DETOX: átlát vele a tű fokán

89
Bizonyára sokak fejében megfordul, hogy mi is lehet az apropója ennek a fotónak a Biocom terméktapasztalatai között. Mielőtt az okot (és a megoldást) közzétennénk, jelezzük, hogy a Biocom egyik elismert hálózatvezetője, a „civilben” dietetikus Eberhardt Hajnal küldött hasznos visszajelzést a Detox Formula termékünk kapcsán. Azt eddig is tudtuk, hogy szerveink „titkos” kapcsolatban vannak egymással, de most ez látszik is. Szó szerint. S hogy bárki élesebben lásson, érdemes egy kicsit tisztítani, ha homályos. De nem a szemet, hanem a májat…

Egyre kisebb a lyuk…
A kép apropója nem más, mint a szenvedélyem. Közel öt éve a legkedvesebb hobbim a kézzel varrás. Igen ám, de néhány hónapja észrevettem, hogy egyre nehezebben jut át a cérna a tű fokán. Ha nem akartam hosszú perceket az átfűzéssel pepecselni, maradt a segítségkérés lehetősége, és maradt az érzés, hogy fölöttem is eljárt az idő….

Szemtorna, Krill olaj és…
Az egyik barátom szemész, vele beszéltem meg, hogy még nem kell szemüveg, mert csak ellustítaná a szemem, tornáztassam inkább – javasolta. Szemtorna, Krill olaj alkalomszerűen, ezzel indult a terápia, de most mégse a Krill olajat szeretném a fókuszba helyezni, hanem egy olyan terméket, amit elsősorban májtisztításra javasolnak a szakemberek.

Tisztítókúra része
Egy tisztítókúra részeként kezdtem el Detoxot szedni. Már három hét után éreztem azokat a jótékony hatásokat, amit egy jól működő tisztítókúra után érezhet az ember! Energikusabb lettem, kipihentebbnek éreztem magam, szebb lett a bőröm, tökéletesebb az emésztésem, az pedig, hogy a Detox a szememen is „javított”, külön ajándék volt számomra.

Egymásra találás
A fotón látható két cicalány kézzel lett megvarrva, segítségkérés nélkül, és elsőre sikerült, hogy a tű és cérna egymásra találjon. (Mint én és a Detox Formula.) Tudom, össze se mérhető ez az öröm azzal az örömmel, ha valaki egy komoly krónikus betegségből épül fel vagy egy nagyobb súlyvesztés után helyreáll az egészsége, önbizalma. De akármennyire is aprócska ez az öröm, ez az én örömöm, s ezt szerettem volna most megosztani veletek.

 ——————————————————————————————-
A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. A Biocom termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Ezeket olvastad már?