Kezdőoldal Ágak Zártak, kezdtek, folytatják – szegedi Start december elején

Zártak, kezdtek, folytatják – szegedi Start december elején


Régi mondás: minden vég egyben egy új kezdetet is jelent. A Molnár-ág ünnepi évzáró rendezvénye messze nem csak a múlttal foglalkozott. Sőt, hirdette is magáról: ez egy Start képzés. Így miközben értékelték a november végén lezárult Biocom-üzleti esztendőt, máris előre tekintettek. Nincs megállás: jövőre – tehát már most, decemberben is – gőzerővel folytatják! Minderre az alapot a karácsony előtti záró képzésen megjelenő gyönyörű emberi értékek adják Molnár Antal ágvezető szerint. A decemberi képzést ünnepi ebéddel és pezsgővel zárták, melyen volt mire koccintani.

A szegedi év végi képzésére közel 130 munkatárs érkezett nagy örömmel és pozitív várakozással. A Start képzésen nem csak a karácsonyi hangulat és az elismerések voltak a legfontosabbak, hanem igyekeztek jövőképet is mutatni az új munkatársaknak.

Biocom: egészség, szeretettel
Ízelítő a felejthetetlen napon elhangzott témákból:
– Banka Csilla új hálózatvezető a sikeres jövő felépítéséről beszélt és utat mutatott a Biocom üzlettel,
– Molnárné Andrea hálózatvezető dinamikus előadásában az első sikeres lépésekről beszélt és adott át gyakorlati tanácsokat,
– Sajbenné Ildikó hálózatvezető szívhez szóló előadásából gyakorlati tanácsokat kaphattak a karácsonyi ajándékozással kapcsolatban. (Mint fogalmazott:

Biocom – adjunk egészséget a szeretteinknek. A termékeink fantasztikus lehetőséget biztosítanak erre!)

Sokan sikeresek
A sikeres napot bezáróan Molnár Antal ágvezető 17 munkatársnak adta át munkája elismeréséül a győzelem jelképét megformáló szobrocskát. Ők azok az emberek, akik elkötelezetten, hűségesen hosszabb vagy rövidebb idő óta összefognak csoportokat a Molnár ágban. Munkájuk, hozzáállásuk másolandó és példaértékű lehet mindenki számára.

unnamed
Hangosabban szól az, amit teszel, mint, amit mondasz!

A legfrissebb példát minderre a Monostori Szilvia és Finta András páros szolgáltatja. Nem csak azért, mert másodszor védték meg hatos szintjüket, hanem azért is, mert újra övék lett a serleg, amely az adott hónapban legsikeresebb munkát végzők hálózatépítőknek jár. Novemberben (is) győztek.

Molnár Antal ágvezető megfogalmazása szerint:
„Szilvire és Andrásra tökéletesen ráillik a jól ismert idézet: ha tisztában vagy a céljaiddal, nem félsz a hólnaptól, mert számodra csak azt hozza, amit elterveztél! Igazi sikertörténet az övék: az októberi hónapot 6 új vonal nyitásával és 4700 PÉ-kel, míg a novembert 5 új vonallal és 5300 ponttal zárták! Hálózatépítő munkájuk során négy alkalommal nyerték meg a havi versenyt, így örökre az övék marad ez a gyönyörű nagy serleg! 2014 januárjától, mint új hálózatvezetők építik tovább az életüket és robognak tovább a Biocom üzlettel az álmaik, céljaik felé. Kedves Szilvia és András! Az egész Molnár-ág nagyon büszke rátok. Kívánunk nektek egy nagyon sikeres jövő évet!”

Mindenkinek jár
A gratuláció és a jókívánság természetesen mindenkinek jár az ágvezetőtől. Így köszönjük el ezzel az elmúló esztendőtől:

„Minden üzlettársamnak szívből gratulálok az egész évi munkájához. Kívánok nagyon boldog karácsonyi ünnepeket, valamint egy nagyon sikeres decemberi hónapot és egy fantasztikus 2014-es évet a Biocom üzlettel mindenkinek!

Szeretettel és baráti üdvözlettel: Molnár Antal ágvezető.”

Ezeket olvastad már?