Kezdőoldal Ágak 8 hónapja a siker útján, egy fantasztikus csapatban, avagy alakul a Justin-Team a Csordás-ágon

8 hónapja a siker útján, egy fantasztikus csapatban, avagy alakul a Justin-Team a Csordás-ágon

Justin János és Justin-Pálfy Eszter a nyári versenygyőzelmet követő díjátadó gálán

Hogyan lettek kitűzős hálózatvezetők Justinék? A legegyszerűbb válasz erre a kérdésre, hogy a kezdeti pillanatoktól megfogadták a szponzoruk és vezetőik tanácsát, valamint, amit mindig hirdetnek, hogy az elejétől fogva elhitték: ez a rendszer kész van, működik, csak magukat kell beletenniük! Így fogalmaz Justin János, aki példaértékű fejlődést mutat be párjával, Justin-Pálfy Eszterrel a Csordás-ágon. De nézzük mindezt egy kicsit részletesebben, az érintettek szavaival. Már csak azért is, mert a jó példa ragadós lehet…

Justin János és Justin-Pálfy Eszter egy HV képzésen

Tanácsot kaptam a problémám megoldására

Sok alkalmunk volt mostanában csapatunk dinamikus teljesítményének köszönhetően a cikkírásra, így talán már sokan ismerik a sztorinkat, hogyan is kapcsolódtunk a rendszerhez.  Lévén, hogy újak mindig csatlakoznak, valamint azt szoktuk mondani, hogy csak egy dolog állandó, a változás, így pár mondatban azért bemutatom nektek. 2021. március 11-én csatlakoztunk, egy kedves ismerősöm keresett meg, egy éppen aktív reflux probléma közepette. Elmondta, mivel foglalkozik, én ekkor meghallgattam a tanácsadását, hogy mit ajánlana az én problémámra, és úgy döntöttem, hogy belevágok.

A kitőzős HV-k Tóthné Molnár Ibolyával és Tóth Istvánnal

Tisztításból üzletépítés

Egy tisztítókúrával kezdtem, s azt tapasztaltam, ami megdöbbentett, hogy a 10. nap végére nem volt semmi bajom… És még öt kilót le is adtam! Ezzel egyidejűleg kaptam tájékoztatást szponzoromtól az ebben rejlő üzleti lehetőségről, így rögtön 200 ponttal indultunk, és amikor jövő hónaptól kezdve ott találtuk magunkat, hogy kettes szint, akkor elkezdtük egy kicsit figyelni, hogy mi is ez pontosan.

Az ágvezetővel, Csordás Anikóval

A legjobb helyre kerültünk!

Folyamatosan kerestük Halas Adelaidát, a szponzorunkat, akinek a mai napig nagyon hálásak vagyunk. Ő összehozott minket a felső vezetőinkkel, Tóthné Molnár Ibolyával és Tóth Istvánnal, csodálatos Ezüst Hálózatvezető párosunkkal. Rögtön éreztem, amit ezután máshol már hallottam is, hogy „a legjobb helyen vagyunk”! Fantasztikus emberekkel körülvéve, akik hatalmas tudás birtokában vannak.

Szomjaztuk a tudást

Minden kis információmorzsára nagyon szomjaztunk. Ezért napi szinten kerestük a szponzorunkat, a felső vezetőinket, és meg akartunk tudni mindent az üzleti lehetőségekről. Így a tanítások révén Facebook csoportot indítottunk, s nagyon hamar, a második hónapban már vállalkozóként tevékenykedtünk a rendszerben. Az első havi jutalékunk 66.000 Ft volt, amit ki tudtunk venni a rendszerből. Nagyon büszkék voltunk magunkra, és ez egy plusz lendületet adott az egésznek.

A felső ágvezető párossal, Kónya Gyurival és Krigel Zsuzsival

A feleségem ebben is társammá vált

Feleségemnek, Justin-Pálfy Eszternek kezdeti szkeptikusága talán ezen a ponton múlt el végleg. Nagyon sokat tanulmányozta a Ferenczy könyvet, s ki merem mondani, az ő kapcsolódása a rendszerhez ennek köszönhető. Onnantól kezdve egyébként száz százalékos munkatárs, és egy nagyon-nagyon tanító személyiség számomra is, egy rendkívül fontos, értékes TÁRSA az életemnek és a munkámnak egyaránt!

Folyamatos képzés, konzultáció

Mindketten egyébként egy hatalmas, pozitív jellemfejlődésen megyünk keresztül, nagyon sokat tanulunk, és képezzük magunkat azóta. Nyilván a céljainkért igyekszünk nap, mint nap tenni. A rendszer működésével kapcsolatosan mindig konzultálunk vezetőinkkel, szponzorunkkal arról, hogyan is működik, mit ajánlanak, mit csináljunk. Emlékszem, az elején, amikor még minden nap hívtam Istvánékat, s azt gondoltam, már az agyukra megyek, mindig azt a választ kaptam, hogy „annyira örülünk, hogy hívtok minket”.

A versennyel értük el a HV szintet

Aztán eljött az április közepe-vége, amikor is felmerült egy dolog a „TM Team” berkein belül, ahol dolgozunk, hogy lesz egy „nyári verseny”. Csak kapkodtuk a fejünket, hogy mi is ez, de nagyon-nagyon érdekelt. Mindig is versenyjellemnek tartottam magam. Mondhatni, a nyári verseny engem még jobban „bemotivált”. Megismerve a versenykiírást és a feltételeket, nem is volt kérdés, hogy indítunk egy úgynevezett „versenylábat”, és benevezünk ebbe a májusban, júniusban, és júliusban tartó versenybe. Sikerült is teljesítenünk az 1000-2000-3000 pontos versenykiírást. Ennek még egy olyan hozadéka is lehet, hogy magunk ekkorra már hálózatvezetővé váltunk. Ennek elismeréseként, a hálózatvezetőnktől kapott 60.000 forinton túl, fantasztikus három napot tölthettünk el a Zselicvölgyben, a cég szervezésében, egy nagyon exkluzív díjátadó gálán, ami egy csoda volt számunkra, és hatalmas elismerés. Különösen a találkozás a cég teljes vezetésével, Kovács Zoltán Elnök Úrral, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgatóval, valamint saját águnk vezetőjével, hatalmas példaképünkkel, Kónya György Arany Hálózatigazgatóval.

A díjak, elismerések fala a nappalijukban

A verseny hozadéka: bővülés

Aztán következett a versenynek a második félideje, úgymond az „őszi forduló”, ahol az volt a feladat, hogy a  hogy a „versenylábon” hálózatvezetővé minősüljön valaki, és még három hónapig meg kellett tartani. Hatalmas büszkeséggel jelenthetem nektek, hogy 2021. november 30-án sikerült ezt megtennünk! Ezzel egyidejűleg már az előző hónapban egyébként, egy levált hálózatvezetőnk született a rendszerben, és ami még ennél is fantasztikusabb, hogy ezzel a novemberi zárással, hatalmas munkával, csapatmunkával, szervezéssel, tervezéssel, rengeteg számolással – és bevallom őszintén, a végén hatalmas, de őszinte és boldog könnyekkel –, egy új mélységi hatos pozíció született ezen a lábon. Óriási büszkeség, és boldogság volt ez számunkra!

Kitűzős HV szint októberre

Az eddigi pályafutásunk számomra legfelemelőbb pillanata 2021. októberében következett, mikor minden feltételnek eleget téve a marketingtervben foglaltaknak, „kitűzős” hálózatvezetővé váltunk.

Elismerések a munkáért

Facebook csoport segítségével dolgozunk főként és rengetegen csatlakoztak már hozzánk, több mint 1200 fős csoporttal büszkélkedhetünk. Így több alkalommal is volt lehetőségünk a Csordás-ágon megnyerni, a „Facebook csoport bővítési versenyt”, és kétszer a „Fiatal tehetség díjat”, valamint, amire nagyon-nagyon büszkék vagyunk, hogy háromszor a „Csordás-ág kupát, „a hónap legdinamikusabb hálózatfejlesztője” díjat is megnyerhettük, így a vándorkupa már örökre nálunk maradhat.

Az ágvezető is támogat minket

Külön köszönet és hála illeti ágvezetőnket Csordás Anikó Gyémánt Hálózatvezetőt, akihez egyrészt úgy fordulhatunk minden nap, mintha a közvetlen szponzorunk lenne, valamint azért, hogy mindig elismeri a csapatán belül az embereket. Motivál és segít bennünket a fejlődésünkben. Saját Életmód Estet is tarthattunk már kétszer is Veszprémben, folyamatosan keressük a hozzánk kapcsolódó munkatársakat.

Hálásak a cégnek, amit meg is köszöntek a felső vezetésnek

Biztató decemberi kilátások

Az egyik legjobb teljesítményt nyújtó munkatársunk Horváthné Maszlag Mónika, aki tudjuk, követni fog bennünket a siker útján, de éppen a cikkírás pillanatában is alakul a „Justin Team”. Decembertől 3 új induló munkatárs dolgozik majd velünk ennek szellemében, bízunk a további dinamikus fejlődésben.

Élmények sora vár itt minket

Megpróbáljuk felsorolni a megannyi élményt, amiben részünk lehetett az elmúlt 8 hónapban a teljesség igénye nélkül:

  • tihanyi kirándulás és hétvége, melyet az ágvezetőnk szervezett a kupagyőzteseknek,
  • Vecsési VIP-vezetőképzéseken lehettünk jelen már három alkalommal is,
  • hálózatvezetői képzésen szintén Vecsésen,
  • a nyári verseny győzelemért járó díjátadó, háromnapos rendezvényen, valamint
  • legutóbb hálózatvezető képzésen Mátrafüreden, ahol szintén hatalmas tudást, és tanítást adtak át nekünk a vezetők.

Szponzorukkal, Halas Adelaidával

A Biocom keretbe foglalja az életünket

Zárógondolatként megosztanánk veletek egy fontos dolgot, ami tegnap fogalmazódott meg bennünk. A Biocom maga egy rendszer, ami a mi életünket is egy fantasztikus keretbe foglalja, és soha nem éreztük még magunkat ennyire céltudatosnak, elszántnak és kitartónak valami iránt, ami mellett elköteleztük magunkat. Köszönjük, BIOCOM!

Amikor kitűzős HV-k lettek

Egy mátrafüredi HV képzésen, előadóként

Saját Életmód Estet szerveztek Veszprémben

Családi finomság készül Mátéval

Családi kikapcsolódás Balatonfüreden

Csapatépítésen Tihanyban

Csapatépítésen Dunaszigeten

Csordás Anikóval az ágkupa átvételekor

Ígéretes munkatársuk Horváthné Maszlag Mónika

Nyári este, koncertélménnyel

A SLIM40 is kitűnő termék!

Eszter, mint egy Startképzés háziasszonya

A JustinTeam Vecsésen

Egy vecsési előadást követően

Egy Startképzésen, a TM Team tagjaként

Ezeket olvastad már?