Nyári Verseny 2022: útmutatásul szolgálhatnak a sikeresen teljesítők győzelméhez vezető módszerek


Mint ismert, a Biocom ismét meghirdette Nyári Versenyét, amelynek feltételrendszerét ezúttal 23-an teljesítették határokon innen és túl. A Győztesek Napján meg is történt a nyilvános elismerésük, a nyári partival egybekötött lajosmizsei ünnepségen. A kihívást teljesítőket a szokott módon arra kértük, legyenek szívesek néhány sorban összefoglalni a versenyidőszak tanulságait, amiből minden olvasó, hálózatépítő profitálhat. Az alábbiakban a beérkezett gondolataikat, értékeléseiket közöljük a fotóikkal.

Borbély Bernadett és Ferenc: Sok mindent megtapasztaltunk a versennyel
Ebben az évben egyre több időt fordítunk a Biocom üzleti részére. A 2022-es Nyári Versenyen Vass Szombatfalvi Zsuzsanna kezdeményezésére indultunk. Számunkra kihívás az elmúlt 3 hónapot pár mondatba foglalni, hiszen sok mindent megtapasztaltunk általa. Kecskeméten élünk és részben itt szervezzük a személyes bemutatókat, hogy egy-egy talpmasszőri kezelést a termékek jótékony hatásával is kiegészítsünk. Örkényen is vannak a termékekre, az egészségre nyitott emberek, ezért oda is szívesen jött Zsuzsa alkalmakat tartani. Nagyon köszönöm nekik (Vass Oszival együtt), hogy az értékes nyári napokból sokat fordítottak ránk és az általunk szervezett összejövetelekre. Az online világban még nem vagyunk jelen, ezért Zsuzsa megengedte, hogy az ő csoportjába hívjuk az azt is használó embereket, köszönjük. Nem kérdés számunkra, hogy az ő tapasztalataikból is tanulva nekünk is időt, energiát kell szánnunk az online tér adta lehetőségek kialakítására, használatára. Örülnénk neki, ha a jövőben teljes értékű munkatársként lennénk jelen a Biocom rendszerében. Aki ezt a cikket olvassa, mindenki tudja, hogy milyen sok lehetőség van a cégben. Nekem az a legnagyobb felfedezésem benne/általa, hogy rendszerbe foglalja az évek alatt innen is, onnan is megszerzett tudást, tapasztalatokat és szívesen adja tovább az arra érdemeseknek.

A fotón Borbély Bernadett és Ferenc, a szponzor, egyben ágvezető házaspárral, Vass Szombatfalvi Zsuzsannával és Vass Oszkárral

Cibulková Linda: Megcsináltuk!
Tardoskedden, Szlovákiában élek a családommal. 2022. április 20-án regisztráltam, fogyni szerettem volna. Szponzorommal, Hanák Mártával és hálózatvezetőmmel, Mgr. Monka Évával egy hosszú beszélgetés után úgy döntöttünk, belevágunk a nyári versenybe. Májusban elértem a 4. szintet, majd júniusban az 5. szintre minősültem. Mind a három hónapban kitűztük a célt, hogy megcsináljuk! És tényleg megcsináltuk! Ha van cél, vezet oda út is! Csapatban az erő! 53 új belepőt csatlakoztattunk. Az online térben dolgoztunk a legtöbbet, de volt háziinfó is. Használtuk azokat a módszereket, amelyeket ágvezetőink, Mgr. Pálfi Katalin és Kis Gergely tanítanak az Instal képzéseken. Hálás vagyok, hogy ebbe a fantasztikus csapatba tartozhatok, ahol megbecsülnek és elismernek, valamint köszönet és tisztelet minden egyes tanításért, motivációért és szeretetért. Büszkék vagyunk magunkra, hogy végigcsináltuk a versenyt. Felemelően fantasztikus érzés volt 2022. augusztus 13-én az Új Tanyacsárdában a Győztesek Napján a színpadra állni és átvenni az oklevelet. Mindenki tapsolt és velünk együtt örült. Norman Vicent Peale írja: „Ha elméd képzeletbeli vásznára ragyogó és boldog elvárásokat festesz, azzal céljaid felé mozdító állapotba helyezed magad.”

Monka Éva hálózatvezető, Cibulka Linda versenygyőztes, s a versenyző szponzora, Hanák Márta

Csontos Levente: Folytatjuk az elkezdett munkát
Erdélyben lakom, Beszterce-Naszód megye egyik kis településén, Felőrben. A feleségem – aki a szponzorom –, a fejlődés lehetőségét látta a nyári versenyben, emiatt 2022 április végén regisztráltam. Nekem tulajdonképpen besegítő szerepem volt, mivel a munka legjavát a feleségem és a mentoráló hálózatvezetőnk, Miklós Magdolna végezték tervezett, rendszeres és céltudatos munkával. Rendszeresen konditeremben edzek, itt reklámoztam azokat a termékeket, amelyeket én is rendszeresen használok, és ugyanezt tettem a munkahelyemen is. Ezzel a módszerrel rengeteg vásárlót szereztem, akiket a feleségem vett kezelésbe, aki online, offline infókat tartott, személyes találkozókat szervezett, és így a csapatom létszáma 36 fő lett. Évek óta rendszeres termékfelhasználó vagyok, viszont kellemesen meglepődtem azon, hogy ha tudatosan ajánlom a termékeket, jobb eredményeket lehet elérni az üzletépítésben is. Bevallom, kíváncsian vártam a jutalékértesítőt, ami ugyancsak kellemes meglepetést szolgált. Az elkezdett munkát ugyanígy folytatjuk, és igyekszünk, hogy alázatos, példamutató, elkötelezett és másolható vezetők legyünk.

Csontos Levente feleségével, egyben szponzorával, Csontos Krisztinával Lajosmizsén

Duca Simona: Nem volt nehéz meggyőzni a versenyről
Besztercén élek és fodrászként dolgozom Erdélyben, Romániában. Egy baráti összejövetel alkalmával ismertem meg a termékeket. Látogatóban voltunk barátainknál és ők épp Reg-Enor kúrában voltak. Megkérdeztem, mit tud ez a termék. Azt mondták, hogy egy egész tucat problémát meg lehet vele oldani, és mivel nekem is gondok voltak az egyik lábammal, természetesen belevágtam. Így indult a kapcsolatom a Biocommal. Elkezdtem továbbajánlani a termékeket. Jelenleg is nagy megelégedettséggel használom valamennyit. 2022. április 28-án regisztráltam, és első az hónaptól éltem a jövedelemszerzés lehetőségével is. Szalma Tímea hálózatvezetőm javaslatára beneveztem a három hónapos nyári versenybe. Mivel egy valódi harcos vagyok, nem volt nehéz meggyőznie. Szuper minőségű termékeket ajánlok az embereknek, így biztos voltam benne, hogy megnyerem a versenyt. Továbbra is fogom használni a termékeket, és javasolni a Biocomos életmódot. Köszönöm, hogy vagytok!

Duca Simona

Ferencz Erika: A kihívás, a sikerélmény és az öröm vezérelt a versenyben
Csíkpálfalván, Erdélyben élek családommal. Hálás vagyok, hogy a versenyt sikerült megnyernem. Igazi csapatmunka volt, ugyanis csodálatos, segítőkész szponzorommal, György Emíliával, és nagyszerű csapatommal hoztuk össze. A versenyben a kihívás, a sikerélmény és a vele járó öröm érzése vezérelt mind a három hónapban. Minden hónapban fontos volt, hogy a szponzorom segítségével terveztünk és több alkalommal tartottunk Egészség Esteket, Szépség Esteket; próbáltunk összhangban maradni, dolgozni, hogy eredményesek legyünk. Ugyanis a közös munkánk alapja a mindennapos kapcsolattartás, s az akár heti több alkalommal történő személyes találkozást is nagyon fontosnak tartottuk. A három hónap alatt volt sok olyan alkalom, hogy megoldásban kellett gondolkodni, ami abban erősített és arra tanított, hogy ne adjam fel könnyen és küzdjek meg az akadályokkal. A célom, hogy ebben az évben vezető legyek, hogy fejlődjek, és ezáltal minél jobb emberré váljak!

Ferencz Erika

Franka Tibor: Klassz volt a verseny élményét megtapasztalni
2022 tavaszán csatlakoztam a Biocom csapatához. Szponzorom áprilisban szólt, hogy lesz egy verseny májustól, s lenne-e kedvem megméretni magamat? Mivel még soha nem vettem részt ilyen kihívásban, így élettársammal, Kanyó Zsuzsannával közösen belevágtunk a versenybe. Budapesten, Kőbányán élünk. A regisztráltjaink nagy része a közvetlen munkahelyi ismerőseinkből került ki, illetve Nógrád megye, mint szülőhely is erősen belekerült. Gömbiczné Kanyó Beatrix (az élettársam nővére) Ezüst HV volt a mentorunk, aki 2020-as tapasztalatait átadva végigkísérte hónapról hónapra a versenyvonalunk alakulását. Segített az elakadásoknál, illetve előre felhívta a figyelmet arra, hogyan érdemes nekikezdeni és aztán folytatni. A mélységépítés lehetőségére hívta fel a figyelmünket, az abból adódó összes eredmény kiaknázására. A céltudatos regisztrációt jól megtanultuk. Felnőtt emberként nagyon klassz volt a verseny élményét megtapasztalni, és hónapról hónapra a sikerről beszámolni a munkatársak előtt. Nem volt könnyű a feltételek teljesítése, de visszagondolva a lajosmizsei program élményeire, mindenképpen megérte. Biztosak vagyunk abban, hogy a verseny nélkül sokkal gyengébb teljesítményt hozott volna a nyár számunkra. Innentől ötös szintről száguldunk tovább a HV szint felé és tovább. Célunk minél előbb teljesíteni a szintlépéseket.

Franka Tiborék veszik át a Győztesek napján az oklevelet

Kiefer János: Magasabb szintre emelő „kaland”
Először 2018-ban találkoztam a Biocommal a párom révén, de csak ezen év februárjában csatlakoztam. Ennyi idő kellett ugyanis ahhoz, hogy meggyőzzem magam arról, hogy ez egy igenis működő rendszer, amiben nekem is lehet helyem. A szponzorom Dobrocsi Edit Arany HV, a mentoráló hálózatvezetőm szintén ő, és hogy tovább fokozzuk a „hangulatot”, a páromat is Dobrocsi Editnek hívják… A versenyen való indulás közös döntésünk volt. Több dolog is vezérelt bennünket:

  • Egyrészt szeretjük a kihívásokat, amiket egy Biocomon belül elismert HIG hölgy nagyon találóan „kalandoknak” nevez. Mondanom sem kell, valóban kalandos volt a teljesítés, több igen komoly hullámvölggyel.
  • Másrészt felismertük, hogy ez a sok új pont sok új lehetőséget, vagyis sok új potenciális munkatársjelöltet jelent a mi kis hálózatunkban.
  • Harmadrészt pedig (és lehet, ezt kellett volna előre tennem) szerettünk volna nyertesként részt venni a Győztesek Napja nevű rendezvényen, és büszkén ott állni egymás mellett és előttetek, hogy igen, „megcsináltuk”.

A munka túlnyomórészt az online térben zajlott, a közösségi platformok erejének kiaknázásával. A verseny nekünk igen tanulságos volt, mert megtapasztaltuk, hogy miként lehet a másikat a mélypontról kimozdítani vagy éppen elterelni a gondolatait, hogy ne feszüljön rá túlságosan a teljesítésre. A legfontosabb, hogy ha mi meg tudtuk csinálni, akkor bárki más is képes rá, aki megfelelő célokkal és kitartással rendelkezik. A verseny teljesítése során Edit Arany Hálózatvezetővé minősült, én pedig Társult Hálózatvezető szintet értem el. A korona is felkerült ezen teljesítményre, hiszen a sok új csatlakozó segítségével Edit ebben az évben immár másodszor hozhatta el a céges GLC Mercedest. A középtávú terv, hogy stabil alapot adjak az Edit által már felépített hálózatnak (minden téren) és az igazgatói szintig repítsem majd onnan tovább. Természetesen eközben nekem is meg kell fejlődjem magam, mert célom az Ezüst Hálózatvezető szint elérése a következő Győztesek Napjáig.

Három az egyben: Kiefer János párjával, mentoráló HV-jával, egyben szponzorával, Dobrocsi Edittel a Győztesek Napján

Kispál Erika Ingrid: Sok biztatást és támogatást kaptam a felsőbb vonalamtól
Kolozsváron élek szerető családommal, akik mindenben támogatnak, és kedvenc kutyámmal, Freyaval. Szeretem a családom, az életet, minden napnak örülök, teljes odafigyeléssel csinálok mindent, legyen az együtt töltött idő a gyerekemmel, családommal, kutyasétáltatás, kirándulás, munkafeladatok. Szeretek utazni, világot látni, emlékeket gyűjteni, mert úgy gondolom, ezeket mindig elővehetem, ha nehézségekkel küzdök. A Biocom rendszerbe egy kedves munkatársam, Kerekes Erika által regisztráltam, aki nagy lelkesedéssel beszélt nekem a termékekről. El is döntöttem, hogy kipróbálom a 10 napos tisztítókúrát, aminek csodálatos hatását tapasztaltam. A tisztítókúra után fokozatosan kezdtem megismerkedni a termékekkel, kozmetikumokkal, és meglepődve tapasztaltam, hogy milyen csodálatos minőségű termékek ezek. Így elkezdtem beszélni másoknak is róluk. Amikor megkeresett a szponzorom, Kerekes Erika, hogy van a nyári verseny, és szeretnék-e indulni, először vonakodtam, de aztán annyi biztatást és támogatást kaptam a felsőbb vonalamtól, hogy nem is volt kérdés, hogy belevágunk. Nagyon sokat segítettek, türelmesen válaszoltak mindig minden kérdésemre a felsőbb vezetők, a hálózatvezető Virlics Katalin, valamint a Kakucs Sándor és Gizike házaspár egyaránt. Online és offline is dolgoztam, munkámból kifolyólag szerencsére rengeteg emberrel találkozok nap, mint nap, és akarva akaratlanul is szóba kerülnek különböző egészségügyi és egyéb problémák, és az a csodálatos ebben a rendszerben, hogy itt tényleg mindenre van tanács, megoldás. A hálózatépítés rejtelmeit még csak most tanulgatom, de szponzoromnak, Kerekes Erikának hála egyre jobban megy és élvezem is csinálni. Nagyon hálás vagyok a sok támogatásért, elismerésért, és dolgozom tovább a következő kitűzött cél, a HV szint eléréséért.

Kispál Erika és szponzora, Kerekes Erika

Kovács Enikő: Csak menni előre
Erdélyben, Csíksomlyón születtem, jelenleg Csíkdelnén élek családommal. 53 éves vagyok, van egy 22 éves lányom, egy 31 éves fiam, és 2 csodálatos unokám, jelenleg főállásban dolgozom a csíkszeredai adóhivatalban. Ez év január 28-án regisztráltam a Biocom rendszerbe, először is úgy gondolva, hogy használom a termékeket. Fontos számomra az egészséges életmód, a környezettudatos háztartás és az értékes emberi kapcsolatok, ami egyre nagyobb szükség az életünkben. Nagy örömömre a Részeg-ághoz tartozok, szponzorom Dombi János, a versenyben mentoráló hálózatvezetőm Bálint Ágota. Indulásom a versenyben nagyon gyorsan történt, egy jó kihívásnak ígérkezett, amire gondolkodás nélkül rábólintottam. A folyamatban Bálint Ágota hálózatvezetőm segített és persze a felső vezetőimtől is sok segítséget, biztatást és elismerést kaptam. Az elején úgy gondoltam, hogy én erre képtelen vagyok, de Ágota lépésről lépésre vezetett, tanított és legfőképp buzdított, nagyon sok pozitív energiát és feltöltődést kaptam tőle. Minden hónap elején névlistát írtam, terveztünk, szerveztünk, háziinfókat, szépségpartikat tartottunk az új Botanifique kozmetikumokkal. Sok ember megismerte általam a Biocom rendszert, ezáltal kezdett sikerélményem lenni, szépen kialakult egy jól működő csapat, többen szintet is léptek. Pörgős volt mind a három hónap, amit nagyon élveztem, ezáltal feltöltődtem, úgy éreztem, hogy jó hatással van rám az egész rendszer. Azt gondolom, sokat fejlődtem a verseny ideje alatt mind személyiségben és kommunikációban. De még mindig tanulási fázisban vagyok, igyekszem minden képzésen részt venni, minden előadást meghallgatni. Rájöttem, hogy olyan helyen vagyok, ahol nagyon sokat tanulhatok, és sokkal többre vagyok képes, mint eddig hittem. Rengeteg csodálatos embert ismertem meg az elmúlt hónapokban, az eredmény sem maradt el, egy szuper csapattal lassan vezetővé válok. Számomra nagyon jó érzés segíteni másokon. Hatalmas öröm és büszkeség számomra a „versenygyőztes” cím. Nem titkolt célom minél nagyobb szintre eljutni a Biocom hálózatán belül, szeretek célokat kitűzni, megmutatni minél több embernek az egészséges életmódot. Köszönöm a Biocom cégnek a lehetőséget, Bálint Ágota hálózatvezetőmnek, felsőbb vezetőimnek és nem utolsósorban a páromnak, családomnak a sok támogatást, biztatást!

Kovács Enikő: „jó hatással van rám az egész rendszer”

Krosenczki Kinga: Szeretem a kihívásokat
Hajmáskéren élek a férjemmel és 3 kislányunkkal. A versenyt nagyrészt offline módon csináltam, szerintem sokkal hatásosabb, mint online formában. Vagy én megyek, vagy ők jönnek hozzám, így kóstolni is tudnak, és van egy vándorkosaram (tisztítószerek, folyékony szappan és testápoló található benne), amit ingyen ki tudnak próbálni. Így épül fel az én kis üzletem 2022. február 23. óta. Szponzoraim, Justin-Pálfy Eszter és párja, Justin János egyben  Ezüst Hálózatvezetőim. Minden héten összeültünk, átbeszéltük, lerajzoltuk a „bogyózást”, és szinte napi szinten telefon kapcsolatban vagyunk, bármikor, bármiért fordulhatok hozzájuk, amiért nagyon hálás vagyok! A versenyben azért indultam, mert szeretem a kihívásokat. A szüleim is sokat segítettek a lányok felügyeletében, hogy hatékonyan tudjam végezni a munkám. Hálás vagyok érte, értük. Nagyon lazán indult az első hónap, könnyen megvolt az 1000 pont. A második hónap vége már kalandos! Horvátországban nyaraltunk, nem volt wifi a szálláson, de megoldottam, mert elmentünk netet vadászni 2 faluval arrébb, és szerencsémre találtunk is. Közben Janival és Esztivel naponta többször is telefonon tartottuk a kapcsolatot, értesítettek a pontjaim állásáról. A harmadik hónap izgalmasan indult, mert Horvátországból az egész család betegen tért haza, és majdnem 2 hetem ment is a kukába… 2 hét alatt csináltam meg kb. 3000 pontot, nem volt egyszerű, de a víztisztítók hozták meg a sikert, és azok az emberek, akik pár hónappal azelőtt érdeklődtek a termékekről. A további tervem minél több emberrel megismertetni a Biocomos termékeket, s az üzleti részt. Célom, hogy megnyerjem az őszi versenyt, novemberre kitűzős HV akarok lenni, és december 5-re Ezüst Hálózatvezető vagyok. Jövőre pedig szépen szárnyalni feljebb és feljebb, 2 versenygyőztessel a hálózatomban!

Krosenczki Kinga

Megyesi-Tóth Lívia: A sikeres kúrám és az online módszer segített
Kapuváron élek és egy kis szépségszalont vezetek. Mivel szuper eredményt hoztam a tisztító- és a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúrámmal, sokan érdeklődtek, mivel értem el. Ahogy elmondtam, mit és hogyan csinálok, többen jelezték, hogy szeretnének csatlakozni hozzám. Ezen felbuzdulva szponzorommal, egyben hálózatvezetőmmel, Csiba Annamáriával úgy döntöttünk, hogy indulok a versenyen. Annamari segített nekem a tervezésben, minden kérdésemre válaszolt, ha kellett, még éjszaka is! A vele együtt létrehozott Facebook csoport és a sikeres kúrám sokat segített, hogy az embereknek hitelesen tudjam továbbadni a Biocom hírét. Több probléma megoldásában tudtam embereknek segíteni. További céljaim? Szeretném végigcsinálni sikeresen a versenyt!

Megyesi-Tóth Lívia és szponzora, hálózatvezetője, Csiba Annamária a Győztesek Napján

Mihály Tünde Katalin: Életem része lett a Biocom
35 éves vagyok, Erdély szívében, Csíkszeredában élek férjemmel és a lányommal. A versenyt is Csíkszeredán és környékén csináltam, elsősorban családtagoknak és közeli ismerősöknek mondtam el a Biocomos tapasztalatomat, majd terjesztettem tovább és tovább. Nagy segítségemre volt a közösségi médiában moderált zárt csoportom, amit napi szinten bővítettem. Posztoltam saját terméktapasztalataimat, elismeréseimet és az életemben bekövetkezett pozitív változásokat osztottam meg. Ugyanakkor személyes találkozások is voltak, infózásokat szerveztünk, termékbemutatókat tartottunk. Szponzorom és egyben mentoráló hálózatvezetőm Görbe Kinga, ő segített, mentorált és mutatta az utat végig a verseny alatt, ezenkívül sok segítséget és támogatást kaptam az egész csapattól is. Hálás vagyok ezért. Április 14-én regisztráltam a hálózatba, akkor már nyitott voltam az üzleti részére is, így hát örömmel indultam a versenyen, tudtam, hogy „mozgatórugó” és egy lendületes indulás lesz számomra ez a verseny. Nagyon sok új élményben volt részem a verseny időszak alatt, sokszor kimozdított a komfortzónából, ami mindig sikert hozott és még nagyobb motivációt. Sok jó embert ismertem meg, nagyon sokat fejlődtem, tanultam és a legjobb, hogy sok embernek tudtam segíteni. Életem része lett a Biocom, így hát nem kérdés, hogy folytatom tovább, az évet hálózatvezetőként zárom, és onnan már a csillagos ég a határ…

Mihály Tünde Katalin

Molnár Piroska és Molnár Kyra: A versennyel lettünk hálózatvezetők
Mi egy csapat vagyunk, keresztanya és keresztlánya. Nyíregyházán élünk, május utolsó napjaiban kezdtünk el dolgozni a Biocom hálózatában. Elsősorban a közvetlen környezetünkben ajánlottuk a termékeket, kúrákat, később az online felületet is használtuk zárt csoport formájában, ami folyamatosan bővítés alatt van. Rozsnyai Karolina a szponzorunk, aki egyben a barátnőnk is, neki köszönhetjük, hogy ezt a versenyt sikeresen teljesítettük. Fáradhatatlanul, önzetlenül maximálisan a segítségünkre volt a verseny minden napján. Ezen tapasztalatok alapján mondhatjuk, hogy ő a legjobb szponzor, akit csak kaphattunk. Óriási köszönet Hliva Ildikónak és Kerekes Balázsnak, akik segítettek minket szuper képzésekkel, ha kellett, személyes konzultációval, szeretetteljes beszélgetésekkel. Nagyon sokat tanultunk tőlük. A verseny ösztönzött minket a gyors indulásban, így három hónap alatt a 7-es szintre tudtunk lépni. Élményeink közé tartoznak a csapatépítő tréningek, sok fantasztikus embert ismertünk meg, egy nagy család tagjává váltunk. Célunk tovább fejlődni, sokat tanulni és sikereket elérni. Hálásan köszönjük a lehetőséget, a megbecsülést, boldogok vagyunk, hogy a Biocom csapatához tartozhatunk.

Molnár Piroska, Rozsnyai Karolina és Molnár Kyra egy csapatot alkotnak

Ramona Postovaru: Megváltozott az életem
Marosvásárhelyen élek, idén márciusban csatlakoztam a Biocomhoz, a szponzorom Kakucs Sándor. Azért csatlakoztam, hogy kezembe vegyem az egészségem irányítását, és ne függjek többé az orvosi rendelőkben tett látogatásoktól. Azóta megosztom tapasztalataimat a környezetemben élőkkel, arra ösztönözve őket, hogy becsüljék meg az egészségüket, és arra bátorítva őket, hogy használják a Biocom termékeket különböző betegségek esetén vagy megelőzés céljából. Ez volt a kiindulópont a versenyre való nevezéshez. Mindvégig bátorított és támogatott szponzorom, Kakucs Sándor, aki minden szükséges információval ellátott, hogy teljesíteni tudjam a részvételi feltételeket. Munkamódszerként a Facebookon megnyitott privát csoport volt az alapja a tevékenység elindításának, valamint a Biocom termékeket használók ajánlásainak. A jövőben termékbemutató foglalkozásokat szeretnék szervezni. Elmondhatom, hogy mióta csatlakoztam a Biocom közösséghez, az életem minden téren teljesen megváltozott! Köszönöm!

Ramona Postovaru a Kakucs házaspár tagjaival a lajosmizsei partin

Sallai Antal Ferencné: Imádok győztes lenni!
2022 februárjában ismerkedtem meg a Biocommal egy fogyókúra kapcsán, csodálatos eredményemre nagyon sokan felfigyeltek (17 kg mínusz, 3,5 hónap alatt). A szponzorom, aki egyben a hálózatvezetőm is, Sallai Zsuzsanna megmutatta nekem, hogy ezzel a lelkesedéssel, amivel én beszélek mindenkinek a fogyásomról, hogyan tudom kiegészíteni a családi kasszát. Így az üzleti részével is elkezdtem foglalkozni. A legfontosabb számomra a céljaim meghatározása volt. Rendszert vittem az életembe, tudatosan elkezdtem építeni a hálózatomat. A 3 hónapos versenykihívás óriási lendületet, motivációt adott nekem. Imádok győztes lenni! A napi rutinfeladatok, a pontos tervezés és a folyamatos kapcsolattartás a kúrázókkal, fogyasztókkal meghozta a gyümölcsét. Jelenleg 7. szinten vagyok. Céljaim között szerepel a szabadabb élet, hogy én oszthassam be az időmet, hogy minél többet lehessek a családommal. Úgy érzem, sőt tudom, hogy a legjobb helyen vagyok. Ez év végére Ezüst HV leszek!

Sallai Antal Ferencné legnagyobb példaképe mellett a lajosmizsei színpadon

Varga Leonóra: Elfogadtam a tanítást és a tanácsokat
Várpalotán élek és főállásban egy bankfiókban dolgozom. Súlyos betegségen estem át, testvérem elhunyt és megoldást keresve testi és lelki gyógyulásomra, találkoztam a Biocom termékeivel. A kúra végén, ez év május közepén Szegő Tünde javaslatára vágtam bele a hálózatépítésbe és a három hónapos kihívásába. Szegő Tünde mentorom, szponzorom és hálózatvezetőm volt a verseny alatt, tehát a segítőm és támogatóm. Napi szintű kapcsolatban voltunk és vagyunk a mai napig, tanításait elfogadva, tanácsait megfogadva haladtam előre a célom felé. Minden online képzésen és termékes esten részt vettem, hanganyagokat hallgattam, hogy minél gyorsabban tanuljak, és fejlesszem magam. Facebook csoportot indítottam májusban, mely jelenleg 470 tagot számlál és aktívan működik. A legtöbb új belépő díját elnyertem májusban, júniusban és júliusban is. Fantasztikus érzés volt, hogy minden Startnapon kupát, oklevelet, könyvet vehettem át! Májusban két hét alatt sikerült az 1000 PÉ. Ennek elérésében szerepet játszott, hogy online kávéházi estet szerveztem ismerősöknek, melyből regisztráció és rendelés is lett. Júniusban szépségpartit tartottam a lakásomon, online kávéházi estet, továbbá Startnapra, Életmód Estre vittem ismerőseimet. Vándorkosarat raktam össze, amit szépen hoztak-vittek az ismerősök. A 2000 pontérték könnyen teljesíthető volt, és a 4. szintre lépés is. Júliusban folytattam ugyanazt, amit előző hónapban. Beszéltem a saját terméktapasztalataimról, ajánlottam a Biocom készítményeit. A vándorkosár továbbra is népszerű. Tartottam a kapcsolatot a tagokkal, segítettem őket tanácsokkal. Az online kávéházi est már rendszeres. Háziinfót tartottam, törzsasztalt szerveztem. Hónap végén a 3000 PÉ és az 5. szintre lépés sikeresen teljesült! Szponzorommal minden hónapban több alkalommal is összeültünk, hogy átbeszéljük a hálózatépítés lépéseit, a struktúra alakulását. Segítségével mára már teljesen átlátom, és tudok építkezni az új belépőimmel. Az elért eredményemmel elégedett vagyok, hisz két és fél hónapot töltöttem a versenyben. Azóta a céljaim már körvonalazódtak. Független, nyugodt, szabad életet akarok élni, az időmet én beosztani, és nem beosztott lenni. A mindennapi rohanást lecserélni az otthoni munkára. Munkahelyemtől az év végén búcsút venni. Két gyermekem van, az ő jövőjükre szeretnék koncentrálni, őket segíteni, támogatni! Köszönöm ágvezetőimnek, Kónya Györgynek és Krigel Zsuzsának, valamint szponzoromnak, hálózatvezetőmnek, Szegő Tündének a bizalmat, a segítséget és a támogatást!

Varga Leonóra szponzorával, egyben hálózatvezetőjével, Szegő Tündével a Győztesek Napján

Vörös Tibor Béláné Erzsébet: Nyugdíjas nagymamaként a lányommal együtt versenyeztem
Kecskeméten élek, nyugdíjas vagyok, és két csodálatos – 7, valamint 8 és fél éves – kisfiú boldog nagymamája. A Biocom termékekkel a lányom révén ismerkedtem meg, elsőként a víztisztítóval, majd a hidrogénes vizet készítő pohárral. Ma már nagyon sok termék használója és fogyasztója vagyok. A versenyre a lányom, Vörös-Kovács Katalin „unszolására” jelentkeztem, aki a Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője, egyben a szponzorom, segítőm. A győzelmemet, az eredményeimet az ő hálózatépítő, csapatépítő tudásának, munkájának köszönhetem jórészt. Online, tehát Facebook csoportban, és Zoom „életmódokat” tartva, de élő rendezvényen egyaránt dolgoztunk a nyári verseny alatt. Most 5. szinten vagyok, és még nagyon sokat kell tanulnom. Részt veszek minden online előadáson, termékismertetőn, hallgatom a hanganyagokat. Remélem sikerül még sok embernek átadni, amit tanulok. Köszönöm, hogy egy ilyen csodálatos csapat tagja lehetek!

Vörös Tibor Béláné, azaz Erzsike a lányával, egyben szponzorával, Vörös-Kovács Katalinnal a lajosmizsei nyári partin

Ezeket olvastad már?