Pápáról és Celldömölkről indul a nyugati régió meghódítása a Reg-Enor menü kiszállításával

p589
Pápaiak, celldömölkiek és a környező kistelepüléseken élők, figyelem! Május 9-én a „Győzelem Napján” elindul a térségben a hivatalos, a Biocom cégcsoport és Szabó Sigfrid által támogatott Reg-Enor menü házhozszállítás. Így, például Dél-Magyarország, valamint Szigetszentmiklós és környéke után, az ország egy újabb szegletében válik elérhetővé a szolgáltatás.

Körültekintő előkészítés
Hosszú, de eredményes egyeztetési folyamat előzte meg a helyi partnerétterem kiválasztását. Megfelelő szakembergárdával, technikai eszközparkkal és kellő szaktudással kell rendelkeznie ugyanis annak, aki szeretne csatlakozni ehhez a szuper rendszerhez, a Reg-Enor készétel kiszállítás szolgáltatásához!

A hálózatvezetői hozzáállás is garancia a sikerre
Gaál Ildikóról és Pigler Grétiről, a Biocom e térségben is dolgozó hálózatvezetőiről sokan tudják, hogy elkötelezett hívei az egészségmegőrzésnek, az egészséges életmódnak. Gréti az előadásain részletesen kitér a szervezetünk számára szükséges és fontos alapanyagok fogyasztásának fontosságára. Maga is aktív kertész, saját fóliasátrában nevelgeti zöldségeit. Az egészségtudatosságot szem előtt tartva vágtak bele a pápai étterem kiválasztásába.

WP_20160428_16_32_00_Pro
Az Esti Kornél étterem készíti a Reg-Enor ételeket

Kovács László – az Esti Kornél étterem tulajdonosa és vezetője – 24 éve foglalkozik önfejlesztéssel, meditációval, energetikai gyógyászattal. Mindig is része volt az életének mások érzelmi, lelki segítése, egészségmegőrzésben való támogatása. Hisz abban, hogy a segítségnyújtás egyik alapja, ha saját vagy a környezetéből érkező pozitív tapasztalatokat megosztja mássokkal, hogy azokkal segítse őket.

A termék – és a koncepció is – működik
Amikor Kovács László találkozott a Reg-Enor koncepcióval, rögtön beleszeretett, hiszen maga is évek óta hasonló elvek szerint étkezett. A Reg-Enor kúra tapasztalatait saját magán teszteli, az első négy hetet követően sikerült több mint 6 kilogrammtól megszabadulnia.

A bővítésen is gondolkodik
László nagyon hisz abban, hogy számos híve lesz a pápai és celldömölki régióban is a Reg-Enor készétel menünek, ezért elkészült a terve arra az esetre is, ha „kinőné” a megrendelés-állomány a meglévő konyháját.

Honnan az étterem neve?
Talán ismerős lehet a szépirodalmat kedvelők számára az Esti Kornél név. Kosztolányi Dezső novellahőse az étterem névadója. Nagyon találó a névválasztás, mert az étterem Pápa egyik legpatinásabb vendéglátó helye, mely híven visszaidézi az 1900-as évek elejének kávéházi hangulatát. A korabeli stílusra és kiváló konyhára a gasztronómia szerelmesein kívül az irodalmi és zenei élet is felfigyelt. Rendszeresen tartanak író-olvasó találkozókat többek között Varga Dániel, Kukorelly Endre, Németh Balázs részvételével. A kávézó számos színészbeszélgetésnek ad otthont, ahol megfordult már Máté Gábor, Für Anikó, Mácsai Pál, Udvaros Dorottya, de fellépett itt Pege Aladár, a Budapest Regtime Band és Hobo is.

Hol lesz elérhető a szolgáltatás?
A FrissFood segítségével közösen meghatározták a szolgáltatási területet. Május 9-től rendelhető lesz a Reg-Enor menü a következő helyeken:

– Pápa
– Pápa-Tapolcafő
– Pápa-Borsosgyőr,
– Pápa-Kéttornyúlak,
– Nyárád,
– Nemesszalók,
– Mersevát,
– Celldömölk,
– Celldömölk-Alsóság.

Mi következhet?

László nagyban gondolkodik, így a tervek szerint hamarosan biztosítani tudja a házhozszállítást a következő helyeken is:
– Ajka,
– Bakonygyepes,
– Bakonyjákó,
– Farkasgyepű,
– Városlőd,
– Herend,
– Bánd,
– Márkó,
– Veszprém,
– és a köztes kistelepüléseken.

Aki számára kényelmesebb az étteremben elfogyasztani a menüjét, az helyben is megteheti, a hét minden napján!

 

Ezeket olvastad már?