Kezdőoldal Ágak Géczi Ildikó útja az aranyig – Hat éve viszi a jót, az egészséget és a változást az emberek életébe a Tasnádi-ágon

Géczi Ildikó útja az aranyig – Hat éve viszi a jót, az egészséget és a változást az emberek életébe a Tasnádi-ágon

Hála a csapatért!

6 év gyorsan eltelik az ember életében, pláne ha Biocomos! Géczi Ildikó nem lehet eléggé hálás Ezüst Hálózatigazgató szponzorainak, a Tasnádi házaspárnak azért, hogy ez a 6 év itt, a Biocom rendszerében sikerekkel, élményekben gazdagon telt el. Hogyan? Folyamatos változásban, tanulásban, emelkedésben, eredményekben, tapasztalásban, mások segítésében. A részletek kibontásával pedig még teljesebbé teszi a képet az Arany Hálózatvezető.

Mónika hívása és egy Startképzés segített
6 éve annak, hogy igent mondtam Mónika hívó szavára és elfogadtam a meghívását életem első Biocomos rendezvényére 2016 őszén. Szerencsésnek érzem magam azért, hogy már az első alkalommal megláttam ebben a csodás rendszerben azokat az emberi értékeket, amik számomra és talán mindenki más számára is nagyon fontosak. Az a bizonyos kattanás ugyanis nekem az első képzésen eljött a 2016-os év novemberi Startképzésén. Akkor dobbant ide először a szívem, és vagyok azóta is a munkáját hittel és szeretettel végző Biocomos.

Azonnal megláttam az értékeket
S hogy mit láttam meg itt ebben a rendszerben már rögtön az első pillanatokban? A számomra legfontosabb értékeket: az egészséget, a szabad életet, a pénzt, és a saját fejlődésem lehetőségét, egy olyan emberekből álló közösségben, amit nem láttam még annak előtte sehol.

Sokan tartanak azóta is velem
Az első számomra nagyon fontos sikert, a hálózatvezetői szintet 8 hónapnyi munka eredményeként értem el. Köszönöm, hogy csatlakoztak, hogy belevágtak velem, köszönöm azoknak az embereknek, akik már az első hónapokban igent mondtak nekem! Akkor legtöbben még csak a termékekre – amik azóta is minden esetben bizonyítanak. Sokan az első belépők közül mai napig is tagjai a rendszernek.

Géczi Ildikó a képen Kovács Zoltánnal és Lőrincz Jánossal az első mérföldkőnél, a hálózatvezetői szint céges elismerésénél, az első nemzetközi találkozóján, Budapesten

2019-ben megérkezett Pálinkás Katalin
A 2019-es év számomra nagyon sűrű és gondokkal teli, embert próbáló időszak volt. Minden mozgósítható időmet és energiámat édesanyám segítése, és a betegsége körüli teendők kötötték le. Mégis abban az évben, májusban talált rám a világhálón keresztül csapatom első munkatársa, Pálinkás Katalin, aki rövid időn belül hálózatvezetővé vált. Így a két fontos dolog egyszerre zajlott az életemben: szabadon ápolhattam édesanyámat, és elindult végre az igazi Biocomos munka is. Kati folyamatosan kérte és kapta a segítségemet, az útmutatásokat, információkat. Kisebb-nagyobb rendezvényeket szerveztünk a háziinfóktól kezdve az állapotfelméréseken át a Szabó Sigfrid estekig minden volt abban a fontos évben. Lelkes és pozitív személyiségével Kati ma is üde színfoltja a csapatomnak!

Ezen a képen a HV ajándékútra indulnak – fel, ahogy a munkánkban is szeretnék! Közös élmény, az ő nagy bakancslistás vágya: hőlégballonozás!

Bodnár Mónika és Varga Katalin 2020-ban lettek vezetők
2020-ban átíródtak a munkamódszerek, hiszen a pandémia miatt beszorultunk, és egy teljesen más világot ismerve meg elindítottuk az online zoom tréningeket és előadásokat csapatszinten. Ennek eredményeképpen két vezető is elérte a hálózatvezetői szintet még 2020-ban. Dupla HV avatás volt akkor a Tasnádi ágon:

 • Bodnár Mónika és
 • Varga Katalin

Nyíradonyban vehették át a vezetői szintért járó elismerő oklevelet és a vele járó jutalmakat.

Varga Katalin és Bodnár Mónika HV oklevelekkel Nyíradonyban

Nyári versenyt teljesítő győztesünk is volt
Az 1000-2000-3000 pontos versenyek működtetése további fejlődéseket hozott a csapatnak. Több mélységi hálózatvezető is született több vonalon, ennek köszönhetően. Nagy büszkeség számomra, hogy Bodnár Mónika a Tasnádi-ágon egyedüliként a céges nyári verseny mindkét fordulóját teljesítette! Ezt a fantasztikus eredményt együtt ünnepelhettük meg a cég vezetőivel, Lajosmizsén a Tanyacsárdában.

Lajosmizsei közös ünneplés

Mónika szintet lépett
Mónika rekordidő alatt lépte meg az Ezüst Hálózatvezető szintet is! Írd és mondd, 10 hónap alatt sikerült teljesítenie ezt a sokak által vágyott karrierszintet itt a Biocomban.

„Mónika ezüstjei”

Sikeres versenyzők
Sok munka, tréning, közös tervezés és beszélgetés vitt minket előre és hozott sikereket a 2020-as évben! Versenyt teljesített nagy örömünkre

 • Kocsis Ildikó is Varga Katalin csapatából,
 • Gudmon Miklósné Kocsis Ildikó szponzorálásával szintén céges nyári versenygyőztesként vehetett részt a 3 napos céges ajándék wellnessen a zselici birtokon,
 • Bodnár Mónika csapatából Tóthné Bodnár Erika, Gáspárné Bajzáth Tímea és Bodonyi Krisztina is teljesített sikeres 3 versenyhónapot nagy-nagy büszkeségünkre!

Hálásan köszönöm a munkáját minden munkatársnak!

Új HV-k, közös éves siker
Fontos közös sikerünk volt a csapatunkban még:

 • Kovács Dóra,
 • Haskó Magdolna,
 • Albert Attiláné

vezetői szintre minősülése is.

Így ennek a fantasztikus 2020 évnek a végén megkaptuk a vezetőinktől az Év Hálózatépítője elismerést a Tasnádi-ágon.

Dupla elismerés 2022 végén
Az ezt követő 2 év a mélység és a szélesség erősítése jegyében zajlott. Ennek eredményeképp született meg 2022 november 30-ra a rég vágyott Arany Hálózatvezető szint elérése, aminek az elismerését az év egyik legrangosabb eseményén, a decemberi karácsonyi ünnepségen vehettem át vezetőimtől, Tasnádiné Szabó Mónikától és Tasnádi Zsolttól. Ezt a szép napot megkoronázta, hogy megkaptam a Tasnádi kupát is, ami az ág egyik legjobbjának járt a nap végén.

Már Arany Hálózatvezetőként, s a Tasnádi-ág egyik legjobbjaként

Hála a vezetőimért és csapatomért
Hála van a szívemben a csodás szponzoraimért, akik mindenben segítenek nekem. Szoros emberi kötelék, kölcsönös bizalom, tisztelet és szeretet alakult ki közöttünk a 6 év alatt. Hála van a szívemben a csapatom minden tagjáért. A hitükért, a kitartásukért, hogy számukra is küldetés lett a Biocomban végzett áldozatos munka, amit szívvel-lélekkel és szeretettel végeznek nap, mint nap!

Sokat segít a párom
Köszönöm a páromnak, aki mindig támogat és biztat engem. Mellette az lehetek, aki vagyok! Ő fújja a hátszelet a vitorlámba! Fontos a segítsége, a véleménye, racionális rálátása a dolgokra!

Igazi csapatot alkotnak

Szabadságot ad a Biocom
A rendszer, amit a cég vezetői megálmodtak és megcsináltak nekünk, az én életemben is gyökeres változásokat hozott! Hála és köszönet érte Nektek:

 • Kónya György,
 • Kovács Zoltán,
 • Lőrincz János!

Soha, sehol és semmikor nem volt még ekkora szabadságfoka az életemnek, mint most főállású Biocomosként.

Változtam, tanultam – köszönöm
Lett az életemben idő saját magamra, a számomra fontos dolgokra, emberekre. Méltó és jó élet lett a jutalma az elmúlt 6 év sokszor buktatókkal kirakott útjának, de megérte! Egy jobb, tudatosabb, empatikusabb, és azt hiszem, sokkal értékesebb emberré váltam ebben az építő közegben! Változtam sokat! Tanultam sokat! Láttam, halottam, tapasztaltam és éreztem… Más lettem, és egy cseppet sem bánom. Sok ember jött helyre, fogyott, változott, gyarapodott általam, ami nagyon jó érzés. Hisz mások életébe vinni a jót a legszebb dolog a világon. Szeretem ezt a munkát! Maradok is tovább egyszerűen egy munkáját lelkiismerettel, alázattal és szorgalmasan végző Biocomos, és remélem, még sok-sok ember életébe viszem a jót, az egészséget és a változást! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Ezeket olvastad már?