Kezdőoldal Ágak Újabb motiváló Startnap a Csordás-ágon

Újabb motiváló Startnap a Csordás-ágon

Csoportkép a rendezvényen résztvevőkről

A havi rendszerességgel megtartott Startnapnak a győri Hotel Garzon Pláza adott otthont április 7-én. A Csordás-ág rendezvényén vendégelőadóként Szilágyi Szabolcs Gyémánt HV szerepelt, akinek szavaira mindannyian szomjasok voltak. A beszámolót Nemes–Molnár Dóra 4. szintű munkatársnak köszönhetjük.

Nagy Zsuzsanna, a nap háziasszonya

Programismertetés, motiváló bemutatkozással
A nap háziasszonya Nagy Zsuzsanna Ezüst Hálózatvezető volt, aki köszöntötte a résztvevőket, majd röviden elmesélte, hogy az első találkozása a Biocommal a jól ismert Reg-Enor termékkel történt, mellyel sikeresen elvégzett egy életmódváltó kúrát. Később komolyan érdekelni kezdte a Biocom üzleti része, így a mai napig 100%-os termékfelhasználó és sikeres üzletasszony lett, és az egész élete megváltozott. Rövid bemutatkozása után ismertette a résztvevőkkel a nap programtervét, és a technikai információkat.

Nemes-Molnár Dóra előadása közben

 „Ép testben” blokk, személyes tapasztalatokkal
A nap első előadója Nemes-Molnár Dóra 4. szintű munkatárs volt, aki a saját és családja életébe nyújtott betekintést azáltal, hogy elmesélte, mennyire sok terméket kipróbáltak mióta a Biocom üzleti részébe is belevágott. Dóra a Kollagén kapszulával kezdte, majd a Slim 40 kúrát alkalmazta sikerrel. Mivel felelős családanya, ezért nagyon fontos számára a gyermekei egészsége, továbbá háztartásának vegyszermentes takarítása is. Mindezekről a Biocom által nyújtott termékeken keresztül gondoskodik. A család összes tagja rendszeresen használja a termékeket. Dóra édesanyja – aki a 60 év feletti korosztályt képviseli – szintén sikeresen alkalmazza a porcokra, csontokra, ízületekre kiváló hatással bíró készítményeket. Beszélt a termékek minőségéről és a beszerzés egyszerűségéről is. Végezetül a tiszta ivóvíz programba is betekintést nyerhettünk, családjuk rövid távú céljai között szerepel a víztisztító készülék beszerzése.

A vendégelőadó, Szilágyi Szabolcs Gyémánt HV előadása közben

„Láss másként” blokk: a kitartás meghozza gyümölcsét
Ezt követően a „Láss másként” blokk következett egy fantasztikus vendégelőadóval, Szilágyi Szabolcs Gyémánt Hálózatvezetővel, aki megosztotta velünk életének számos szakaszát. Elmesélte, honnan indult, milyen mintákat kapott szüleitől és nagyszüleitől. Mesélt arról, amikor még esztergályosként dolgozott és akkor bizony nem sokan hittek az általa használt folyékony szappan jótékony hatásában. Elmondta, hogy a Biocomban akkor kezdett el igazán hinni, amikor édesanyját vitte állapotfelmérésre és az ott hallottak megérintették, onnantól kezdve tudta, hogy ezzel dolga van. Jó tanácsként elmondta, hogy mindig törődni kell az emberekkel és fel kell készülni és elfogadni a NEM-eket is. De a lelkesedésnek nem szabad alábbhagynia, mert a kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Szabolcs is folyamatosan tanul, tőlünk is sokat tanult a mai napon, mert úgy gondolja, hogy az újak mindig hoznak valami új impulzust, amiből lehet építkezni. „Folyamatosan tanulj és válj követendő példává, mert ha másokat ragyogtatsz, az neked is jó!”

Soha ne add fel!
Szabolcs lelkesítő és motiváló jelenlétével tudomásunkra hozta azt a nagyon fontos tényt, hogy ebben a rendszerben mindenki egytől egyig fontos, ez a gépezet csak akkor megy, ha mindenki benne van, és nem száll ki! Fontos jelmondata: soha ne add fel! Csak ha bélyeg van rajta… Mindannyian hálásak vagyunk, hogy jelenlétével emelte rendezvényünk színvonalát és az általa hallottakból mindenki építkezni fog és újabb lendületet vesz a jövőt illetően.

Vitézné Szeitz Márta előadása közben

A munkatársak terméktapasztalatokat osztottak meg

Terméktapasztalatok
Vendégelőadónk kiváló előadása után Vitézné Szeitz Márta 5. szintű munkatárs következett a terméktapasztalatok levezetésével. Márti elmondta, hogy korábban egészségügyi problémája miatt próbálta ki a DHEA kapszulát. Beszélt még az egész családja által a mindennapokban használt termékek jótékony hatásairól. Blokkjában több munkatárs kiállt és kiváló, hasznos információkkal láttak el minket mind a vitaminok, étrend-kiegészítők, tisztítókúrák és a vegyszermentes háztartási cikkek terén.

Csiba Annamária előadása közben

„Egy boltba járunk” blokk – a kedvezmények jegyében
Az „Egy boltba járunk” blokk következett, melyet Csiba Annamária hálózatvezető vezetett le. Annamari beszélt a Biocom értékesítési rendszeréről, majd bemutatta a két webshopot, ahonnan játszi könnyedséggel tudunk a több, mint 200 termék közül bármit házhoz rendelni. Ez nagyon kényelmes, hiszen nem kell felesleges időt sorban állással töltenünk a boltokban. Kiemelte a saját 200 pont jelentőségét is, melyet nagyon könnyen teljesíteni tudunk, ha a tágabb családi körben is ajánljuk a termékeket. Fontosnak tartotta megemlíteni a 200 ponttal és a folyamatos állandó kedvezménnyel járó lehetőségeket, hiszen, ha mindent innen vásárolunk, akkor egyre több kedvezményünk lesz. Annamari kifejtette, hogy csak a szokásokon kell változtatni, és amikor ez már tudatosan a mindennapjaink részévé válik, akkor jön a felismerés a rendszer adta lehetőségekről, mivel a vásárlásaink során itt pénzt takarítunk meg. Felvázolta annak a fontosságát is, hogy a termékeket nem az otthonunkban már megszokott és általunk használt cikkek mellé vásároljuk, hanem azok helyett, ezt nagyon fontos megérteni. Mondanivalóját azzal zárta, azzal, hogy a mindennapjaink során használt termékek tovább ajánlásával pénzt kereshetünk, mivel a cég a sikeres ajánlásokat jutalék formájában jutalmazza számunkra.

Kutas Tünde előadása közben

„Teljesség igénye” blokk – rutintermékekből üzlet
Annamari nagyszerű előadását Kutas Tünde hálózatvezető előadása követte a Teljesség igénye című fejezettel. Az ő Biocomos életútja egy Startképzésen kezdődött, ami egy óriási felismerést és változást hozott az életébe, főállása lett a hálózatépítés, így nem is tudná már máshol elképzelni magát. Beszélt az MLM rendszer működéséről és az itt elérhető jutalékokról, a szintlépésekről. Kitartó munkájának köszönhetően lett sikeres a cégnél, mivel meglátta a benne rejlő lehetőségeket. Tünde kiemelte, hogy a mindennapi rutintermékekből hogyan lehet üzletet építeni.

Az átadott elismerések

Tóthné Molnár Ibolya átvett elismerésével, Csordás Anikó ágvezetővel

Biliczki Henrietta átvett elismerésével, Csordás Anikó ágvezetővel

Vitézné Szeitz Márta átvett elismerésével

Nemes-Molnár Dóra átvett elismerésével, Csordás Anikó ágvezetővel

Csordás Anikó a Téli Verseny egyik győztese, Szilágyi Szabolcs GYHV gratulált neki

Tóthné Molnár Ibolya és Csordás Anikó Téli Verseny győztesek az átvett elismerésekkel

Elismerések
Az előadását követően Csordás Anikó ágvezető az alábbi díjakat és elismeréseket adta át:

Csordás-ág legdinamikusabb hálózatvezetője, kupagyőztes február hónapban:

  • Tóthné Molnár Ibolya
  • Biliczki Henriett

A legtöbb regisztrált tagot hozó díj:

  • Vitézné Szeitz Márta február
  • Nemes-Molnár Dóra március

 1000-2000-3000 hálózatfejlesztői Téli Verseny győztesek:

  • Csordás Anikó
  • Tóthné Molnár Ibolya

Csordás Anikó ágvezetőt az a hatalmas megtiszteltetést érte, hogy a méltón teljesített és a Téli Verseny teljesítéséért járó elismerését vendégünktől, Szilágyi Szabolcstól vehette át. Ágvezetőnk és Szabolcs is szívből jövő gratulációjukat fejezték ki az összes elismerésben részesült munkatársnak.

Csordás Anikó ágvezető, a Téli Verseny győztese átvett elismerésével

Bárki képes rá
Bármely versenyen fantasztikus indulni és részt venni, de megnyerni igazán felemelő érzés. Itt fontos megemlíteni, hogy a verseny győztesei a kupával történő díjazáson túl még a hálózatvezetők szokásos odafigyelésében is részesültek, részt vesznek egy exkluzív díjátadó vacsorán. Csordás Anikó ágvezető munkatársával a versenyt úgy teljesítette, hogy egy luxusnyaraláson is részt vehet Ománban. Anikó elmondta, bárki meg tudja csinálni a versenyeket, ha kellően motivált, kitartó és elszánt, ő jó példával akart előttünk eljárni. S bár voltak könnyebb és nehezebb időszakok a verseny alatt, vezetőként mégis teljesítette azt. Mi pedig mindehhez szívből gratulálunk neki és büszkék vagyunk rá!

Biliczki Henriett előadása közben

Az „Élet igazán” blokk, a képzések szerepével
Az ebédszünetünket Biliczki Henriett hálózatvezető előadása követte, aki az „Élet igazán” fejezetben mesélt arról, mikor és hogyan érkezett a Biocom az életébe. Majd nagy lelkesedéssel és örömmel köszönte meg mentorának és vezetőinek, hogy meglátták benne azt a lehetőséget, melyet ő még akkor nem. Köszönettel és hálával tartozik mindazoknak, akik folyamatosan segítik az ő pályáját, ebben családja is fontos szerepet tölt be. Számára hatalmas löketet és impulzust adtak a nemzetközi rendezvények, melynek mindegyikén részt vett és azokról feltöltődve és rengeteg pozitív energiával telve tért haza. Számos képzésen részt vesz és igyekszik mindig megújulni, hasznos és sikeres tagja lenni ennek a gépezetnek. Elmondása szerint óriási személyiségfejlődésen ment át, mióta a mindennapjai részévé vált a Biocom életmódprogram.

Tóthné Molnár Ibolya előadása közben

Bele kell állni és csinálni
Heni felemelő hangvételű előadását Tóthné Molnár Ibolya Arany Hálózatvezető beszámolója követte, melynek során Ibolya arra fektette a hangsúlyt, hogy a Téli Versenyt hogyan és miként valósították meg a csapattal. Elmondta, hogy rengeteg energia, munka és szervezés kérdése az, hogy egy versenyt meg lehessen nyerni. Fontos és mondandójában ki is emelte, hogy az új tagok mellett a régi kúrázókkal is tartani kell a kapcsolatot, hiszen ezt máshogy nem lehet megvalósítani. Ebbe egyszerűen bele kel állni és csinálni, csinálni és csinálni. Természetesen ez is csapatmunka és rendkívül büszke mindazokra, akik vele együtt dolgoznak és folyamatosan fejlődnek.

Justin János előadása közben

„Mit kapunk?” blokk: fontosak a szponzorok
A rendezvény zárásaként a két nagyszerű életút után, amit Ibolya és Heni elmondtak nekünk, Justin János hálózatvezető beszámolója következett, melynek címe „Mit kapunk?”. János elmesélte, hogy korábban, mikor bekerült a rendszerbe, nagyon határozottan és céltudatosan tudta, hogy mit is akar. Szponzorukkal szinte már családias kapcsolatban van, úgy fogalmazott, hogy Ibolya és István személyében a „pótszüleit” kapta, akikkel folyamatos a munka és magánéleti kapcsolattartás. János és csapata nagyon kitartóan és nagy lendülettel hajtották végre azokat a versenyeket, amiket célul tűztek ki maguk elé és bizony ennek meglett az eredménye, hiszen számos kupát és győzelmet tudhatnak magukénak. Ennek az évnek új stratégiával állt neki, mindig igyekszik megújulni és fejlődni, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából és csapatából.

A rendezvények fontossága
Ágvezetőnk, Anikó hálás köszönetét fejezte ki a meghívásunkat elfogadó Szilágyi Szabolcsnak, aki hatalmas tanítást adott át mindannyiunk számára. Anikó így idézte fel Szabolcs ösztönző szavait: soha ne add fel! Kiemelte az 1000-2000-3000 pontos háziversenyek fontosságát, azok indítását és menedzselését, továbbá a Startképzések hasznosságáról is említett pár szót, és kijelentette, a képzési napok saját fejlődésünket szolgálják. Az egész napon keresztül kapott impulzusokkal tele indulhattak útra a résztvevők.

A rendezvény előadói és vendégei

Szilágyi Szabolcs GYHV feleségével és Csordás Anikó ágvezetővel

 

Ezeket olvastad már?