Kezdőoldal Ágak Online is átjött a Czentlaki házaspár tanítása a Molnár-ág novemberi Kulcsember-képzőjén

Online is átjött a Czentlaki házaspár tanítása a Molnár-ág novemberi Kulcsember-képzőjén

A Molnár-ág tagjainak csak online, az ágvezetőknek offline is jutott a Czentlaki házaspárból…

„Csodálatos találkozó elé nézünk! Már nagyon várom!” Így fogalmazta meg várakozásait annak idején Szél Tipold Lidia, a Molnár-ág hálózatvezetője. Volt is oka az előzetes örömre a vajdasági HV-nak, hiszen az ágvezető, Szélpál Andrea egy példaértékű házaspárt hívott meg a novemberi Kulcsember-képzésre. Aztán jött a hír, hogy a pandémiás korlátozások miatt nem találkozhatnak 21-én személyesen, csak úgymond online…

Karizma és elegancia – virtuálisan
Kicsit szomorúan fogadtam a hírt, mert nem tudtam elhinni, hogy az a karizma, elegancia, amit a Czentlaki házaspár tud adni, amikor élőben látom, hallom őket, át tud majd jönni online. De azóta nincs kérdés bennem, mert igen, átjött! És nem is akárhogyan! Imádtam. Imádtuk! Szinte izzott a számítógépen a monitor.

Ilyen egy Kulcsképzés a Molnár-ágon, online:

  • mindenki írt, jegyzetelt,
  • figyelt,
  • másolódott,
  • átélt,
  • megélt.

Szélpál Andrea és Faragó Ferenc ezzel a képpel köszöni meg a Czentlaki házaspár, Beatrix és Zoltán kulcsemberes előadását, melyet a csapat tagjainak tartottak

Áthidalták a távolságot
Száz és száz kilométert tettünk meg egy kattintással! Köszönjük Czentlaki Beatrix és Zoltán. A jókedv, az ambíciók, a töretlen tenni akarás: ez mind jelen volt. Érezhető volt, ahogy mondják is: „ÁTJÖTT”!

Együtt szárnyalunk
Ezért is jó itt lenni. Együtt szárnyalni. Online-offline, akárhogyan is. Mindig pozitívan! Hiszen a Molnár ágban csakis így lehet.

 

 

 

Ezeket olvastad már?