Kezdőoldal Ágak Napsütötte Toszkána (avagy Tapolca) – a Sinka Siker Team júliusi képzése is ragyogó volt Miskolcon

Napsütötte Toszkána (avagy Tapolca) – a Sinka Siker Team júliusi képzése is ragyogó volt Miskolcon

Dr. Kanyó Tímea fontos előadást tartott

Sokszor, sok mindenhez hasonlította már Nagy Zsuzsanna a Biocomos rendezvényeket, tréningeket, s azt a tudást, amit rendszeresen kapnak a rendezvények megálmodóitól, az Ezüst Hálózatigazgató párostól: Sinka Tímeától és Sinka Gyulától. Ha valaki még nem járt Észak-Magyarország közepén, a Bükk vidék mélyén, mindenképpen invitálja a minden hónap első vasárnapján megrendezett Sinka Siker Team szenzációs rendezvényeire. Lírai és mélyről fakadó, őszinte beszámolójából az is kiderül, hogy kerül ide Toszkána, és miről szólt az üzleti képzés.

Az ágvezetők a vendégelőadóval

Bárdos Ágnes és Balog József

Nem feltétlenül a hely a lényeg…
És hogy miért Napsütötte Toszkána, akarom mondani Tapolca a cikk címe? 1981-ben születtem Borsod megyében. Ameddig a szem ellát hegyek, dombok magasodtak körülöttem, zöldellő erdők, szőlőskertek. Mégis elvágyakoztam erről a csodálatos természeti adottságokkal rendelkező megyéből, mert úgy gondoltam, ha magam mögött hagyom és új életet kezdek a nagyvárosban, Budapesten, akkor megvalósul valóban minden álmom. De sok idő elteltével, négy munkahellyel és sok adósággal a nyakamon rá kellett jöjjek, távol álltam a valóságtól és még távolabb az álmaimtól. Budapesten tanultam meg, mit is jelent az örökös mókuskerék, a szüntelen hosszú túl órák késő esti munkavégzések íze. Na nem a fantasztikus Toszkán borokról beszélek még mindig… Rá kellett jöjjek, hogy nem találom az álmaim megvalósulását és a boldogságomat, sőt még csak az anyagi biztonságomat sem Budapesten. Mit gondoltok hol találtam rá? Bizony, a napsütötte Miskolctapolcán.

Hívogat Miskolctapolca
Egy augusztusi nyári napon egy barátnőm meghívására érkeztem a Calimbra Wellness és Konferencia Hotel egyik termébe, ahol személyesen az ajtóban meleg kézfogással, ragyogó mosollyal és szinte baráti üdvözléssel fogadott a Sinka házaspár. Pont úgy, mint amikor Toszkánában felkel a nap. Ha valaki látta a filmet, akkor pontosan tudja, milyen az, amikor egy gyönyörű tájon a falevelek között megpillanthatjuk a feltörekvő nap sugarait. Amikor minden hónap első vasárnapján útra kelünk Budapestről, hogy részt vegyünk a találkozón, az autópálya után elérve Borsod vármegyét megpillantjuk Miskolctapolca gyönyörű tájait, számunkra olyan, mintha a legnagyobb álmom válna valóra és végre sétálhatok Toszkána csodás tájain. Szememet lehunyva megélem a Bükk minden napsugarát, a fák leveleinek csodás fényjátékát, az ívelő dombokat, amik pont úgy várnak minket, mintha soha nem hagytam volna őket magam mögött. Itt járva mindig tudatosul bennem, hogy elhagytam ezt a csodálatos helyet azért, hogy az álmaimat kergessem, miközben pont, hogy itt kaptam lehetőséget minden álmom megvalósítására! Idéznék a filmből egy idézetet, ami nekem nagyon tetszett: „A szőlővesszőt a föld alá kell temetni, hogy friss hajtásokat hozzon – nekünk is változtatnunk kell az életünkön, ha azt akarjuk, hogy felfrissüljenek a gondolataink.” Három éve lesz épp júliusban, hogy én változtattam. „Hazatérek” (még ha nem is fizikálisan) minden hónap első vasárnapján, és pont, hogy az álmaimban sétálok a valóságban. Igaz, nem Toszkánában, hanem Tapolcán. De, ami késik…

Ötvösné Csehely Andrea és Ötvös Tamás

Külső és belső változások lehetősége a Biocom által
És hogy mit jelentett a július első vasárnapján a (Miskolc)tapolcai napsütés sokak életében? Ötvösné Csehely Andrea és Ötvös Tamás hálózatvezetők mint házigazdák beszéltek arról, milyen élni egy „Ép testben”? Milyen is lenne, mikor cégen belül olyan fantasztikus programjaink vannak, amivel nem csak külsőleg, de belsőleg is óriási változásokat eszközölhet ki az ember? Tökéletes példa erre Andrea ragyogása és Tamás fejlődése, amit egy párként olyan példamutatással prezentálnak rendezvényről-rendezvényre, amit a tapolcai kék égboltra rajzolt, szabadon úszó csodálatos felhőfodrok is megirigyelhetnek. Épp, mint Toszkánában: boldogan, szabadon.

A saját boltunkból vásárolhatunk
A rendezvények színvonalát mindig értékes előadásokkal bővíti a Sinka házaspár, így részletes tájékoztatót kaphattunk arról Dulayné Kiss Erikától, milyen érzés is egy boltban járnunk? Milyen szerencsés helyzetben vagyunk, hogy saját boltunkból vásárolhatunk ennek minden előnyével!

Szikora Olivér

Tudd meg, mi a Teljesség igénye!
Szikora Olivér prezentációjában a Teljesség igényéről beszélt ebben a blokkban. Olivér lendületes, fiatal, ambiciózus hálózatvezető, aki életszerű példákkal tudja mindazt alátámasztani, ami előadásának témája volt. És hogy miről beszélt Olivér? Szerinte mire lehet ma bárkinek és szinte mindenkinek szüksége? Legközelebb tarts velünk, s tudd meg, vedd úgy, hogy meghívtalak Észak-Magyarország csodás tájaira, a magyar Toszkána azaz Tapolca dombjaira!

Szikora Olivér és Szikora-Gadóczi Nikolett

Fontos információk az egészségről
A rendezvény díszvendége dr. Kanyó Tímea életmódtanácsadó, terapeuta, természetgyógyász volt. A doktornő olyan információkat adott át a közönségnek, hogy aki kimaradt, az bizony lemaradt… A hétköznapi élet minden káros és kóros apró mozzanatait analizálta, ami az egészségtudatosságunk számára igencsak előnyös volt!

A rendezvény záró akkordjait a Sinka Gyula és Sinka Tímea igazgató páros adta.

Siknak Gyula ágvezető

Ne siránkozz!
S akkor a végszó is érkezzen a Napsütötte Toszkána c. filmből: „A sajnálkozás csak időpocsékolás. Siránkozás a múlttal, ami megnyomorítja a jelent. Hogy akar ismét boldog lenni, ha állandóan szomorúságban fetreng?”

Szünetes szelfi

Ezeket olvastad már?