Szépségfarm az Agróval

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Amióta az eszemet tudom, megvan a telkünk itt, Cegléden, amit én „Szépség-Farmnak” neveztem el, ahol megtermeljük a konyhakerti növényeket, zöldségeket, gyümölcsöket, és rendszeresen az Agrót használom – írja bevezetőjében Juhai Tündi, aki a korábbi cikkek hatására kedvet kapott saját tapasztalatai megosztására. Köszönjük a Kosiba-ág munkatársának a példamutató hozzáállást, mellyel ő pedig a többieket biztatja a megjelentetésre, remélve azt, hogy sokakat tud motiválni e pár sorral és képpel – az AGRO használatára.

A nyugalom farmja
Természetesen otthon, az udvaron is kertészkedünk, „gazdálkodunk”, ám sokan azt kérdezték, mit lehet még a Szépség-Farmon csinálni? Ó, sok mindent!
Egy-egy kertészkedés közben „kikapcsolni” a gondolatainkat, hiszen csend van és nyugalom. Aztán: feltöltődni energiával, relaxálni és napozni! „Beszélgetni” a barackokkal, hogy milyen szépen mosolyognak…J Engem ugyanis mindez kikapcsol és szeretek kint lenni a szabadban, a természetben.

Látvány és íz
De az eredmény és a fotók magukért beszélnek, valamint a látvány sem utolsó és isteni finom a saját termés! Hogy miért csinálom? Mert csodálatos látvány otthon az udvaron a „barackfa”, amin kolbásztökök lógnak! Valamint az óriásira nőtt „szívparadicsomfa”, ami nagyobb, mint a fólia. (Már mindkettőt szedjük és esszük.)

Óriási és egészséges
Közelről látható már most is, hogy a paradicsomok milyen szépek, egészségesek és óriásiak! Tavaly volt olyan szívparadicsom, ami több mint 1 kg volt, szerintem lesz ilyen most is. És a kis fóliánkban látható, hogy a paprikanövények rogyásig vannak a terméssel. Kissé elfogult vagyok, de mondhatom azt, hogy ezek sokkal finomabbak, ízletesebbek, ja, és egészségesek!

Vegyszer helyett AGRO
Vegyszert nem „láttak” ezek a növények, csak Ökonet Agrót – így a talajt sem károsítom, sőt! Agróval vannak permetezve a levelei, a termései és a talaj is.
De néha-néha a locsolóvízbe is öntök belőle. Tudjuk, hogy „az vagy, amit megeszel”. Ha tudod, hogy vegyszerrel kezelték a zöldséget, azt megeszed…? Mert én: NEM!

Szeretnél te is vegyszermentesen kertészkedni? Ha kérdésed van, szólj nyugodtan, segítek a saját tapasztalataimmal…

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ezeket olvastad már?