Kezdőoldal Ágak Kulcsember-képzés indult: a Szabó-Gyarmati csapat megrendezte első önálló Tudatos Vezető Képzését a Tóth-Wolford-ágon

Kulcsember-képzés indult: a Szabó-Gyarmati csapat megrendezte első önálló Tudatos Vezető Képzését a Tóth-Wolford-ágon


Elérkezett a nagy nap… A Tóth-Wolford Team egyik legkiemelkedőbb csapata februárban tartotta első önálló Tudatos Vezető képzését Egerszalókon. A hely különlegességét fokozta, hogy közvetlen vezetőik két évvel ezelőtt szintén ebben a teremben tartották első ilyen jellegű képzésüket. A képzés létszámának korlátját a teremkapacitás adta, így 40 résztvevő várta izgatottan a két napot. A csapat krónikása most Fekete Zsuzsi, ő mesél a képzésről.

2 évvel ezelőtt kezdődött…
A 2 napos rendezvényt Szabóné Gyarmati Tímea nyitotta meg. Mint mondta, számukra ez egy különleges nap, hiszen 2 éve ugyanitt részesei voltak annak, mikor szponzoraik is első önálló Tudatos Vezető Képzésüket tartották, ugyanebben a teremben, és fantasztikus érzés, hogy ők is átélhetik ezt. Kiemelte, hogy most egyetlen munkatárs ül itt, aki azon a képzésen is részt vett, Fekete Erika Hálózatvezető, akivel mára nagyon bensőséges lett a kapcsolatuk.

2 perces ismertség
Ezután egy rövid játék következett, a résztvevők párokba rendeződtek, és 2 perc alatt kellett kicsit megismerniük egymást, hogy aztán ez alapján mutassa be mindenki a párját. A feladat nagyon jól sikerült, mindenkiről megtudtunk valami újat.

Hálózatépítés és a kommunikáció
Az első napon a hálózatépítés és a kommunikáció alapjai voltak fókuszban. Mint elhangzott, nagyon fontos minden irányban kommunikálni, mind a szponzorunkkal, munkatársunkkal, vásárlóinkkal és az érdeklődőkkel egyaránt.

Hogyan csinálom?
A következő rész gyakorlati blokk volt, ahol saját példáján keresztül mondta el mindenki kommunikációs (személyes és közösségi média) technikáit. Mindenki azzal kezdte előadását, hogy szituációban eljátszotta, milyen módon került be a hálózatba.

Külön, de részben mégis egyben…
Ezzel párhuzamosan a földszinti teremben zajlott a Tóth-Wolford Team képzése. A második nap egy helycserével indult. Megtisztelt előadásával minket a Tóth-Wolford Erika – Tóth Lali Ezüst Hálózatigazgató páros.


Alkalmazott, azaz használt…
Fekete Erika Hálózatvezető építette fel a fantasztikus előadópárost. Tóth Lalit hallhattuk, aki levezette, hogy átlagosan egy embernek mennyi súlytalan élet jut a hosszú évek során; beszélt az alkalmazotti létről. Kicsit ízlelgette is a szót, alkalmazott=használt, emberekre vetítve brutális ébresztő, szerintem.

A környezetünk velünk változik
A környezetünkben minket érő hatásokról is hallhattunk tőle, illetve hogy fejlődésünkkel, hogy változnak a hozzánk közel álló személyek. Tóth-Wolford Erika most csak 1-2 gondolatot fűzött hozzá, de ebből is hasznos információkat kaphattunk, tanulságokat vonhattunk le.

Gyakorlati ismeretek
Szünet után a hálózatépítés gyakorlati ismeretei voltak a fókuszban. Egy rövid játékkal Máté azt is szemléltette, mennyi embert kell megszólítani az üzleti lehetőséggel ahhoz, hogy növekedjen a hálózatunk.

Életérzés a Vass házaspártól
Délután Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár tisztelt meg bennünket zseniális előadásával. Megmutatták nekünk, honnan jöttek, hová jutottak el, és ami szerintem a legfontosabb, átadták azt az életérzést, amire, azt gondolom, mindannyian vágyunk. Hivatásuk a Biocom, hogy másokat segítve haladnak előre, és ezt szavak nélkül is hozzák magukkal. Nehéz volt utánuk megszólalni.


Fókusz és célok
Rövid szünet után két dinamikusan fejlődő hálózatvezető páros, Pongrácz Melinda és párja, Szik Roland hálózatvezetők, illetve a Farkas házaspár meséltek nekünk hálózatépítési technikájukról. Mindkét páros kiemelte a fókuszának átállítását és a leírt, konkrét, határidőhöz kötött célok jelentőségét.


Fiatal tehetség Díj Reichné Szücs Andreának
A csapat vezetői, Szabóné Gyarmati Tímea és Szabó Máté Fiatal Tehetség Díjjal ismertek el egy olyan munkatársat, aki még nem érte el a hálózatvezetői szintet, de munkája figyelemre méltó. Aki ezt most átvehette: Reichné Szücs Andrea, 5-ös szintű munkatárs, szponzora Kele Ágnes hálózatvezető. Andi nagyon meghatódott, nem számított az elismerésre, pedig már kis csapatával dolgozik és hónapról hónapra dinamikusan fejlődik. Nagyon hálás vezetőjének, Kele Ágnesnek, hogy támogatja mindenben, a nehéz időszakokban is. Ezúton is gratulálunk!


Angyalkázás
A nap zárásaként az Angyalkázás következett, mindenki átadhatta kedves kis ajándékát a kihúzott személynek, illetve elolvashatta a kedves gondolatokat, amiket neki szántak a munkatársak.

Olyan csodálatos 2 napban volt részünk, amire nagyon nehéz megfelelő szavakat találni. Nagyon jó volt a szervezés, a témák, az előadók. Hálás vagyok, hogy részese lehettem!

De lássuk, ki mit kapott ebben a 2 napban (a teljesség igénye nélkül):

Fekete Erika: Teljesen megváltozik az életünk!

Nekem ez a 2 nap igazán különleges volt, hiszen a Szabó-Gyarmati csapat oszlopos tagjaként megtisztelve éreztem magam. 2 éve még egyedül ültem a sorok közt, amikor Tóth-Wolford házaspár tartotta első Kulcsember-képzését, most 9 munkatárssal együtt vehettem részt. Ahogy hallgattam a fergeteges előadásokat az fogalmazódott meg bennem, hogy mekkora fejlődésen megy át az ember gondolkodásban, tudásban. Teljesen megváltozik az életünk!

Varga László: Inspirációt adott
Nekem nagy inspirációt adott Tóth Lali és Tóth-Wolford Erika, valamint Vass-Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár előadása, előadásmódja. Az a nyugodtság áradt belőlük, amit én is el akarok érni a Biocomban. A két nap alatt sok olyan embert ismerhettem meg, akik mindent megtesznek, hogy sikereket érjenek el. Egy ilyen csapathoz jó tartozni!

Szerencsi Éva: Elképesztő!
Én Vass-Szombatfalvi Zsuzsi előadását szinte végigsírtam. Vass Oszkár előadási módja, munkamorálja, kommunikációja és őszintesége valami csoda. Ahogy a feleségét felvezette: „Most jöjjön a szebbik felem” – elképesztő! Tóth Lali előadásáért rajongtam. Hihetetlen információdömping. Mind hálásak vagyunk.

Rózsahegyi Ágnes: A kulcs a fejlődés
Ami engem megfogott, az az volt, hogy a kulcs, ami kinyit sokféle zárat, ajtót, az nem más, mint a fejlődés képessége, hogy nem mindegy, milyen lépéseket teszel a fejlődés érdekében. Még egy gondolat, ami erőteljesen szólt hozzám: hogy ha mások véleménye befolyásol, akkor nem lesznek saját vágyaid. Köszönöm!

Dragos Andi: Sokat tanultam
Nagyon sokat tanultam a 2 nap alatt. Nagy lendületet kaptam a munkához, sok jó tapasztalatot osztottatok meg, hatalmas élmény volt nekem.

Pompor Mária: Válaszokat kaptam
Nagyon összeszedett és tartalmas volt a két nap. Sok, bennem felmerült, vagy még fel sem merült kérdésre megkaptam a választ. Hétfő estére teljesen másképp láttam a világot, máshogy helyeztem el magam benne. Minden ott elhangzott gondolatot magamévá tudtam tenni. Hatalmas lendületet adott ez a két nap a további életemre.

Farkas-Schöffer Diána: Új mondatokkal jöttem haza
Szenzációsan éreztem magam, csúcsszuper volt. Hálás köszönet Máténak és Timinek, hogy egy másik megközelítésből szemléltették a rendszert! Rengeteg új mondattal jöttem haza. Végig úgy éreztem, hogy az egész tanítás nekem szól, el tudtam sajátítani.

Várszeginé Pálfy Mariann: A hálózatépítés esszenciája
Profizmus, alázat, önzetlenség, tanítás, lényeg, szimbiózis! A hálózatépítés eszenciája volt ez a 2 nap! Impulzív két nap volt! Beszippantott, magával ragadott! Tiszteletem és hálám, Timi és Máté!

Hegedüsné Takács Edina: A férjem is támogató lett!
Nekem nem a saját kattanásom volt a cél, hanem férjemmel szerettem volna megértetni, miért nyomkodom a telefonom. Ő annyira a tettek embere, nehezen értette meg eddig, mit csinálok! De hála ennek a 2 napnak, már nem csak üres szavakkal támogat!

Pongrácz Melinda: Szuper TEAM!
Ez a két nap számunkra is nagyon sokat adott. Nekünk az tetszett a legjobban, hogy most a MI csapatunkra volt építve és mindenki tudott azonosulni a mondanivalójával. Timi és Máté szívvel-lélekkel vezet minket a jó úton, ennek köszönhetjük a minőségi és tartalmas előadásokat. Nagyon örülünk, hogy ilyen szuper Team-hez tartozhatunk, és a legjobbaktól tanulhatunk! Külön köszönjük a lehetőséget, hogy kiállhattunk, és elmondhattuk, hogy alakul a Biocomos pályánk.

Farkas Imre: Minden percét élveztem
Ami bennem továbbkattant információ, az az alázat, hosszútávú tervezés, passzív jövedelem, szabadság. Minden percét élveztem a két napnak. Szerintem mindent, amit a két szervező, Timi és Máté eltervezett, sikerült átadni!

Tóth Gabi és párja, Zsolt egy idézettel fejezik ki gondolataikat:
„Adj esélyt magadnak. Legalább egyet egy új életre, egy boldogabbra, egy olyanra, amiben a helyedet érzed. Mert addig, amíg nem ott vagy, ahol lenned kell, folyton boldogtalan leszel, és ha nem hallgatsz arra a késztetésre, ami azt ordítja, hogy tegyél már végre valamit, szépen meghalsz. Belehal a lelked, belehal a hitetlenségedbe, abba, hogy képtelen voltál elhinni magadról, hogy igenis többre vagy képes annál, mint amiben épp vagy. Ha nem tesz boldoggá az életed, tervezz újra, találd meg azt a valamit, amiért bármikor, boldogan felkelsz. Töröld el a korlátokat, nincs rájuk szükség. Vagy hagyd meg őket, és élj örökre rabként!”

Vezetőink így mesélték el élményeiket a csapatnak:

Szabóné Gyarmati Tímea: Csodálatos látni a változásokat!

Fantasztikus érzés volt a 2 napot összerakni, igazi vízválasztó volt az életünkben. A csapat ereje, energiája végig érezhető volt. Fekete Erikával megéltük 2 éve a Tóth-Wolford Team indulását ebből a teremből, most meg már önálló Kulcsember-képzés – felemelő érzés. Nagyon büszkék voltunk mindenkire, aki tartalmas előadásával hozzájárult ahhoz, hogy mindenki új gondolatokkal térjen haza. Sokszor meghatódtam, mikor beszéltetek, mert látni a változásokat csodálatos érzés. Hogy őszinte legyek, nekem a Ti előadásaitok tetszettek legjobban, mert ezt valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, ahogy a gyermekeimet is látom felnőni, egyre többet tudnak, egyre több mondókát mondanak stb. Imádtam azokat az azonnali visszacsatolásokat, reakciókat, amik Tőletek jöttek. Örülünk, hogy tartalmasnak éreztétek a 2 napot – köszönünk Nektek mindent!

Szabó Máté: Büszkék vagyunk rátok!

A veletek együtt töltött 2 nap feltöltött mindenkit teljesen. Értő figyelem és nyitott fülek vártak ránk, amiért igazán érdemes ott lenni egy ilyen képzésen. Hálás köszönet a tanításért vendég előadóinknak, a Vass házaspárnak, Tóth Wolford Erikának és Lalinak. A csapattól tanultam a legtöbbet. Büszkék vagyunk rátok. Mindenkinek köszönöm, aki segített, hogy megvalósuljon, de főleg Timinek, aki megálmodta nekünk az első Tudatos Vezető Képzést.

 

Ezeket olvastad már?