Kezdőoldal Ágak Új HV-k és hatosok a Sinka-ágon – A Komporday-ág továbbra is szárnyal

Új HV-k és hatosok a Sinka-ágon – A Komporday-ág továbbra is szárnyal

Továbbra is növekedési pályán van a miskolci központú Sinka-ág, mint az a legutóbbi, április eleji Start képzésen is kiderült. A csapat motorjának számító Komporday-ágon ugyanis újabb elismerések jelezték: a már százezer pont felett teljesítő Komporday Annamária hálózatában jelentős a bővülési potenciál! Ezúttal Ujvári Zsuzsanna és Tövisné Venczel Erika csoportjában, valamint a Hliva Ildikó-Kerekes Balázs által vezetett vonalon avattak új vezetőket. Az alábbiakban a szponzorok ismertetik meg velünk a hetes, illetve hatos karrierszintre lépett üzlettársaikat.

Ujvári Zsuzsanna Papp Anikóval

Ujvári Zsuzsanna Papp Anikóval


BÉRES KATALIN – ÚJ HV A FŐVÁROSBÓL

Ujvári Zsuzsanna új hálózatvezetője 2015. nyarán csatlakozott a hálózathoz. A szponzor (Zsuzsa) így ír róla:

A Reg-Enorral indult…
Ismerte a Reg-Enort, mert a családja már elkezdte használni, de ő tudta, hogy ebben több is van. Egy közösségi oldalon találkoztunk, ahol elkérte a telefonszámom, és azzal hívott fel, hogy kell neki 17 üveg Reg-Enor, de csak úgy, ha ő ebből kap is vissza pénzt.

Együtt a csapat: Anikó, Zsuzsi, Erika, Katalin

Együtt a csapat: Anikó, Zsuzsi, Erika, Katalin

Jelentős csapattal
Két hónap alatt 4-es szintű munkatárs lett, majd év végére elérte az ötös szintet. Együtt elindítottuk alatta a mélységépítést – közvetlen munkatársa lett Tóth-Wolford Erika, és Kati pedig indított két új vonalat, így összesen három vonalon dolgozik. Már 153 fő van a csapatában, melyből március hónapban 36 (!) 200 pontos munkatárs, 24-en kettes szinten, 9-en hármas szinten, 3-an pedig négyes szinten tartanak, míg a mélységi vonalában Erika és Papp Anikó egyaránt 6-os szintűek!

Távszponzorálással is sikeresen
Kitartó, tanítható, motiválható és maximálisan elfogadja a tanácsaimat. Budapesten él, ügyvédi irodában dolgozik és egy 2,5 éves kisfiú édesanyja. A vecsési képzés hatalmas erőt, és megerősítést adott neki, amin már kétszer részt vett. Célját, hogy 2016. áprilisára hálózatvezető legyen, megvalósította. Következő célja, hogy december 31-ére Ezüst Fokozatú Hálózatvezető legyen. Sok sikert hozzá!

Béres Katalin és Tóth Wolford Erika

Béres Katalin és Tóth Wolford Erika

TÓTH-WOLFORD ERIKA – ÚJ HATOS (TÁRSULT HÁLÓZATVEZETŐ), A FÉRJÉVEL EGYÜTT DOLGOZVA
Mint fentebb olvashattuk, Katalin vezetővé válásának egyik kulcsfigurája Erika volt, s persze az első perctől mindkettejüknek sokat segítő Ujvári Zsuzsanna. Erika rövid sztoriját is tőle, a „főszponzortól” kaptuk:

Először elzárkózott…
2015.
nyarán csatlakozott. Korábban, már egy évvel azelőtt beszéltem vele, hogy ajánljam neki a termékeket, főleg a Reg-Enort, de teljesen elzárkózott. Majd ő keresett meg, hogy szívesen belevágna.

14 kilós fogyás, sikeres továbbajánlás
Elkezdte a kúrát, és fél év alatt 14 kg-ot fogyott. Ahogyan látták rajta az ismerősök a változást, elkezdte tovább ajánlani, és ezzel egyenes arányosan a jutaléka is nőtt. Minden hónapban duplázódott. 2016. januárjában elérte az 5-ös szintet, majd februárban a 6-os szintet. A férjével együtt építik a hálózatot. Erika egyébként masszőr, és pedikűrös, így rengeteg emberrel van kapcsolatban nap, mint nap.

Vérében az üzlet!
A hálózatépítés szinte a vérében van, mert gyönyörűen alkalmazza a mélységépítést, és ezáltal folyamatosan nőnek ki a csapatában az egyre magasabb szintű munkatársak. Jelenleg 120 ember tartozik hozzá, ebből 11 kettes, 6 hármas szintű, 4 négyes szintű. És: 2 új hatos (Társult HV), melyből az egyik a férje, a másik pedig Papp Anikó.

Lelkes, és eléri a céljait, melyeket kitűzött maga elé. A képzések hatalmas erőt adnak neki, és a mostani vecsési képzés után már azt szervezi, hogy kit visz magával júniusban…

Tóth-Wolford Erikának is nagyon sokat segített a Reg-Enor. Volt mit megköszönnie a feltalálónak, Szabó Sigfridnek...

Tóth-Wolford Erikának is nagyon sokat segített a Reg-Enor. Volt mit megköszönnie a feltalálónak, Szabó Sigfridnek…

PAPP ANIKÓ – ÚJ HATOS (TÁRSULT HÁLÓZATVEZETŐ), TERMÉSZETGYÓGYÁSZKÉNT
A beszámoló folytatódik, hiszen ez egy valóban erős vonalnak ígérkezik hosszú távon is, komoly mélységi vezetőkkel. Katalin és Erika „sarkában” már ott van (egyelőre hatos szinten) Papp Anikó, aki szintén sokat tett a csapat sikeréért. Ujvári Zsuzsa így ír róla:

Egy győztes pillanat, serleggel: Ujvári Zsuzsanna, Tóth-Wolford Erika és Papp Anikó

Egy győztes pillanat, serleggel: Ujvári Zsuzsanna, Tóth-Wolford Erika és Papp Anikó

A látvány vonzotta be
Tóth-Wolford Erika régi ismerőse, akivel egy másik üzletben együtt dolgoztak. 8 éve nem találkoztak, és egy közösségi oldalon Anikó észrevette Erika fantasztikus fogyását, így azonnal rákérdezett, hogy mi történt. Erika elmesélte neki, és mivel Anikó Miskolcon él, megkért, hogy mutassam meg neki a termékeket, főleg a Reg-Enort.

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója Papp Anikóval

Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója Papp Anikóval

Nem csak a kávé, hanem az üzlet is közös...:)

Nem csak a kávé, hanem az üzlet is közös…:)

Természetgyógyász, sikeres indulással
2015.
decemberében egy személyes találkozás alkalmával Anikó regisztrált, és azonnal megcsinálta a 200 pontot. Egyébként ő természetgyógyász, és világhálós értékesítésben is nagyon sikeres. Ahogyan elkezdett nála is „hatni” a Reg-Enor, szépen elkezdte építeni az üzletet. Ahová hívtam, minden rendezvényre eljött és így két hónap alatt ötös szintű munkatárs lett.

Hihetetlen képessége van arra, hogy meggyőzze az embereket, empatikus, elfogadó. Ő is mélységépítéssel segíti a munkatársait. Minden képzésen ott van – legyen ez tréning, start képzés, vagy szakmai nap!

2016. áprilisában hatos szintre lépett, és a mostani vecsési képzés őt is megerősítette abban, hogy jó helyen van. Jelenleg 58 munkatárssal dolgozik, közülük 6-an kettes szinten, 5-en hármas szinten, és 2-en négyes karrierszinten tartanak.

A sikeres abaúji csapat! Erika és a Remák-família a februári, nemzetközi képzésen: Remákné Béres Rita, Tövisné Venczel Erika, Remák Debóra és Remák István.

A sikeres abaúji csapat! Erika és a Remák-família a februári, nemzetközi képzésen: Remákné Béres Rita, Tövisné Venczel Erika, Remák Debóra és Remák István.

REMÁK ISTVÁN – ÚJ HATOS (TÁRSULT HV), CSALÁDOSTUL
Tövisné Venczel Erika neve sem ismeretlen a hálózatban: az Abaújban dolgozó, nagycsaládos pedagógus fő tevékenysége már a hálózatépítés, a sikeres Reg-Enor kúrájából kiindulva. Szponzoráltja, az Encsen élő Remák István mostanra érte el a hatos szintet, akiről így ír:

21 kilós fogyás
Remák István 2015. július 8-án csatlakozott a Biocom rendszerébe kisfia pánikbetegsége és saját súlyproblémái miatt. Rövidesen már az egész család használta a termékeket és nagyon jó tapasztalatokkal gazdagodtak. Ezeket nem tartották titokban egyre több embernek mondták el. Pisti négy hónap alatt 21 kilót fogyott, s a kisfia állapota is óriásit javult!

Remákné Béres Rita és Remák István

Remákné Béres Rita és Remák István

Családi vállalkozás lett belőle
Felesége, Rita és orvostanhallgató lányuk, Debóra is csatlakozott és januárban úgy döntöttek, hogy az üzleti része is komolyan érdekli őket és együtt csinálják a hálózat építését! Januárban 1000, februárban 3000, míg márciusban már 5600 ponttal zártak!

Rendezvények: részt vesznek rajtuk és szerveznek is
Rendkívül dinamikus fejlődésüket az Encsen megszervezett Reg-Enor esteknek, a rendszeres házi infóknak és az új munkatársaknak köszönhetik. A rendezvényekre is elkezdtek járni, ott voltak a budapesti nemzetközi találkozón és a kétnapos vecsési képzésen is. Határozott, konkrét céljaik vannak, és ezek eléréséért mindent meg is tesznek. Kívánom, hogy legyenek benne továbbra is sikeresek!

Kubala Katalin - másodszor hatos

Kubala Katalin – másodszor hatos

HLIVA ILDIKÓ – KEREKES BALÁZS: MÁR 30 EZER PONT FÖLÖTT!
Új hatosokkal és hálózatvezetőkkel „ünnepelte” az év első három hónapjának látványos fejlődését a sikeres családi páros: Hliva Ildikó és gimnazista nagyfia, Kerekes Balázs már 30 ezer pont felett teljesít. Közvetlen vezetőik, Máté Katalin és Radányiné Marcsi is lendületben vannak, amit bizonyít, hogy új vezetők nőttek ki a csapatukban, s Kubala Katalin, az új HV-jelöltjük nevét is érdemes megjegyeznünk. Az alábbiakban az általuk írt rövid jellemzésekkel ismertetjük meg a fejlődés részleteit.

Radányiné Marcsit, már mint vezetőt is lemásolták

Radányiné Marcsit, már mint vezetőt is lemásolták

MÁTÉ KATALIN: IGAZI VEZETŐ FEJBEN IS AZ ÚJ HV
A februári nemzetközi képzésen még hatosként állt a színpadra, amikor azt írták róla: felnőtt a vezetői feladatokhoz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy azóta elérte a hetes szintet – jelentős pontértékkel…

Máté Katalin már hetes, új hatossal

Máté Katalin már hetes, új hatossal

Jóval az átlag felett: 8400 ponttal
Egy igazi vezető fejben, és pontokban is: múlt hónapban 8400 pontot teljesített. Amikor 7-es szintre lépett, már hozta is magával az új vezetőjét. Augusztusban, Reg-Enorral csatlakozott, és mivel követte szponzorai utasításait, hamar 6-os szinten találta magát.

Tanítható, önállóan dolgozik
Az összes rendezvényen részt vesz, nagyon jól tanítható, nem csoda, hogy rövid időn belül hamar sikeressé váló munkatársak lettek a követői. Önálló törzsasztalokat tart Tatabányán, és sokszor nyílt infókat is. Minden nap beszél legalább 3 emberrel a Biocomról!

Bezeczky Gizus - jó úton a HV szint felé

Bezeczky Gizus – jó úton a HV szint felé

BEZECZKYNÉ H. GIZUS: MÁR HATOS (TÁRSULT HV) SZINTEN
Gizus neve a februári képzésen már elhangzott, mint Katalin lelkes csapatának vezetőjelöltje. A „jóslat” beteljesedett: immár hatos szinten köszönthetjük őt!

Igazi példakép
Gizus sokunk számára egy példakép, mivel a heti 1-2 infója mellett rengeteg élő munkát fektet a Biocom üzletébe, van, hogy napi 8-12 órát is.

Vevőgondozás, bővítés
A személyisége felnőtt ahhoz, hogy embertömegeket vezessen, és a pontjai sem elhanyagolhatóak. A múlt havi több mint 5000 pontot tervei szerint most messze túlszárnyalja. A vevőgondozás, és az új munkatársak behozása a szakterülete.

RADÁNYI LÁSZLÓNÉ MARCSI: AKIT MÁR LEMÁSOLTAK
(„RÉGI” HV…)

Marcsi azon vezetők körébe tartozik, aki nem csak elérte a 4000 pontot, de lemásolta róla egy munkatársa. A szponzoraitól önállósodva, csoportszinten tartja az infóit, minden feladatot, problémát kezel a maga szintjén. Példát vehetünk róla, mert nemigen akadt olyan képzés, amin ne lett volna ott, és ne hozott volna magával embereket.


NÉMEDI GY. GABRIELLA: NAGY LÉPÉS ÚJ HV-KÉNT A SZABAD ÉLET FELÉ

16 kilót fogyott és úgy érzi magát, mint egy „energiabomba”. Ez is a „vallomásának” a része volt a februári nemzetközi rendezvényen Radányi Marcsi szponzoráltjának. S a kiváló Reg-Enor tapasztalatból csodálatos hálózat fejlődött az irányításával…

2016 igazi sikerév
Némedi Gabriella 2014 novemberében csatlakozott a Biocomhoz, s azóta minden hónapban teljesített egy szintet. Az ötösnél kicsit elakadt, 2016. januárban megcsinálta a hatost és azt tartja rendületlenül, ami azt jelenti, hogy közben hetessé vált…

„Főállásra” készül
Készül a főállású Biocomos életre. Igazi hálózatépítőként megértette, hogy az egyéni célok eléréséhez szükség van a csoport támogatására és motiválására. Szorgalmas, tanítható, motiválja a csoportját, jó szervező, kreatív, pozitív egyéniség.

KUBALA KATALIN: MÁSODSZOR HATOS (TÁRSULT HV)
Katalin egy újabb közvetlen vonala a Hlvia Ildikó – Kerekes Balázs vezetői párosnak. A rövid leírásból az tűnik ki, hogy sokat hallunk még róla…

Berobbant az élvonalba!
Gyorsan berobbanó vezető, 2016. januárban indult az üzlettel, és a gyors sikerek mellett rekordmennyiségű elutasítást gyűjtött. És ez a különbség egy sikeres és egy sikertelen ember között! Ő nem adta fel, így a hónapban már harmadjára védi meg a hatos szintet, tervei szerint bőven túlszárnyalva a 4000 pontot.

Képzi magát
Részt vesz az összes képzésen, Vecsésen is ott volt, és rengeteget fejlődött az elmúlt harmadévben. Év végére legalább az Ezüst HV szint a célja!

Ezeket olvastad már?