Rekordlétszámú győztes a 2023-as Nyári Versenyen: így teljesítettek sikeresen, akik elindultak


Idén a korábbiaknál is nagyobb sikert aratott a Biocom „motivációs” versenye: közel félszázan teljesítették az erre az esztendőre is módosított feltételrendszert! A májustól júliusig tartó Nyári Verseny sokaknak hozott pozitív élményeket, s leginkább a hálózatuk fejlődését, gazdagodást pontban, pénzben egyaránt – végső soron ez volt a célja a kihívásnak. Az alábbiakban azok beszámolóit olvashatjuk fotóval, akik megosztották tapasztalataikat, munkamódszereiket, így azok számára is tanulságos lehet a böngészése, akik az idén kihagyták. Ami már csak azért is kár, mert ez egyben „belépő” a Győztesek Napjára, melyet idén is a lajosmizsei Új Tanyacsárdában rendezett a cég, s melyről nemsokára külön beszámolunk.

Baksa Bence: Szeretjük ezt a közösséget
Zalaegerszegtől 10 km-re lakom, Csatárban. Egyetemre járok, mellette dolgozom, építésznek tanulok. Édesanyámmal, Baksáné Gál Szilviával csináltam végig a versenyt. Ő fodrászként dolgozik és vendégei körében használja és ajánlja a termékeket, én inkább „háttérmunkás” vagyok. Szeretjük ezt a közösséget, szeretünk ide tartozni. A verseny meghirdetésénél tetszett a kihívás, és úgy gondoltuk, belevágunk. Természetesen a fődíj is motivált bennünket. Édesanyám végzi a munka sava-borsát, vendégeivel beszélget a termékekről és tapasztalatokról, ebben sokat segít neki szponzorunk Nagy Katalin és felső vezetőnk, Krokker Sándor. Online van egy csoport, ahova szintén termékekről posztolunk, osztunk meg tapasztalatokat, de főként a személyes kontakt működik. És végül: szeretnék tovább fejlődni, minél többet megtudni, tapasztalatokat gyűjteni és megosztani másokkal és nem utolsósorban csapatot építeni.

Baksa Bence fotó.jpg

Baksa Bence és Baksáné Gál Szilvia

Blága Emma: Időbeosztás, célok meghatározása képekkel, bizalom és hit
A gyimesfelsőloki Tatros forrásnál lakom párommal, valamint lányunkkal, a 17 éves Beátával. Rajta kívül még van 2 fiúgyermekünk, Ervin és András, és hála a Jóistennek 2 unokánk is van. A céges verseny színhelye a „gyimesi patakok”, valamint a hozzánk autóval 45 percnyire található Csíkszereda. Munkamódszereink a személyes megbeszéléstől kezdve a háziinfókon keresztül (a résztvevők száma 3-7 között) egészen a chat csoportba való bevonáson keresztül vegyes volt. A versenyben szponzorom, segítőm Fülöp Csilla. Tapasztalatom, hogy 3 alap van, ami, ha működik, az eredmény nem maradhat el. Tagságom korábbi, 2014-ben regisztráltam, és azóta 7 év távlatából igencsak megváltozott a motivációm, a miértem. Első és legfontosabb az időbeosztás, ezt komolyan is vettem. A megbeszélt időpontban találkoztunk és vittük a jó hírt. A második a célok meghatározása, éspedig képekben is előrevetítve. A harmadik a megelőlegezett hit és bizalom. Családlátogatásból infó lett, termékrendelések folyamatosan vannak, és Csilla szerint „visszük át a hídon a munkatársakat és a termékrendelőket egyaránt”. A legjobb élmény volt, ahogyan vártak az emberek, és persze ahogy szaporodtak a pontértékek is. A legnagyobb élmény a lajosmizsei találkozó volt, ahol rájöttem, hogy az MLM munka értelmes munka, és hogy a tervek a találkozások után a „legtermékenyebbek”. Szlogenem: „csak így tovább”, avagy „egyszerűen és nagyszerűen dolgozunk tovább”. Célom minél hamarabb vezetővé válni, ahonnan más a kilátás. A csapatunk általunk is motiválódik, vállalkozások születnek, a vállalkozásokban felelősségteljes emberek vannak, akikkel egy irányba nézünk és haladunk. Hálám küldöm a cégvezetésnek a lajosmizsei szuper napért, és legfőképp a példákért a Részeg-ágból, a testvérvonalakból (20 éves gratulációk) és azért a hangulatért, ami ott volt.

Blága Emma fotó.png

Blága Emma és szponzora, Fülöp Csilla

Bodoki Zoltán: Sokat fejlődtem a pörgős három hónap alatt

Máramarosszigeten lakok és itt csináltam meg a Nyári Versenyt. A versenyben a kihívás, a sikerélmény vezérelt, meg az, hogy a verseny által én is hálózatvezető legyek. A mentorom az ikertestvérem, Bodoki Andrea volt. Minden hónap elején megterveztük, hogyan s mint dolgozunk. Több alkalommal tartottunk Egészség Esteket, Szépség Esteket, Koktélpartit, háziinfókat. Az online térben is dolgoztunk, s több ötletet kipróbáltunk. Sok ember megismerte általam a Biocom rendszert, ezáltal kezdett sikerélményem lenni. Szépen kialakult egy jól működő csapat. Többen szintet is léptek. A három hónap alatt volt sok olyan alkalom, hogy megoldásban kellett gondolkodni, ami abban erősített és arra tanított, hogy ne adjam fel könnyen és küzdjek meg az akadályokkal. Pörgős volt mind a három hónap, amit nagyon élveztem, ezáltal sokat fejlődtem. A célom, hogy ebben az évben vezető legyek, hogy fejlődjek, és minél több embernek elvigyem a Biocom hírét!

Bodoki Zoltán fotó.jpg

Bodoki Zoltán az ikertestvérével, egyben mentorával, Bodoki Andreával

Cibulková Linda: Kőkeményen eldöntöttem, hogy megcsinálom
Tardoskedden élek férjemmel és két nagykorú gyermekkel. 2022 áprilisában csatlakoztam a rendszerhez. Szponzorom Monka Éva, hálózatvezetőm Hanák Márta segítségével ebben az évben beneveztünk a nyári versenybe, és a dinamikus fejlődésnek köszönhetően rá 2 hónapra, tehát júliusban már az 5. szintre kerültem. Versenygyőztesként kerültem a lajosmizsei Új Tanyacsárda pódiumára. Nagyon szépen köszönöm a rendszeres, heti szintű tanítást Pálfi Katalin és Kis Gergely Gyémánt Hálózatvezetőknek. És jött a 2023-as Nyári Verseny, kőkeményen eldöntöntettem, hogy megcsinálom, és igen, megcsináltam! Büszke vagyok magamra! Egyre erősebb a hitem és tudom, hogy nagyon jó helyen vagyok, pedig az elmúlt időszakban voltak kilengések, de kitartásom erős a mai napig is! Szlovák nyelvű Facebook csoportot vezetek. A 2023-as versenyt kizárólag online csináltam, szlovák érdeklődőkkel. Hatalmas üzlet van előttem! Volt az idei versenyben is kihívás, de mégis megérte. 2023. júniusára 6. szintre kerültem, növekedett a jutalékom, és tudom, hogy ettől többre vagyok képes. Folytatom a verseny őszi részét is. Közel vagyok a hálózatvezetői szinthez. Határ a csillagos ég!

Cibulková Linda fotó.jpg

Csákiné Szanyi Julianna: Nem volt kérdés, hogy indulok-e a versenyben
Pedagógusként dolgozom Dombrádon, a Móra Ferenc általános Iskola Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában. Szabados Magdolna ágába tartozom, és a szponzorom Harasztiné Bencze Beáta. Rájuk és a csapatomra maximálisan számíthattam a verseny során, melyen igyekeztem egyensúlyt teremteni az online és az offline között. A versenyben a felső vezetőimmel történt többszöri egyeztetés után indultam el. Nem igazán vagyok versenyző típus, de szeretem a kihívásokat. Igyekszem mindenben maximálisan teljesíteni és példát mutatni. A hálózatépítésben minden másolódik, így nem is volt kérdés, hogy indulnom kell a versenyben. A további terveim között szerepel magasabb szint elérése, igyekszem hosszú távon gondolkodni, de a következő lépcsőfok mindig az, amelyre koncentrálok.

Csákiné Szanyi Julianna fotó.jpeg

Csákiné Szanyi Julianna szponzorával, Harasztiné Bencze Beátával, valamint az egyik munkatársával, Kasza Mária Hajnalkával

Csorba Nóra: Láttam magam előtt, hogy ott vagyok a győztesek között
A felvidéki Nemesócsán élek férjemmel és csodálatos két fiammal. Hálás vagyok, hogy ilyen fantasztikus szerető és támogató családom van, hiszen nélkülük nem sikerült volna, mert mindent megtettek azért, hogy nekem csak Nyári Versennyel és a főállásommal kelljen foglalkoznom! Kitűztem a célt és láttam magam előtt, hogy ott vagyok Lajosmizsén a győztesek között! Ebben az évben valami megváltozott bennem, éreztem, hogy most már nekem több kell, és jött a verseny, eldöntöttem, hogy elindulok és valóban elhittem, hogy meg tudom csinálni, éreztem az erőt, azt a mérhetetlen energiát, ami az egész verseny alatt végig kísért! Az élő munka a kedvencem és a verseny 90%-át így végeztem. Szeretek az emberek szemébe nézni és meghallgatni őket, segíteni, átnyújtani a Biocom adta lehetőséget, megoldást találni a problémájukra. Hálás vagyok ágvezetőimnek, Pálfi Katikának, Kis Gergelynek és szponzoromnak, Simonics Évának mindenért, hogy hittek bennem, motiváltak, így hétről-hétre tervezetten léptünk előre. Köszönöm az összes vásárlónak, aki hónapról-hónapra fogyasztja termékeinket, hiszen ezek a pontok is hozzájárultak a sikerhez. Mérhetetlen büszke vagyok munkatársamra, Nagy Renátára kitartásáért, hiszen ez csapatmunka és nélküle nem sikerült volna. Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy ebbe a csapatba tartozhatok, ahol megtaláltam a második családomat!

Erdei Tímea-Orsolya: Kiléptem a komfortzónámból
Nagyvárad mellett, Hegyközszáldobágyon élek 2 „kis tinédzser” lányommal és férjemmel. Tavaly év elején sorozatos pozitív terméktapasztalatok után, február 18-án azt a kérdést kaptam szponzoromtól, Szalma Tímeától, hogy nem szeretném-e ezt üzletszerűen is csinálni. Akkor halvány kiszabadulási lehetőségként láttam a mókuskerékből, igent mondtam. Hatalmas fizikai, szellemi változások mentek rajtam/bennem végbe, és lassan családomon is. Ezek oda vezettek, hogy idén márciusban megelégeljem könyvelői munkám körülményeit, és merjem feladni. Penge élén táncoló HV voltam, és az áprilisban már hallható Nyári Verseny felhívásakor éreztem, hogy bele kell álljak és újat teremtsek! Ki kell lépjek a komfortzónámból és valóban napi szinten tegyek érte. Bizonyítani akartam és még akarok is! Így az online téren való írásos próbálkozásaimat kiegészítettem a csak román ajkú személyes telefonos kapcsolatépítéssel és az offline találkozással. De itt hatalmas szerepe volt a szponzoromnak, aki példával járt előttem, így másolni kezdtem, s azon vagyok, hogy az én csapatom is gyarapodjon. Éljék, élvezzék és adják tovább a Biocom adta lehetőségeket! Hogy mi a tervem? Egy éven belül, a hónap végéig a pénzem ne fogyjon el, vagyis minimum az Arany HV szintet érjem el a növekvő csapatommal. De még tanulnom kell, hogy a másolódás minél többször, több embernél valósuljon meg a csapatomban! Köszönöm szépen a megtisztelő írási lehetőséget, ez is egy komfortzóna elhagyás volt!

Erdei Timea-Orsolya fotó.jpg

Ritka családi fotó egy 2023-as családi nyaraláson Horvátországban. A képen Erdei Tímea-Orsolya férjével, Tiborral, nagyobbik lányával, Evelinnel és a család „eszével”, Blankával.

Evetovity Angelina: Szeretem az élő munkát
Vajdaságban, Szabadkán élek. Mentoráló szponzorom Harmat Csaba, kinek inspirálására pályáztam meg a versenyt, mivel picit megragadtam az 5-ös szinten. Nagyon szeretem az élő munkát, ezért különböző rendezvényekre jártam el, vagy szerveztem őket, hogy sok emberrel tudjak találkozni. A fenti felsoroltakhoz mentorom is hozzájárult megjelenésével, számos jó tanácsával. Tervem, hogy hálózatvezető legyek és példamutatásommal hálózatvezetőt neveljek!

Gál Krisztina: Pörgésben, fókuszban tartott a verseny
Gál Krisztina vagyok, feleség és két kislány anyukája. Szilagy megyében, Zilahon lakom, itt csináltam a versenyt, nagyrészt online dolgoztam/dolgozok. A mentorom, szponzorom Szigeti Kriszta, aki végig mindenben támogatott. A versenyben azért indultam, mert kihívásnak tűnt számomra és szükségem volt arra a plusz motivációra, lendületre, amit a verseny adott! A szponzorom sok hasznos tanáccsal segített és biztatott, nagyon sok új emberrel vettem fel a kapcsolatot. A már meglevő vásárlókkal is még több időt töltöttem, gyakran visszakerestem őket, és ezáltal sikerült a versenyt teljesíteni. Nagyon sokat segített a verseny, főleg kimozdított a komfortzónából, motivált és pörgésben, fókuszban tartott, ezáltal nagyon sok embernek tudtam segíteni. Szeretném ezt a lendületet tovább vinni és adni másoknak, hogy még több ember életébe hozzak változást!

Gál Krisztina fotó.jpg

Gál Krisztina a családjával: férje, Gál Tibor és két kislánya, Szófia és Alexa társaságában

Hegedüs Éva: Ha van cél, vezet oda út is
Erdélyben élek Felsősófalva településén, férfi fodrászként dolgozok Székelyudvarhelyen. A Részegh-ághoz tartozok, és nagyon hálás vagyok, mert nagyon sokat tanítanak és segítőkészek mindenben. Az elején nem hittem volna, hogy nekem ez sikerülhet, de Kerekes Éva néninek nagyon sokat köszönhetek, mert folyamatosan bátorított és jó tanácsokat adott.
A szponzorom Szabó Olga, aki folyamatosan biztatott a verseny alatt is, és mellettem van mindig, bármi történjen. Örvendek, hogy egy ilyen szponzorom van, mint ő, mert általa egyre közelebb kerülök a céljaimhoz. Indulásom a versenyben nagyon gyorsan történt, egy kihívásként tekintettem rá, és úgy érzem, rengeteget fejlődtem. Sok ember megismeri a Biocom rendszert általam, így lett egy dinamikus csapatom. Minden képzésen megpróbálok részt venni a csapatommal, mert ott folyamatosan fejlődünk. A csapatommal szoktunk tartani kozmetikai napokat és terméktapasztalatokról beszélgetünk. Számomra nagy öröm, hogy megnyertem a versenyt és kitűzött célom a hálózatvezetői szint. Köszönöm a lehetőséget,
hogy ehhez a rendszerhez tartozok!

Hegedűs Éva fotó.jpg

A fotó a Részegh-ág képzésén készült Homoródon, ahol Hegedüs Éva szponzorával, Szabó Olgával látható

Joó Erzsébet: Egy teljesen új világ nyílt ki előttem
Erdélyben, egy Kolozsvár közelében lévő kisvárosban, Szamosújváron élek családommal, és főállású Biocomos vagyok. A verseny kiírása után elhatároztam, hogy ismét végig csinálom a versenyt. Arany HV-ként megkerestem magamban azt a kezdeti lelkesedést, amivel valamikor elindultam, és teljesen beleálltam a munkába a hálózatom fejlesztése érdekében. Szponzorom és segítőm Kovács Andrea volt, és a csapatom azon tagjai, akik már előttem is a románságot tűzték ki célcsoportjuknak. Amire nagyon büszke vagyok, hogy a teljes struktúra román anyanyelvű emberekből épült és közülük már többen érdeklődnek a Biocom nyújtotta üzleti lehetőség iránt is. Meglepő számomra, hogy az örökös problémám – hogy nem beszélem helyesen a román nyelvet – most egy percig sem jelentett gondot. Egy teljesen új világ nyílt ki ezáltal, ami már most tudom, hogy hatalmas fejlődést fog eredményezni nemcsak a versenyvonalban. További tervem, hogy ugyanezzel a lendülettel és hozzáállással építem tovább a hálózatom, példaként szolgálva a csapatomnak!

Joó Erzsébet fotó.jpg

Kató Mónika: A verseny önbizalmat adott
Erdélyben, a Részegh-ág tagjaként indultam a versenyben. Szponzorom Váncsa Melinda, az ő irányításával és buzdításával értem el a sikeres végcélt. Vegyes érzésekkel indultam a versenyben, mivel nem tudtam, mire számítsak. Sok támogatást, biztatást kaptam a környezetemtől, amely meghozta a győzelmet. Megtanultam ez alatt a 3 hónap alatt, hogy a céljaink elérése nem lehetetlen, megtanultam leírni a terveimet és fantasztikusan működött a vonzás törvénye! A verseny önbizalmat adott, hogy képes vagyok olyan dolgokra, amik elsőre lehetetlennek tűnnek! Megtanultam hinni jobban önmagamban és a csapat erejében. Bízom benne, hogy a verseny folytatódik számomra az őszi versennyel, mert nincs megállás, folyamatosan növekszünk és gyarapodik a csapatom. Hála van a szívemben, ha a mentoraimra gondolok, mert ők jobban hittek abban, hogy mire vagyok képes, mint én önmagamban. Most már tudom, hogy lassan hálózatvezető vagyok, és a csapatommal egy sikeres utat járunk majd be!

Kató Mónika fotó.jpg

Kató Mónika és szponzora, Váncsa Melinda, mert a verseny végén a vándorkupát is elhozták a csapatával

Kindzierszky Emil: A személyes kommunikáció semmivel sem helyettesíthető
Ez év márciusában regisztráltam a Biocomhoz, tehát a májusra kiírt verseny engem váratlanul és teljesen felkészületlenül ért. Lakatos András szponzorom azonban annyira hitt bennem, hogy nem okozhattam csalódást neki. Meggyőződésem, hogy az MLM rendszereknek a bizalmon alapuló személyes beszélgetésekben van az igazi erőssége. A személyes kommunikáció szerintem semmivel sem helyettesíthető. A termékekkel kapcsolatos személyes tapasztalat élménye és annak hiteles átadása az, amit én a legfontosabbnak tartok. Ezért az emberekkel való beszélgetések mindkét fél számára élvezetesek és hasznosak is egyben. A Biocomhoz való csatlakozásomkor az volt számomra az egyik legfontosabb szempont, hogy tisztán MLM cég, ami biztosítja a széles termékpalettát, és a kiváló minőséget. A másik pedig a vegyszermentes probiotikumok. A verseny során a legnagyobb élményem a rendkívül igényes lányomhoz kapcsolódik. Én a kozmetikumokhoz nem értek, ezekről tehát soha nem is beszéltem. Ő viszont elkezdte kipróbálni őket, én pedig nagyon féltem a véleményétől. Talán két hét után egy rövid e-mail volt a nagy élmény: „Apa, ezek a kencék nagyon jók!”

Kindzierszky Emil fotó.jpg

Kömöcz Andrea: Nagyon sokat segített a verseny
Másfél éve kerültem a Biocom családba, amiért nagyon hálás vagyok. Szilágy megyéből egy kicsi városból, Zilahról indultam a versenyen, a drága szponzorom és mentorom biztatására, hogy igenis képes vagyok rá. Az online munkámat román vonalon viszem és minden percét élvezem. Nagyon sokat segített a verseny, hogy mindig fókuszban maradjak és meglegyen a folyamatosság. A szponzorom és mentorom mindig ott voltak és tanácsokkal segítettek, és persze sok bátorítással. A verseny nekem sokat segített abban, hogy fejlődjek és nagyon sok új embert ismertem meg. A legnagyobb elismerés számomra az, hogy nagyon sok ember életébe változást hoztam. A további tervem a fejlődés, és hogy a verseny második szakaszát végig vigyem. Köszönöm a sok támogatást bátorítást, a drága férjemnek külön köszönöm, hogy mindig ott van mellettem és támogat.

Kömöcz Andrea fotó.jpg

Kömöcz Andrea az eddigi legfontosabb (EHV) elismerése során azzal a két emberrel, aki a szponzora és a mentora, Szabó Bea és Szigeti Kriszta

Lenka Bajnoková: Online építem a hálózatom, szlovák nyelven
Nyugat-Szlovákiában, Ekecs községben élek a családommal. A versenyt itt Szlovákiában, szlovák nyelven építettem, mivel én is szlovák anyanyelvű vagyok. Teljes mértékben online dolgozom, így építem hálózatomat. A szponzorom Czékus Mónika, aki segített végig a verseny alatt. A versenybe elsősorban magam miatt neveztem be, mert meg szerettem volna mutatni, hogy én is képes vagyok rá. Megcsináltam, büszke vagyok magamra. Mivel online dolgozom, így segítőtársaim a telefonom és számítógépem volt. A versenygyőzelemmel elértem a 6-os szintet, és megyek tovább az úton!

Lenka Bajnoková fotó.jpeg

Makláriné Hekmann Mária: Az emberek szívesen veszik, használják a termékeinket
Máriakálnokon, egy Mosonmagyaróvár melletti község élek férjemmel és lányommal. 2 éve csatlakoztam egy kedves mosonmagyaróvári hölgy, Tóthné Molnár Ibolya Facebook csoportjához. Posztjain keresztül láttam az emberek történeteit, akik beszámoltak fogyásaikról, amikor fogyasztották a Biocom termékeit. Akkor kezdtem jobban odafigyelni, amikor a történetekben beszámolókat olvastam arról, hogy egy-egy ember nem a fogyásáról mondott történetet, hanem az egészsége alakulásáról. Ez érdekelt engem jobban, s ez volt az elsődleges oka, hogy április 27-én beregisztráltam és megrendeltem Ibolya által javasolt termékeket. Így lett a szponzorom és mentorom Tóthné Molnár Ibolya és férje, Tóth István. Mentoraim javaslatára elindultam a Nyári Versenyen, mondván: próbáljuk meg! Létrehoztam én is a magam Facebook csoportját. Írtam benne magamról és a pozitív változásaimról, amiket a Biocom termékeinek köszönhetek. Elkezdtünk Szépségpartikat tartani, eleinte ritkábban, majd a „célegyenesben” már heti kettőt is. A résztvevők az ismerőseim közül kerültek ki, akik visszajelzéseik alapján látták rajtam a pozitív változást! Akik nem annyira ismertek, ők pedig elolvasták, amit magamról „röviden” írtam. Talán erényt kovácsoltam a korábbi problémaimból? A TM Team tagjaként nagyon szerettem volna részese lenni annak a sikersorozatnak, amiben az elmúlt 5 évben „zsinórban” került ki tőlük versenygyőztes! Szerettem volna mindent megtenni azért, hogy a hatodik győzelem is meglegyen! Mentoraim sokat tanítottak, segítettek, hogy mit, hogyan csináljak. Összeállítottam a vándorkosaramat, azt adtam körbe kipróbálásra és kapom a sok pozitív tapasztalatot velük kapcsolatban. Az emberek szívesen veszik, használják! Mentoraimmal napi szinten beszéltünk, tartottuk a kapcsolatot és erőt kaptam tőlük, pozitivitást, ami nagyon fontos számomra. Szeretném folytatni a tanulást, szeretnék fejlődni, szeretném a jövőmet a Biocomnál tudni. Köszönöm a lehetőséget! Köszönöm mentoraimnak, hogy megmutatták ezt az utat!

Makláriné Hekmann Mária fotó.jpeg

A kép egy győri Startnapon készült, ahol oklevelet, elismerést kapott, amikor négyes szintre minősült. Makláriné Hekmann Mária mellett a szponzorai: Tóthné Molnár Ibolya és Tóth István.

Marczy Péter: „Könnyű” volt, mert a mentorommal élek
Felvidékiként Budapesten élek immár 4 éve. A munka sodort ide. Építészmérnökként élem a párommal, szponzorommal, Marczy Gabival a „Biocomos” életemet. A versenyt én akartam megnyerni, én voltam a kezdeményező. Az építész munkatársaim 4 év után ébredtek fel és vették észre rajtam a fiatalodást, az állandó egészséget és az örök jókedvet. Most kezdtek érdeklődni és bizony regisztrálni és rendelni is. Ők is akarják ezt az életet. Bár a Gabi szavaival élve, ahhoz ilyen feleség is kell, mint ő… Online úgy működtem, hogy behívtam őket a közös csoportunkba, de legtöbbször a személyes találkozók nyertek. Vándorkosarak, beszélgetések, ezek azok, amiket preferálok. Nekünk „könnyű” volt a verseny, hisz a mentorommal élek. Együtt terveztük meg az egész folyamatot. A következő hónapokban is bennem él a versenyszellem!

Marczy Péter fotó.jpeg

A sikeres páros, Marczy Péter és Gabi

Miklós Magdolna: Példamutatás, elköteleződés, plusz motiváció
A 2023-as nyári verseny számomra egy új lehetőséget jelentett arra hogy a ,,vakációs” időszakot maximálisan használjam ki, mert ha van egy cél, akkor a munka is szervezettebben, fókuszáltabban és célirányosan folyik, ezért nem is volt kérdés hogy indulok-e vagy sem.
Íme az én miértjeim: mert vezető vagyok és saját példámon keresztül tanítom a munkatársaimat; előző 2 évben segítő HV-ként sikeresen véghez vittem a versenyt, támogatva a munkatársaimat, ez meg elkötelez újabb munkatársak iránt is; azért, mert a verseny ad egy plusz motivációt a munkához és felpezsdíti a nyári hónapokat. Viszont a verseny legjobb hozadéka az új munkatárs, az én esetemben Gațcan Xenia, fogalmazhatnék úgy is, hogy a főnyeremény, hiszen mindennél többet ér az, hogy ,,valakinek az életére pozitív hatással vagy”, és az adok-kapok boldogító érzés, amit végig a verseny alatt éreztem. Pontosabban azt, hogy segíteni tudok, hogy hasznos vagyok valaki számára, hogy az eddigi tapasztalatomat és tudásomat adva, lelkesedést, motivációt, erőt, lendületet és hitet kapok cserébe. Nem volt a legegyszerűbb a nyári időszak számomra, hiszen a kisebbik fiam felvételi vizsgázott és mindkét szerepemben, anyaként is mentorként is 100% -ot kellett adnom, viszont mindkét helyzetből tudtam pozitív töltetet kapni, és így itt is-ott is sikerélmény lett a vége! Hálás vagyok minden pillanatért, amit átélhettem a verseny alatt és tudom azt, hogy ez a 3 havi sikersorozat folytatódik majd. Célunk a versenyt folytatni, új munkatársakat motiválni, segíteni, célt és jövőképet adni egy jobb és tartalmasabb élet felé.

Miklós Magdaléna fotó.jpeg

Miklós Magdolna és új munkatársa, Gațcan Xenia

Moldovan Szabina: Győzött a kihívás iránti vágyam
Maros megyében lakom egy kis faluban, Körtvélyfáján. Ez év márciusában csatlakoztam a Biocom családhoz jövedelem-kiegészítés végett. De ennél sokkal, de sokkal többet kaptam.

Szponzoromtól, Ráduly Izabella Enikőtől értesültem a versenyről, először sokat gondolkodtam, hogy induljak-e vagy sem. De végül győzött a kihívás iránti vágyam, így elindultam a versenyen. Nem is gondoltam volna, hogy sikerül mindamellett, hogy ilyen rövid ideje tartozom ehhez a családhoz. De hála érte Izabellának, mert mindig jó tanácsokkal, szponzori ötletekkel segített és segít most is engem. Leginkább a Facebookon tevékenykedem a csoportomban és külső csoportokban is, és ami nálam a legtöbb eredményt hozta, az a saját csoportom bővítése meg a „lecsapós” posztok. A legjobb élmények, amik értek és érnek mai napig azok, amikor köszönetet kapok a segítség nyújtásomért a kúrázóimtól. Nekem csak egy tervem van a jövőre nézve: egyre több és több emberen segíteni!

Moldovan Szabina fotó.jpg

Mgr. Monka Éva: Akartam és tudtam, hogy megcsinálom!
„Gondolj olyan gondolatokat, amelyektől jól érzed magad, hozz olyan döntéseket, amelyektől jól érzed magad, és tégy olyan lépéseket, amelyektől jól érzed magad“ 2020. május 31-én csatlakoztam a rendszerhez a felvidéki Pálfi-Kis-ágon. Üzletről hallani sem akartam, viszont a fantasztikus termékek által nagyon jó vevő vagyok azóta is. Ám 2021 márciusában egy online üzleti akadémia után eldöntöttem, hogy ezt én is meg tudom csinálni. És igen! Megcsináltam! Nyár végére kitűzős hálózatvezető lettem, pedig az igazat megvallva, nem igazán tudtam nagyon, hogy mit is csinálok, csak csináltam. Éreztem, hogy egy más világba cseppentem, egy számomra jobb világba. Napi szinten erős hittel, akarattal és céllal dolgozok. Munka mellett kezdtem felépíteteni a hálózatomat. Sokszor kaptam ehhez hasonló kérdéseket, neked „erre“ van időd? Büszkén hangoztattam, igen, van időm, mert ebből pénz van! Ez motivál az elejétől fogva, hogy igenis vár rám egy szebb, biztonságosabb és egy szabadabb élet! Annnyira jó helyen vagyok! Mondhat nekem bárki bármit, ezt meg azt, mosolyogva válaszként szoktam mondani, gyere, próbáld ki magad ebben az üzletben! Zsinórban a 3. nyári verseny győztese vagyok. Olyan büszke vagyok magamra! Szeretem a kihívást, a pezsgést és a zsongást. Akartam és tudtam, hogy megcsinálom! Hatalmas energiát, időt, fókuszt tettem bele. Megérte? Nem kérdés! Idén új kaput nyitottam a szlovák nyelvű érdeklődők felé. Van egy magyar és szlovák Facebook csoportom, de a nyári verseny alatt a szlovák csoportomat bővítettem és a regisztráció 98%-a ebből jött. 43 új regisztrációt hoztam létre a versenyvonalban. E 3 hónap alatt 436 emberrel vettem fel a kapcsolatot. Igen, voltak ám olyan napok is, hogy simán feladhattam volna, de az egóm nem engedte ezt, mert hittem, hogy megcsinálom. Nagyon kedves és érdeklődő személyeket ismerhettem meg. Hiszem és tudom, hogy csodás út áll előttem. „Ne próbálj meg tökéletes lenni. Csak próbálj meg jobb lenni, mint tegnap.“

Monka Éva fotó.jpeg

A képen Monka Éva és az újdonsült kitűzős hálózatvezető, Hanák Márta, középen Cibulka Linda Társult Hálózatvezető

Nemes Klára: A szponzorom és a családom is segített
Gyömrőn élek, 5 éve vagyok regisztrált tag a Kosiba-ágban, jelenleg 5-ös szinten. A versenyt Gyömrőn csináltam meg Bicskei Ferencné Olgika és Német Attiláné Erika szakmai segítségnyújtásával. Motivációm a saját képességem megismerése volt, és hogy közben segítsek emberek minél szélesebb körét megismertetni a Biocom termékpalettájával. Az általam alkalmazott egyik legfontosabb módszer a személyes beszélgetések, találkozások voltak, de volt meghirdetett verseny is a privát csoportomban. Szponzorom segítségével tartottunk szépségpartikat is, ami szintén vonzotta az érdeklődőket. Nem tudtam előre felkészülni arra, hogy hónapról-hónapra nehezebb megvalósítani a kitűzött célt, ez néha lelkileg megviselt, de a szponzorom és a családom mellettem állt, segített túllendülni a nehézségeken. A jövőre nézve tervem az, hogy megismerjem a Biocom azon termékeit is, amiket még nem volt alkalmam személyesen kipróbálni, hiszen így tudom csak hitelesen ajánlani. A verseny alatt Kimi Raikönnen szavai zakatoltak folyamatosan a fejembe, ami így szól: „Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes! Köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy ez a mondat valóra válhatott!

Nemes Klára fotó.jpg

A fotó Visegrádon, a Kulcsember-képzésen készült, ahol Nemes Klára a szponzorával, Németné Erikával látható

Novák Evelin: Nagyon jól tudunk együtt dolgozni a párommal
Az idei volt az első versenyem, amin én is indulhattam, ezért az elején eldöntöttem, hogy nyerni fogok, mert ami rajtam múlik, az rajtam ne múljon. Én régebb óta építem a hálózatot, a párom, Sprok Dávid pedig – aki szintén teljesítette a versenyt – márciusban kezdte jobban megismerni a céget, és májustól benevezett velem a versenybe. Szerencsére az első időktől nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Már április utolsó hétvégéjén egy offline Életmód Esttel indítottunk, ami megdobta a májusi kezdést, utána pedig, ami bevált, főleg online ismerkedtünk, a TikTok-on és onnan pedig Facebook csoportban folytatva. Majd a cél az volt, hogy az online térből minél hamarabb offline megismerni a munkatársakat. Sok 1/1 infózással, személyes találkozóval, rengeteg tanulással és lemondásokkal járt ez a 3 hónap, ráadásul az első két hónapban még 8 órás munka előtt és utáni szabadidőben. A lemondásokat mi szigorúan vettük, pedig minden hétvégén hívtak minket mindenfelé, és még egy görögországi családi nyaralást is kihagytunk a verseny miatt. A közös célunk az, hogy ugyanezzel a lendülettel folytassuk decemberig a versenyt és minél hamarabb aranyozódjunk.

Innen indult minden, az első Egészség Est április végén

Pál Miklósné Teréz: Igazi csapatmunka volt
Tolna megyében, Tolnán lakok, ahol masszőrként, reflexológusként, természetgyógyászként dolgozom, és ugyanitt, valamint a környező falvakban indítottam el a Nyári Versenyt is. Mentoráló szponzorom: Pordán Borbála. Amikor elindultam a versenyben, valójában nem tudtam, mire vállalkozom, de a szponzoraim biztatására megtettem. Aztán mérlegeltem és arra a következtetésre jutottam, hogy itt gyakorlatilag nincs mit veszítenem, mindenképp csak nyerhetek. És elindultam az úton, mert úgy gondoltam, hogy szükségem van arra a felemelő érzésre, hogy igen, sikerült, megcsináltam, elértem a célom és mindezt a tanyacsárdában meg is ünnepelhetem, és még valamennyi kis pénzt is kapok érte. Ennyi volt a motivációm. Hát, az elején úgy tűnt, hogy ebből az égvilágon semmi nem fog megvalósulni, mert túl magas a mérce, és folyamatosan voltak olyan gondolataim, hogy „feladom, nem csinálom meg, bánom, hogy elkezdtem, minek kellett ez nekem…” stb. Aztán jött egy üzleti tréning Vecsésen, ahol a felső szponzorom, Széplaki Edina a szünetben odajött hozzám és azt mondta, hogy „ezt a versenyt neked mindenképp meg kell nyerned, csinálj valamit!” Nem tudom, mi volt ebben a mondatban, de ekkor jött az isteni szikra és beugrott, mit kell tennem. Ez a verseny vége előtt 2 nappal volt. Ekkor beindult a lavina, elkezdtem gőzerővel dolgozni. Az utolsó napon délután megcsináltam 1000 pontot. Fantasztikus érzés volt a szponzoraimmal szorosan együtt dolgozni. Igazi csapatmunka volt, most volt lehetőségem ezt megérezni. Nagyon sokat segítettek, azt éreztem, hogy a hátam mögött vannak és folyamatosan tolnak előre, főleg Solymosi Klári. Mindent bevetettem: posztolás, segítőcsoport félóránként, messenger megkeresés, állapotfelmérés. Ezekkel a módszerekkel teljesítve lett a kiírás szerinti 3000 pont. De ez egyedül nem ment volna. Nagyon jó érzés, és szeretném tovább folytatni az építkezést, mert célom, hogy magasabbra jussak, és elérjem a hálózatvezetői szintet.

Pál Miklósné Teréz fotó.jpg

Pekárovics Péter: Minden percét élveztem
Miskolcon születtem, és ott is élek jelenleg. Mentorom, gyermekkori barátom, aki a versenyben támogatott, Szilágyi Szabolcs. 50 évesen mindig az utam kerestem. Voltam vállalkozó, vezető beosztású, és Németországban betanított hentesként dolgozó ember, a verseny kezdetén is kamionsofőrként dolgozó férfi. Mindig azt gondoltam, hogy sosem lehet baj velem, a szervezetem vasból van! Februárban vastagbél daganatot diagnosztizáltak. Rengeteg munkakiesés, vizsgálatok, azok ára, a bizonytalanság – és az akkori főnököm kijelentése, hogy napi díjasként táppénz nem jár – inspirált más megoldás felé! Szabolcs barátom segítségét kértem, aki szinte azonnal megszervezett egy biorezonanciás vizsgálatot, a így a Biocom megoldások felé fordultam! Mivel májusra gyakorlatilag nem találták a daganatot, útközben a lehetőség iránt is érdeklődtem. A Sinka házaspárral egy asztalnál, egy versenyprogram ismertetőjén találtam magam a Mokkában! Hitet, bizalmat kaptam mindenkitől, amiért ma is hálás vagyok. Nekivágtam, elindultam a versenyben Nagy Zsuzsa inspirálására, a Sinka házaspár támogatásával, és természetesen Szilágyi Szabolcs szavára, aki végig kísért az úton! Akik végig segítették a fejlődésem, és akik nélkül nem lehetnék itt, az Szilágyi Szabolcs, Sinka Gyula és Tímea. Életem legváltozatosabb kihívása volt. Minden percét élveztem, mai napig a saját korlátaimat kell leküzdenem, melyben ismét a Sinka házaspárnak mondanék külön köszönetet, Szabolccsal! Hatalmas nyomás, stressz, mégis építő és hatalmas személyiségfejlesztő program, amit semmi nem helyettesíthet. S természetesen csapatmunka! Egyedül lehetetlen. Köszönöm a csapat akkori 24 tagjának, és azoknak is, akik azóta csatlakoztak, vagy fognak, akik nélkül nem sikerülhetett volna. Az online tér számomra nagy korlát, ami megoldásra vár még! Épp ezért a vándorkosarakat és az ajánlásokat használom mai napig a gyakorlatban üzletépítésre. Mivel a verseny alatt rengeteg új pozitív, és persze ellentétes élmény is ért, mindenképp változnom kellett, és kell is még a feladathoz. De a terveim, verseny, és újabb verseny! Tökéletesíteni, és továbbadni azoknak, akik befogadják! Terveim közt szerepel, hogy minél hamarabb elérjem azt a szintet, ahol az általam 2015-óta, nagyon tisztelt Kónya György is „jegyez”. Volt szerencsém beszélgetni vele, és a személye példaértékű számomra!

Pekárovics Péter fotó.jpg

Pongrácz Melinda: Még egy vándorkupát is elhoztunk útközben
Párommal, Szik Rolanddal Baranya vármegyében, Szentlőrincen élünk és építjük Biocomos vállalkozásunkat a Szabó-Gyarmati csapat tagjaiként. A versenynek tervezetten fogtunk neki, 2 új vonal megalapozása volt a célunk, amit sikeresen teljesítettünk. A verseny eredménye: két 5-ös munkatárs és mindkét vonalon új fényecskék. Új belépők számában 257%, összeredményben 60% fejlődést értünk el, amiért augusztusban elhozhattuk a Szabó-Gyarmati Team vándorkupáját. A három hónapban online és offline munkamódszereket használtunk. Szépségpartik, személyes találkozók, vándorkosár, Facebook csoport, online rendezvények. Nem volt megállás, csináltuk. Úgy gondolom, a verseny megtanít mindenkit arra, hogy ebben a vállalkozásban a céljaink eléréséhez tenni kell, és ha megcsináltad, ne állj le! Munkatársaink is kedvet kaptak és a hálózatfejlesztési versenyt csinálják, hisz látják, hogy a gyors és tartós fejlődésnek ez az alapja. Vidd tovább, tanítsd tovább és az eredmény nem marad el!

Pongrácz Melinda fotó.jpeg

Pongrácz Melinda és Szik Roland a csapatuk egy részével (Ősné Kossa Júlia, Beckné Bányai Anna, Kiss Eszter) és vezetőikkel, Szabóné Gyarmati Tímeával és Szabó Mátéval

Pordán Borbála: Biztatást és segítséget kaptam
Szekszárd mellől, Sárpilisről érkeztem. Szponzorom Solymosi Klári, az ő biztatására és segítségével indultam a Nyári Versenyen, amit sikeresen teljesítettem. A verseny során a személyes és online kapcsolódás segítségével dolgoztam. Nagyon sok biztatást,
ötletet, önzetlen segítséget kaptam/kapok mind a mai napig.

Pordán Borbála fotó.jpeg

Pordán Borbála Solymosi Klárival

Rikk Tünde: Kihívás volt számomra
Rikk Tünde vagyok Nagyszalontáról, Romániából. Van két nagyfiam, egy 19 eves és egy 17 éves. 2022 február végén regisztráltam újra a Biocomhoz fogyás céljából. Napi 10 órában ülőmunkát végzek, lassan feljöttek a kilók, állandó puffadás, láb-, kéz-, arcdagadás és emésztési problémáim voltak, amin a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra segített. Kilóim apadása mellett ruhaméretemet XXL-ről M-re cseréltem. Műkörmösként dolgozom, a visszajáró klienseim látták a változást a Reg-Enor hatására és nagyon sokan érdeklődtek felőle. Miközben csinálom a klienseim körmeit, beszélgetünk, mesélem a személyes tapasztalatomat és mivel látják, hogy mennyire megváltoztam a „szalonna hatására”, sokan kíváncsiak. Én offline dolgozom, személyesen tartom a kapcsolatot az emberekkel. A versenyt nem találtam nehéznek, sokat beszéltem (de munkám miatt ez nem nehéz), inkább fókuszálni kellett, odafigyelni. Egy kihívás volt számomra, ezért indultam el. A szponzorom, akivel együtt dolgozunk, Doboli Rubinka. Közösen tartottunk egészség- és szépségdélutánokat, a csapatunkban lévő szakember ajánlásai is segítettek a versenyben. Pozitív visszajelzéseket kaptam és kapok, örülök, hogy sok kedves kliensemnek és barátaimnak tudok segíteni. A célom átlagon felüli hálózatvezetővé válni (7000-8000 pont), és egy éven belül Ezüst Hálózatvezető vagyok. Sok sikert kívánok mindenkinek a továbbiakban is!

Rikk Tünde fotó.jpg

Rozsnyai Milla: Fiatalos lendülettel
Nyíregyházán építem az üzletem édesanyámmal, aki egyben szponzorom is, Rozsnyai Karolinával. Koromból adódóan az én munkám az online téren teljesül ki. Pályafutásom elején (2023 február) már megtapasztaltam, hogy micsoda erő van a TikTok-ban, amit majdnem az első videómra érkező 200.000 megtekintést igazolt. Így nemcsak Nyíregyházán, hanem egész Magyarországon, sőt az egész EU-ban terjeszteni tudom a Biocom hírét. Ráadásul, ezzel az új munkaeszközzel felélesztettük a Facebook csoportunkat is, s látva a lendületet, nem volt kérdés, hogy benevezzek a versenyre. Természetesen az úton Rozsnyai Karolina vezetett végig, mint lelkes szponzorom és mint támogató édesanyám. Megtanította nekem, hogyan tudom az embereket a még kedvezményesebb vásárlásra ösztönözni, az üzlet megmutatásában pedig hármas videóhívások keretében segített. Hálás vagyok neki, hogy végig mellettem állt és ösztönzött. Azóta ezt a lendületet a munkatársainknak is tanítom. Célom, hogy jövőre ne csak én, hanem munkatársaim is induljanak. Nem kérdés, hogy folytatom a versenyt!

Rozsnyai Milla fotó.jpg

Sáfrány Lívia: Az utolsó napért megérte a kitartó munka
Pécsről építem a hálózatot. Januárban lesz 4 éve, hogy a Szabó-Gyarmati Team tagja vagyok. Nagyjából két éve vagyok hálózatvezető, de egy ideje úgy éreztem megrekedtem, valahogy nem ment a fejlődés. Azért vágtam bele a nyári versenybe, mert többször hallottam, hogy a nagy vezetők a nyári versenyekből születtek. Én szeretnék nagy vezető lenni, így elsősorban saját magamnak szerettem volna bizonyítani, hogy meg tudom csinálni! A másik nagyon fontos szempont az volt, hogy példát mutassak a jelenlegi és a leendő munkatársaimnak.
A verseny első két hónapját gördülékenyen tudtam teljesíteni, a harmadik hónapot viszont nehezen éltem meg. Rengeteg időt és energiát fektettem bele, nagyon sok érdeklődővel beszéltem személyesen, telefonon és online is. Úgy éreztem, hogy falba ütközök, mert rengeteg kifogást kaptam. Szerencsére az első két hónapban regisztráltaknál szépen beindult a boltcsere és ez nagy öröm volt a számomra, de mégis úgy éreztem, hogy a befektetett energiám nem úgy térül meg, ahogy szerettem volna. Ez néha okozott egy kis mélypontot, de szponzorom, Reichné Szücs Andrea mindig tudott mondani pár biztató mondatot, ami újra lendületet adott. Minden héten tartottunk munkatársi megbeszéléseket a csapattal és az is fellendített. Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté is bíztattak, gyakran mondták, hogy hisznek bennem. Így hát annak ellenére, hogy azt éreztem hiába teszem bele a maximális energiám mégsem álltam meg, nem adtam fel! Nagyon jól tettem, mert konkrétan az utolsó napon robbant be minden. Elfogytak a kifogások és az emberek megtették az első lépést a változás irányába. Annyi új belépőm lett, mint még soha. Fantasztikus érzés volt! Ezért az utolsó napért megérte a kitartó munka. A három legfontosabb dolog, amit a nyári verseny tanított nekem: 1. A befektetett munka mindig megtérül. 2. Az emberekkel való kitartó, őszinte kommunikáció új kúrázókat, barátokat, munkatársakat szül. Csak csinálni kell és a dolgok úgy rendeződnek be, ahogy lenniük kell. 3. Ott van bennem a vezető, csak gyakran hagytam, hogy a bennem lévő gátak, kifogások megzabolázzanak, úgyhogy itt az ideje kitörni!

Sáfrány Lívia fotó.jpg

Balról jobbra: Szabó Máté, Szücs Petra, Reichné Szücs Andrea, Sáfrány Lívia, Rugási Melinda, Szabóné Gyarmati Tímea

Sárközi Judit és Dávid Erzsébet: Cél a bővülés és a HV szint
Sárközi Judit vagyok, Kaposváron lakom. Nagyon örültem ennek a versenylehetőségnek, mert tudtam, hogy ez nagy motiváló erőt ad az aktívabb tevékenységhez. Nagyon sokat köszönhetek ágvezetőimnek, Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Vass Oszkárnak, akik végigkísérték az utamat, biztattak, tanácsokkal láttak el. Édesanyám, Dávid Erzsébet nevén indítottuk a versenyt és vele együtt sikerült teljesíteni a versenykiírás követelményeit. Az első két hónap nagyon gördülékenyen sikerült, szinte a hónap felénél már teljesült a versenyfeltétel. Többségében én online dolgoztam, anyukám személyes találkozásokat szervezett Kaposváron, időnként a környező településeken. Volt, hogy együtt tartottunk egészség- és/vagy szépségpartit. Napi szinten aktívak voltunk mindketten. A harmadik hónap nehézkesebben indult. Július 17-én, mikorra szerveztünk egy nagyobb rendezvényt, még csak 700 pontunk volt a versenyvonalon. Nagyon hálásak vagyunk Vass házaspárnak, hogy lejöttek hozzánk Kaposvárra. Oszi egy fantasztikus szuper előadást tartott! Az azt követő napokban folyamatosan kerestük vissza az embereket, és még mi is meglepődtünk, hogy egy héten belül teljesült az előírt 3000 pont. Cél, hogy továbbra is bővítsük az erősebb versenyvonalat és viszonylag rövid határidőn belül HV szintre emeljük.

Sárközi Judit fotó.JPG

A fotó Kaposváron készült július 17-én, a Vass Oszkár által tartott előadás utáni munkavacsorán

Sepa Pál Tamás: Jóban-rosszban versenyben!
Nyíregyházán élek feleségemmel, Sepa-Bagaméri Ágnessel, immáron 20 éve, jóban rosszban. Két éve ehhez a csodás élethez csatlakozott a Biocom is. Amikor a feleségem értesült a versenyről, kapcsolatunk új szintre emelkedett: „apa, indulsz a versenyen”! Így lett a feleségem egyben a mentorom is, akivel közös erővel, családi pozíció gyanánt a verseny hatására elindítottuk a hálózatvezetői céljainkat. Javarészt offline módszerekkel dolgoztunk, melyben a mentorom 100%-ban jártas. Természetesen a szépségpartik tartása az ő felelőssége volt. Én a saját tapasztalatainkat osztottam meg a munkahelyemen. Minden hónap zárásakor közös ünneplés volt, különösen az utolsó hónapnál, mert a 3000 PÉ-re 3 hetünk volt, egy év elején lefoglalt törökországi nyaralás miatt. A versenyt könnyen teljesítettük, mert minden új belépővel napi szinten tartottuk a kapcsolatot (ahogy a mentoromat is tanították). Ezáltal a három hónap alatt behoztunk 22 új embert, akik szinte minden hónapban újra rendeltek, éltek a kedvezményes vásárlás lehetőségével, sőt egy pozíción új munkatársat is üdvözölhetünk a köreinkben. Mi a rövid távú célunk? Természetesen egy stabil hálózatvezetői szint megvalósítása. A versenyt folytatjuk!

Sepa Pál Tamás fotó.jpg

A sikeres házaspár

Simonics Éva: A fókusz a versenyen volt
A felvidéki Pálfi-Kis-ág Arany Hálózatvezetője vagyok. Szlovákiában élek Nagymegyeren családommal. Elmondhatom, hogy a versenyt megelőző hónapokban már nagyon jó irányt vett águnk a fejlődésben, szervezkedésben, így nem volt kérdés, hogy többen benevezünk a versenybe. Ágvezetőink, Pálfi Katalin és Kis Gergely nagy inspirálóink és lelki támaszaink mindenben. Köszönjük! Csapatomban, a Simonics Teamben 10 fő megcsinálta az 1000 pontot, 9 fő a másodikat hónapot is – többen 2000 pont felett zártak – a harmadik hónapot, a 3000 pontot pedig velem együtt 4 vezető teljesítette. Végig egymást biztattuk, inspiráltuk és erőt is merítettünk egymásból! Nagyon büszke vagyok a csapatomra és magamra is! Rekordokat döntöttünk a nyári hónapokban, és az átlagos csapatszintű 45.000 PÉ helyett, 58.000 pontra növekedtünk. Nagy hála van a szívemben! A versenyre nagy kihívásként tekintettem végig, hisz lelkes emberek vesznek körül, a példamutatás is fontos számomra. Sok megbeszélésem volt, szépségpartit is tartottunk és útra keltek a vándorcsomagjaink is. A Biocomról mindenkinek tudnia kell Szlovákiában is!

Simonics Éva fotó.jpg

Simonics Éva (jobbról) egy tréningen vezetői társaságában

Sipos Annamária: Rengeteg pozitív élmény ért
Sipos Annamária vagyok, feleség és 2 gyönyörű kisfiú édesanyja. Jelenleg Szamoskrassón, pontosabban Szatmár megyében élünk. A versenyt nagyrészben online felületen, román Facebook csoportom segítségével sikerült végigvinnem. Kedves mentoráló szponzorom Vicsai Orsolya, akiért mindig is hálás leszek, mert bízott bennem, bátorított, folyamatosan tanított. A versenyre főképpen azért jelentkeztem, mert fejlődni szerettem volna, szeretem a kihívásokat és bizonyitani szerettem volna, hogy igenis képes vagyok rá, meg tudom csinálni! Elsősorban köszönetet kell mondjak a családomnak, édesanyámnak és a páromnak, akik teljes mértékben támogattak, hogy sikerüljön a verseny. Napi szinten folyamatosan bővítettem a csoportomat. Azáltal, hogy segítséget nyújtottam a hozzám forduló emberkéknek, és sikerült idáig eljutnom, néhány gátat is sikerült ledöntenem. Rengeteg pozitív élmény ért a verseny alatt, és nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki a kúrázóimmal. akik lassan törzsvásárlókká válnak. Terveim közé tartozik, hogy hamarosan főállású Biocomos legyek

Sipos Annamária fotó.jpeg

A fénykép Nagyváradon, az áprilisi Hermann-ág Nemzetközi Találkozón készült Sipos Annamáriáról szponzorával, Vicsai Orsolyával

Sprok Dávid: A titok a hozzáállásunk volt
Az elején még nem nagyon értettem, hogy mit csinálunk, meg hogyan, de azt tudtam, hogy amit párom, Novák Evelin mond, azt csináljuk. Mindenben hallgattam rá, együtt szerveztük az offline/online rendezvényeket. Nekem szerencsém volt, mert a barátaim nem ismerték még a rendszert és a termékeket, úgyhogy itt volt az idő, hogy bevonjuk őket. A versenynek hála a családom is végre hajlandó volt életmódot váltani, és rengeteget javult az egészségük a termékeknek köszönhetően, olaj helyett zsírral főznek. Emellett a Facebook csoportunkban dolgoztam, valamint rászerveztem a rendezvényekre online és offline, Evelin keze alá. Rengeteget meditáltunk, vizualizáltunk, olvastunk, tanultunk, gyakoroltunk egymással is otthon. Szerintem a titok a hozzáállásunk volt, hogy tényleg megoldásokban gondolkodtunk, még akkor is, amikor az utolsó négy napban 2000 pont hiányzott. Nem adtuk fel!

Sprok Dávid fotó külön.jpg

Ünneplés a verseny után a családdal a skanzenben. Balról Novák Evelin testvére, Eszter, és párja Benji, valamint Evelin és párja, Dávid.

Szabados Magdolna: Imádom a versenyeket
Újfehertón élek párommal és három fiúgyermekemmel. 2020 augusztusában csatlakoztam a rendszerhez, és jelenleg Gyémánt Hálózatvezetőként építem az üzletem. A mostani verseny feltételei megengedték azt, hogy én is indulhassak, így számomra nem is volt kérdés, hogy induljak, mivel imádom a versenyeket. Nem tértem el a jól bevált munkamódszereimtől, így online és offline térben is építettem a hálózatomat. Nagy örömömre a versenyágamban több olyan ember is van, akit érdekel ez a fantasztikus üzleti lehetőség! Számomra mindennél fontosabb az ő sikerük és eredményességük, hiszen általam egy szebb, szabadabb életet tudnak teremteni maguknak. A legfőbb célom, hogy mielőbb igazgató lehessek, és ezért mindent meg is teszek. Szponzoraim: Petró Gyula és Petróné Ildikó.

Szabados Magdolna fotó.jpg

Szücs Petra: A verseny megmutatta a csapat erejét
Szücs Petra vagyok, 22 éves tanuló. Szinte kérdés nélkül, nagy izgalommal vágtam bele a nyári versenybe szponzorom, Reichné Szűcs Andrea támogatásával. A verseny során voltak mélységek és magasságok, de mindvégig hittem abban, hogy sikerülni fog. A verseny első felének időszakát Vácon töltöttem, hiszen ott tanulok, második felét pedig szülőfalumban, Bácsbokodon. Munkám szinte fele-fele arányban online és személyesen is zajlott több találkozóval, szépségpartival. Rengeteget tanultam ebben az időszakban, amit a továbbiakban kamatoztathatok. A verseny segítségével sikerült elérnem a hatos szintet, így további céljaim közé tartozik a hálózatvezetői karrierszint elérése, hosszabb távú célom pedig az, hogy tanulmányaim végeztével ne kelljen a tanult szakmámban elhelyezkednem, hanem folytathassam már főállásban a hálózatépítést. A verseny megmutatta nekem a csapat erejét és azt, hogy kire számíthatok igazán. Boldog vagyok, hiszen innentől kezdve a csapatomnak is tudom ezt tanítani, ezáltal pedig ők is megtapasztalhatják a fejlődés örömét.

Szücs Petra fotó.jpeg

A fotó azon a Kulcsember-képzésen készült, amely beindította a folyamatokat

Takács Daniella: Nagyon kellemes meglepetések értek
Veszprémben lakom, és a versenyt is itt csináltam meg. Szponzoraim: Farkas-Schöffer Diána és Farkas Imre. A versenyben úgy indultam el, hogy magával a Biocommal is májustól foglalkozom, így tehát rögtön a Nyári Versennyel is megbarátkoztam. A versenygyőzelemben nagy szerepet játszottak szponzoraim, akik folyamatosan támogattak, és hittek bennem, nekik köszönhetem legnagyobb részt! Az én drága barátom, Szabó Roland is itt volt mellettem végig, és a négy fal között is adta az inspiráló szavakat. Nagyon kellemes meglepetések értek az emberekkel kapcsolatban, talán kicsit jobban is megismertem őket, illetve magamat is. Én főként az online világban vagyok nagyrészt jelen, de igyekszem a személyes találkozásokat is sűrűbbé tenni. Sok szépségpartit szerveztem a verseny alatt, illetve a vándorkosár is jelen volt már a vége felé, talán ezek hozták meg a gyümölcsét a versenynek. A terveim a jövőre nézve azok, hogy a barátommal együtt fejlődjünk a Biocomban, illetve a sok munkatárs, a szuper kapcsolatok, illetve a pénz. Úgy érzem, hogy egy szuper csapat tagja lettem, amit nagyon köszönök az életnek.

Takács Daniella fotó.JPG

Takács Daniella a barátjával egy hétfő reggeli kávé kíséretében

Ungurean Gabriella Brigitta: Egy szilveszteri érzés valósult meg a győzelemmel
Szilveszter éjjelen jött érzést látok megvalósulni e versenyben. Erdélyben, Csíkszeredában élek a családommal, hétvégeken pedig a szülőfalumban tartózkodunk, a híres 1000 éves határ tövében, a Gyimesi-szoros végén, Gyimesbükkben. 2021. november 15-től vagyok Biocom tag, passzív vásárlóként indultam a regisztrálásom után, majd 2023. február 14-én átfordult minden bennem. Volt egy szikra, ami üzlet képében jött az életembe a Biocomról, ekkor volt az, hogy én szeretnék csapatban dolgozni, de ugyanakkor csapatot építeni. Nem volt más tennivalóm, mint szponzoromtól, Szabó Hajnalkától tájékoztatást kérni, hol is kezdjem, és pláne hogyan. Azután özönlött a sok válasz, infó és buzdítás, nekem nem maradt így semmi más, mint fölkapaszkodni erre a gyors folyamatú életvitelre. Az első kihivás a Biocom Nyári Verseny első szakasza. Mikor átláttam, mit jelent, ekkor kezdődött az, hogy ez mivel is jár. Ekkor kezdődtek a szervezkedések, bővíteni a már létező kis csapatomat, így szponzorommal szerveztünk bemutatókat, úgy Csíkszeredában, mint a Gyimesekben, és ekkor láttam a Biocom adta lehetőségnek azt az arcát, hogy nemcsak én és családom élhet egészségesen, hanem mindenki, akinek szüksége van rá. Büszke vagyok magamra, hogy mindezt másokért is tehettem, és ezt szeretném a továbbiakban is. Így sikerült teljesíteni a Nyári Versenyt, adni másoknak abból a tudásból és tapasztalatból, amit szponzoromtól, Szabó Hajnalkától én is kaptam, és ő is az ő szponzorától, Péter Ágnestől. Láncszerűen müködtünk mindhárman és munkánk eredménye tükröződik abban, hogy Lajosmizsére érkezhettünk. Ezt az érzést, ami most van bennem győztesként, szilveszter éjszakáján éreztem a 2023-as évre gondolva, azóta is várva, hogy milyen út vár rám, ami ezt az érzést fogja elhozni. Köszönet mindazoknak, akik hittek bennem és erőt adtak, gyermekeimnek, akik már mind Biocom tagok és elkísérnek üzletileg is a Biocom világában, köszönet Hajnikának meg Áginak is, hogy rám zúdították a sok tanítást és utamon kísértek, köszönet mindazoknak, akik ők maguk kerestek meg, hogy a termékek után érdeklődjenek és nálam segítő kezet találjanak. Remélem továbbra is sok ember támasza leszek az egészségük tekintetében, ugyanakkor én azt az utat járom, ami további fejlődésem és haladásom jelenti. Isten fizessen nektek mindent!

Ungurean Gabriella Brigitta fotó.jpg

A csoportképen a szponzori vonal (jobbról): Péter Ágnes, Szabó Hajnalka, valamint Ungurean Gabriella Brigitta és szponzoráltja, lánya, Katalin Andrea

Uram Istvánné Lídia: Vonzónak találtam a szponzorom jutalékértesítőjét
Egy Nógrád megyei kis faluban, Nógrádsipeken élek családommal. 2021 februárjában regisztráltam a Biocomba, majd egy teljes életmódváltással járó, sikeres Reg-Enor kúra után rendszeres vásárlója maradtam a termékeknek. Saját vásárlásaimmal önerőből sikerült a 3-as szintet elérnem. A Nyári Verseny indulásakor keresett meg a szponzorom, Gömbiczné Kanyó Beatrix, hogy lenne-e kedvem elindulni ezen. Sok biztatást kaptam tőle, és a jutalékértesítőt – amit mutatott nekem – elég vonzónak találtam ahhoz, hogy megpróbáljam. Mivel nagyon szűkös volt a határidő és munka mellett igyekeztem helytállni, voltak olyan időszakok, amikor már majdnem feladtam. De az utolsó pillanatokig mellettem állt a szponzorom és minden nehézségen átsegített. Megtapasztaltam a csapat erejét, az összefogást, ahogy a verseny utolsó pillanataiban is készek voltak segíteni, hogy sikerüljön. Megszerveztem a faluban két egészségpartit is, ahol a regisztrációk szépen alakultak. A rokonság és közeli ismerőseim regisztrációiból sikerült a versenyt teljesíteni. Kb. másfél hónapja üzemeltetem Facebook csoportomat, és tudom, nagyon sok tanulnivalóm van még. De élvezem és bízom a fejlődésben, amihez minden segítséget meg is kapok.

Uram Istvánné Lídia fotó.jpeg

Uram Istvánné Lídia szponzorával, Gömbiczné Kanyó Beatrixszal az augusztus 5-i Startrendezvényen, Szigetszentmiklóson

Vangel Mónika: Nagy lendület, rekordpontok
A Pálfi-Kis ág 2023-ban is hatalmas hangsúlyt fektettek a Nyári Versenyre. Nagy lendülettel neki is álltunk egy kedves munkatársammal, Varga Sabinával. Az első hónapot 13, a másodikat 23 nap alatt teljesítettem. Sabina is teljesen egyedül haladt velem, a 3. hónap viszont nem sikerült neki. De sebaj, büszke vagyok rá így is! Nekem végül 32 belépővel 15.000 rekordpontot is elérve sikerült a verseny! Boldog és büszke vagyok! Simonics Éva Arany HV az én szponzorom, akivel folyamatosan biztattuk egymást, és együtt ünnepelhetünk. Köszönöm neki! És köszönöm a családomnak a türelmet, segítséget. Ui.: A legfőbb tanulságom, hogy az emberek jók, és segítenek, ha őszinte vagy és megkéred őket!„Jó tett helyében, jót várj”.

Vangel Mónika fotó.jpeg

Vörös-Kovács Katalin: Sorozatban harmadszor sikerült
A Vass-ág Ezüst Hálózatvezetője vagyok, és sorozatban ez a 3. év, mikor részt vehetek a tanyacsárdában a Győztesek Napján, ami egy fantasztikus élmény! Kecskeméten élek a családommal, akik az első pillanattól támogatnak, és ők maguk is nagyon szeretik ezeket a termékeket, és azt, hogy pozitív célokat és gondolkodást, no meg egy remek lehetőséget kínálunk az embereknek. Az évek alatt rengeteg előadást szerveztem városunkban és a környéken szponzoroknak, Vass Oszkárnak, amik mindig nagyon jól sikerültek és felpezsdítették az érdeklődőket és munkatársaimat is. Most viszont eljött az idő, mikor már nekem szervezik az előadásokat, vagy én szervezem magamnak. A verseny alatt is több háziinfót tartottam otthonomban, de már meghívásra is mentem előadást tartani például egy nagykőrösi könyvelőirodában. Igen érdekes helyszín és körülmény volt, de nagyon jól sikerült, és több regisztráció is lett belőle. A fő munkaeszközöm mégis az online térben volt. Tik-Tok videókkal a Facebook csoportomba hívtam az embereket, ahol több, részletesebb információval keltettem fel érdeklődésüket egyik vagy másik termék iránt, és ebből lettek a regisztrációk. Az idei évben sem volt könnyű a nyári munka, de mindig nagy büszkeség a 3. hónap végén elmondani, hogy sikerült! Nem beszélve, hogy azért egészen jó jutalék is társul ehhez az eredményhez. Bízom benne, hogy a három hónap kúrázói között többen is vannak, akik maguk is azt az utat választják, hogy másoknak is megmutatják ezt a csodás lehetőséget, ezeket a csodálatos termékeket, és itt maradnak köztünk. Hiszen a legjobb, hogy valóban fantasztikus emberek közt lehetünk újra és újra!

Vörös-Kovács Katalin fotó.jpg

Zakariás Magdolnának hamar megtetszett a Biocom életmód
Szponzora/segítője, Szakács Dálnoki Kinga sorai a versenygyőztesről: „Zakariás Magdolna Erdélyben lakik, Lécfalván. Nagy öröm volt számomra, hogy Magdikával együtt dolgozhatok, nagyon hamar ráérzett a munkánk lényegére. Élvezettel és jókedvvel szervezi a bemutatókat, kapcsolatokat épített és ápol, az emberek szeretete és segítése, na meg a jó hovatartozás, ami motiválja. A Biocomos életmód igen hamar megtetszett neki, örömmel fogadta tanításainkat, rögtön kipróbált minden praktikát és tovább is adta. Szeretettel végzi a munkáját, lazán, de tervezetten dolgozik, mert céljai vannak, amit itt szeretne megvalósítani.”

Zakariás Magdolna fotó.jpg

Ezeket olvastad már?