Olcsóbb regisztráció, korlátok nélküli hálózatfejlesztés

014
Kedves Biocom Tagok!

2014. június 1-től néhány fontos, a marketing tervben érvényesített változtatás segíti a hálózatfejlesztést, valamint azt, hogy minél többen részesüljenek a munkájuk, vásárlásaik után kedvezményekből. A mostani döntés része annak az elképzelésnek, amely kiveszi a fékeket, korlátokat a rendszerből, és szerves folytatása a marketing terv 2013. októberében életbe lépett, sikeres bővítésének (bővítési alap létrehozása). Az alábbiakban összefoglaljuk a lényeges elemeket, melyek egyébként nyomon követhetők a marketing terv vonatkozó részeiben, illetve elérhetők a webshop oldalon belépés után a „Letölthető anyagok” menüpontban.

Ingyenes regisztráció, kötöttségek nélkül!
Talán az egyik legfontosabb változás, hogy megszűnik az eddig 9000 forintos regisztrációs díj! Sőt, mostantól nem szükséges összeválogatni a belépés alkalmával legalább 100 pontnyi terméket sem. Így bárki minimális befektetés nélkül, egyszerű termékvásárlással a Biocom tagjává válhat! (Természetesen érdemes a minél magasabb pontértékű csomag összeállítására törekedni, csakúgy, mint eddig is, hiszen ez automatikusan karrierszint-lépést, és újabb kedvezményeket, lehetőségeket jelenthet.)

Ez a szándékok szerint jelentősen leegyszerűsíti, meggyorsítja a regisztrációk folyamatát, és megsokszorozza azok számát – több pénzt hagyva a csatlakozóknál. Ezáltal még inkább felpöröghet a hálózatfejlesztés, a csoportok bővülése, s innentől mindenféle kötöttség és előírás nélkül azonnal teljes jogú tag lehet, akinek megtetszik a Biocom ajánlata. (A megszűnő regisztrációs díj korábban egyébként tartalmazta a belépéskor összeállított csomag ingyenes kiszállítását is, ám mivel ez mostantól nem lesz, a regisztrációnál összeválogatott termékcsomag ezentúl magában foglalja a rendelési adminisztrációs díjat, mint minden csomag esetében. Ez jóval kedvezőbb több termék együttes rendelése esetén.)

Egyszerűbb, könnyebb belépési folyamat
Maga a csatlakozás folyamata is modernizálódik. Ezentúl elég lesz néhány alapvető adat megadása az on-line regisztráció során. Ennek részeként egy e-mail címet kér majd a rendszer, melyre üzenetet küld, s az abban található linkre kattintva érvényesíthető a taggá válás. Így valóban élő kapcsolat lesz a cég és a tagság között, valós netes elérhetőséggel. Ezzel párhuzamosan megszűnik az egyébként is kevéssé kihasznált Startcsomag. S természetesen a szponzoroknak az új belépők után automatikusan járó 40 PÉ is, hiszen regisztrálni csupán néhány termékkel is lehetséges ezentúl. A webshop oldalon a tervek szerint pedig láthatóvá válik bárki számára (belépés nélkül) az egyes termékek fogyasztói és tagi ára is. Így nem lesz nehéz választani, hogy mi éri meg jobban. Teljes áron vásárolni, vagy akár egy-két termék (kedvezményes!) rendelésével a rendszer tagjává válni…

Még több pénz, többeknek – feltétel nélkül
Szintén sokak pénztárcájára kedvezően ható újítás, hogy a saját forgalom utáni visszatérítéssel ezentúl jóval többen élhetnek. Mondhatnánk: gyakorlatilag mindenki, aki egyáltalán vásárol valamit a Biocom rendszerében, s korábban már minősült valamelyik, egyes feletti karrierszintre. 2014. júniusától ugyanis nem szükséges a 200 saját pont megléte ahhoz, hogy visszatértést kapjunk saját forgalmunk után! Eszerint, ha valaki egyszer már minősült 3-as karrierszintre, akkor mindig 10%-ot, vagy, ha valaki már legalább egyszer kvalifikált 5-ös szintre, akkor 18%-ot kap vissza – mindent mindenki a jelenlegi karrierszintjének megfelelően a 2. és az 5. szint között. A visszaminősült HV-k esetében szintén az 5-ös karrierszint az irányadó, csakúgy, mint minden más esetben. (Mindez persze nem vonatkozik a csoportforgalomra, az ebből eredő differencia bónuszra és egyéb jutalékformákra. Ott továbbra is alapfeltétel és életjel a saját 200 PÉ, csakúgy, mint a karrierszintekre való első minősülés esetében!)

Bővülés, minden szinten
Összefoglalva: az a cél, hogy minél több új csatlakozója legyen az egyre bővülő vonalaknak, és hogy minél többen kapjanak havi rendszerességgel pénzt, ráadásul egyre többet. A keretek, a feltételek adottak, melyek a bővülési alappal október óta még kedvezőbbek. Sikeres, eredményes munkát kívánunk!

Ezeket olvastad már?