Indul a nyári üzletépítő verseny a Biocomban májustól, három plusz négy hónapon át

 Idén, 2022-ben is folytatódik a hagyomány: a 2021-eshez hasonló feltételekkel ismét meghirdeti a Biocom a Nyári Versenyét. Korábban a cél az volt az üzletépítés felgyorsítása, a viszonylag csendesebb meleg évszak felpörgetése mellett, hogy a feltételek teljesítésével a nyertesek ott lehessenek a „Győztesek Hajóján”. Ám a pandémia közbeszólt, így 2020-ban nyári parti, 2021-ben őszi háromnapos pihenés lett a népszerű próbatétel ajándéka. Az idei terv, a két évvel ezelőttihez hasonlóan egy lajosmizsei, Új Tanyacsárdában a kiírást teljesítők vezetőivel közösen eltöltött nap, a „Győztesek Napja”, mégpedig várhatóan 2022. augusztus 13-án, szombaton. S hogy mire számítsanak a versenyzők? Egy tervezett, sikeres nyári (május 1. – és július 31. közötti) időszakra a hálózatvezetőik segítségével. A kiírás a tavalyihoz igazodik: kizárólag az idén január 1. és április 30. közötti, frissen csatlakozók nevezhetnek a versenyre, s a hálózatvezetőik vállalnak felelősséget a tanításukért, eredményükért. Így az új regisztrált indulók nagy valószínűséggel vezetővé válnak (ezt pluszban honorálja a továbbra is érvényes további négy hónapos, őszi időszak), míg a hálózatvezetőik újabb HV-lábbal gazdagodnak. A 2022-es verseny célja és jutalmazása is kettős: a versenyen induló munkatársak gyors fejlődése, vezetői szintjének megalapozása, valamint a versenyzőt elindító HV-k eredményes munkájának elismerése. Jöjjenek a kiírás részletei!

Kire vonatkozik a kiírás?
Az indulhat a versenyben, aki 2022. január 1. és április 30. között regisztrált a Biocom hálózatba – országtól függetlenül.

Ugyanakkor számítunk az aktív hálózatvezetőkre a versenyen induló munkatársaik támogatásában, tanításában, hiszen a versenyzők sikere, vezetővé minősülése az őket támogató HV-k eredményessége is egyben.

Három hónap, három lépés, ezer pontonként fejlődve
Az alaphelyzet ugyanaz, mint a korábbi években, amit most is teljesíteni kell. Eszerint 2022. május 1. és 2022. július 31. között tart a verseny első szakasza. A májusban indított vonalon vagy csoportokban (maximum 3) szükséges először 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 „friss” pontot gyűjteni, legalább. Figyelem! Versenyvonalat kizárólag májusban lehet indítani, akkor is maximum hármat, később csak ezeket vesszük figyelembe az elszámolásnál.

A valós fejlődést díjazza a vezetőség
Még egy fontos tudnivaló: a verseny végén a cégvezetés minden egyes beadott struktúrát egyénileg elbírál, s ez után hirdeti ki a győzteseket a hálózatépítési szempontok elsődlegességével. Azaz, például megnézi a versenyzők április 30-ig elért teljesítményét, pontjait, majd összeveti a versenyvonalakon mutatott eredményekkel. Nem szerencsés és a győzelmet illetően hátráltató tényező, ha a korábbi, verseny előtti (április 30. előtti) pontok látványosan, nem indokolhatóan lecsökkenek a régi vonalakon, miközben a versenystruktúrában folyamatos a fejlődés, magyarán nagyarányú átcsoportosítás valószínűsíthető.

A vezetés ugyanezt vizsgálni fogja a „versenyeztető” hálózatvezetők esetében is. A versenyzőt támogató HV fejlődésének is tükröződnie kell a pontokban, a 2022. április 30-i zárópontjához viszonyítva.

Jelentkezés, nevezés, határidők, tennivalók
Jelentkezni nem kell előre, viszont el kell küldeni a verseny szándékával elindított új vonal(ak) pontjait, illetve az ezt láttató struktúrát, illetve az április 30-i, havi zárópontjait a verseny@biocomag.ch címre. Ezzel kell nevezni. Ennek a végső határideje: 2022. június 3. (Ez „jogvesztő” határidő, tehát aki nem jelentkezik időben, hiába teljesítette szerinte, nem vesszük figyelembe, és magunktól nem keressük, hogy megfelelt-e vajon a feltételeknek.) Ekkor kérjük a teljes struktúrát is, hogy látható legyen: hogy áll a versenyző összességében április 30-án, hiszen nem szerencsés, és az elbírálásnál meghatározó tényező, ha később a versenyvonalakon kívüli pontjai egyértelműen sorvadásnak indulnak…

Ezt még két ízben meg kell ismételni: ha valaki versenyben maradt, tehát a második, illetve a harmadik hónapot is teljesítette, 2022. július 3-ig, illetve augusztus 3-ig is be kell küldenie az előző hónap sikeres teljesítését igazoló versenystruktúráit.

Az első esetben, június 3-ig ezzel együtt a versenyzőnek meg kell neveznie azt a hálózatvezetőt, aki ebben a folyamatban segíti. Ez minden esetben egy felsőbb HV kell, hogy legyen, akkor is, ha valakinek a közvetlen szponzora például alsóbb karrierszinteken van. Mint fentebb írtuk, a mostani kiírás egyik lényege, hogy sokszáz Biocom hálózatvezetőnek kell felelősséget vállalnia saját csapatának indulójáért.

Alap a 200 PÉ
A versenyzés egyik alapfeltétele ugyanaz, mint az aktív hálózatépítők mindenkori minősülésének fundamentuma: a saját 200 PÉ megléte minden hónapban. Ez független attól, hogy a versenyző rendelkezik-e már vállalkozói jogviszonnyal. A versenyző saját 200 pontja (vagy bármennyi saját pontja) természetesen nem számít bele az elbírálásnál a 1000, 2000, illetve 3000 PÉ-be, hiszen azt a versenyvonal(ak)on kell összegyűjteni, mint fentebb is egyértelműen jeleztük.

Amire még figyelni kell
Íme, néhány további fontos pont, amire figyelni kell versenyzés közben. Ezek jelentős része egyébként is magától értetődő és összhangban van a hálózat Működési és Etikai Szabályzatával, valamint az országosan is érvényben lévő GDPR szabályokkal és elvekkel, de külön is felhívjuk rá a figyelmet.

  • Már a rendszerben lévő tag új regisztrációval történő versenyben indulása tilos!
  • Mindenki csak a saját nevében rendelhet csomagot, a máséban (pláne a tudta nélkül, akarata ellenére) semmiképpen sem!
  • A versenyzőt segítő hálózatvezetők felelőssége is, hogy ne érkezzenek vissza kifizetetlenül a versenyvonalakról megrendelt termékcsomagok a raktárba. Ez is befolyásolja a végeredmény megállapítását, és hátráltató tényező a további feltételek teljesítése ellenére is.

 Közös élmény és egyéb előnyök
Lássuk, mi minden jár a verseny kiírása szerint jutalomként, és mivel kecsegtet a fejlődés logikájából következően, ha valaki belevág.

  • Egyrészt: részvétel a „Győztesek Napján”. Ezt az exkluzív partit a Biocom cég kínálja mindenkinek, aki teljesíti a feltételeket a vezetőség végső elbírálása alapján. A tervek szerint ez egy közös ünneplés a legjobbakkal a lajosmizsei Új Tanyacsárdában, tervezhetően 2022. augusztus 13-án. Igazi dicsőség ott lenni! Ide a versenyt teljesítő mellett meghívót kapnak azok a hálózatvezetők is, akiket a versenyző megnevezett június 3-ig, akik segítik a munkáját.
  • Másrészt (ez nem „hivatalos” céges kínálat, hanem a felgyorsított hálózatépítés „mellékhatása”) egy vezetői szint megalapozása.
  • Harmadrészt rengeteg plusz pénza már meglévő jutalékon túl, ami az aktív üzletépítésből és az újonnan indított versenyvonal jövedelmezőségéből következik.
  • Negyedrészt, biztató őszi kilátások– aki végigcsinálja, szinte garantált, hogy berobban a csapata, és megindul a fejlődése!

Extra lehetőség folytatásként: vezetői szint és pénzdíj
Az alaplehetőségen túl idén is érvényes a folytatás, aminek a lényege: válj vezetővé! A második szakasz, a plusz négy hónap 2022. augusztus 1. és november 30. között tart. Aki a versenyt követő négy hónapban, tehát augusztustól kezdve novemberig megcsinálja a létrehozott biztos alapokon a versenycsoportban a 4000 pontot, tehát a HV-minősülés alapfeltételét, az 200.000 Ft extra jövedelemre számíthat! Azaz augusztus végén először már meg kell lennie a 4000 PÉ-nek, s november 30-ig minden hónapban meg kell tartani. Mindez természetesen azokra vonatkozik, akik elindították a versenyt májusban, a vezetőség által visszaigazoltan teljesítették az első három hónapot, és kizárólag a versenyvonal pontjai számítanak bele. Magyarul: folytasd ősszel, amit nyáron elkezdtél a HV-szint és az extra pénznyeremény érdekében!

Mélységépítéssel egyszerűbb
Könnyítésként érdemes újra megjegyezni azt, ami az elmúlt esztendőkben is bebizonyosodott: a mélységépítés módszere megkönnyítheti a versenyt és általában is a hálózatépítést. A témáról rengeteg szó esett az elmúlt esztendő képzésein, így ez nem az a felület, ahol hosszasan részleteznénk. Ám kockázat nélkül hozzátehetjük: bárki fordulhat ebben a témában a hálózatvezetőjéhez, ágvezetőjéhez, biztosan szakszerű segítséget kap, beleértve az online módszereket is.

Használd ki a lehetőséget!
Végül mi mást is tanácsolhatnánk: élj a kínálkozó alkalommal a cégvezetés szándékának megfelelően és tedd gyorsító pályára az üzletedet! Jól megalapozott, aktív májusi munkával és tervszerű, júniusi-júliusi pezsgéssel könnyen megcsinálható a verseny, és utána már szinte „automatikusan” épül ki a HV-láb az újabb extra nyereményért. Csak Rád van szükség mindehhez. S ha abból indulunk ki, hogy azért csatlakoztál, mert szeretnél változtatni az életeden, a vezetés most egy plusz motivációval szeretné ezt a folyamatot felpörgetni. Szóval, ha javasolhatjuk: vágj bele!

Sok sikert kívánunk!

 

Ezeket olvastad már?