Kezdőoldal Ágak Akár egy új életet adhat a Biocom, ha valaki él a lehetőséggel – Tavasznyitó Startképzést tartottak a Csordás-ágon

Akár egy új életet adhat a Biocom, ha valaki él a lehetőséggel – Tavasznyitó Startképzést tartottak a Csordás-ágon

Online Startoltak a Csordás-ágon, Csiba Annamária vezetésével

Az első – egyébként kellemes – márciusi vasárnap délelőtt tartották a Csordás-ág „tavaszindító” Startképzését. Mondani sem kell, hogy online, s talán azt sem, hogy jó hangulatban. A házigazdája ezúttal Csiba Annamária hálózatvezető volt, s szép számmal kapcsolódtak be az „adásba” az előzetesen meghívott érdeklődők. A lelkesedés még a képernyőkön keresztül is érezhető volt! Ebből ad át utólagos beszámolójával a csapat megbízott krónikása, Miletics-Vargán Rita 2-es szintű munkatárs.

Csiba Annamária volt a háziasszony

Többeknek az első volt
A háziasszony köszöntötte a képzésen részt vevőket és külön kiemelte azokat, akiknek ez a rendezvény a Biocommal való első találkozása. Egy-két technikai információ, rövid kis bemutatkozás után indult is a képzés.

Csupa konkrét előny a Biocommal

Hidegföldi Zoltán tárta elénk a Biocom Életmód Program adta lehetőségeket. Prezentációjában egy 8 szeletes tortadiagram bemutatásával elmondta, hogy a Biocom Életmód Program milyen új jövedelemforrásokat hoz létre a tagok életében. Amikor valaki vásárlóvá válik, ezzel elindíthat egy olyan folyamatot, amiből további vásárlásokkal és új tagok bevonásával jövedelemforráshoz juthat. Hangsúlyozta a tiszta ivóvíz fontosságát, melyhez egy olyan tisztítóberendezés vásárlásával juthatunk, ami az egész család számára biztosítja az egészséges ivóvizet. A víztisztítóval a családi költségvetésből is spórolhatunk. Hangsúlyozta, hogy a Biocom termékeivel olyan vegyszermentes, környezettudatos háztartást lehet vezetni, amely hozzájárul a mindennapi egészséges életmód megőrzéséhez. A boltcsereprogram kapcsán úgy spórolunk pénzt, hogy nem a multiknál hagyjuk azt, hanem saját „üzletünkben” vásárolhatunk, ezáltal szintén megtakaríthatunk a háztartási költségünkből is. Kiemelte, hogy a cég olyan szakmai háttérrel rendelkezik, mely folyamatosan segíti a kúrázók mindennapjait. A tagok folyamatosan képzéseken, jó hangulatú szakmai napokon vehetnek részt, amelyek az egyéni fejlődést segítik. Ezt követte a cég bemutatása, majd megmutatta, hogy a rendszerbe bekerülés után a tagok milyen lehetőségek közül választhatnak.

Több forrásból érkezhet a pénz
Szeder Norbert hálózatvezető „Ahol a pénz lakik” című előadása keretében hasznos ismereteket osztott meg a közönséggel. Azokat a jövedelemforrásokat ismertette, amelyeket a Biocomban el lehet érni. Az első vásárlás alkalmával már kedvezményhez, ezáltal egyre olcsóbb vásárlási lehetőséghez jutnak a beregisztrált, kóddal rendelkező tagok. A bővítési alapból további jutalékszerzési lehetőség adódik már az első és az azt követő három hónap során. Differenciabónusz is kapható az alsóhálózat után. Hálózatvezetőknek további bónuszok járnak.

Arnold Tímea és a terméktapasztalatok

Terméktapasztalatok
Az egyéni terméktapasztalatokról több rövid beszámolót is hallhattunk, melyet Arnold Tímea 4. szintű munkatárs vezetett le. Ilyenkor mindig bebizonyosodik, hogy a termékek kiválóak!

A képzés krónikása tapasztalatot is mondott

Karrierszintek
Ezután a szintlépések bemutatása következett az én levezetésemmel. Megmutattam, hogy milyen feltételeknek kell megfelelni a különböző szintlépésekhez. Minden esetben a saját 200 pontérték szükséges és ehhez adódik hozzá az alsóhálózat pontértéke az adott hónapban. Így például a 4. szint eléréséhez szükséges 1000 pontérték úgy lesz meg, hogy a saját 200 pontérték és 800 csoportpontérték összeadódik. Ennek részeként elismerték azokat, aki februárban szintet léptek, néhányan közülük meg is szólaltak.

Hálózati hírportál
A szintlépések bemutatása után Rita ismertette a résztvevőkkel a www.biocomnetwork.hu weboldalon található hasznos információkat. Elmondta, hogy itt található a marketingterv és az etikai szabályzat is, ami egyben a “munkaköri leírásunk”.

Csatári Gyöngyi, 4-es szintű munkatárs


Képzés nélkül nincs fejlődés
Az elismerések után Életutak a Biocomban témában Csatári Györgyi 4. szintű munkatárs, Hoffer Krisztina és Csiba Annamária hálózatvezetők mondták el történetüket. Röviden megosztották, hogyan, mikor, miért indultak el a Biocomban és hová tartanak, milyen céljaik vannak. Amit mindhárman kiemeltek, az a képzések fontossága volt. Anélkül nincs előrehaladás, nincs fejlődés!

Hermann Judit nagyváradi Gyémánt HV előadása óriási sikert aratott


Hermann Judit: Adj magadnak esélyt!
A Startképzés egyik üde színfoltja Hermann Judit Gyémánt Hálózatvezető vendégelőadó életútjának vidám hangvételű bemutatása volt, aki Romániából, a Partiumból jelentkezett. Judit elmondta, hogy édesanyaként annak idején már kezdett beletörődni abba, hogy ezentúl csak egy szerepe marad, az anyaság, ami persze csodálatos dolog, de emellett más szerepekre is nagyon vágyott. A Biocom úgy csöppent bele a nagyváradi háromgyermekes édesanya életébe, hogy kismama ismerőseivel délutánonként összejöttek és megvitatták, hogyan tudnának változtatni az életükön úgy, hogy mellette gyermekeik se szoruljanak háttérbe. Amikor elkezdte a biocomos életmódot, akkor még egy mindig fáradt, elcsigázott anyuka volt, de ahogy felszabadult az ideje a gyermekek mellett és jutott idő saját magára is, érezte, hogy egyre jobban ki tud teljesülni mind a családja, mind a munkája terén. Ahogy mind feljebb jutott a Biocom szintjein és megismerhette a vezető, vállalkozó szerepeket, annál fiatalosabb, energikusabb életet tudott élni, úgy, hogy megőrizte a régi szerepeit is. Családja mindenben támogatja. Judit egy-egy példával, képekkel illusztrálta élete történetét. Minden biocomos munkatársnak azt üzeni, hogy adjon esélyt magának azzá válni, aki imádja és éli az életét, ne ragadjon bele egy szerepbe! Kitartást és türelmet kíván mindenkinek a munkájához.

Judit vidám, pozitív hangvételű előadása magával ragadó volt, szinte érezni lehetett a belőle sugárzó életörömöt!

Ők az új Társult Hálózatvezetők a csapatban

Két új Társult HV

Juci fergeteges előadása után a vezetői szintlépések következtek. Csiba Annamária bemutatta a szintlépésekhez szükséges feltételeket, majd elismerésben részesítette a 2 társult hálózatvezetőt:

  • Kriskó Andreát
  • és Hadnagyné Gonda Anitát,

majd vezetőik ismerték el munkájukat pár szóban.

Másodszor került hozzá a serleg

Duplázott Andrea
Ezt követően a Csordás-ág lefedetlen csapatában adták áta  kupát, természetesen virtuálisan. Az előző hónaphoz hasonlóan, most is Kriskó Andrea nyerte a kupát. Gratulálunk!

Csordás Anikó Gyémánt HV-ágvezető

Csordás Anikó: Mindenkiben ott van a képesség
Záróprogramként Gyémánt Hálózatvezetőnk, Csordás Anikó összefoglalta, hogy mi mindent kaphatunk a Biocomtól. A saját példáján keresztül szemléltette azt a személyiségváltozást, amin ő is keresztülment biocomos munkája során. Felhívta a munkatársak figyelmét arra a lehetőségre, amit mindenkinek érdemes megragadnia, aki a Biocom aktív tagjai közé szeretne tartozni. Ő a céggel nemcsak egészséget kapott, hanem egy új életet is, amely egy szabadabb életformát jelent számára. Hangsúlyozta, hogy ez a lehetőség mindenkinek nyugalmat és biztonságot nyújt, aki él vele. Filozófiája szerint mindenkiben ott van a képesség, hogy akarattal és kitartással elsajátítsa ehhez az élethez vezető tudást.

Prépost Krisztián most 3-as szinten tart

Szeder Norbert beszélt a pénzről

Hidegföldi Zoltán mutatta be az életmódprogramot

Ezeket olvastad már?