Prowerdose nyertesek – 2013. február


Akik nem csak Prowerdose terméket nyertek, hanem sok tapasztalatot, új, elégedett vásárlót, nem mellesleg hálózati pontot. Lássuk, kik azok, akik friss erőt töltöttek vele az üzletükbe! Merthogy hárman vannak, holtversenyben, fejenként kéttucatnyi eredménnyel, a kéthetes versenyidőszakban, mely folyamatos. Azaz: szombaton újra értékelés, a Lőrincz-ágon! Mindenki versenyben továbbra is, aki ilyen értelemben is haladni szeretne.

Karsai Beáta és Leszkó Szabolcs, Csorvásról: a Prowerdose is segít az üzleti megújulásban

Karsai Beáta és Leszkó Szabolcs, Csorvás:
Elmaradt alkatrészcsere, megszűnt füstölés, egyenletesebb járás, kevesebb fogyasztás

A kétgyermekes pár mindkét tagjának a neve azért szükséges a történet meséléséhez, mert egy csapatot alkotnak – az üzletben is. A Biocom hálózatépítésükről és gyógyulásukról nemsokára egy másik rovatban is olvashatunk, addig azonban nézzük a mostani témát, ami főként a család férfitagjához kapcsolódik.

Szabolcs saját tapasztalata az volt a még a ’80-as évek végén gyártott 1.6-os dízel Fordjánál, hogy egyrészt megszűnt az átlagostól eltérő füstölés. Másrészt elmaradt a vészesen beharangozott porlasztócsere, ami kifejezetten jó hatással volt a pénztárcára! Harmadrészt teljesítménynövekedést is tapasztalt. E három érv elég volt ahhoz, hogy elballagjon autószerelő unokatestvéréhez, zsebében egy cédével. Gondolta, a „szakinak” ne csak ő beszéljen, hanem egy számára ismeretlen profi. A hanganyag megtette a hatását: a rokon két nap múlva három flakonnal kért. S hogy aztán mit szólt hozzá? (Pontosabban: a 2.5-ös TDI gépe?) Friss erőt érzett benne, és azt tapasztalta, hogy egy literrel kevesebb a fogyasztása az üzemanyagfalónak! Egyébként a Szabolcs által jellemzően becsatornázott vélemény az, hogy egyenletesebb a motor járása a termék használatával. A végeredmény kétirányú: vagy nagyobb a teljesítmény vele, vagy kevesebb az átlagfogyasztás. Attól függően, ki hogyan „nyomja”, azaz mit tart fontosnak. Csak kevés olyan „érzéketlennel” találkozott, aki minimális hatást tapasztalt. Pedig az anyag dolgozik, ha hisz benne, ha nem. Mint mondja: „a zenét sem hallja mindenki egyformán…”! Ezért nem lehet véletlen, hogy márciusig már több, mint 80 flakon talált gazdára a segítségével. Fogy, keresik – közmegelégedésre. És ez még csak egyik szegmense az egyre eredményesebb üzletüknek…

Dr. Francsics Ottó, Heves: liternyi megtakarítás, növekvő teljesítmény
A nyugalmazott ezredes, Biocom hálózatvezető korában is szívesen osztotta meg velünk kiváló tapasztalatait, most is jó szívvel tette, mert azt látja, hogy ezzel a termékkel is sokaknak tud segíteni, sok szempontból. Íme csak két példa a színes repertoárból. Egy Citroen átlagos kilenc literes fogyasztását már a Turbo Booster használatával le tudta szorítani fél literrel, ám a Prowerdose használatával jött az újabb nagy nyereség: most már csak 7,5-öt eszik százon! Azaz: egy liternyi a megtakarítás a termékkel! Egy Ford Focusnál pedig a fogyasztás csökkenése mellett érzékelhetően nagyobb lett a teljesítmény, és a gazda megfogalmazása szerint „nem rángat az autó egyáltalán, mióta hozzá van öntve az üzemanyaghoz”.

Fehér Sándor, Budapest
Róla és tapasztalatairól már korábban írtunk, így frisseket most nem tennénk hozzá. De érdemes (akár újra) elolvasni, mert a pesti taxisnak kincset érő észleletei vannak, széles körből…

Gratulálunk a nyerteseknek, s mindenkit arra biztatunk: töltsön, adjon gázt – az üzletének is! A Prowerdose verseny folyamatos!

Ezeket olvastad már?