Plusz három óra a Q-Vitallal!

9832
Az, hogy a Coenzime Q10 mennyire fontos a szervezetünk számára, ma már egyre kevésbé kell bizonygatni. Hálózatunk mindig élen járt a népszerűsítésében, s most is több formában kínáljuk. Van köztük azonban egy, ami valóban csak a Biocomban elérhető különlegesség, ugyanis a Q10 mellett speciális összetevőket tartalmaz, a még jobb élettani hatásokért. Egerből Tóth Zsuzsa jelzett vissza a Q-Vital kapcsán, amit az alábbiakban osztunk meg. Avagy: ki szeretne plusz három órát naponta?

Hogy bírnak 3x annyit?
Amióta csak emlékszem, mindig fáradékony és lelassult voltam. Csodálva és picit irigykedve néztem a környezetemben azokat, akik pörögnek, és 2-3x annyit tudnak elvégezni 1 nap alatt, mint én.

Elfogadás helyett…
Volt, hogy annyira bosszantott, hogy kinyitottam az Osho könyvet és arra kértem, mondjon valami megnyugtatót, mert szétrobbanok, hogy nem jutok egyről a kettőre. Tudjátok, hol nyílt ki? „Fogadd el a saját tempódat!” És jelentem, nem volt igaza! Nem kell beletörődni!

3 hete
3 hete szedem a Q VITAL-t, és a családom legnagyobb boldogságára egész nap energikus vagyok, és nem dőlök ki délután hatkor!

+3
Kaptam minden napra + 3 aktív órát! Fantasztikus, próbáljátok ki!”

——————————————————————————————-
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?