Új feltételekkel indul májusban a 2023-as nyári üzletépítő verseny a Biocomban – a vezetők és korábban regisztráltak is nevezhetnek

2023-ban részben új feltételekkel indul a Biocom három plusz négy hónapos Nyári Versenye. A már hagyományos kihívás célja nem változott: az üzletépítés felgyorsítása, a viszonylag csendesebb meleg évszak felpörgetése. S hogy mire számítsanak a versenyzők? Az idei fődíj – a tavalyihoz hasonlóan – a kiírást teljesítőkkel egy lajosmizsei, Új Tanyacsárdában közösen eltöltött délután, a „Győztesek Napja”, várhatóan 2023. augusztus 26-án, szombaton. Ebből is látszik, hogy ez nem hagyományos értelemben vett verseny, hiszen nem mást kell legyőzni, hanem „csak” a feltételeknek kell megfelelni a győzelemhez, egy jól megtervezett, sikeres nyári (május 1. és július 31. közötti) időszakban. A kiírás lényeges változása, hogy mindenki nevezhet a versenyre, aki 2023. április 30-ig bármikor csatlakozott! További plusz előny, hogy az indulók nagy valószínűséggel vezetővé válnak (ezt ráadásként honorálja a továbbra is élő, négy hónapos őszi időszak), míg a hálózatvezetők újabb HV-lábbal gazdagodhatnak (ők is bónusz jutalmat kapnak érte). A nyeremény melletti cél ugyanis a gyors fejlődés, valamint a vezetői szint megalapozása, illetve új HV-láb kiépítése. Jöjjenek a kiírás részletei!

Kire vonatkozik a kiírás?
Bárki indulhat a versenyben, aki legkésőbb 2023. április 30-i dátummal regisztrál a Biocom hálózatba – országtól függetlenül. Időkorlát tehát visszafelé nincs: minden versenyezni vágyót vár a 2023-as kiírás, a tavalyihoz képest fontos változás, hogy a hálózatvezetőket is!

Három hónap, három lépés, ezer pontonként fejlődve
Az alaphelyzet egyébként – amit most is teljesíteni kell – ugyanaz, mint a korábbi években. Eszerint 2023. május 1. és 2023. július 31. között tart a verseny első szakasza. A májusban indított saját, közvetlen vonalon vagy vonalakon (maximum 3) szükséges először 1000, júniusban 2000, júliusban pedig 3000 „friss” pontot gyűjteni, legalább. Figyelem! Versenyvonalat kizárólag májusban lehet indítani, akkor is maximum hármat, később csak ezeket vesszük figyelembe az elszámolásnál.

Továbbra is a valós fejlődést díjazza a vezetőség
Még egy fontos tudnivaló: a verseny végén a cégvezetés minden egyes beadott struktúrát egyénileg elbírál, s ezután hirdeti ki a győzteseket a hálózatépítési szempontok elsődlegességével. Azaz, például megnézi a versenyzők április 30-ig elért teljesítményét, pontjait, majd összeveti a versenyvonalakon mutatott eredményekkel. Nem szerencsés, és a győzelmet illetően hátráltató tényező, ha a korábbi, verseny előtti (április 30-at megelőző) pontok látványosan, nem indokolhatóan lecsökkenek a régi vonalakon, miközben a versenystruktúrában folyamatos a fejlődés, magyarán nagyarányú átcsoportosítás valószínűsíthető.

Jelentkezés, nevezés, határidők, tennivalók
Jelentkezni nem kell előre, viszont a versenyzőnek a saját e-mail címéről kell a regisztrációs számát feltüntetve a versenyvonala, vagy versenyvonalai regisztrációs számát elküldeni a verseny@biocomag.ch címre. Ezzel kell nevezni. Ennek a végső határideje: 2023. június 3. (Ez „jogvesztő” határidő, tehát aki nem jelentkezik időben, hiába teljesítette szerinte, nem vesszük figyelembe, és magunktól nem keressük, hogy megfelelt-e vajon a feltételeknek.)

Ezt a folyamat végén meg kell ismételni: ha valaki versenyben maradt, tehát a második, illetve a harmadik hónapot is teljesítette, 2023. augusztus 3-ig be kell küldenie az előző hónapok sikeres teljesítését igazoló versenystruktúráit. Ugyanígy akkor, ha a teljes őszi folyamaton sikeresen végigment, 2023. december 3-ig is várunk egy ezt bizonyító üzenetet.

Alap a saját 200 PÉ, de nem számít bele
A versenyzés egyik alapfeltétele ugyanaz, mint az aktív hálózatépítők mindenkori minősülésének fundamentuma: a saját 200 PÉ megléte minden hónapban. Ez független attól, hogy a versenyző rendelkezik-e már vállalkozói jogviszonnyal.

A versenyző saját 200 pontja (vagy bármennyi saját pontja) természetesen nem számít bele az elbírálásnál a 1000, 2000, illetve 3000 PÉ-be, hiszen azt a versenyvonal(ak)on kell összegyűjteni, mint fentebb is egyértelműen jeleztük.

Amire még figyelni kell
Íme, néhány további fontos pont, amire figyelni kell versenyzés közben. Ezek jelentős része egyébként is magától értetődő és összhangban van a hálózat Működési és Etikai Szabályzatával, valamint az országosan is érvényben lévő GDPR szabályokkal és elvekkel, de külön is felhívjuk rá a figyelmet.

 • Már a rendszerben lévő tag új regisztrációval történő versenyben indulása tilos! Különösen érvényes ez családi átírásokra.
 • Mindenki csak a saját nevében rendelhet csomagot, a máséban (pláne a tudta nélkül, akarata ellenére) semmiképpen sem!
 • A versenyző felelőssége is, hogy ne érkezzenek vissza kifizetetlenül a versenyvonalakról megrendelt termékcsomagok a raktárba. Ez befolyásolja a végeredmény megállapítását, és hátráltató tényező a további feltételek teljesítése ellenére is.
 • S mint fentebb jeleztük, nem szerencsés – és az elbírálásnál meghatározó tényező –, ha a versenyvonal(ak)on kívüli, korábbi pontok egyértelműen sorvadásnak indultak…

Közös élmény és egyéb előnyök
Lássuk, mi minden jár a verseny kiírása szerint jutalomként, és mivel kecsegtet a fejlődés logikájából következően, ha valaki belevág.

 • Egyrészt: részvétel a „Győztesek Napján”. Ezt az exkluzív partit a Biocom cég kínálja mindenkinek, aki teljesíti a feltételeket a vezetőség végső elbírálása alapján. A tervek szerint ez egy közös ünneplés a legjobbakkal a lajosmizsei Új Tanyacsárdában, tervezhetően 2023. augusztus 26-án (szombaton). Igazi dicsőség ott lenni! Ide a meghívót a versenyt teljesítő hálózatépítők a párjaikkal együtt kapják.
 • Másrészt (ez nem „hivatalos” céges kínálat, hanem a felgyorsított hálózatépítés „mellékhatása”): egy vezetői szint megalapozása.
 • Harmadrészt: rengeteg plusz pénza már meglévő jutalékon túl, ami az aktív üzletépítésből és az újonnan indított versenyvonal jövedelmezőségéből következik.
 • Negyedrészt: biztató őszi kilátások– aki végigcsinálja, annál szinte garantált, hogy berobban a csapata, és megindul a fejlődése!

Extra lehetőség folytatásként: vezetői szint és pénzdíj
Az alaplehetőségen túl idén is érvényes a folytatás, aminek a lényege: válj vezetővé! A második szakasz, a plusz négy hónap 2023. augusztus 1. és november 30. között tart azok számára, akik a verseny indulásakor még nem hálózatvezetők. Aki a versenyt követő négy hónapban, tehát augusztustól kezdve novemberig megcsinálja a létrehozott biztos alapokon a versenycsoportban a 4000 pontot, tehát a HV-minősülés alapfeltételét, az 550 extra jövedelemre számíthat! Azaz augusztus végén először már meg kell lennie a 4000 PÉ-nek, s november 30-ig minden hónapban meg kell tartani. Mindez természetesen azokra vonatkozik, akik elindították a versenyt májusban, a vezetőség által visszaigazoltan teljesítették az első három hónapot, és kizárólag a versenyvonal pontjai számítanak bele. Magyarul: folytasd ősszel, amit nyáron elkezdtél a HV-szint és az extra pénznyeremény érdekében!

Plusz motiváció a már HV szintről indulóknak
Szintén újdonság, hogy azok a már verseny indításakor hálózatvezetői szinten dolgozó munkatársak, akik teljesítik a feltételeket, majd ősszel tovább folytatják a versenyt úgy, hogy a versenyvonalukon új HV születik – aki november végéig folyamatosan tartja a 4000 PÉ-es minősülését –, szintén jogosultak a 550 extra jövedelemre decemberben. Ez egy újabb ösztönzés lehet a vezetőknek a versenyben való részvételre, hiszen a hálózatfejlesztést díjazza. Azaz: építs új HV-lábat a versennyel!

Mélységépítéssel egyszerűbb
Könnyítésként érdemes újra megjegyezni azt, ami az elmúlt esztendőkben is bebizonyosodott: a mélységépítés módszere megkönnyítheti a versenyt és általában is a hálózatépítést. A témáról rengeteg szó esett az elmúlt esztendő képzésein, így ez nem az a felület, ahol hosszasan részleteznénk. Ám kockázat nélkül hozzátehetjük: bárki fordulhat ebben a témában a hálózatvezetőjéhez, ágvezetőjéhez, biztosan szakszerű segítséget kap, beleértve az online módszereket is.

Használd ki a lehetőséget!
Végül mi mást is tanácsolhatnánk: élj a kínálkozó alkalommal a cégvezetés szándékának megfelelően és tedd gyorsító pályára az üzletedet! Jól megalapozott, aktív májusi munkával és tervszerű, júniusi-júliusi pezsgéssel könnyen megcsinálható a verseny, és utána már szinte „automatikusan” épül ki a HV-láb az újabb extra nyereményért. Csak Rád van szükség mindehhez. S ha abból indulunk ki, hogy azért csatlakoztál, mert szeretnél változtatni az életeden, a vezetés most egy plusz motivációval szeretné ezt a folyamatot felpörgetni. Szóval, ha javasolhatjuk: vágj bele!

Sok sikert kívánunk!

Concursul de vară de dezvoltare a afacerilor în Biocom 2023 va începe în luna mai cu noi condiții – se pot înscrie și liderii și cei care s-au înregistrat în sistem mai devreme.

În 2023, Concursul de vară Biocom, cu durata de trei plus patru luni, va fi lansat  în condiții noi. Scopul acestei provocări , devenită tradițională nu s-a schimbat: accelerarea dezvoltării afacerii, stimularea  startului  în forță a sezonului cald.

La ce se pot aștepta concurenții?
Marele premiu din acest an – ca și cel de anul trecut – este o după-amiază petrecută cu câștigătorii provocării la Ferma Nouă din Lajosmizse( Ungaria) , “Ziua câștigătorilor”, care se preconizează a avea loc sâmbătă, 26 august 2023. Acest lucru arată că nu este vorba de o competiție în sensul tradițional al cuvântului, întrucât nu trebuie să învingi pe nimeni, ci “doar” condițiile trebuiesc îndeplinite pentru a câștiga, o vară bine planificată și reușită (1 mai – 31 iulie). O schimbare semnificativă a competiției este că oricine , înscris în sistemul Biocom  până la 30 aprilie 2023 poate concura! Ca un bonus suplimentar, participanții au mai multe șanse să devină manageri, în timp ce managerii de rețea pot câștiga o nouă linie  managerială (primesc, de asemenea și o recompensă ca bonus). Scopul nu este doar să se dezvolte rapid, ci și să stabilească un nivel de conducere și să construiască o nouă linie managerială.

 Detaliile concursului!

Cui se adresează concursul?
Concursul este deschis oricărei persoane care se înregistrează în rețeaua Biocom până cel târziu  30 aprilie 2023 – indiferent de țară. Așadar, nu contează când v-ați înregistrat în sistemul Biocom  : Concursul 2023 este deschis tuturor celor care doresc să concureze, iar o schimbare importantă față de anul trecut este că și managerii de rețea sunt bineveniți!

Trei luni, trei etape, progresând cu o mie de puncte în fiecare lună
Baza de referință – care trebuie îndeplinită și acum – este aceeași ca și în anii precedenți. Prima fază a competiției se va desfășura în perioada 1 mai 2023 – 31 iulie 2023. Pentru prima dată, este necesar să adunați 1000 de puncte pe linia sau liniile directe (până la 3) proprii, începând cu luna mai, 2000 de puncte în iunie și 3000 de puncte “noi” în iulie.

 Atenție! Liniile de concurs pot fi lansate doar în luna mai, și atunci doar până la trei linii, și doar acestea vor fi luate în considerare ulterior la sfârșitul concursului.

Conducerea va recompensa  progresul real
Încă un aspect important: la finalul concursului, conducerea va evalua fiecare linie în parte și va anunța câștigătorii, acordând prioritate aspectelor legate de networking. De exemplu, va analiza performanțele și punctajele obținute de concurenți până la 30 aprilie și le va compara cu rezultatele obținute pe liniile de concurs. Poate fi regretabil și în detrimentul câștigării, dacă se înregistrează o scădere spectaculoasă și nejustificată a punctelor pe vechile linii, înainte de concurs (înainte de 30 aprilie), în timp ce linia de concurs este în continuă evoluție, ceea ce înseamnă că este probabilă o reînregistrare pe scară largă a membrilor vechi  .

Înscriere, înregistrare, termene limită, lucruri de făcut
Nu este necesar o înscriere  în prealabil, dar concurentul trebuie să-și trimită de pe adresa de e-mail numărul de înregistrare , indicând și numărul de înregistrare a  liniei sau liniilor de concurs către adresa de e-mail verseny@biocomag.ch . Termenul limită:  3 iunie 2023 (În cazul în care termenul nu este respectat, putem vorbi despre  “descalificare”, astfel încât, dacă nu vă înscrieți  la timp, chiar dacă credeți că ați îndeplinit condițiile, nu vă vom lua în considerare și nu vom verifica dacă ați îndeplinit condițiile).

Acest lucru trebuie repetat la sfârșitul procesului: dacă ați rămas în concurs, adică ați parcurs a doua și a treia lună, trebuie să trimiteți până în 3 august 2023 numărul de înregistrare a  liniilor  de concurs, care atestă că ați parcurs cu succes lunile anterioare. De asemenea, dacă ați finalizat cu succes întregul proces de toamnă, trebuie să trimiteți o justificare  până  în 3 decembrie 2023.

Cele 200 de puncte proprii sunt de bază, dar nu sunt luate în considerare la calcularea punctelor finale.
Una dintre condițiile de bază pentru a participa la concurs este aceeași cu cea pentru a fi calificat ca membru activ al rețelei Biocom: să aveți puncte proprii, 200 PV în fiecare lună. Acest lucru este valabil, indiferent dacă concurentul are statut de întreprinzător sau nu.

Cele 200 de puncte proprii ale concurentului (sau orice alt număr de puncte) nu vor conta, bineînțeles, la cele 1000, 2000 sau 3000 de puncte, deoarece acestea trebuie să fie adunate pe linia (liniile) de concurs, așa cum este clar indicat mai sus.

La ce altceva trebuie să fiți atenți
Iată alte câteva puncte importante de care trebuie să țineți cont în timpul concursului. Multe dintre acestea se explică de la sine și sunt în conformitate cu Codul de conduită și etică al rețelei și cu normele și principiile naționale GDPR, dar vă atragem atenția asupra lor separat.

 • Este interzisă începerea concursului cu o nouă înregistrare a unui membru existent deja în sistem! Acest lucru este valabil în special pentru reînregistrarea membrilor de
 • Fiecare persoană poate comanda un pachet doar în nume propriu, nu pe numele altei persoane (mai ales fără știrea și împotriva voinței acesteia)!
 • De asemenea, este responsabilitatea concurentului să nu se returneze la depozit pachetele de produse comandate și neplătite pe liniile de concurs . Acest lucru poate afecta rezultatul final și este un factor care împiedică îndeplinirea condițiilor .
 • Așa cum s-a indicat și mai sus, este regretabil – și un factor determinant în evaluare – dacă punctele anterioare din afara liniei (liniilor) de concurs sunt în scădere …

Experiență comună și alte beneficii
Să vedem ce oferă competiția ca recompensă și prin ce progres pot trece cei care se înscriu.

 • Pe de o parte: participarea la “Ziua învingătorilor”. Această petrecere exclusivistă va fi oferită de Biocom tuturor celor care îndeplinesc criteriile, pe baza unei evaluări finale a conducerii. Este planificată o sărbătoare comună cu cei mai buni dintre cei mai buni, la Ferma Nouă din Lajosmizse( Ungaria), programată pentru sâmbătă, 26 august 2023. Este o adevărată onoare să fim acolo! Invitațiile  vor fi trimise colabortorilor care finalizează concursul, împreună cu partenerii lor.
 • Pe de altă parte (aceasta nu este o ofertă “oficială” a companiei, ci un “efect secundar” al networkingului accelerat): stabilirea unui nivel de manager.
 • În al treilea rând: o mulțime de bani în plus față de comisioanele existente, rezultate din construirea activă a afacerii și din profitabilitatea liniei competitive nou lansate.
 • În al patrulea rând, o perspectivă de toamnă încurajatoare – oricine merge până la capăt este aproape garantat că va avea o echipă extraordinară și se va dezvolta.

Opțiune suplimentară ca și continuare: nivel de manager  și premiu în bani
Pe lângă oportunitatea de bază, și anul acesta există  o continuare : Deveniți manageri! Cea de-a doua etapă, de patru luni suplimentare, se va desfășura între 1 august și 30 noiembrie 2023 pentru cei care nu sunt încă manageri de rețea  la începutul concursului. Cei care, în cele patru luni de concurs, din august până în noiembrie, obțin cele 4.000 de puncte pe linia de concurs stabilită, condiția de bază pentru calificarea la manager de rețea, se pot aștepta la un venit suplimentar de 550 de euro! Așadar, cele 4000 PV trebuie atinse pentru prima dată până la sfârșitul lunii august și trebuie menținute în fiecare lună până la 30 noiembrie. Acest lucru este valabil, desigur, pentru cei care au început concursul  în luna mai, au terminat primele trei luni , așa cum a confirmat conducerea și doar punctele lor de pe linia de concurs contează. Cu alte cuvinte: continuați în toamnă ceea ce ați început în vară pentru nivelul de Manager de rețea și premiul în bani!

O motivație suplimentară pentru cei care încep deja de la nivelul de Manageri de rețea!
De asemenea, o noutate este că acei  manageri de rețea , care îndeplinesc condițiile și care continuă concursul în toamnă, vor avea  un nou Manager de rețea pe linia de concurs – care își va păstra cele 4000 PV până la sfârșitul lunii noiembrie – va fi, de asemenea, eligibil pentru cei 550 de euro în plus în decembrie. Acesta ar putea fi un alt stimulent pentru manageri de a participa la concurs, deoarece recompensează dezvoltarea rețelei. Cu alte cuvinte: construiți o nouă linie managerială cu ajutorul concursului!

Construirea rețelei în adâncime este mai ușoară
Pentru a ușura lucrurile, merită să menționăm ceea ce s-a dovedit în ultimii ani: metoda de a construi rețeaua în adâncime poate facilita competiția . Subiectul a fost discutat foarte mult în cadrul seminariilor  din ultimul an, așa că nu este locul potrivit pentru a-l aborda pe larg. Dar, fără niciun risc, putem adăuga că oricine poate contacta managerul de rețea sau directorul de ramură pe această temă și să fie sigur că primește ajutor profesionist, inclusiv prin metode online.

Profitați de această ocazie!
În cele din urmă, ce altceva vă mai putem sfătui : profitați de oportunitatea oferită de  conducerea firmei Biocom și puneți-vă afacerea pe calea cea mai rapidă! Cu o activitate bine stabilită și activă în luna mai și cu un „vârtej” planificat în iunie și iulie, puteți trece cu ușurință de competiție și apoi, aproape “automat”, să construiți o linie managerială pentru un premiu suplimentar. Nu e nevoie decât de TINE. Și, presupunând că te-ai alăturat pentru că vrei să-ți schimbi viața, conducerea vrea acum să-ți ofere o motivație în plus pentru a da startul prin forță. Așadar, dacă ne permiteți o ultimă sugestie: dați-i drumul!

 Vă dorim mult noroc!

Aj v roku 2023 sa uskutoční 3 + 4 mesačná „Letná súťaž“ BIOCOM-u s upravenými pravidlami.

Cieľ tejto už takmer tradičnej výzvy sa nezmenil: nadviazanie nových obchodných vzťahov a možnosť kariérneho rastu aj počas letného útlmu. Čo je motiváciou pre zúčastnených? Hlavnou výhrou je – podobne ako minulý rok – možnosť stráviť jedno príjemné popoludnie v rámci „Dňa víťazov“ 26. augusta (sobota) v Új Tanyacsárde v Lajosmizse v spoločnosti všetkých tých, ktorí splnili vytýčený cieľ. Aj toto dokazuje, že Letná súťaž nie je klasickou súťažou, pretože netreba byť prvým, stačí splniť podmienky súťaže v súťažnom období medzi 1. májom až 31. júlom 2023. Zmena v pravidlách prináša možnosť zúčastniť sa súťaže každému členovi, ktorý sa do siete registroval do 30. apríla 2023. Ďalšou výhodou súťaže je, že s veľkou pravdepodobnosťou každý zapojený postúpi na kariérnu úroveň vedúceho siete (v ich prospech slúži aj štvormesačné jesenné pokračovanie súťaže), pričom súčasní vedúci siete môžu získať ďalšiu cennú vetvu siete (a budú adekvátne odmenení finančnou odmenou). Popri hlavnej výhre je cieľom súťaže aj rýchly rast a dosiahnutie kariérnej úrovne vedúceho siete, ako aj vytvorenie nových vetiev siete. Aké sú pravidlá?

Kto sa môže zapojiť do súťaže?
Každý, kto sa registroval do siete BIOCOM najneskôr do 30. apríla 2023, nezávisle od krajiny registrácie. Súťaže sa môže zúčastniť každý súťažechtivý člen siete, a podľa nových pravidiel sa súťaže môžu zúčastniť aj vedúci siete!

Tri mesiace, tri kroky, tisíce bodov
Základné pravidlo súťaže – ktoré treba splniť aj teraz – je rovnaké ako počas predošlých rokov. Prvá etapa súťaže prebieha v časovom období medzi 1. májom a 31. júlom 2023. Od mája je každý mesiac potrebné zozbierať na priamej línii alebo líniách (maximálne 3) určitý počet „čerstvých“ bodov – v mesiaci máj aspoň 1000 bodov, v mesiaci jún aspoň 2000 bodov, v mesiaci júl aspoň 3000 bodov. Upozornenie! Súťažnú líniu (línie) je možné založiť jedine počas mesiaca máj, založené môžu byť maximálne tri. Pri finálnom vyhodnocovaní súťaže budú posudzované iba prihlásené súťažné línie súťažiaceho.

Vedenie spoločnosti aj naďalej oceňuje poctivosť a skutočný rozvoj
Po ukončení súťaže bude každá štruktúra posudzovaná individuálne. Vedenie spoločnosti bude posudzovať najmä úsilie vynaložené na rozšírenie siete a následne budú vyhlásení víťazi. Bude sa posudzovať výkon jednotlivých členov pred 30. aprílom, ich dosiahnutý počet bodov, ako aj výsledky súťažných línií, s ktorými sa zapojili do súťaže. V neprospech súťažiacich bude slúžiť ak sa počas konania súťaže bezdôvodne zníži počet bodov oproti predošlým výkonom (podaným do 30. apríla) na starších, nesúťažných líniách súťažiaceho, pričom na súťažnej línii bude vykázaný postupný rast, a teda vznikne podozrenie na preskupovanie jednotlivých členov.

Ako sa zapojiť, lehoty, pravidlá
Do súťaže je potrebné sa prihlásiť zaslaním svojho registračného čísla a registračných čísel svojich súťažných línií na emailovú adresu verseny@biocomag.ch najneskôr do 3. júna 2023. (Upozorňujeme, že ak do tohto dátumu súťažiaci nesplní svoju vyššie uvedenú povinnosť, nebude do súťaže zaradený a nebude si môcť nárokovať zaradenie do nej ani v prípade splnenia ostatných podmienok.) Prihlásenie sa do súťaže je potrebné zopakovať po každej etape. Ak ste splnili podmienky prvého a následne aj druhého mesiaca, je potrebné opätovne sa prihlásiť po každej splnenej etape. Do 3. augusta 2023 je potrebné na uvedenú emailovú adresu zaslať výsledky súťažných štruktúr zo súťažných mesiacov. Rovnaký priebeh sa vzťahuje aj na jesennú súťaž, zaslanie výsledkov súťažných štruktúr očakávame do 3. decembra 2023.

Základnou podmienkou je získanie 200 vlastných bodov, ktoré sa nezapočítavajú do finálneho výsledku
Hlavným pravidlom súťaže, ako aj fundamentálnou podmienkou siete, je získanie 200 vlastných bodov v každom mesiaci. Toto pravidlo je potrebné splniť aj v prípade ak ide o súťažiaceho na pozícii fyzickej osoby (nepodnikateľa). Vlastné body súťažiaceho sa nezapočítavajú do konečného výsledku a počtu bodov, ktoré je potrebné v jednotlivých mesiacoch dosiahnuť (menovite 1000, 2000, 3000), keďže tieto body je potrebné zozbierať na jednotlivých súťažných líniách, ako sme sa o tom zmienili aj vyššie.

Aké sú ďalšie pravidlá súťaže?
Súťažiaci musí brať do úvahy aj nasledovné pravidlá súťaže. Medzi ne patrí mnoho pravidiel, ktoré sú samozrejmosťou pre aktívnych členov siete, predstavujú časť Etického kódexu a Marketingového plánu siete, ako sú aj v súlade s platnými legislatívnymi normami ochrany osobných údajov v jednotlivých krajinách, ale radi by sme vám ich dali opäť do pozornosti.

 • Nie je dovolené znovu registrovať osobu, ktorá je už členom siete BIOCOM s účelom zapojenia sa do Letnej súťaže s novou registráciou
 • Každý člen siete si objednáva tovar vo svojom mene. Je zakázané objednávku adresovať na meno druhej osoby (tobôž bez vedomia a súhlasu tejto osoby)!
 • Je na zodpovednosti súťažiaceho, aby objednávky zo súťažných línií boli riadne prevzaté a zaplatené. Prípady vrátenia sa neprevzatých, odmietnutých zásielok do skladu budú hodnotené v neprospech súťažiaceho
 • A ako sme avizovali aj vyššie, v neprospech súťažiaceho budú vypovedať aj upadajúce bodové hodnoty na jeho nesúťažných líniách

Spoločné zážitky a ďalšie výhody
Pozrime sa bližšie na výhru a odmeny, ktorá čakajú na každého úspešného súťažiaceho.

 • Účasť na „Dni víťazov“. BIOCOM ponúka možnosť zúčastniť sa tejto exkluzívnej party každému koho vedenie spoločnosti vyberie medzi víťazov na základe splnenia podmienok súťaže. Podľa predbežných plánov sa bude táto veľkolepá oslava spoločných úspechov konať dňa 26. augusta (sobota) v Új Tanyacsárde v Lajosmizse. Vybraní víťazní vedúci siete obdržia pozvánky na túto udalosť aj pre svojich partnerov.
 • Na druhej strane (aj keď táto odmena nie je priamo od spoločnosti, ale želaným ovocím zrýchleného budovania siete): postúpenie na novú kariérnu úroveň vedúceho siete.
 • Do tretice máte možnosť získať ďalšie finančné odmeny k vašim už jestvujúcim odmenám za prácu v sieti, ktoré vyplývajú z vašej aktivity založenia nových súťažných línií a aktívneho nadväzovania nových obchodných vzťahov.
 • Do štvorice: optimistická perspektíva do jesenného obdobia – každý kto splní podmienky si môže byť istý, že svoj úspech bude naďalej rozvíjať!

Perspektíva do budúcnosti: kariérna úroveň vedúceho siete a finančná odmena
Cieľom tejto súťaže je kariérny postup na úroveň vedúceho siete! Druhá etapa súťaže, a teda plus 4 mesiace, od 1. augusta do 30. novembra 2023, je určená pre tých súťažiacich, ktorí na začiatku súťaže ešte neboli na kariérnej úrovni vedúceho siete. Každý súťažiaci, ktorý počas nasledujúcich štyroch mesiacov (v období od 1. augusta do 30. novembra 2023) dosiahne každý mesiac na svojej súťažnej línii 4000 bodov, teda splní základný predpoklad na postup na kariérnu úroveň vedúceho siete, môže rátať s mimoriadnou odmenou 550 €! Táto podmienka musí byť prvýkrát splnená už na konci augusta, a rovnako aj v každom ďalšom mesiaci až do konca novembra. Túto možnosť má každý, kto sa zúčastnil súťaže od samého začiatku, teda od mája, a vedenie spoločnosti ho upovedomilo o úspešnom absolvovaní podmienok prvých troch mesiacov súťaže. Do konečného výsledku sa započítavajú body súťažnej línie súťažiaceho. Zjednodušene povedané: pokračujte aj počas jesene v tom čo ste začali začiatkom leta s cieľom postúpiť na vyššiu kariérnu úroveň a vidinou získania extra odmeny!

Dodatočná motivácia pre tých, ktorí začínajú súťaž ako vedúci siete
Medzi novinky súťaže patrí aj finančná odmena 550 €  v mesiaci december aj pre tých členov, ktorí sa zapoja do súťaže na kariérnej úrovni vedúceho siete. Nárok na finančnú odmenu im vznikne ak splnia podmienku – dosiahnuť mesačne 4000 bodov na súťažnej línii až do konca novembra –  a na ich súťažnej línii niektorý z ich spolupracovníkov budú povýšení na kariérnu úroveň vedúceho siete. Finančná odmena môže byť dodatočnou motiváciou pre vedúcich siete, aby sa do súťaže zapojili. Jasným cieľom je vytvoriť ďalšiu úspešnú vetvu so spolupracovníkom na kariérnej úrovni vedúceho!

Vďaka stratégii stratifikácie to ide ľahšie!
Už počas predošlých ročníkov súťaže sa ukázalo, že sa oplatí využívať stratégiu stratifikácie, ako počas súťaženia tak aj počas rozvíjania a budovania vlastnej siete v nesúťažnom období. O tejto téme bolo už mnoho povedané na početných školeniach, preto nie je potrebné ju ďalej rozvíjať. Ale môžeme s istotou tvrdiť, že každý súťažiaci môže adekvátnu podporu nájsť u svojho sponzora alebo vedúceho siete.

Využi možnosť!
Nevieme viac dodať len to, že vrelo odporúčame využiť túto skvelú možnosť na rozvoj svojej kariéry v sieti a zrýchlenie možnosti kariérneho postupu! Kľúč k úspechu je najmä v dobrom plánovaní a aktívnej práci počas mesiaca máj a jej efektívnom pokračovaní v júni a júli, neskôr je už takmer isté vybudovanie novej vetvy a získanie príslušnej finančnej odmeny. Na dosiahnutie cieľu si potrebný práve Ty! Vychádzame z toho, že si sa stal členom siete, aby si zmenil svoj život, a preto ťa vedenie spoločnosti chce adekvátne motivovať a odmeniť. Ak ešte stále váhaš, tak už neváhaj a prihlás sa!

Prajeme veľa úspechov!

Letnji konkurs za poslovnu izgradnju 2023. u Biocom-u počeće sa novim uslovima u maju – mogu da učestvuju i menadžeri i prethodno registrovani

Takmičenje u izgradnji biznisa 2023

Ako je leto, onda kreće Takmičenje u izgradnji biznisa u Biocom: u maju kreće ovogodišnji tri plus četri mesečni period.

2023. godine, Biocomovo letnje takmičenje, od tri plus četiri meseca počeće sa delimično novim uslovima. Cilj već tradicionalnog izazova se nije promenio: ubrzanje poslovne izgradnje, ubrzanje relativno mirnije tople sezone. A šta da očekuju takmičari? Ovogodišnja glavna nagrada – kao i prošlogodišnja – biće popodne provedeno zajedno sa onima koji su završili poziv u Uj Taniacsarda u Lajosmižu, “Dan pobednika”, koji se očekuje u subotu, 26. avgusta 2023. Ovo takođe pokazuje da ovo nije takmičenje u tradicionalnom smislu, jer ne morate ostale takmičare da prevaziđete, već „samo“ ispunite uslove za pobedu, u dobro isplaniranom, uspešnom letnjem periodu (od 1. maja do 31. jula). Suštinska izmena raspisa je da na takmičenje mogu da učestvuju svi koji su se uključili u bilo koje vreme do 30. aprila 2023. godine! Još jedan plus je što će takmičari najverovatnije postati lideri (ovo se nagrađuje kao bonus do četvoromesečnog jesenjeg perioda, koji je još uvek aktivan), dok se lideri mreže mogu obogatiti sa još jednom Liderskom granom (takođe dobijaju bonus nagradu za to). Pored nagrade, cilj je i brz razvoj, kao i uspostavljanje liderskog nivoa, kao i izgradnja nove Liderske grane. Stižu detalji saopštenja!

Na koga se odnosi najava?
Na konkurs može učestvovati svako ko se registruje u mreži Biocom najkasnije do 30. aprila 2023. godine – bez obzira na državu. Dakle, nema vremenskog ograničenja unazad: najava 2023. čeka sve koji žele da se takmiče, što je važna promena u odnosu na prošlu godinu, uključujući i Lidere mreže!

Tri meseca, tri koraka, napredovanje na svakih od hiljadu poena
Inače, osnovno stanje – koje se sada mora ispuniti – isto je kao i prethodnih godina. Prema ovome, prva faza takmičenja traje od 1. maja 2023. do 31. jula 2023. godine. Na sopstvenoj, direktnoj liniji ili linijama (maksimalno 3) koje su pokrenute u maju, prvo morate sakupiti 1.000, 2.000 u junu i 3.000 „svežih“ poena najmanje u julu. Pažnja! Takmičarske linije mogu da budu startovane samo u maju, čak i tada najviše tri, kasnije će se samo oni uzeti u obračun.

Menadžment nastavlja da nagrađuje stvarni napredak
Još jedna važna stvar koju treba znati: na kraju takmičenja, menadžment kompanije ocenjuje svaku prijavljenu strukturu pojedinačno, a zatim proglašava pobednike sa prioritetom na aspektima umrežavanja. To je, na primer, posmatra učinak i bodove takmičara do 30. aprila, a zatim ih upoređuje sa rezultatima prikazanim na takmičarskim linijama. Žalosno je, i faktor koji koči pobedu, ako prethodni, predtakmičarski (pre 30. aprila) bodovi padnu spektakularno i neopravdano na starim linijama, dok se struktura takmičenja stalno razvija, a to podrazumeva samo veliko pregrupisavanje bodova.

Prijava, prijava, rokovi, stvari koje treba uraditi
Nije neophodno da se registruje unapred, ali takmičar mora da pošalje registarski broj svoje takmičarske linije ili takmičarskih linija sa sopstvene e-mail adrese na adresu verseny@biocomag.ch. Sa tim treba da se prijavi. Konačan rok za ovo: 3. jun 2023. (Ovo je „gubitni” rok, pa ko se ne prijavi na vreme, čak i ako misli da je ispunio, neće biti uzet u obzir, a nećemo ni proveravati da li su ispunili uslove.)

Ovo se mora ponoviti na kraju procesa: ako je neko ostao na takmičenje, odnosno završio i drugi i treći mesec, mora do 3. avgusta 2023. da dostavi svoje konkursne strukture kojima potvrđuje uspešno završene prethodne mesece. Na isti način, ako ste uspešno prošli kroz ceo jesenji proces, čekaćemo i poruku koja to dokazuje do 3. decembra 2023. godine.

Osnova je vaših 200 BV, ali se to ne računa
Jedan od osnovnih uslova konkursa je isti kao i osnova kvalifikacije aktivnih graditelja mreže u svakom trenutku: postojanje sopstvenih 200 BV svakog meseca. Ovo je nezavisno od toga da li konkurent već ima poslovni odnos.

Naravno, takmičarovih sopstvenih 200 poena (ili bilo koji broj njegovih sopstvenih poena) se ne računaju u 1.000, 2.000 ili 3.000 PE u proceni, pošto se bodovi moraju prikupiti na takmičarske linije, kao što je jasno naznačeno gore.

Na šta još treba obratiti pažnju
Evo još nekih važnih tačaka koje treba imati na umu dok se takmiči. Značajan deo njih je sam po sebi razumljiv i u skladu je sa operativnim i etičkim propisima mreže, kao i sa GDPR pravilima i principima koji su na snazi na nacionalnom nivou, ali vam skrećemo pažnju na njih posebno.

 • Članu koji je već u sistemu zabranjen je ulazak u takmičenje sa novom registracijom! Ovo posebno važi za porodične transkripcije.
 • Svako može da naruči paket samo na svoje ime, a ne u tuđe (pogotovo bez svog znanja ili protiv svoje volje)!
 • Takođe je odgovornost takmičara da obezbedi da paketi proizvoda naručeni sa takmičarskih linija ne budu vraćeni u skladište neplaćeni. Ovo utiče na utvrđivanje konačnog rezultata i predstavlja hendikep čak i ako su ispunjeni dodatni uslovi.
 • I kao što smo gore naveli, nije sreća – i odlučujući faktor u suđenju – ako su prethodni poeni van linije trke očigledno počeli da atrofiraju…

Zajedničko iskustvo i druge pogodnosti
Da vidimo šta sve dolazi kao nagrada po raspisu konkursa, a šta obećava po logici razvoja, ako neko u njemu učestvuje.

 • S jedne strane: učešće na „Danu pobednika“. Ovu ekskluzivnu zabavu kompanija Biocom nudi svima koji ispunjavaju uslove na osnovu pravosnažne presude menadžmenta. Prema planovima, ovo je zajednička proslava sa najboljima u Uj Tanyacsarda u Lajosmižu, po planu 26. avgusta 2023. (subota). Prava je čast biti tamo! Graditelji mreža koji završe konkurs dobijaju poziv na tu svečanost zajedno sa svojim partnerima.
 • S druge strane (ovo nije „zvanična“ ponuda kompanije, već „nuspojava“ ubrzanog umrežavanja): utemeljenje nivoa Lidera.
 • Treće: imate mnogo dodatnog novca pored postojeće provizije, što je rezultat aktivne izgradnje poslovanja i profitabilnosti novopokrenute linije konkurencije.
 • Četvrto: ohrabrujuća jesenja perspektiva – ko god da prođe, gotovo je zagarantovano da će njegov tim eksplodirati i da će početi njegov razvoj!

Dodatna opcija kao nastavak: Liderski nivo i novčana nagrada
Pored osnovne opcije, ove godine važi i nastavak čija je suština: postanite lider! Druga faza, dodatna četiri meseca, trajaće od 1. avgusta do 30. novembra 2023. za one koji nisu lideri mreže na početku takmičenja. Svako ko u četiri meseca nakon takmičenja, odnosno od avgusta do novembra, ostvari 4.000 bodova u takmičarskoj grupi na utvrđenim sigurnim osnovama, odnosno osnovni uslov za HV kvalifikaciju, može računati na dodatni prihod od 550€! To jest, 4.000 PE prvo mora biti dostupno krajem avgusta i mora se održavati svakog meseca do 30. novembra. Naravno, sve ovo važi za one koji su takmičenje započeli u maju, odradili prva tri meseca kako je potvrdilo rukovodstvo, a uračunate su samo tačke takmičarske linije. Znači: nastavite na jesen ono što ste započeli u leto za Liderski nivo i dodatnu novčanu nagradu!

Dodatna motivacija za one koji počinju sa Liderskog nivoa
Novina je i to što oni zaposleni koji već na početku takmičenja rade na nivou Lidera mreže, koji ispunjavaju uslove, a zatim nastavljaju takmičenje na jesen, tako da se na njihovoj takmičarskoj liniji rađa novi Lider – koja kontinuirano drži kvalifikacija od 4.000 PE do kraja novembra – takođe imaju pravo na 550 evra za dodatni prihod u decembru. Ovo može biti još jedan podsticaj za Lidere da učestvuju u takmičenju, jer nagrađuje razvoj mreže. Drugim rečima: izgradite novu Lidersku granu sa takmičenjem!

Lakše je sa izgradnjom dubine
Kao olakšanje, vredi ponovo pomenuti ono što je dokazano poslednjih godina: metod izgradnje dubine može olakšati takmičenje i izgradnju mreže uopšte. Na prošlogodišnjim seminarima se dosta pričalo o toj temi, tako da ovo nije ta površina gde bismo ulazili u detalje. Ali možemo da dodamo bez rizika: svako može da kontaktira svog Lidera mreže ili lidera grane na ovu temu i sigurno će dobiti stručnu pomoć, uključujući i onlajn metode.

Iskoristite priliku!
Konačno, mogli bismo da savetujemo još nešto: živite priliku u skladu sa namerama menadžmenta kompanije i stavite svoj posao na put ubrzanja! Utemeljenim, aktivnim radom u maju i dobro isplaniranim jun-julskim vrednoćom, takmičenje se može lako obaviti, a onda se skoro “automatski” gradi Liderska grana za sledeću ekstra nagradu. Ti si jedini koji je potreban za sve ovo. Ali ako pretpostavimo da ste se pridružili jer želite da promenite svoj život, uprava sada želi da ubrza ovaj proces uz dodatnu motivaciju. Dakle, ako možemo da predložimo: samo napred!

Želimo vam puno sreće!

In 2023, Biocom’s three-plus-four-month Summer Competition will start with partially new conditions. The goal of the already traditional challenge has not changed: speeding up business building, revving up the relatively quieter warm season. And what should the competitors expect? This year’s grand prize – like last year’s – will be the “Winners’ Day”, an afternoon spent together with those who completed the call at Új Tanyacsárda in Lajosmizse, expected to be on Saturday, August 26, 2023. This also shows that this is not a competition in the traditional sense, since you don’t have to overcome anything else, but “only” meet the conditions to win, in a well-planned, successful summer period (between May 1 and July 31). The essential change of the announcement is that anyone who joined at any time until April 30, 2023 can enter the competition! Another plus is that the starters are most likely to become leaders (this is rewarded as a bonus by the four-month autumn period, which is still live), while the network leaders can enrich their team with another Network Manager (NM in short) leg (they also receive a bonus reward for it). In addition to the prize, the goal is rapid development, as well as the establishment of a Network Manager level, as well as the construction of a new NM leg. Let’s see the details of the competition!

Who does the announcement apply to?
Anyone who registers in Biocom’s network no later than April 30, 2023 – regardless of country – can enter the competition. So there is no restriction: the 2023 Summer Competition awaits everyone who wants to participate, an important change compared to last year is that network managers are included!

Three months, three steps, progressing every thousand points
The basics – which must be met now – are the same as in previous years. The first stage of the competition lasts between May 1, 2023 and July 31, 2023. On your own, direct line or lines (maximum 3) launched in May, you must collect at least 1000  “new” points in May, 2000 in June, and 3000 in July.

Attention!
Competitive lines can only be started in May up to a maximum of three, only these will be taken into account during the judging.

Management continues to reward real progress
At the end of the competition, the management evaluates each submitted structure individually, and announces the winners with priority given to network building aspects. That is, for example, it looks at the performance and points of the competitors until April 30, and then compares them with the results shown on the competitive lines.A hindering factor hindering for the victory, if the previous, pre-competition (prior to April 30) points drop spectacularly and unjustifiably on the old lines, while the competition structure is constantly developing, therefore, a large-scale regrouping is likely.

Application, entry, deadlines, things to do
It is not necessary to register in advance, but the competitor must send the registration number of his competitive line(s) from his own e-mail address to the address verseny@biocomag.ch. This counts as officially entering the competition. The final deadline for this: June 3, 2023. (After this deadline, anyone who does not apply on time, even if they believe they have fulfilled it, will not be taken into account, and we will not check whether they have met the conditions.)

This must be repeated at the end of the event: if someone has remained in the competition, i.e. completed the second and third months as well, they must submit their competition structures certifying the successful completion of the previous months by August 3, 2023. In the same way, if you have successfully completed the entire autumn round, we will also wait for a message proving this until December 3, 2023.

Your own 200 Point Value (PV) is required, but it does not count
One of the basic conditions of the competition is the same as the foundation of the qualification of active network builders at all times: the existence of one’s own 200 PV every month. This is independent of whether or not the competitor is already an enterpreteur.

Naturally, the competitor’s own 200 points (or any number of his own points) do not count towards the 1,000, 2,000 or 3,000 PV during the judging, since they must be collected on the competitive line(s), as clearly indicated above.

What you also need to pay attention to
Here are some other important points to keep in mind while taking part in the event. A significant part of these are self-explanatory and in accordance with the network’s Operational and Ethical Regulations, as well as the GDPR rules and principles in force nationally, but we wish to draw your attention to them separately.

 • It is forbidden for a member already in the system to enter the competition with a new registration! This is especially true for family positions.
 • Everyone can only order a package in their own name, under no circumstances (especially without their knowledge or against their will) in someone else’s!
 • It is also the competitor’s responsibility to ensure that the product packages ordered from the competitive lines are not returned to the warehouse unpaid. This affects the determination of the final result and is a handicap even if the other conditions are fulfilled.
 • And as we indicated above, it is not ideal – and a determining factor in the judging – if the previous points outside the competitive line(s) have clearly started to decrease…

Shared experience and other benefits
Let’s see what all comes as a reward according to the contest announcement, and what it promises according to the logic of development, if someone takes part in it.

 • Participation on the “Winners’ Day”. This exclusive party is offered by Biocom to everyone who fulfills the conditions based on the management’s final judgment . This is planned to be a joint celebration with the best in the Új Tanyakcsárda in Lajosmizse, possibly on August 26, 2023 (Saturday). It’s a real honor to be there! Network builders who complete the competition receive the invitation here together with their partners.
 • On the other hand (this is not an “official” reward, but a “side effect” of accelerated network building): establishing a Network Manager level.
 • A nice amount of extra money in addition to the existing commission, which results from active business building and the profitability of the newly launched competitive line.
 • Encouraging prospects for autumn – whoever makes it through, it is almost guaranteed that his team will explode and his development will begin!

Extra option as a follow-up: manager level and prize money
In addition to the basic option, the continuation is also valid this year, the essence of which is: become a Network Manager! The second phase, the extra four months, will last from August 1 to November 30, 2023 for those who are not network managers at the start of the competition. Anyone who, in each of the four months following the competition, i.e. from August to November, achieves the 4,000 points in established the competition line, i.e. the basic condition for the NM qualification, can count on an extra reward of €550! That is, the 4,000 PV must first be fulfilled at the end of August, and it must be maintained every month until November 30. Of course, all of this applies to those who started the competition in May, completed the first three months as confirmed by the management, and only the points of the competition line are included. In a nutshell: continue what you started in the summer for the NM level and the extra prize!

Extra motivation for those starting from NM level
It is also a novelty that those members who already work at network manager level at the start of the competition, who fulfill the conditions and then continue the competition in the second round in autumn, so that a new NM is born on their competitive line – who continuously holds the 4,000 PÉ qualification until the end of November – are also entitled to the €550 for extra reward in December. This can be another incentive for managers to participate in the competition, as it rewards network development. In other words: build a new NM leg with the competition!

It’s easier with depth building
As a relief, it is worth mentioning again what has been proven in recent years: the method of depth building can make competition and networking in general easier. There was a lot of talk about the topic at last year’s trainings, so this is not the platform where we would go into great detail. But we can add without risk: anyone can contact their network manager or branch manager on this topic, and they will certainly receive professional help, including about online methods.

Take advantage of the opportunity!
Finally, we could advise something else: take the opportunity in accordance with the intentions of the management and put your business on an acceleration track! With well-grounded, active work in May and well-planned June-July campaign, the competitions can be easily met, and then the NM leg for the next extra prize is almost “automatically” built. You are the only one needed for all this. And if we assume that you joined because you want to change your life, the management now wants to speed up this process with an extra motivation. So, if we may suggest: go for it!

Ezeket olvastad már?