Kezdőoldal Ágak Hogy mi minden fér egy hat órás Kulcsember-képzésbe a Sinka-ágon…?

Hogy mi minden fér egy hat órás Kulcsember-képzésbe a Sinka-ágon…?


Egy fantasztikus Kulcsember-képzés van ismét a Sinka-ág tagjai mögött, ami egy kétnapos Shiraz (értsd: Egerszalókon tartandó tréning) előszeleként „köszöntött” rájuk még októberben. Szilágyi Szabolcs, a csapat Ezüst HV-ja (ez esetben krónikása is…) szerint a Sinka házaspár ismét kitette a szívét-lelkét, hogy sok-sok okossággal térhessenek haza a csapat tagjai. A beszámolót néhány vélemény és több kép is kiegészíti – köszönet érte!


Emelkedj ki a tömegből!
Először Sinka Gyula vázolta fel, mekkora lehetőség van arra, hogy kiemelkedve a tömegből, egy igazi áloméletet teremthetünk magunknak azzal, hogy másokat felemeljük abból a valóságból, amiről azt gondolják, ez „jár” mindössze nekik!


200 PÉ, autó, szabadság
Ezután párja, „jobb keze”, az esemény főszervezője, Tímea az úgynevezett „Biocom-autó” aprólékos bemutatásával világított rá, mik is az igazi kulcsember tulajdonságai. A 200 pont, mint választóvonal is téma volt, Gréz Judit és Farkasné Nyárádi Melinda remekül példázta, milyen egyszerű ennek elérése havonta! Az éppen szeptemberben Smaragd HV fokozatot elérő Tasnádi-házaspár, Mónika és Zsolti pedig bemutatta, hogyan lehet szabaddá válni néhány év alatt, és milyen gondolkodás- és viselkedésbeli változások szükségesek ehhez, minden téren!

Mélységépítés, hatékony szponzoráció
Tóthné Ancsa a családi pozícióban rejlő lehetőségeket, és a 3 hónapos, elsősorban mélységépítésre alapozó versenyt hangsúlyozta ki. Géczi Ildikó arról beszélt, hogy hatékonyan is lehet egyszerre sok embert is szponzorálni és motiválttá tenni, konkrét példát felhozva!

A segítő Reg-Enor Estek
Az elmúlt időszakban remek szervezői munkát végzett Czibere Attila, Balogh Beáta, Radics Katalin és Matyi László arról beszélt, miért is előnyös Reg-Enor Esteket szervezni a felső vezetés segítségével, útmutatásával! Libor Feri barátunk is példákat hozott fel az új ezer pontos vonalak előnyeiről, humoros előadásmódja csak fokozta a hangulatot!

Sokat tanultunk
Te jó ég, ennyi minden belefért közel hat órába? Igen! Ma megint sokat tanultam, és volt velem négy csodálatos vezető, akiknek rengeteget jelentett ez a nap! Hálásak vagyunk ezért a napért, remek volt! Jöhet a Shiraz kétnapos!

Libor Ferenc: Agyasan…
Sinka-ágas, Biocomos aggyal megyünk most haza!

Czeglédi Rita: Még, még, még…
Ez egy igazi lélekemelő képzés volt. Azt éreztem, hogy még, még, még, még, még…! Sok ilyen kell nekünk. Nagyon jól volt, sok tervvel és ötlettel tértünk haza. Külön jó érzés volt számomra, hogy egy új munkatárs is elkísért, aki hasonlóan lelkes és pozitív, mint én. Nagyon tetszett neki is a nap!

Ferenczi Éva: Nagy lökést adott
Én igazán nem is tudom megfogalmazni az előnyeit. A párom kérésére kezdtem vásárolni, ő használta már régen a termékeket. Egy kedves barátnőm elhívott ide, és úgy érzem, nagy lökést adott, valamint felismerést önmagamról, arról, hogy mit szeretnék!

Géczi Ildikó: Megerősítés, „alvászavarral”…
Motiváció, és még nagyobb lelkesedés, ha lehet. Ezt adta a Kulcsember-képzés.
Mindig tudtam, hogy ez az én utam, de megerősödni ebben többedmagammal –fantasztikus érzés. Még éjjel sem tudtam aludni! Nagyon hálás vagyok ezért a napért.

Ezeket olvastad már?