Kezdőoldal Ágak Hit, akarat, kitartás – ezek voltak Szabóné Balla Bernadett kulcsszavai a céges autó felé vezető úton is a Tóth-Wolford Team tagjaként

Hit, akarat, kitartás – ezek voltak Szabóné Balla Bernadett kulcsszavai a céges autó felé vezető úton is a Tóth-Wolford Team tagjaként


Szabóné Balla Bernadett 2018. augusztusában találkozott a Biocom lehetőségével és érezte, hogy megtalálta az útját, a helyét. Szinte fellélegzett: végre azok az értékek fontosak, ami neki is: tiszta szándék, segítés. És ami a legszebb: ezért még fizetnek is! Olyan jól, hogy 2019 tavaszán már a jutaléka elérte a főállásában kapott jövedelmet… A főállás szónak fontos jelentősége van, ami meggyorsította a vonzást. Így az Audiért még a szponzora által elnyert Mercivel mentek, viszont a Mercédeszért már ő tette le az Audit Dabason, hogy a következő hónapban szintén a legjobbaknak járó, matricás járgánnyal jelezze: ő bizony jó úton jár!

Ez láthatóan egy igazi családi vállalkozás…

Jön az autó, elismerésként
Ekkor, 2019. tavaszán kapta meg szponzorom, Katonáné Tóth Tímea két hónapra a Mercédeszt. (Ami azt jelenti, hogy ő lett a legeredményesebben dolgozó hálózatvezetők egyike, így nem egyszerűen kapta, hanem kiérdemelte…) Ekkor mondta, hogy jön hozzám is az autó, mert a komoly munkámat, felépített hálózatomat elismerik. És én elhittem!

Egy fontos döntés
Követem szponzorom tanítását, mert látom, mit ért el, és ezt én is akarom! Folyton az járt a fejemben, hogy nem parkolhat az autó egy helyben a munkahelyem előtt… Június végén meghoztam a döntést és főállású Biocomos lettem.

 

A férje az elejétől kezdve támogatja, s most már hálózatot is épít

Ha egy üzlet beindul…
Júliusban hívott Tóth Lali Ezüst Hálózatigazgatónk, hogy elhozhatjuk az Audit. A Mercivel mentünk az Audiért (szponzorom akkor vitte vissza). Akkora inspirációt adott, hogy szárnyalt a csapat, így a következő hónapban Kónya György ágvezetőnk hívott, hogy a Mercédeszért mehetünk.

Két gyermek mellett is lehet
Aki nem a kifogásokat keresi, hanem látja a célt, az bármit elérhet itt! Nyolc órás főállás, két kisgyermek mellett fel lehet építeni a hálózatot, ami meghozza a szabadságot, az autókat és az anyagi függetlenséget!

Ezen a képen ott vannak a felső vezetők: Katonáné Tóth Tímea, valamint Tóth-Wolford Erika és Tóth Lali is, akik osztoznak az örömében


Most már én motiválok
Fantasztikus munkatársaim vannak, akiknek már én mondom, hogy „jön az autó”, mert ezt át kell élnie mindenkinek, aki komolyan veszi a hálózatépítést!

Kulcsszavaim
HIT: higgy a szponzorodnak, jót akar neked. Ami Neked jó, Neki is jó!

AKARAT: akarj MINDENT! Miért érnéd be kevesebbel?

KITARTÁS: akkor is csinálni, ha semmi kedved, mert nem hagyhatod cserben Reg-Enor kúrázóid, munkatársaid és saját magad!

Köszönöm a támogatást
Köszönöm, hogy itt lehetek! Férjemnek, Szabó Zsoltnak, hogy az első perctől kezdve támogatott, s azóta már hálózatot épít. Így esélyes, hogy jár még a mi utcánkban a BIOCOM matricás autók egyike…

Ezeket olvastad már?