Öntözz, fotózz és nyerj! SCD AGRO verseny értékes nyereményekért


Idén is megrendezzük versenyünket, melynek célja az SCD AGRO termék csodálatos tulajdonságainak dokumentálása, és vele együtt környezetünk szebbé és egészségesebbé tétele. Mikor volna erre jobb lehetőség, mint most, amikor virágaink, zöldségeink és gyümölcseink növekednek, beérnek, pompáznak? Az alábbiakban közöljük a gyártó-beszállító Greenman Kft. által készített részletes versenykiírást, mely minden Biocom tagra vonatkozik.

Nevezési feltételek:
A versenyen minden aktív Biocom tagsággal rendelkező természetes személy részt vehet. Kiváló lehetőség ezen azon tagoknak is, akik kevesebb aktivitást mutatnak a rendezvényeken vagy szervezésben, de vesztenivaló nélkül szívesen beneveznének az értékes tapasztalatokért, azok jószívű megosztásáért és a nyereményekért. De azoknak is, akik vezetőként ebben is példát szeretetnének mutatni csapatuknak.

A verseny menete:
A versenyre legalább 1 A4-es oldalnyi összefoglaló dokumentummal lehet nevezni, melynek összeállítása a versenyzőre van bízva. A dokumentum fő témája az SCD AGRO-val szerzett tapasztalatok írásos összegzése fotókkal, esetleg videókkal gazdagítva. (A youtube-ra feltöltött videó linkje igény esetén elhelyezhető a dokumentumban).

A példa kedvéért: nyugodtan fotózzuk le a gyümölcsfát SCD AGRO-val történő kezelés előtt, majd után, mérjük a termésmennyiséget, fotózzuk és hasonlítsuk össze a virágokat kezelés előtt és után, használjuk fűre, bokrokra. Fotózzuk le a kerti zöldségeket és termésüket. Végezzünk házi teszteket a csírázóképesség és gyökérzet összehasonlítására. Mentsük meg a haldokló növényeket. Az egész kertet kezelve kimondottan látványos anyag is készíthető. A lehetőségek tárháza itt is határtalan. Minél érdekesebb és igényesebb az összeállított egy anyag, a zsűrizéskor annál magasabb pontszám jár érte. (Ebben segíthetnek a tavalyi pályaművek, melyek most is megtekinthetőek a hálózati webportálon, a biocomnetwork.hu SCD technológia című rovatban.) A beérkezett pályaműveket (szerkesztett formában) meg is jelentetjük folyamatosan a biocomnetwork.hu oldalon, melyhez a hozzájárulást minden szempontból a pályázó a beküldéssel egyidejűleg, automatikusan megadja.

A verseny időtartama:
A versenyre 2020. szeptember 15-ig várjuk a pályázatokat. (MEGHOSSZABBÍTVA A HATÁRIDŐ!)

A verseny ütemezése:
A versenyre folyamatosan várjuk értékes összefoglalóitokat az scdagro@okonet.hu e-mail címre. A zsűri a versenyt követően összeül és kiválasztja a 3 legígéretesebb anyagot.

Nyeremények:

  1. helyezett díja: 100000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
  • 50000 Ft értékben SCD AGRO termékeket,
  • 30000 Ft értékben SCD Clean és Clean + termékeket,
  • 10000 Ft értékben SCD Cipővarázs termékeket,
  • ajándékcsomagot 10.000 Ft értékben.
  1. helyezett díja: 60000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
  • 30000 Ft értékben SCD AGRO termékeket,
  • 20000 Ft értékben SCD Clean és Clean + termékeket,
  • 10000 Ft értékben SCD Cipővarázs termékeket,
  • ajándékcsomagot.
  1. helyezett díja: 30000 Ft értékű ajándékcsomag, mely tartalmaz:
  • 10000 Ft értékben SCD AGRO termékeket,
  • 10000 Ft értékben SCD Clean és Clean + termékeket,
  • 10000 Ft értékben SCD Cipővarázs termékeket,
  • ajándékcsomagot.

Az egyéni helyezettek mellett a legtöbb pályázatot beküldő hálózat ág egy kis meglepetésben is részesül!

Minden egyéb kérdéssel forduljatok vezetőitekhez bizalommal, akik szívesen segítenek az eligazodásban. Még egy kis segítség: a SCD AGRO használata kapcsán is olvasható több, színes és gyakorlatias háttéranyag a hálózati webportálon, a biocomnetwork.hu SCD technológia című rovatban. Az egyik a Gyakran Ismételt Kérdéseket tartalmazza a termékkel kapcsolatban, a másik az SCD AGRO és a fák gyümölcsöző együttműködésének hátterét elemzi.

Mindenkinek jó versenyzést kívánunk!

Ezeket olvastad már?