Szponzora Szabó Norbert, s a Kosiba-ághoz tartoznak. Épp egy éve, február 13-án regisztrált, ma már egy HV-jával áll itt a színpadon. Természetgyógyászattal foglalkozik, de a hálózatot abszolút az MLM módszerekkel építi. Csodálatos a hozzáállásuk az üzlethez, nagyon jó meglátásaik vannak és nagyon odafigyelnek a szponzorok tanácsaira, igazi kulcsemberek, akikről minden szponzor álmodik! Matild a csapatának szíve-lelke, s kedvessége, szeretete valamint férje következetessége mára komoly nemzetközi csapatot hozott létre, hiszen Bukaresttől egészen Linzig nyúlik a hálózatuk, HV-juk is Ausztriában építi a csoportját. Komoly, határozott és eltökélt céljaik vannak erre az évre, amiket, őket ismerve meg is fognak valósítani – írják szponzoraik.

Pigler Gertrúd (Gaál Ildikó)
Szponzora, Gaál Ildikó szerint: Ahogy a neve, úgy a megjelenése és a személyisége is mutatja, egy nagyon különleges ember. Amikor először találkoztunk, olyan érzésem volt, hogy nem tudom ki Ő, de hogy együtt fogunk dolgozni az biztos. És valóban, több mint 4 évig  igen komoly munkában együtt gondolkodtunk, dolgoztunk. 2009-től elkezdte használni a termékeket, s közben folyamatosan tanult. Egészségügyi végzettségén kívül többféle terápiás ismerettel is rendelkezik, majd összeállt a sok tudás és elkezdett a gyógyítással foglalkozni , amiben igen komoly eredmények születnek és a csapata is folyamatosan fejlődik. Tudását alkalmazza, és előadásokon  megosztja, hogy minél többet tudjon segíteni az embereknek egy jobb élet megélésében. Köszönöm, hogy az életem része vagy! Egy kis útravaló: „Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn, a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai”. (Ron Cristian)

Surányi József (Surányi Ágnes)
Surányi József, aki Surányi Ági Ezüst HV férje, egy éve, az akkor HV-vá vált felesége bíztatására regisztrált, hogy segítse munkáját. Az akkoriban induló Reg-Enor hullám Szigetszentmiklóson olyan mértékű volt, hogy a házaspárnak már komolyan össze kellett dolgoznia, hogy a rövidesen több száz főre duzzadó csoporttal járó munkát el tudják látni… És ez annyira jó döntés volt, hogy József szeptemberre már elérte a 6-os szintet, november óta pedig minősült HV-ként biztosan hozza saját csoportjában az 5-6000 pontot minden hónapban, melynek eredményekét a házaspár csoportja 1 év alatt 500 %-ot fejlődött… – írják szponzoraik.

Szalva Jánosné (Hercz Aranka)
Szalva Jánosné Marika 2014. novemberében regisztrált, 60 fő van a csoportjában, s január 1-től új HV. Nagyon céltudatos, nagy kitartással végzi a munkáját Szentesen, és környékén, ahol igazi példa! Hálózatvezetője Hercz Aranka. Év végére új Hv-t fog kinevelni – szponzorai szerint.

Szirbik Sándor és Szirbik Sándorné (Bozsogi Zoltán)
Makón élnek. regisztrált Sándor, s már 200 fős csoportjuk van! Bő fél éve, június 24-én „repültek be” egy makói infóra, és azóta szárnyaló sasként haladnak a céljaik felé vezető úton! Novembertől  hálózatvezetők,180 fővel, 13000 ponttal köröznek a Biocom egén, lelkesen, tettre készen és mindig mosolygósan! – írja a vonal vezetője, Molnáré Andrea.

Tóth Zsuzsanna (Eberhardt Hajnal)
Ő egy olyan nagyszerű vezető, akinek mindig a helyén a szíve. Kitűnően bánik az emberekkel, szeretik, tisztelik őt munkatársai, barátai. Fontos számára a közös munka, a csapat, a csapatszellem, az együtt megélt örömök, sikerek – írja szponzora, Eberhardt Hajnal.

Tövisné Venczel Erika (Tasnádiné Szabó Mónika)
januárban csatlakozott a BIOCOM rendszeréhez, a döntésben sokat segített a miskolci Reg-Enor Est, ahol Szabó Sigfrid volt a vendégelőadó. 4 gyermek édesanyja, gyeden van otthon és már nem akar vissza menni az óvónői állásba, mert a BIOCOM-mal képzeli el jövőjüket. 9 hónap alatt lett HV. Nagyon jó szervező és céltudatos – mondja róla szponzora.

Vári Lászlóné (Tasnádiné Szabó Mónika)
Vári Zsuzsa 2015. júniusában csatlakozott párjával, Lacival a BIOCOM rendszeréhez. Első pillanattól nagyon tudatosan dolgoztak, ezért is lettek 3 hónap alatt hálózatvezetők. A BIOCOM számukra a szabadságot jelenti és lehetőséget a vállalkozói mókuskerékből való kilépésre. Fontos számukra a család, fantasztikus vezetők, csupaszív Zsuzsa és Laci is, ami látszik a csapatukban lévő embereken is –írja róluk a szponzor.

Vastag István (Vastag Erzsébet)
Vastag István párjával, Erzsébettel együtt építi a csapatot. A termékek használatával kapcsolatosan sok jó tanáccsal látja el barátait, ismerőseit. Saját cégében munkásai és hozzátartozói megszabadultak súlyfeleslegüktől, gyomor- és gerincbántalmaiktól, sőt asztmától is. Vezetői tanácsára láncszerűen építkezik alsó vonalában, így remélhetőleg hamarosan új HV-jelöltet köszönthet alsó hálózatában.

Virizlai Zsuzsa (Gazdag Katalin)
Virizlai Zsuzsanna budapesti hálózatvezető, most védte februárban negyedszer a szintjét. Kiváló természetgyógyász, eredményesen használja a terápiáiban a Biocom termékeket. Tiszta lelkű, elkötelezett, tanítható, lelkes vezető. Csoportja folyamatosan bővül, jelenleg mintegy 70 főből áll. Aktív munkatársaival céltudatosan dolgozik – ezekkel a sorokkal gratulál neki a szponzora, Gazdag Kati.

vitéz Vituska Albin (Szeles Béla)
Egy kis önvallomás: Szeles Béla a szponzorom, 2012 májusában regisztráltam, 2016 novemberében lettem 7-es szintű, 121 ember tartozik a csoportomban, ebből 15-en aktív munkatársak. Béla szerint kitartó vagyok és magabiztosJ Topolyán (Délvidék, Vajdaság, Szerbia) élek és dolgozok „főállásban” hálózatépítőként. Jelenlegi tapasztalásom, hogy a szerbiai csapat olyan, mint az íjász nyílvesszeje, mielőtt kilövésre kerül. Ez 2016-ban megtörténik, és jó magasra-messzire fog repülni…

HÁLÓZATVEZETŐK ELŐADÁSAI: JÓ PÉLDÁK A SZÍNPADON

A közel negyven új HV mindegyik nem szólalhatott meg időszűkében, ám néhány mikrofont kaptak, még ha csak 5-6 percre is. Egyöntetű vélemény a közönség soraiból: érdemes volt őket hallgatni, hiszen egy friss, aktív hálózatvezető valóban éli, amiről beszél, és tud hasznos tanácsokat adni a kezdőknek, akik a terem legalább egyharmadát adták.

Krizsán László, a Czentlaki-ág ifjú vezetője, a sikeres Tóth Zsizsi fia arra biztatta a még kétkedőket, hogy döntsék el, mit akarnak, egyben megnyugtatott minden starthelyzetben lévőt, hogy az elején nem kell feladni a az addigi életet.

Miklós Magdolna, egy erdélyi kistelepülésről érkezett a Ferenczy-ág tagjaként, s először ugyan a termék miatt regisztrált, de egyre növekvő hálózata építéséhez is sok segítséget kapott szponzoraitól (Krizba Roza Jolán, Szász Laura)., Ő is azt üzente az újaknak: dönts most!

Szirbik Sándorné Icu Makóról, a Molnár-ágat képviselte, azt mondta: férjével együtt, aki szintén regisztrált, fantasztikus elismeréseket élnek meg, s igazából úgy érzi: mindez nem is munka számára…

Csiky Csengele, négy gyermekes édesanya a színészi hivatást adta fel a Biocom által megvalósítható álmaiért. Az erdélyi Péter-ágon dolgozó HV minderről azt mondja: ez egy életforma, amit imád, s ami anyagiak szintjén is bizonyít, hiszen háromszor annyit keres mint korábban…

IMG_9470
EZÜST HÁLÓZATVEZETŐK: KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNYEK

Az Ezüst Hálózatvezetői szint eléréséhez a marketing terv szerint két közvetlen HV láb szükséges, ezt, a szeptemberi rendezvény óta eltelt időszakban újonann tízen tudták teljesíteni. Vagy éppen túlteljesíteni, hiszen többeknek már álla, vagy feljövőben van a harmadik, illetve a negyedik lábuk is, ami által nemsokára arany HV-ként állnak majd színpadra. S arról se feledkezzünk meg, hogy többeknek közülük mélységben is szépen bővül a csapata. Mint a szponzorok neveiből látható akadta példa arra is, hogy Ezüst HV alatt született Ezüst HV… S van akinek már többtízezer pontos a csapata, annak ellenére, hogy akár csak egy-két évvel ezelőtt kezdte a hálózatépítést.

Külön is nyolcperces előadást tartott közülük:

Pálfi Katalin a Felvidékről, a Vass-ágból,

Tasnádiné Szabó Mónika Miskolc környékéről (Emőd), a Komporday-ágról,

Surányi Ágnes Szigetszentmiklósról, a Czentlaki-ágból,
ám mellettük az oklevél átvételével kísért elismerés során mindegyikőjük megszólalt, választ adva a közönségnek arra a kérdésre: mi hozta a látványos eredményt? Az alábbiakban a teljes új Ezüst HV-listát közöljük, a szponzorok róluk írt méltató mondataival.

Demeter Attila és Katalin (Czentlaki Zoltán)
Egy házaspár, akik kezükbe vették a jövőjüket, tavaly januárban 688 pont volt a nevük mellett, ma folyamatos tanulás, személyiségfejlődés mellett, egy 18.000 pontos csapatot vezetnek – írják a szponzorok. Saját vallomásuk: „Hét év termékhasználat után kezdtük el az üzletet gőzerővel. Nagyon lendületes a csapatunk, aminek köszönhetően elértük ezt a szintet. Párom mindenben támogat. Fel is mondtam a munkahelyemen, 100% csak Biocom!”

Gaál Ildikó Hajnalka (Hengerné Márta)
Ildikó így emlékszik vissza: „A termékekkel 2004-ben ismerkedtem meg, kimondottan saját és a családom részére kezdtem használni, és  jöttek a jó tapasztalatok, amiket megosztottam az ismerőseim körében, így 2006-ban Hv lettem. És akkor találkoztam Czentlaki Zolival és Beával, akik közben Czentalki-ággá nőttek. A következő csoda az életemben Pigler Grétivel való közös munka, aki már HV lett.”

Gligor Erika (Turóczi Melinda)
Gligor Erika 20.000 pont fölött, Ezüst Hálózatvezetőként. A Biocom üzletben meg találta magát. A sikere kulcsa – elkötelezett, lendületes, tervezett, örömmel végzett vezetői munka, melynek eredményeként nagyszerű vezetőket nevel ki. Türelemmel, kivárással, elfogadással, figyeli kíváncsian kibontakozásukat, fejlődésüket csapataik növekedését, ötvöződését – írja szponzora, Turóczi Melinda.

Kerekes Balázs (Hliva Ildikó)
Balázs másfél éve van a Biocom rendszerben, az üzletet édesanyjával építi. Ma a csapatában 2 új 6-ossal érkezett. A gimnazista, 4-szeres világbajnok sportoló mindig és mindig új célokat kitűzve, szisztematikusan, és önfegyelemmel cselekszik, aminek eredménye a 3-assal, 4-essel kezdődő jövedelem, amivel 17 évesen elégedett lehet. Rengeteget képzi magát, és munkatársait országszerte.

Pálfi Katalin (Gyevát Sarolta, Beta-Kádár Tünmde, Vass Oszkár)
Beta Kádár Tünde ágvezető Ezüst HV Pálfi Katalinról: „Pálfi Katalin egy nagyon nagy példakép mindannyiunk számára! Nagyszerű vezető, alázat van benne! Határozottan, de ugyanakkor nagy szeretettel vezeti csapatát! Sok sikert kívánunk a munkádban! Köszönjük, hogy vagy nekünk!” Gyevát Sarolta az Ezüst HV Pálfi Katalinról: „Mgr. Pálfi Katalin és párja, Kis Gergely HV egy dinamikus páros, akik könnyen taníthatóak, hihetetlen türelemmel és alázattal foglalkoznak a csapatukkal, példaértékű a szorgalmuk. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mindenkinek ilyen munkatársakat kívánok.” Pálfi Katika magáról: „Imádom a munkám, látom, mekkora érték van a kezünkben és küldetésemnek tekintem ezt minél több emberrel megismertetni.”

Paár Ottília (Bress Beáta)
Szponzora: Bress Beáta Ezüst HV. 2014. októberében indult pszichológus, azóta elkötelezetten dolgozik, tanul, nyitott az újdonságokra, rugalmas, szereti a céget a termékeket és az embereket. 2015. év elején már hálózatvezető lett kitartó, folyamatos, szorgalmas munkával. Munkamódszere elsősorban az online marketinghez köthető, de igyekszik elsajátítani a klasszikus hálózatépítéshez szükséges ismereteket is. Ennek érdekében minden képzésen ott van, érdeklődik számos olyan tanfolyam után is, ahol fejlesztheti a képességeit. A 2015-ös évben 2 HV-t avatott, 2016. januárjában egy újabb munkatársa érte el a 6-os szintet és pontforgalma átlépte a 20.000 pontot! Sok szeretettel gratulálunk neki és további sikereket kívánunk!

Surányi Ágnes (Tóth Zsizsi)
Ezüst HV lett 2015. decemberben. A „makrancos hölgyből” egy év alatt vált sikeres vezető. Szervezőkészsége, kitartása, fáradthatatlansága páratlan, a példás csapatmunka mintaképe, az elmúlt 12 hónap statisztikája: 4000 pontról – 22.000 pontra.

Szilágyi Szabolcs (Sinka Tímea)
Szabolcs írja: „Autó nélkül is meg lehet csinálni! Sok-sok képzéssel, kitartással, csodás csapattársak segítségével sikerült ezidáig eljutnom. Ha vannak álmok, és az ember szeretne kitörni abból, ami nem annyira jó, megvalósul! Szenvedély kell hozzá, tanulás, és egészséges alázat! A legcsodásabb, mikor segíthetek, és az életem ezáltal válik jobbá!”

Tasnádiné Szabó Mónika (Komporday Annamária)
Három gyerek, három HV – és jön a negyedik… Miskolc mellett, Emődön él férjével és három gyermekével. Magáról ezt írja: „Két éve csatlakoztam a Biocom rendszeréhez, 2013. decemberében. Én is termékfelhasználóként regisztráltam, a grépfrútmag-kivonatot a gyerekek miatt kezdtem el használni, a Reg-Enort pedig a szülés után rajtam maradt túlsúly miatt.”

Ujvári Zsuzsanna (Tasnádiné Szabó Mónika)
Ezt írja magáról: „2014. februárjában kizárólag termék miatt csatlakoztam, a grapefruitmag cseppel, és a Re-Enorral. A kisfiam azóta nem kapott antibiotikumot, én lefogytam. Nem tudtam titokban tartani, és mivel a munkahelyem megszűnt, úgy éreztem, hogy megtaláltam azt, amivel szeretnék foglalkozni, és azóta rengeteg embernek mutattam meg a Biocom Életmódprogramot. A férjem most már teljes mellszélességgel támogat. Egy év alatt hálózatvezető, két év alatt pedig ezüst HV lettem. 630 fős a csapatom, ebből az erdélyi Hermann Judit csapata 250 fős. Célom, hogy 2016. december 31-én Arany fokozatú hálózatvezető vagyok!”

A harmadik rész szinte teljes egészében az elismerések jegyében telt. Volt is kit, mit ünnepelni: arany és gyémánt vezetők, új ágvezetők érkeztek a színpadra – s még egy meglepetésvendég is!

IMG_9533
KOMPORDAY ANNAMÁRIA ARANY HV

A nála „megszokott módon”, könnyekkel indult a kiselőadás, amit előkészített egy számára is meglepetésként levetített kisfilm, amit a szponzorai (a Sinka-házaspár: Timi és Gyula) alkottak a tiszteletére… A róla írt cikkekben is szívesen vall a sikerének „titkairól” a csapatában most már 13 hálózatvezetőt tudó, és a 100.000 pont felé szárnyaló, miskolci Annamari, aki most már ágvezető is a Sinka-, azaz Kónya-ágon belül. A kétgyermekes édesanya fejlődése, hozzáállása példás: igazából két éve kezdte a munkát…

IMG_9439
TURÓCZI MELINDA, AZ ÁGVEZETŐI MEGNEVEZÉS FELÉ

Az erdélyi Péter-ág egyik csúcsvezetője, a Smaragd HV Turóczi Melinda úgy állt a színpadra, hogy teljesítményével erősen megközelítette a 70.000 pontot, tehát az ágvezetői titulus használatát. Pedig nemrég még arról számolt be, hogy az ötvenezres mérföldkövet sikerült átlépnie… Mint elmondta: örül annak, hogy a sok időbefektetés eredményeként valóban minőségi időt tud együtt tölteni szeretteivel, s nagy boldogság számára az, hogy nagy gyermeke mindennapjaiban visszaköszön az ő gondolkodásmódja… A korábban egészségügyben dolgozó Melinda azt állítja: igazából itt, a Biocomban éli meg igazán az egészségtudatosságot.

IMG_9380
BETA KÁDÁR TÜNDE: TANULD MEG GYORSAN A SZAKMÁT!

Gyorsan meg lehet tanulni ezt a szakmát – ez volt a legfőbb üzenete az újak felé Beta-Kádár Tündének, aki már a 80.000 pontot is átlépte csapatával, így mostantól az első sorokban ülő ágvezetőként mutatkozhatott be. Pedig, mint mondta, ő is tele volt kétellyel annak idején, de a jó elindítás a folyamatos tervezés segítségével hamar vállalkozóként tekintett erre az üzletre, amiben egyre sikeresebb. Szponzorai, a Vass házaspár (Oszkár és Zsuzsa) így írnak róla: „Tünde kitart a céljai mellett, hosszútávon, egyre jobban és komolyabban megtervezi az életét. Dinamikusan és példaértékűen, nagyon nagy szeretettel vezeti csapatát, úgy az új munkatársait, mint a meglévő vezetőit.”

IMG_9569
GYÉMÁNT HÁLÓZATVEZETŐK: CZENTLAKI ZOLTÁN ÉS BEATRIX

Egy fantasztikus házaspár állt a színpadra a rendezvény végéhez közeledve: Czentlaki Zoltán és Beatrix, a 2015- ös Év Hálózatépítői. A szeptember óta elért Gyémánt HV szintért járt az elismerés, és az előadás lehetősége, amit ezúttal Beatrix tartott. Valóban óriási siker, amit megéltek egyre bővülő csapatukkal az elmúlt egy évben, hiszen, ha 2014. decemberétől számítjuk a nagy ugrást, akkor még 2-essel kezdődött a pontértékük és öt számjegyű volt, mostanra pedig túlszárnyalták a 100.000 pontot! Éppen ezért bált is rendeznek a tiszteletükre a Lőrincz-ágon, melyről később beszámolunk.

IMG_9597
GALAMBOS LAJCSI A SZÍNPADON!

Egy igazi meglepetés is érte a Biocom hálózatépítőit, a Kongresszusi Központ közönségét: Galambos Lajcsi lépett színpadra, a Reg-Enor egyik legismertebb hírvivője! A népszerű művész őszintén beszélt az elmúlt hónapok megpróbáltatásiról, s arról, hogy ebben a nehéz időszakban is vele voltak a termékek, és maga mögött érezte a Biocom tagság szeretetét. Nem mellesleg, a Reg-Enor további használatával elmondása szerint most már mínusz negyven kilónál tart… A résztvevők felállva tapsolták az alkalomra egy dallal érkező Lajcsit, aki rövid időre, minősültként, még a rendezvény záróakkordjának, csúcsának számító gyémánt hálózatigazgatói elismerésen is részt vett.

IMG_9639
LŐRINCZ JÁNOS ÉS MARIKA: AZ ELSŐ GYÉMÁNT HÁLÓZATIGAZGATÓK!

A rendezvény befejezését, csúcspontját egy fantasztikus teljesítmény elismerése jelentette. Valóban történelmi pillanat volt a hálózat életében az, hogy Lőrincz János és Marika elsőként teljesítették a marketing tervet, elérve a Gyémánt Hálózatigazgatói szintet! Az egyedülálló teljesítményért Kovács Zoltán hálózatalapító, s inkább jóbarát, mint szponzor nyújtott át a párnak egy Dominikára szóló jegyet, s hogy tetézni lehessen a sikereket: januárban a céges HV versenyt is János nyerte meg! A két évtizednyi munka fényképes feltárása során a résztvevők megtudhatták, hogyan lehetett eljutni a Havanna lakótelepről az Arany-hegyre, Budára, a „Gyémánt-úton”. A saját sikereikből kiindulva azonban János emlékeztetett: kórházi ágyak ezreit nem töltjük meg felvilágosító, preventív munkánk eredményeként! Utalt rá: tíz évet adott magának a 22 évvel ezelőtti induláskor, hogy megalapozza a jövőjüket, amit el is ért, a következők ennek az eredménynek a fokozásai voltak. S bár „hivatalosan” nyáron „nyugdíjba” megy, ez hálózatépítői értelemben azt jelenti: élvezi a munka gyümölcsét, miközben továbbra is segíti „magától” is folyamatosan tovább bővülő csapatát. Látványos színpadkép zárta az „előadást”, egy általa készített időszalag mentén sorakoztak fel közvetlen hálózatvezetőik a színpadra, egy-egy szál virággal a kezükben, kivetítve a háttérben a teljesítményüket.

A példa egyértelmű volt: meg lehet csinálni! János azt mondta: biztos is abban, hogy sokan követik majd őket, ezen a gyémánt-úton!

IMG_9657

(Köszönet a fotókért Vincze Péternek!)GAL3

Ezeket olvastad már?