Újabb kettő: Colostrum és K2

termek
Két újabb termékkel bővült a kínálat. Mindkettő régi ismerős, de újbóli jelenlétük örömet okozhat. És adott esetben egészséget! S ha tudatosan, segítő szándékkal ajánljuk: bőséget.

Colostrum – immunerősítés csecsemőktől nagyszülőkig
A Colostrum, másképpen tehén-előtej valódi természetes természetes immunglobulin. Egyszerűbben fgoalmazva: immunerősítéshez hozzájáruló készítmény, amelye a tehén ellését követő első két napon termelődő előtejből készül. Rendkívül tápláló hatása mellett igen magas koncentrációban megtalálhatók benne az ellenanyagok (természetes immunglobulinok – más néven antitestek), fehérvérsejtek, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek, antioxidánsok és egy sor más fontos összetevő. Védhet a különböző fertőzésekkel szemben is, s nem véletlenül szokták az „első védőoltásnak” is nevezni. S olyanról is hallottunk már, hogy heveny allergiában szenvedőknek segített… Teheti mindezt most már kedvező feltételekkel, 5600 forintért, 100 kapszulájával.

K2-vitamin – ideje komolyan venni!
A K-vitamin neve egyre ismerősebben cseng, s egészségvédő előadásokon is hallani, hogy a D-vitamin mellé ez is szükséges. Nem véletlenül tartalmazza már az egyik termékünk, a D-3-vitamin K2-vitaminnal. (Hivatalosan: Vitamin D3 2000 IU.) Ezentúl 3290 forintért, 60 kapszulát tartalmazó dobozban külön is megvásárolható, a szintén szólóban is kapható D-vitamin készítményekkel együtt. (Pl.: Vitamin D3 1500 és 5000 IU.) S hogy miért? Mert sokat segíthet az egészséges csont- és érrendszer kialakításában és megtartásában, a kalcium egyensúly visszaállításában, az immunrendszer működésében… egyebek mellett. További részletek (és rendelés) a webshopban.

Ezeket olvastad már?