Így használd és ajánld: Botanifique

x
Egyre többen veszik, még többen használják, mi az? Igen, a Botanifique termékcsalád! A kozmetikumok teljes tárházát kínáló Biocom-újdonságok egyre népszerűbbek a hálózat körében. Most újabb segítséggel kedveskedünk a használathoz – és az értékesítéshez!

Mire jó?
Hetek óta megtekinthető, lapozgatható a vadonatúj kozmetikai termékcsalád katalógusa a webshop oldalon, TERMÉKKATALÓGUS címen. (Ráadásul nyomtatott formában is elérhető azóta, melyben a hálózatvezetők segíthetnek.) A készítmények részletes leírása arra a kérdésre válaszol, hogy MI MIRE JÓ? Ezeket egyébként a webshop Botanifique menüjében is böngészni lehet, az egyes készítményeknél.

148

Hogyan használjuk?
Mostantól ugyanakkor a „HOGYAN HASZNÁLJUK?” kérdésre is választ kaphatnak mindazok, akik ugyanott belelapoznak egy friss, egyelőre csak elektronikus formában elérhető kiadványra. A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ugyanis egyrészt azért készült, hogy az eddigi próbák során felmerülő kíváncsiságot kielégítse. Így mostantól pontosan érthető, hogyan kell alkalmazni a készítményeket, a felkenés módját, a termékek sorrendjét és a gyakoriságot is beleértve, részletes termékleírással és bőrtípusokra történő utalásokkal kiegészítve.

0147
Miként ajánljuk?
Másrészt óriási értéke a mindenki számára követhető, teljesen közérthető (éppen ezért ragyogóan másolható), mégis szakmai anyagnak, hogy a termékek bemutatásában is segít. Még pontosabban: részletesen leírja, hogy egy bárki által megtanulható, egyszerű próbaeljárással HOGYAN CSINÁLJUNK KEDVET a leendő vásárlóknak, hálózati tagoknak a termékekhez!

Próba: szerencse!
A kulcskiadvány mostantól elérhető, linkelhető, továbbítható, tanulható. Érdemes mielőbb saját magunkon kipróbálni, ezáltal megismerni a készítményeket, majd a kézenfekvő, részletesen leírt próbasorozatot alkalmazni a vendégeinken, jelöltjeinken. Meglátják, azonnal beleszeretnek az illatukba, állagukba, az élményt pedig az általunk elmondottak és az elegáns csomagolás teszi teljessé. Az eddigi tapasztalatok szerint szinte 100%-ban azonnal, pozitívan reagálnak a meghívottak a prezentáció után!

Ne feledjük: Botanifique – a füvészkert titkai. Javaslat: ne titkoljuk el! Ne csak mi legyünk szépek, egészségesek tőlük…

Ezeket olvastad már?