Kiváló hangulat a Győztesek Napján: a Nyári Verseny legjobb üzletépítői a jubilálókkal együtt ünnepeltek

2023. augusztus 26. szintén bekerül a Biocom nagykönyvébe, a céges rendezvények fejezetbe. A Győztesek Napja ugyanis ragyogóan sikerült, köszönhetően a kerti partihoz illő, verőfényes időnek, s még inkább annak, hogy idén rekordlétszámban oldották meg a cég által tavasszal közzétett kihívást. A VII. Nyári Verseny feltételeit teljesítők gondolatait korábbi cikkünkben már megjelentettük, most az augusztus végi rendezvényre pillantunk vissza röviden, ahol a céghez két, illetve három évtizede hűséges munkatársakat is elismerték. Arra a napra, ahol megtiszteltetés volt a részvétel, a gasztronómia elsőrangú (köszönhetően a lajosmizsei Új Tanyacsárda kiváló csapatának), a program pedig sokszínű.

Tökéletes keretek

A Biocom rendezvényeinek hagyományos helyszíne az Új Tanyacsárda, több jubiláló, vagy a csapatot régóta erősítő vezető emlékezett vissza a magyarországi partnercég, az Ökonet-Európa Kft. által szervezett legendás családi napokra… A befogadók most is kitettek magukért a magyaros vendéglátás minden elemét fölvonultatva, s a környezet is méltó volt az ünnephez.

Okonet_2023_aug_small-53.jpgOkonet_2023_aug_small-54.jpg

Gratuláció a vezetéstől

Mert az volt, a javából: a Győztesek Napján természetesen először a főszereplőket köszöntötték. Azt a csaknem félszáz üzletépítőt, akik lehetőséget láttak a versenykiírásban, s úgy gondolták, a dinamikus nyári munkájuk ősszel is megtérül, miközben felpörgették a hálózatfejlesztést, ezzel azonnali előnyökhöz is jutva. Elsőként a cég ügyvezető testvérpárja köszöntötte a jubilálókkal, hálózatigazgatókkal, ágvezetőkkel teljes, több, mint 300 fős közönséget. Kovács Réka szeretettel gratulált a vezetés nevében a versenyfeltételeket teljesítőknek, megköszönve munkájukat, kiemelve azokat is, akik 20, vagy már 30 éve hűségesek a céghez, igazi példát mutatva a most kezdőknek is. Kovács Bence a gratuláció és a jókívánságok mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy a kiírás szerint ősszel, a következő négy hónapban is folytatható a verseny, újabb extrákért!

Egyedi felső a versenygyőzteseknek

Majd a versenygyőztesek érkeztek egyesével, név szerint szólítva a színpadra, ráadásul már abban az erre az alkalomra, számukra készített pólóban, amit a regisztrációnál át- és felvehettek. Büszkén fogadták a gratulációt az ügyvezetők mellett a társtulajdonosoktól, egyben hálózatigazgatóktól: Kónya Györgytől és Lőrincz Jánostól.

Dicsőség is a győztesek jutalma

Az oklevél mellé egy nemes palack bor is járt, s még inkább a dicsőség: hiszen ezen a színpadon mindezt átélni egy komoly teljesítmény elismerését jelentette, egy intenzív, munkával teli időszak után.

Kiugró teljesítmények

Néhány moderátori kérdés elhangzása után az is kiderült, van, aki összességében már harmadszor csinálta meg a versenyt, volt, aki mindezt 80 (!) felett teljesítette, s volt, akinek a csapatából is többen – ez külön dicsőség, jó példaként a másolódásra.

Tisztelet az indulóknak, elismerés a győzteseknek

Mindnyájuknak gratulált a két legnagyobb ág igazgatója. Lőrincz János – aki az eredeti verseny megálmodója volt, hiszen elsőként a saját ágában hirdette meg annak idején – a kitartás szerepét emelte ki, valamint jelezte, mind a 250 indulónak jár a taps, akik legalább egy hónapot sikeresen teljesítettek a háromból. Kónya György a mentális háttérre helyezte a hangsúlyt, gratulálva ahhoz, hogy a végső győztesek – közel félszázan – el tudták képzelni a sikert, majd ennek szellemében cselekedtek.

20 éves „törzsgárda” elismerések

A cég ebben az esztendőben is külön figyelmet szentelt azoknak, akik pont húsz esztendeje írták alá a regisztrációs dokumentumot, s azóta nem csupán hűséges tagjai, vásárlói a rendszernek, hanem valamilyen szinten meghatározó vezetői is. Mindannyian megfogalmazták, hogy bár most őket ismerik el, mint akik sokat adtak a cégnek-hálózatnak, minden bizonnyal ők kaptak sokkal többet az elmúlt két évtizedben – s nemcsak pénzben, hanem élményben, utazásban, barátságban, dicséretben, s még sorolhatnánk… Ezt a szponzoraik, vezetőik is megerősítették. Ezúttal egy díszes oklevéllel lettek gazdagabbak, amit büszkén tehetnek a falra, s egy visegrádi luxushétvége is jár kényeztetésként. Az alábbiakban a nevek és a szponzorok felsorolása következik, még egyszer szeretettel gratulálunk nekik, köszönve a bizalmat és a munkát!

Bárdos Ági és Balogh József (ágvezető: Sinka Gyula és Tímea)

Ferencz Józsefné (szponzor: Kádárné Virág Julianna, ágvezető: Ferenczy László)

Hengerné Márti (ágvezető: Lőrincz János)

Markotics Józsefné Marika (ágvezető: Bőke Zsuzsa)

Smid Ágnes (ágvezető: Ferenczy László)

Szombatfalvi József és Szombatfalvi Erika (ágvezető: Vass Szombatfalvi Zsuzsanna)

Tóth Magdolna (ágvezető: Bőke Zsuzsa)

Volenticsné Baji Mária (szponzor: Szegner Ferencné, ágvezető: Vass Oszkár)

30 év a hálózatban!

A sok megható, egyben motiváló és vidám emlékkel teljes megszólalás után a hangulatot még tovább fokozták azok, akik harminc esztendeje tagjai a csapatnak, de talán helyesebb, ha úgy fogalmazunk: alakítói. Tóth Gábor izgalmas relikviákkal érkezett, s 1993 óta mindvégig kitartott a hálózat mellett.

Majd Lőrincz János érkezett a színpadra feleségével, Marikával. János augusztus 5-én írta alá a szerződést, Lőrincz Marika ősszel – így mindketten jubiláltak. (A Biocom első Gyémánt Hálózatigazgatójának ráadásul nemrégiben volt a 70., „igazi” születésnapja is…)

Kónya György pedig Krigel Zsuzsi mellett kapta meg a szintén hosszú ideig tartó vastapsot a felállva ünneplő üzlettársaktól. Ő még ettől is korábban szavazott bizalmat – s ne csak a céget nevesítsük, hanem azt a kiváló személyiséget is, aki Gyuri számára (is) mutatta az utat – a néhai első számú vezetőnek, Kovács Zoltánnak.

Szívből jövő köszönet

Emlékezéssel volt teljes volt a ceremónia, melynek záróakkordjaként Kovács Réka mondott szívből jövő köszönetet. Úgy is, mint a cég egyik ügyvezetője, s úgy is, mint annak az alapító családnak a tagja, aki gyermekkorától ismeri a két nagy ágigazgatót, s akikre mindig támaszkodhatott. A Lajosmizsén látottakból sugárzott: így lesz a jövőben is!

30 éves „törzsgárda” elismerések:

Tóth Gábor (ágvezető: Szélpál Andrea),

Lőrincz János és Marika,

 

Színes program

A krónika innentől csak címszavakra hagyatkozik, hiszen hogyan is lehetne leírni egy lovasbemutatót, mely két helyszínen, méneshajtással, s például puszta ötössel volt teljes?

 Okonet_2023_aug_small-583.jpgOkonet_2023_aug_small-609.jpg

Miképpen tudnánk visszaidézni Badár Sándor stand up-ját?

Okonet_2023_aug_small-653.jpg

Illetve milyen módon önthetnénk szavakba egy több fogásos, ízletes vacsora látványát, ízvilágát?

A látványos tűzijátékról és a DJ által végizenélt buliról nem is beszélve…

Okonet_2023_aug_small-747.jpgOkonet_2023_aug_small-755.jpg

Csak magunkkal versenyzünk
Szavak helyett jöjjenek ezért a képek – nemcsak a győztesekről – motiváció gyanánt is. Mert kitüntetés egy ilyen rendezvényen ott lenni, s mivel a vezetés 2024-re is beharangozta a kihívást, már most érdemes beírni az üzletépítői naptárba azt a három hónapot, májustól júliusig. De várni nem kell rá: ugyanis nem a verseny a lényeg, hanem a hozadéka. S mivel nem mással, hanem magunkkal „versenyzünk”, akár most is el lehet kezdeni, vagy még inkább: folytatni! Sok sikert hozzá!ű

 

A teljes képgaléria ezen a linken letölthető

 

 

 

Ezeket olvastad már?