Ovis gyerekeknek, sofőr férjnek egyaránt megoldás a Biocom

12540130_924099677666743_1042370871_n
Az egyre inkább szárnyaló Tihanyi Zsolt csoportjának tagja a Biocom hálózatához 2015. januárjában Kohn Mónika által csatlakozó Krakóczky Emilné, aki egy valódi nagycsaládot „menedzsel”. Négy kiskorú gyermek (lásd képünkön) és egy sokat távollévő férj ugyanis valóban ad elég feladatot. Különösen, ha jönnek a „menetrendszerű” betegségek. A megoldás számukra: a Biocom. S ez nem afféle reklámszöveg, hanem élő valóság, mint az a következő néhány, személyes sorból kiderül. Másolható!
J

12527625_924099674333410_1983767991_nA nagy kettős: grape és olajfa
Négy gyermekem van, ebből három óvodás és mindig betegséggel küszködtünk az oviban. Mióta részt veszek a hálózat életében, azóta ezek a problémák megszűntek, mert szedik a Grapefruitmag-kivonatot és az Olajfalevél-kapszulát!

Átvészelt himlő
Mostanában „bárányhimlő szezon” volt, mind a négy gyermek átesett rajta. Ám a termékek sokat könnyítettek a helyzet „átvészelésében”. Fürdésnél használtuk a folyékony szappant és mellé fogyasztották – teába csepegtetve – a vírusfertőzésekre is ajánlott grépfrútmag-kivonatot. Ezen kívül Mirtill krémmel kentem le őket. Hatalmas előrelépés ez, étrend-kiegészítőkkel, kozmetikumokkal!

Jobb kilátások
Két jó tapasztalat a férjem kapcsán is megosztható, aki buszvezető és sokat kell figyelnie, ezért romlott a szeme vezetésnél. A javulás érdekében kipróbáltuk az Eye Support Formulát. Nagyon sokat használt! Ennek köszönhetően nem fáradtak a szemei és a látása is javult.

Panaszmentes „ízületes”
Volt még ezen kívül ízületi problémája, nyolc hónappal ezelőtt feldagadt a térde.
Az orvosok szerint megtelt folyadékkal, de igazából nem tudták, mitől lehet.
Elkezdte használni az Immun Supreme terméket (algakivonat) és a Gluco Plus with MSM kapszulát. Ezek segítettek a térdének a javulásban és azóta panaszmentes!

Ezért (is) szeretem a Biocom hálózatát és ajánlom mindenkinek! (Ennek következtében már ötös szinten vagyok, 44 fős a csapatom és célom a vezetői szint elérése.)

10

Ezeket olvastad már?