Kezdőoldal Ágak Gutoriné Illés Tímea kötelességének is érzi, amit szeret – így lett HV a Sinka-ágon, a Csordás-csapatban

Gutoriné Illés Tímea kötelességének is érzi, amit szeret – így lett HV a Sinka-ágon, a Csordás-csapatban

 


Gutoriné Illés Tímea Biocomos története 2017. október 23-án indult, amikor is az első Reg-Enoros üveget kinyitotta. Aztán egy ugrás az időben: 2018. szeptemberében lett kitűzős hálózatvezető, ami hatalmas erőt adott számára a még nagyobb célok kitűzéséhez. A kettő közötti néhány hónapban persze történt egy s más… Például sikeres kúrát csinált Csordás Anikó Arany HV vezetésével, majd a tapasztalatait nem titkolta el mások elől. A Sinka-ág hálózatvezetőjének a Biocom már szerelem, s miközben sokat változott pozitívan, tele van célokkal, vágyakkal… A motiváló részleteket tőle olvashatjuk, melynek mottója számára ez: „
Akkor ér véget az életed, ha nem az álmaidnak élsz!”

Gutoriné Illés Tímea a hálózatvezető avatása után

Csak a Reg-Enorért…
Tagként regisztráltam, de csupán csak azért, hogy a Reg-Enorhoz olcsóbban hozzájussak és a terápiához szükséges vitaminokat is olcsóbban vásárolhassam meg. Notórikus fogyókúrázóként már ezerféle dolgot kipróbáltam, de eredménytelenül.

Amikor felkerült a szíve fölé a tovább motiváló arany kitűző…

Három nem után egy igen
Csordás Anikó Arany Hálózatvezetőhöz regisztráltam, akit előzőleg háromszor utasítottam vissza kisebb-nagyobb kifogásokkal, míg végül is magam szántam rá magam a fogyókúrára. Elmondása szerint, ő már az elején látta bennem azt a képességet, hogy én üzletet is fogok tudni építeni, az elején erre nem is gondoltam.

Szponzorával, Arany Hálózatvezetőjével, Csordás Anikóval, aki soha nem hagyta magára az út során

Nem voltam egyedül
Bárkinek szívesen elmondom, hogy én milyen változásokon mentem keresztül már egy hónap alatt! Kisebb lett a hasam, szebb lett az arcom, energikusabb lettem, sokféle egészségügyi problémám megoldódott, többek között a vizesedés is kiment a lábamból. Kezdtem érezni a minőségi változást, egyszóval rácsodálkoztam magamra – miközben a szponzorom nem hagyott egyedül.

Anikó végig segített
Anikó biztatott és támogatott. Tudom, hogy a hálózatépítés a másolódásra épül. Anikó segített, bármikor hívhattam, vagy kérdezhettem. Ekkor már tudtam, hogy jó helyen vagyok…

Tímea a gyermekeivel (Kitti, Marcell és Dániel)


Késztetés és „kötelesség”
Késztetést éreztem arra, hogy amit megtapasztalok, azt az 50 év körüli sorstársaimmal is megosszam. Egy idézet a mottómmá vált: „Ha hiszel abban, hogy a termékeid hasznosak, és értékesek a vevőidnek, akkor kötelességed, hogy minden lehetséges módon eljuttasd hozzájuk.” Ezt is tettem. Persze voltak közben mélységek és magasságok, de büszke voltam magamra. Túlléptem a félelmeimen és többet akartam.

HV kitűzővel és oklevéllel

A vezetői minősülésért siófoki wellness járt neki a vezetőjétől


Másnak is működik
Egyre többen kérdezték, hogy mit csinálok. Tudtam, ha ajánlom a terméket másoknak, nekik is segíteni fog. Szépen elkezdett nőni a hozzám csatlakozók tábora, egyre többen vásárolták a Reg-Enort. Egyszóval annak az életmód-programnak a részesei lettek, amit képviselek. Az eredmények és a jó tapasztalatok senkinél sem maradtak el, én pedig folyamatosan léptem a karrierszinteket és itt már nem volt kérdés, hogy üzletileg is elkezdek foglalkozni a Biocommal.

Micsoda változások!
Közben nagy változásokon mentem keresztül testileg és lelkileg. Rájöttem, hogy tiszta gondolataikkal képesek vagyunk megújulni és értékessé tenni az életünket. Pozitív gondolatokkal kell táplálnunk saját világunkat. Emellé elengedhetetlenül fontosak a célok, tudni kell, hogy merre tartunk, konkrét célokat kell kitűzni a siker érdekében. Nagyon fontos a velük és értük tett foglalkozás jelentősége.

Csordás Anikó (aki már vezette…) megmutatta neki a céges matricás Audit, a Biocomos autót, hogy egyszer az övé is legyen…

A megérdemelt, sokat adó szilvásváradi vezetőképzésen szponzorával


A hitelesség alapja a termékhasználat
Később már nemcsak a Reg-Enort ismerték meg általam, hanem a csodálatos táplálék-kiegészítőket is. Próbáltam az egész Biocom életmódot átadni és megismertetni. Természetesen én is és a családom is napi szinten fogyasztjuk a vitaminokat. Az egészségmegőrzésen kívül nagyon fontos számunkra, hogy tiszta vizet igyunk. A Biocom Életmód-programban a legfontosabbnak a hitelességet tartom, csak azt ajánlom, amit én is kipróbáltam és használok napi szinten. Környezettudatos háztartásban élünk. Megtakarítunk jelentős a háztartási költségekből!

 Fontosak a képzések
A képzés mindennek az alapja. Tanulunk, és egyben fejlődünk és feltöltődünk. A szilvásváradi vezetőképzőt külön kiemelném, amely a csapatépítésről és a tanulásról szólt, közben egymást segítve. Ezenkívül ugyanilyen fontosak a mini-startrendezvények is.

A Biocom szinte szerelem
Egyre inkább érzem, hogy a Biocomos feladataim teljes embert igényelnek, tudom, hogy döntést kell hoznom. Érzem, jó helyen vagyok, ez az én üzletem. Szeretek az emberekkel foglalkozni. Szerelemmel végzem a munkámat.

Letettem a voksomat a Biocom életmód mellett. Szeretnék kiszakadni a mindennapos mókuskerékből és megvalósítani az álmaimat. Rájöttem micsoda lehetőségek birtokában vagyok.

Tegyél érte!
Filozófiám: legyél Te az egyik és tegyél is érte! Ha Neked is van célod, és szeretsz segíteni másokon, akkor itt, a csapatomban a helyed, miközben szabadon dolgozhatsz.

Szükségesek az étrend-kiegészítők
Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, szükségessé válik a táplálék-kiegészítők fogyasztása, mert a hitelesség alapja a termékhasználat. A Biocom erre kínál megoldást a kiváló minőségű termékpalettával hosszú ideje. A túlsúly nem esztétikai kategória, azért csatlakoztam, hogy megszabaduljak a többletsúlyomtól, amely már az egészségemet veszélyeztette.

Két éves kisunokájával


Megérdemlem
Akkor ér véget az életed, ha nem az álmaidnak élsz! Szavakba foglalom az álmaimat és a vágyaimat. Hajlandó vagyok változtatni eddigi életemen, megtanulok egy új szakmát, közben az életem gyökeresen megváltozik és elkezdek élni. Mert megérdemlem, és képes vagyok rá!

A tervezés a legfontosabb
A munkamódszerek közül a tervezés a legfontosabb. Meg kellett tanulnom, hogy hónapról hónapra legyenek terveim és kitűzött céljaim.

Mit jelent?
S hogy mit jelent nekem az egészséges életmód? A betegségek kivédését, megelőzését, az egészségünk visszaszerzését alternatív módszerekkel, természetgyógyászokkal, a tisztított víz fogyasztásával. Test- és szépségápolást a Botanifique termékcsaláddal.

Mire vágyom én?
Szeretném megvalósítani az álmaimat, hogy egyszer végre szabadon élhessek, ne legyen főnököm, magamnak és a családomnak jobb sorsa legyen, mert megérdemlem.

Pár engem motiváló idézet
„A pénz nem boldogít. De a pénzen megvehetem magamnak az időt, hogy azt tegyem, amit szeretek.”
„SIKER az, amikor szereted, amit csinálsz, és ahogyan csinálod, és mindettől boldog vagy!”
„Mostanában minden olyan furcsa. Csendes káosz uralkodik körülöttem. Mint akit beérzéstelenített az Élet, de nem tudom mi az. Vagy talán csak azért gondolom így, mert vágyom a változásra.”

 

Ezeket olvastad már?