Botanifique kozmetikumokat a karácsonyfa alá!


Van egy nagyszerű ötletünk az ajándékozáshoz: a kiváló minőségű Botanifique termékcsalád tagjai. S egy jó hírünk is: megérkezett a szállítmány, bátran lehet belőle rendelni. És a kiszállítás miatt érdemes időben is…

Tudjuk, hogy jó
Talán szükségtelen különösebb marketing szöveg: elérhetőek jelentős mennyiségben a kozmetikumaink átmenetileg hiányzó darabjai is. A Botanifique előnyeit nem kell bemutatni azoknak, akik használják, ha valaki még nem próbálta, olvasson róla korábbi cikkünkben vagy akár lapozgasson az ajánlatban.

Kreatív ajándékötlet
Mindenesetre „megspórolhat” nekünk egy fejtörést: a karácsonyi vásárokban, üzletközpontokban való tétova ténfergés helyett a gép elé ülve kényelmesen rendelhetők olyan ajándékok, amelyek garantáltan tetszést aratnak majd. Mert: küllemükben-csomagolásukban ízlésesek, tartalmukat illetően pedig egészen extrák – megannyi tapasztalat bizonyítja. Nem mellesleg, üzletépítői szempontból még az évzárásban is pozitívan segíthet. (És egyébként is: ez esetben ugyanúgy érvényes a „boltcsere-koncepció”, mint bármely készítményünknél: vegyük a sajátból, amit lehet!)

Rendelés mielőbb
Már csak arra kell ügyelni, hogy időben gondolkodjunk, s még inkább: cselekedjünk. Mert, mint azt nemrégiben írtuk, az év végi hajrá miatt már most érdemes megrendelni a csomagokat, pláne, ha azok karácsonyi meglepetésnek érkeznek. A háttér készen áll, a termékek adottak, már csak a szándék szükséges.

Kellemes böngészést a kínálatban!
És újra: Áldott Ünnepeket!

 

 

Ezeket olvastad már?