Kezdőoldal Ágak Egy csodás hétvége margójára: évzáró a a Hliva-Kerekes-ágon, a kerekegyházi, kunsági majorban   

Egy csodás hétvége margójára: évzáró a a Hliva-Kerekes-ágon, a kerekegyházi, kunsági majorban   

A csapat egy része az offline évzárón

Egy fantasztikus évet méltó módon zárt le a Kónya-ág egyik fejlődésben lévő csapatrésze, a Hliva-Kerekes-ág. A bővülés egyik fokmérője, hogy sok új vezető született a csapatban, csodálatos átalakuláson ment keresztül a hálózatuk. Az ágvezető, anya-fia páros (Hliva Ildikó és Kerekes Balázs) így fogalmaznak: „Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy gratuláljunk minden vezetőnknek, munkatársunknak a tavalyi teljesítményéhez! Sokszínű év volt (amelyből mi fél évet Mexikóban töltöttünk), amihez egy rendhagyó évzáró passzolt. Az erről szóló, különleges megfogalmazásokkal tarkított cikket Rozner-Császár Ilona keze munkájának köszönhetjük.”

Béni Magdi, P. Nagy Lilla, Sallai Zsuzsi, Matesz Lili

Sok fecske tette napfényessé a telet

Tudjátok, én abban hiszek, hogy egy fecske is csinál nyarat, de amikor egy hatvan főből álló csapat szárnyal… ott aztán minden napfényessé változik! Ez a csodálatos csivitelő raj ugyanis „megszállta” Kerekegyházát, pontosabban a Kunsági majort. Tették ezt azzal a tiszta szándékukkal, hogy vezetőik hívását meghallva (akiket Hliva Ildikó és Kerekes Balázs néven illetnek), a mögöttük álló fantasztikus évet együtt ünnepelve, vigadva zárják, s a következő évet még nagyobb lendülettel emeljék.

Az áldozat…

Sütés-főzés, friss levegő, játékok

Hogyan tették? Kiválasztottak egy „áldozati” malacot és miután áldást kértek rá, fejedelmi lakomákat varázsoltak (némi segítséggel) belőle. Míg sült a hús, főtt az orjaleves és jobbra- balra tekeredett a hurka, kolbász, addig, kisebb csapatokba verődve különböző tevékenységeket eszeltek ki. Volt, aki élvezte a csodás időt (mondtam, hogy napfényessé változott…) sétával, lovaskocsikázással járta be a környéket, vagy simogatta a szép mént, barátkozott a kecskékkel. De nagy sikert arattak a bowling, ping-pong, fallabda, csocsó, biliárd és darts játékok is… és csak nevettek, és kacagtak, és ölelgették egymást.

A bowling is kedvelt szórakozási forma volt

Közös ünneplés

A karácsony szelleme meghitt pillanatokat varázsolt a lelkünkben, mikor egy-két verssel, történettel, közös dallal várta a csapat a vacsorát. Közösen karácsonyi hangulatot varázsoltunk, amikor is együtt énekelve, kézen fogva, a szeretet fényét varázsoltuk a karácsonyi terembe. A nap zárásaként pedig hajnalig tartó tánccal és jókedvűen, együtt ünnepelve zártuk le az első napot.

HV elismerések

Kónya Gyuri és Krigel Zsuzsi online bejelentkezése

Évértékelés ágvezetőkkel

Másnap, kicsit „szárnyaszegetten”, de kiadós reggeli után megújulva, még emelkedettebb hangulatba kerültünk. Örülve egymás sikerének, szeretettel teli vezetőik dicsérő, építő szavait hallgattuk, mert egy a küldetésünk, és tudják, hogy így érdemes… csapatban. Karácsonyi hangulatot varázsoltunk egy gyönyörű környezetben, ahol Ildikó és Balázs megköszönve a csapat éves munkáját, évértékelő előadást tartottak, amelyben meglepetésvendégként, ágvezetőnk, Kónya György az cég egyik alapító tagja és párja, Krigel Zsuzsi „beköszönve hozzánk” – még ha online is –, megköszönték a Hliva-Kerekes-ág munkáját, közben a cégről megtartották a 2021-es év értékelését.

A lovaskocsizás is népszerű volt

Karácsonyi vacsora

TOP-on a hazai partnercég

Nagy büszkeséggel töltötte el a csapatot, amikor igazgató úr bejelentette, hogy az MLM cégek közül az Ökonet-Európa Kft., a Biocom magyarországi partnercége az első ötben szerepel itthon. Nagyon jól esett látni és hallani a vezetőket, akik a következő évre jó munkát és további sikereket kívántak.

Elmaradt elismerések átadása

Továbbá online volt közöttünk a németországi csapat, Dőring Timi vezetésével. Folytatásként Ildikó és Balázs is elismerték az éves munkát, jutalmazták a kimagasló eredményeket elért személyeket és átadták az elmaradt elismeréseket is, amiből bőven jutott, ugyanis a csapatban 10 új hálózatvezető munkatársat, 2 társult HV-t és 2 Ezüst HV-t köszönthettünk idén – ők mind elismerésben részesültek a rendezvényen.

Ezen a délelőttön kapták meg a vezetői kitűzőjüket:

 • Nánási Márton Tünde,
 • Sallai Zsuzsanna és
 • Matesz Lili.

Az évben vezetőt neveltek ki, és ezzel kiemelkedő hálózatépítő tevékenységükért elismerésben részesültek:

 • Nagy Lilla,
 • Simonné Kovács Enikő,
 • Sallai Zsuzsanna,
 • Nánásiné Márton Tünde és
 • Béni Magdolna.

Balázs elismerte a nyári verseny győzteseit:

 • Nánásiné Tünde és
 • Matesz Lili. Tünde teljesítette továbbá a nyári verseny második szakaszát is, így kiérdemelte a Biocom külön díját, a 200.000 Ft-ot is!

Az elmúlt fél év kiemelkedő hálózatépítőiként különdíjban részesítették ágvezetőink:

 • Nánásiné Márton Tündét és
 • Rozsnyai Karolinát.

Az Év Hálózatépítője címet:

 • Béni Magdi Ezüst Hálózatvezető érdemelte ki, aki nagyon rövid idő alatt érte el ezt a csodás eredményt. Magdi 5 hónap alatt haladta túl a 20.000 pontot, és 8 hónap kellett neki a 30.000 PÉ teljesítéséhez.

Jó helyen vagyok!

Eddig is tudtam, hogy jó helyen és jó emberek között vagyok, mindezt három hónap alatt tapasztaltam, de ez a közösen átélt, két napos karácsonyi rendezvény megerősített abban, hogy itt a helyem. „Sohase érd be az álmaidnál kevesebbel. Valahol, valamikor, valahogyan, úgyis megtalálod őket.” (Danielle Steel) Így volt (nem) mese volt, én pedig hálatelt szívvel köszönöm, hogy egy ilyen csapatban bontogathatom a szárnyaimat!

Simonné Kovács Enikő Ezüst HV az ágvezetőkkel

Nánásiné Márton Tünde versenygyőztes lett

Rozsnyai Karolina is kiemelkedően teljesített az elmúlt fél esztendőben

Hliva Ildikó és Kerekes Balázs ágvezetők a szuper vezetőiket dicsérik éppen

Matesz Lili kitűzős lett

Sallai Zsuzsi is megkapta kitűzőjét

Tóth Andrea Társult HV lett

A kunsági majorról készült kép nem tudja visszaadni az eredeti látványt…

Csocsózás, jó hangulatban

A kunsági major sziluettje

Tánc zárta az estét

A díjak

Friss levegőn

Négy keréken, lóvontatással

A vacsora egy pillanata

Akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak

Béni Magdi lett az Év Hálózatépítője a Hliva-Kerekes-ágon

 

Ezeket olvastad már?