Alga energia

Az I. Országos Alganap alkalmával számos kiváló, sok esetben megdöbbentő (azaz: megdöbbentően jó!) fogyasztói tapasztalat hangzott el az orvosi, természetgyógyászi elemzéseken túl. A következőkben ezekből (is) szeretnénk néhányat közreadni, miközben várjuk a frisseket a kedves Biocom tagoktól. A rendezvényen kiderült: akár egy ciszta is nyomtalanul el tud tűnni néhány hét alatt, csupán az Immun Supreme szedésével. Az alábbiakban egy ettől jóval „átlagosabb”, de talán mindenkit érintő témáról szólunk, valóban csak röviden, érintőlegesen.

Induljunk ki abból, hogy alapvetően egészséges embereket szólítunk meg a Biocom termékkörrel és üzlettel! Ettől függetlenül a sokszoros leterheltség, a felfokozott élettempó és a pihenés kevés volta miatt mindenkinek szüksége lehet egy kis plusz energiára. Az alga viszonylag rövid fogyasztási időszak után már komoly segítség lehet ebben is bárkinek. És megkockáztatjuk: mindenkinek jól jön némi többlet erő, frissesség…

Kávé helyett
Horváth György például arról számolt be a rendezvényen, hogy a kávét simán le lehet tenni vele. Azaz koffein nélkül is szert lehet tenni a vágyott felüdülésre, ha az algát komolyan vesszük. Ha valaki nagyon kukacoskodna, csupán anyagi szempontból vizsgálva az élettanilag sokkal fontosabb dolgot, akkor is az Immun Supreme győz! Ha ugyanis a teljes doboz tartalmát lebontjuk az átlagos napi adagnyi 2X2, vagy 2X3 kapszulára, ínyencebbeknek egy-két mérőkanálnyi porra, még mindig olcsóbban jövünk ki, mint ha (naponta akár többször) kávéra pazarolnák sokszáz forintot. Igen, a kávé élvezeti cikk is. De higgyék el, azt is lehet élvezni, ha az ember kevésbé fáradékony! Nem mellesleg nagyjából négyezer bioaktív anyaggal telítődik a szervezet, a kávé savasító mellékhatásaival szemben… (És ez most nem a kávé elleni hadviselés volt, csupán egy másik lehetséges út bemutatása, az egészség szemüvegén át.)

Éjjeli plafon-effektus
Gyuri ugyanakkor arra is „figyelmeztet”: nem mindegy, hogy mikor fogyasztjuk el napi adagunkat, adagjainkat a készítményből. Ő még az elején, lelkesedéstől túlfűtve este tízkor kortyolta be a tiszta vízzel kevert záróitalát a porból, aminek az lett az eredménye, hogy késő éjjelig a plafont nézte… (Egy éjszaka kénytelen-kelletlen vezetni kényszerülő sofőr viszont biztosan örül ennek az észleletnek.)

Növekvő terhelés
Vesszős Péter életvitelszerű „hobbija”, hogy gyakori látogatója a konditermeknek. Mondhatnánk: nemrég érettségizett Biocom tagként éretten bizonyítja, hogy mozgással teljes az egészség, nem elég hozzá csupán a helyes étrend, azok gyógynövényes kiegészítői és a tiszta víz. (A tiszta gondolatokról most nem értekeznénk…) Az ő visszajelzése szinte már „tudományos”, hiszen rendszeresen ugyanakkora súlyokkal dolgozik. Mint mondja, eddig (mármint az alga rendszeres fogyasztását megelőzően) voltak jobb és rosszabb napjai is gyúrás közben. Amióta bekerült az Immun Supreme az étrendjébe, a „rossz” napok eltűntek… Láthatóan, érezhetően több energiája lett, amik intenzívebb edzésekben és a még nagyobb súlyokban teljesedtek ki. Két kanálnyi reggelente, és beindul a turbó fokozat a szervezetben! S tegyük hozzá: mindezt nem valamiféle „felfújós cuccal” érte el. Lám, így is lehet a testet építeni. (A teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy az Immun Supreme mellé nem rest némi Food for Life terméket sem belekeverni a nedűbe. Igazi speciális zöld mix!)

Még látod tőle a tanárt…
Ugyancsak Peti számolt be arról, hogy nem rejtette véka alá véleményét az egyetemen. Egy kedves ismerőse a nap végére szinte rendszeresen elszunyókált, de legalábbis elfogyott belőle a figyelem képessége. Amióta ő is algát eszik (iszik), nem okoz gondot neki egy-egy megterhelőbb nap sem az iskolában. (Csendben jegyezzük meg: vajon hányaknak tudna segíteni az ilyen szempontból sűrű és különleges vizsgaidőszakokban…?)

Csak zutty! – és jobban vagy
És még egy gyors visszajelzés, ugyancsak Péter „praxisából”, akinek barátja arra panaszkodott, hogy vacakul érzi magát egy Szegedtől Pestig tartó út elején. Ismerős lehet: amikor az embert már kerülgeti a kór, de még nincs benne. Pont ekkor kapta meg az algás italát (Péter éppen a por verzióra esküszik, tiszta vízzel keverve), amit elsőre nagy nehézségek árán, de sikerült legyűrnie az „újoncnak”. A fővárosban már egy más ember szállt le… (Lehet tehát gyors segítség is az egészségmegőrzés terén az algakészítmény!)

————————————
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?