Herbal – a jobb emésztésért, már két kiszerelésben

deee
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a több mint száz készítményünk, köztük a méltán húzótermékek (Reg-Enor, Grapefruit, Immun Supreme – alga) mellett csendben, szerényen megbúvik a HERBAL. Most azzal hívja fel magára a figyelmet az emésztést segítő és immunerősítésre is használható SCD probiotikus termék, hogy újabb kiszerelésekben (egy könnyebben elérhető másfél decisben is) a raktárba került.

SCD: kívül-belül
A hálózatban régóta tudjuk: egy egészen különleges termékről van szó, amely az SCD Probiotikus technológiával készült gyártmányok különleges darabja. Az, mert míg a CLEAN SOFT és az AGRO kívül működik (a vegyszermentes tisztítást és a környezetbarát kertészkedést segítve), a HERBAL belül. Nem is akárhogyan!

Meggyőző tapasztalatok
Természetgyógyászok által összegyűjtött tapasztalatokból tudjuk, hogy ragyogóan működött már (a bikaerős Olajfalevél-kivonattal párosítva) hasmenéses esetben. De volt már, aki például immunerősítésre használta, s általában javasolható szerintük egy tisztítókúra kiegészítőjeként. S ez csak néhány visszajelzés a hihetetlenül értékes beltartalommal rendelkező készítményről.

Csak természetesen
Hidas András professzor, a téma elsőrangú szakértője írja a magyar gyártmányú termék kapcsán: „A legtöbb SCD alkalmazás során azt a mikrobiális egyensúlyt segítünk helyreállítani, ami azután lényegében teret enged a természetes regenerációs folyamatoknak”. Fő tehát a természetesség, minden szinten, kémiai anyagoktól mentesen.

Gazdag beltartalom
S hogy minden van MÉG ebben a valóban csodálatos, probiotikus italban? Gyógynövények és növények koncentrátuma, csak néhány a listáról: ánizs, bazsalikom, áfonya, kapor, kömény, rozmaring, borsmenta, kakukkfű, zsálya… Messze földön alig van párja! S a rím kedvéért folytathatjuk így: s mindez a Biocom tagokat várja.

Fél liter és másfél deci
Várja bizony, s mostantól nem csak 500, hanem 150 ml-es kiszerelésben is. Akinek tehát sok egyszerre a fél liter, veheti a másfél decit is. A pontérték így is magas… A dizájn pedig csinosodott, már amennyire egy élő mikroorganizmusokat tartalmazó folyadéknál ez lehetséges.

A jelszó tehát: ne feledkezzünk meg a HERBAL-ról sem! S ha már használtuk, ajánlhatjuk is, bátran.

Ezeket olvastad már?