Kezdőoldal Ágak Ujvári Zsuzsiék már 200.000 pont felett – Startnap volt a Sinka-Gyuris-ágon, Miskolcon

Ujvári Zsuzsiék már 200.000 pont felett – Startnap volt a Sinka-Gyuris-ágon, Miskolcon

kép30
Február 4-én több mint 150 fő volt kíváncsi a miskolci Pannonia Hotelben a Sinka-Gyuris-ág újabb Startképzésére, melynek vezető előadója dr. Deák Sándor volt. De természetesen nem csak a kiváló, a termékeink iránt tapasztalatai alapján is elkötelezett belgyógyász főorvos nyújtott maradandó élményt és sok információt a régi és új érdeklődőknek egyaránt – mint az a csapatban Mollynak becézett Patakiné Zsuzsi összefoglalójából kiderül.

Bárdos Ági: Egészség, pénz, szabadság, személyiségfejlődés
Bárdos Ági, a jászberényi csapat Ezüst Hálózatvezetője nyitotta meg a napot. A vezetők bemutatása után Ági elmesélte, hogy ő és párja, Balogh Józsi idén 15 éve lesz, hogy csatlakoztak a most már Biocom Életmódprogramhoz, melyért a mai napig nagyon hálásak Sinka Tímeának és Gyulának. A Biocom világát négy szóval összegezné: EGÉSZSÉG-PÉNZ-SZABADSÁG-SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS. Nagyon fontosnak tartják, hogy 100%-os termékfelhasználók s mindenkit erre biztatnak. Amikor a víztisztító megjelent a hálózat palettáján, elsőként vásárolták meg.

Balogh József: 10 kilónként 4 deci víz, naponta!
Ági párja, Balogh Józsi, aki természetgyógyászként is segíti a közös munkát, fantasztikus összefoglalóval készült. Szerinte igazán szomjat oltani csak tiszta vízzel lehet. Mivel szervezetünk legalább 70%-a víz, így Józsi ajánlásával napi szinten 4 dl/10 testúlykg arányban érdemes fogyasztani a szűrt vizet. A fodrászatukban az irodai víztisztító berendezés nagy kedvenc, mivel a hideg téli napokon forró vizet is lehet belőle adagolni egy jó zöld teához…

1

Józsi kezében egy darab vízkő, amit bojlerből szedtek ki…)

Józsi kezében egy darab vízkő, amit bojlerből szedtek ki…)

Hat éve vegyszermentes Koczkáné Katika háztartása
Ágiék jó példáit másolva Koczkáné Katika is lecserélte a házipatikájukat és tisztítószereit is Biocomosra. 6 éve él vegyszermentesen a családjuk. Nem csoda, hogy hálás, hogy megismerhette a termékeket.

kép3
Csuka Edit nem tartja titokban jó tapasztalatait

4. szintű, lendületes, új munkatársuk Csuka Edit a család egészségéről tartotta kiselőadását. Edit korábbi problémáira szedett szereit 100%-ban le tudta cserélni vitaminokra. Bátran adagolja a kisfiának is ezeket. Mint mondta, büszkeséggel tölti el, hogy alig járnak orvoshoz! Edit a szuper tapasztalatokat nem tartotta titokban, így hónapról hónapra fejlődik pontokban és jutalékban is. Nagyon hálás, hogy megismerhette a Biocom termékeit és életmódprogramját. Folyamatosan fejleszti magát, sok CD-t meghallgat a mindennapokban. Kedvenc mondata, az Egészségkönyv szerzőjétől, Ferenczy László Arany Hálózatigazgatótól: Ha ma is úgy fogsz gondolkodni, ahogy tegnap gondolkodtál, akkor holnap csak a tegnapelőtti életszínvonalon fogsz élni!

kép4
Természetgyógyászok segítenek

A Sinka-Gyuris ágon több természetgyógyász jelen van a mindennapokban is. Rendszeresen szervezik a méréseket, városonként havonta általában két alkalommal. Nyitrainé Marika dr. Radványi Szabolcs doktor úrral várja a mérésre jelentkezőket. Elmondása szerint nagyon nagy igény van ezekre! Ezáltal pontosíthatók a kúrára ajánlott vitaminok.

kép5
Járomi Judit könnyedén csinálja meg a havi saját 200 pontot

200 pont könnyedén: a mosolygós Járomi Judit nagyon fontosnak tartja, hogy munkatársainak is megtanítsa a saját 200 pont fontosságát. Elsőként szükséges a szintlépésekhez, másodsorban a jutalék kifizetéséhez. Judit elsőként a Reg-Enort teszi a kosarába és a szükséges alapvitaminokat. A termékeket örömmel használja, szívből ajánlja másoknak is.

kép6

Fejlődések (pontban) és fogyások (kilóban)
A miskolci központú csapatban folyamatosak a fejlődések. Fantasztikus eredmények születtek az év első hónapjában is. A 2., 3., 4., 5. szintű munkatársak fantasztikus eredményekről és sikeres fogyásokról számoltak be. Gratulálunk nekik!

kep8 kep9 kép10 kép11 kep12
Gál Orsi és a Reg-Enor üvegcsék

Gál Orsinak a 3 hónapos, életmódváltással teljes Reg-Enor kúrája alatt komoly problémája szűnt meg és persze a kilók is szépen olvadnak le róla. Két üvegcsét hozott nekünk megmutatni. Az egyik a lefogyott kilókat jelképezte, a másik pedig azt, ami még hátra van… Így hetente átkerül egyik üvegből a másikba egy-egy golyó. J Fantasztikus ötlet, köszönjük Orsi!

kép13
„Katonásan” haladnak a célok felé a verseny győztesei…

Géczi Ildikó oklevéllel és a zsebnek is kedves papírdarabokkal (…) köszöntötte Müllerné Dobai Juditot és férjét, a hivatásos katonaként dolgozó Müller Sándort és munkatársait, akik az 1000-2000-3000 pontos versenyt sikeresen megcsinálták. Ildikó ekképpen jellemzi Juditot és férjét: „2017 januárjában első csatlakozóim között voltak. Judit emésztőrendszeri problémákkal keresett meg. Regenorozott, majd ösztönösen tovább ajánlotta a termékeket ismerőseinek, hogy segítsen. Mire tudatosult benne, 3. szintű munkatárs és hálózatépítő lett… Kb. tavaly szeptemberben-október környéken hozta meg a döntést. Azóta rendkívül tudatosan építkeznek párjával. Jó szervezők. Önállóan dolgoznak, lelkesek és céltudatosak. Katonásan haladnak. Sok örömet hoznak az életembe, mert tanítható, alázatos tiszta szívű jó lelkű, önállóan dolgozni tudó és akaró emberek.”

kép15
Szilágyi Szabolcsé a Sinka-kupa a január alapján

A Sinka-kupát februárban Szilágyi Szabolcs vihette haza, aki 13 éve a csapat tagja. Folyamatosan fejlődik, minden tréningen részt vesz és egyre több új munkatárssal érkezik a rendezvényekre. Fantasztikus vezető, példaértékű munkatárs. Gratulálunk Szabi! Sinka Tímea e szavakkal köszöntötte Szabit: „Kedves Szabolcs! Tiszta szívből gratulálunk a Sinka-kupához! Gratulálunk a kitartásodért és elkötelezettségedért! Példa vagy az emberek előtt! Csodálatos vezető vagy! Köszönjük, hogy vagy! Hála!”

kep16 kép16 kép18

Csordás Anikóé a Gyuris-kupa
A Gyuris-kupát ebbe a hónapban Annamari leglendületesebb munkatársa érdemelte ki. Csordás Anikó a győri csapat Ezüst Hálózatvezetője 130 %-ot fejlődött. Hatalmas iram és nagy dinamizmus jellemzi a csapatot, ahol már a második győri start napot tartották a hétvégén.

kép20
Hosszú hétvége a hosszú minősülésért

Magyariné Éliás Zsuzsa köszöntötte Lukács Lászlóné Gizikét, aki immár 6. alkalommal teljesítette a 4000 feletti pontot csapatával. Zsuzsa így egy hosszú hétvégével ajándékozta meg kitartó munkájáért

kép21
Ujváriék 200.000 pont felett – jön a Zsuzsi-bál!

Ujvári Zsuzsi és Norbi 200.000 pont felett! Ez alkalomból köszöntötte Tasnádi Mónika az emődi házaspárt egy gyönyörű gravírozott üvegdísszel és virággal! Zsuzsiék 4 évvel ezelőtt csatlakoztak a Biocom programhoz. Hatalmas csapatában a szeretet, őszinteség a fő mozgatórugó. Zsuzsiék tiszteletére április 28-án rendezik meg a bált a miskolci Vigadóban.

kép22

kép23
Dr. Deák Sándor: A Reg-Enor mellett rostokra és friss zöldségekre is szükség van

Az elismerések után dr. Deák Sándor szarvasi belgyógyász főorvos előadását hallhattuk a tőle megszokott humorral fűszerezve. A doki a normál testsúly eléréséhez a Reg-Enort és a hozzá tartozó étrendet ajánlotta, valamint jelezte, nagyon sok rostra, friss zöldségekre és sok tiszta vízre van szükségünk a szervezet normális működéséhez.

Néhány szép eredmény: Major Andrea 50 kilót fogyott eddig és nagyon sok szerét el tudta hagyni.

kép24 kép25

Patakiné Zsuzsi 5 hónap alatt 23 kilót fogyott, nem fájnak a térdei, sokkal több energiája van.

kép26 kép27
A PREbiotikumok is fontosak

Nagyon sok problémából vissza lehet jönni a főorvos szerint, ha rendbe tesszük a bélrendszerünket. Ehhez nélkülözhetetlen szerinte a FlOra Plus vagy az SCD Herbal fogyasztása. Előadása során többször kitért a probiotikumok mellett a PREBIOTIKUMOK fogyasztására is, ami sok zöldégben előfordul (pl. csicsóka, hagyma, bab…). Elmondása szerint a prebiotikumok segítik a probiotikumok felszívódását. Jól összeválogatott diáiból minden korosztály számára kaptunk „prevenciós csomagokat” is.

Sinka Tímea: A döntés a Te kezedben van!
A napot Sinka Tímea útravalója zárta, rövid tanmeséivel egy egész hónapra lendületet tud adni! A Biocom itt van, a változás előtted: „A döntés a TE kezedben van!”

kep28 kép28 kép29 kép30 kép31 kép32 kép33 kep34

Ezeket olvastad már?