Kezdőoldal Ágak Mikor meglátta a „fától az erdőt” Hidegföldi Zoltán, HV lett a Csordás-ágon, és semmi nem tántorítja el a céljától

Mikor meglátta a „fától az erdőt” Hidegföldi Zoltán, HV lett a Csordás-ágon, és semmi nem tántorítja el a céljától


Hidegföldi Zoltán abban a szerencsés helyzetben lehet, hogy ebben – a hite szerint – jövőnket jelentő üzletben is ugyanaz a párja, társa, mint az életben, a mindennapokban.
Hoffer Kriszta hálózatvezetővel élnek a gyönyörű Szigetközben, tótól, folyótól, madárcsicsergős, erdőtől határolt dunaszegi otthonukban, öt gyermekükkel. Nem kevés munkával, szeretettel, akarattal, és türelemmel összerakott családjukban, felnövekvő, s lassan saját útjukra lépő gyermekeik mellett a Biocom üzlet közös gyermekükként talált helyet. Már a hálózatvezetők táborát gyarapítja Zoltán is, aki úgy fogalmaz, munkájukat a sors segítségével a Kónya-, Sinka-ágon növekvő Csordás ágon, Csiba Annamária csapatában végzik. S hogyan? Színes, lélekkel teli, őszinte beszámoló következik a főszereplőtől, rengeteg fotóval.

Eddigi életemben is mindvégig fontos szerepet játszott az önzetlen segítségnyújtás. A Magyar Légierő nagy múltú alakulatánál, a 87. Bakony Harcihelikopter Ezrednél szolgáltam Ejtőernyős Légi Kutató-Mentő Parancsnokként. Az ezred megszűnésekor, fiatalon nyugállományba helyezésemet követően saját vállalkozást indítottam, mely a mai napig prosperál. Mérnöki műtárgyak, műemlék épületek mellett számos templom, közösségi épület és családi otthon utólagos vízszigetelésének kivitelezése fűződik nevemhez.

Segíteni a rászorulókon
Vallom, hogy egész eddigi pályám és életem alakulása kellett ahhoz, hogy azzá az emberré váljak, aki most vagyok. Szinte egész életemben arra készültem minden tanulmányommal, munkámmal és a hétköznapi cselekedeteimmel, hogy másokon, a rászorulókon segítsek.

A sikerkulcsok ugyanazok
Állandó újrakezdőként igyekszem minden régi és új ismerősnek, idegennek megmutatni azt, hogy semmi sem lehetetlen. Mondhatom, hisz egy teljesen átlagemberként különleges képességek nélkül, csupán a saját akarat erejével felvértezve éltem, s élem az életet. A seregben végrehajtott 1221 ejtőernyős ugrás megtanított arra, hogy ha elesel, állj fel, menj tovább. Ha fáj, az arra jó, hogy tudd: élsz. A kitartás és állhatatos munka minden siker kulcsa. Ugyanez vonatkozik a Biocom karrierre is. Higgy, dolgozz, menj előre, segíts, taníts meg másokat mindenre, amit tudsz, s az elismerés nem marad el.

Újrakezdés, új fontossági sorrend
A magánéletben is többször kellett újrakezdeni, hisz a katonáknak, és családjaiknak nem ismeretlen költözések során mindig újra kellett kezdeni mindent, amit az életnek hívunk. Életünk legnagyobb újrakezdése feleségem fiatalon történt halála után várt családomra. Három pici gyerekkel maradtam egyedül, s komolyan át kellett gondolni, szervezni az életemet. Más dolgok nyertek prioritást, míg addig fontosnak hitt dolgokat, kapcsolatokat kellett újra gondolnom.

Akkor kaptam a segítséget, amikor kellett
Igaznak bizonyult a mondás, miszerint „Segíts magadon, Isten is megsegít!” Hívhatjuk ezt hitnek, sorsnak, isteni gondviselésnek, karmának. Rajtam újfent segítettek a földöntúli erők. Nem hagytam el magam, erősen tudtam, hogy jobbra fordul az élet, s így is lett. A változás, a változtatni akarás, a hit a jövőben, a jóban ismét beigazolódott. Ekkor ismertem meg páromat, amikor a legjobban áhítottam a segítséget, s hiszem, hogy akkor és ott nem a véletlenek, hanem gondolataink és tetteink ereje segített találkoznunk. Azóta rengeteg csodálatos élmény és embert próbáló szituáció bizonyította, hogy akarni kell és bármi lehetséges.

Vonzó erejű pozitív közösség
Mikor Kriszta találkozott a Biocom által kínált testsúlykontroll programom keresztül a cég életmódját kezdő és régebb óta élő emberekkel, a pozitív gondolkodást árasztó közösség rögtön beszippantotta. A társaságot kedvelő, örökösen mosolygó, bájosan szertelen, ámde mégis kemény, kommunikatív nő lelkesedését látva nem volt kérdés, hogy vele kell tartanom, ha mellette akarom tölteni időm nagy részét. Krisztát lenyűgözte a hangulat, a termékek bizonyítottak, s ezt követően 2020 márciusában nem maradhatott el a regisztráció sem. 18 kilóval könnyebben vágtam neki a mindennapoknak.

„Elvesztegetett” évek
Három évvel ezelőtt egyszer már találkoztunk a Reg-Enorral, de a hölgy, akitől párom megvette, se az üzleti lehetőségről, se a többi termékről nem beszélt nekünk. Miután a marketing tervet átolvastuk, s ágvezetőnk, szponzoraink, vezetőink kitartó, türelmes magyarázatai után kezdtük megérteni a rendszer működését. Egyre inkább dühített bennünket az „elvesztegetett” három év.

Kerestem a „trükköt”
Realista és kétkedő boncolgatással kerestem a „trükköt, az átverést” az elénk tárt üzletben.

Ma már szégyenlem, hogy ennyi időt elvesztegettem – a sok türelmes magyarázat ellenére, én, aki egy hagyományos vállalkozást vezetek… Az üzletemet egy kiszorító gazdálkodást folytató piacon, folyamatos innovációt, komoly befektetést igénylő, állandó versenyt folytató környezetben viszem, nem értettem, hogy működhet valami, ami minden üzleti titkot, módszert közzé tesz.

Mögé akartam látni
Ehhez, hogy megértsem a Biocom által kínált MLM-ben lévő üzleti lehetőséget, gazdasági erőt, tőkét, el kellett telnie egy évnek, amit mérhetetlenül sajnálok. Mögé akartam látni a kiterített, kommunikált valóságnak. Rengeteget hallgattam a hozzáférhető hanganyagokat, részt vettem minden képzésen. Akartam ezt az üzletet, az érzést, a hangulatát, amit a Startok a Vecsési képzések árasztanak.

Egy sikeres nyári verseny
Az volt minden vágyam és célom, hogy úgy tudjak beszélni erről az üzletről, mint a mostani saját vállalkozásomról, de valami nem volt meg. Ez nagyon dühített, de nem engedtem el, éreztem, hogy ott van az, nem létezik, hogy nem értem meg! Időközben Kriszta állhatatos munkája és lelkesedése révén megnyertük a 2020-as nyári versenyt. Sok régi és új emberrel ismerkedtünk meg. Minden ismerősért, barátért végtelenül hálás vagyok.

Kónya Gyuri felkapcsolta a fényt
Mint említettem már, egész életemben mindig elértem, amit akartam, de csak akkor, amikor azt nagyon. Sikerült találkozni Kónya Gyurival, aki oly egyszerűséggel, és minden cirkadalomtól mentesen, közvetlenül beszélt az üzletről, hogy nem volt más lehetőségem, felkapcsolta a fényt a fejemben.

A fától az erdőt…
Olyan érzés volt ez, mint amikor a monda szerint ott állsz egy gyönyörű, hatalmas tölgy előtt és látod az mekkora, mily gyönyörű, mélyen barázdált törzse millió rovarnak, lombja madarak tucatjainak ad otthont, de mindenki egy erdőről beszél, ami tölgyek rengetegét rejti, ami hatalmasabb, mint amelyről emberöltők alatt csak álmodtak. De te nem látsz mást, mint egy gyönyörű fát. A homlokod már annyira rányomod a fa törzsére, hogy a barázdák véresre sértik a bőrödet, de az erdő nincs sehol. A lábaiddal már gödröt kapartál a fa tövénél a termőtalajba, akkora igyekezettel mennél előre az erdő felé, de még mindig semmi. Ekkor jöttek Gyuri mondatai, amelyek úgy hatottak rám, hogy a lágy, egyszerű szavak hallatán megálltak a nekifeszülő lábaim, a sajgó homlokom elvettem a fa törzséről. Hátraléptem, s egy picit oldalra Gyuri felé, majd mikor ismét kinyitottam szemem, előttem állt a rengeteg erdő, a hatalmas tölgyek sokasága, amelyen milliárdnyi élet talált otthont, megélhetést magának, s családjának.

Óriási erő
Megdöbbentő erő lakozik ebben az erdőben, ahol a csodálatos fák a termékek, a fák összessége és a mi vásárlóerőnk pedig az a hatalmas erdő, amely az üzlet lényege, ami otthont, rejteket, s megélhetést ad lakóinak. Nincs más dolgom, mint ezt megértetni mindenkivel.

Semmi nem tántorít el a céltól
Tudom, hogy kitartással, s akarattal kell menni előre, de mostantól nincs, ami eltántorítana attól, hogy ezt a képet megmutassam mindazoknak, akik erre nyitottak, s megnyitni érdeklődését azoknak, akik leszegett fejjel állnak, s csak meséből hallottak arról, hogy lehet máshogy élni. Nem a hangzatos címek, szintek elérése inspirál – ami persze fontos –, hanem a lehetőség, hogy minél több embernek segíthessek, s a marketing terv szerint ez az önbizalom mellett a bankszámlára is jótékony hatással lehet.

Köszönet a nemekért is
Köszönöm, hogy részese lehetek ennek az üzletnek, és mindenkinek, aki segít bennünket egy mosollyal, egy tanáccsal, sok lelkesítéssel, tapasztalattal. Azoknak külön köszönöm, akik nemet mondtak és mondanak, hisz általuk leszek erősebb, kitartóbb, ügyesebb.

Hidegföldi Zoltánt semmi nem tántorítja el a céljától

Szponzorával, valamint felsőbb hálózatvezetőjével, Csiba Annamáriával és ágvezetőjükkel, Csordás Anikóval

Előadás közben

Szederné Vicával és Norberttel, akik révén találkoztak a Biocommal, valamint Csiba Annamáriával

A 2020-as nyári verseny eredményhirdetésén Hoffer Kriszta HV és Csordás Anikó ágvezető társaságában

Lajosmizsén Ferenczy Lászlóval

Testvérvonaluk versenygyőztesével, Vörös Anitával

Csupa jóember között: Krigel Zsuzsi, Kónya Gyuri, Csordás Anikó és Hoffer Kriszta társaságában

Kis csapatépítés a kertjükben

A Szabó-Gyarmati Team vezetőivel

Régi pilóta barátjával a helikopteres találkozón, ahol kivétel nélkül minden volt kolléga irigykedve érdeklődött Zoltánnál a sok csinos új kollegina felől…

Itt éppen második vecsési képzésén vallatják elhivatottságáról

Vecsésen, vezetőik társaságában

A legszimpatikusabb önzetlen és közvetlen mentorok oldalán, azaz Kónya Gyurival és Krigel Zsuzsival

Egy mesés vecsési est vidám pillanata

A kép is bizonyítja, elérkezett az első vezetői szint

Hidegföldi Zoltán Startképzésen, Győrben

Az első, sikeres online Életmód Est után

2020 májusában, az első csapatépítő összejövetelen, náluk

Győri Startképzésen a vendégelőadók oldalán

Egy megható pillanat versenygyőztes kolléganője, Vörös Anita oldalán

Legrégebbi munkatársuk, Csatári Györgyi és párja, Csuka László társaságában párjával, Krisztával

Arany Hálózatigazgató és Gyémánt Hálózatvezető a teraszukon

Ilyen egy jó nap. Ugye?

Csupa ragyogó hölgy között…

A legcsodásabb érzés: egy mosolygó vezető, egy szerető társ mikrofonba búgva adja át elismerését. Ki ne olvadna el ettől?

Ismét Vecsés. Töltődés, tanulás, csapat. Ki nem hagyna egy képzést sem!

Hidegföldi Zoltán hálózatvezető lett, s jobbján a saját, „házi” HV-ja, balján testvérvonalukról Kutas Tünde és újdonsült HV munkatársa, Hadnagyné Gonda Anita

Krisztájával-hálózatvezetőjével és az elmaradhatatlan életmódbogyóikkal, otthonukban

Ezeket olvastad már?