Kezdőoldal Ágak A már 90.000 pontos Csordás-csapatnak Angliában is van Ezüst HV-ja – a még offline Mini Startképzésen az elismerések is szerepet kaptak

A már 90.000 pontos Csordás-csapatnak Angliában is van Ezüst HV-ja – a még offline Mini Startképzésen az elismerések is szerepet kaptak

Csordás Anikó és a 90000 pontérték

Színes, kellemes rendezvényről térhettek haza a résztvevők november elején Győrben, ahol még az újabb országos rendezvénystop kihirdetése előtt tartottak offline eseményt. A Sinka-ág kebelén belül működő Csordás Anikó Arany HV vezette csapat a Famulus Hotelbe invitálta azokat, akik egy Mini Startképzés keretében szerettek volna informálódni és töltekezni. Horváthné Kiss Beáta – jelenleg hármas szintű munkatárs Nagy Zsuzsanna Ezüst HV csapatából – a pallérozódás mellett a krónikás igényességével is figyelt, neki köszönhető a sikerekről is beszámoló, képes összeállítás.

Vörös Anita hálózatvezető volt a nap háziasszonya

Egészség és üzlet
A nap háziasszonya Vörös Anita hálózatvezető volt Mosonmagyaróvárról. Rövid bemutatkozásában elmondta, hogy hogyan került kapcsolatba a Biocommal és miként látta meg benne nem csak az egészségi problémájára a megoldást, hanem az üzleti lehetőséget is. Ezt követte némi technikai információ a nappal kapcsolatosan, vezetőink köszöntése, majd kezdetét vette a remek hangulatúnak ígérkező képzés.

Kutas Tünde hálózatvezető az Életmódprogramot mutatta be

A tiszta víztől az étrend-kiegészítőkig
Először Kutas Tünde hálózatvezető lépett a közönség elé, hogy bemutassa a Biocom Életmódprogramját. Tünde lendületes előadásában részletesen ismertette a tiszta víz jelentőségét, az étrend-kiegészítők fontosságát, mellyel nem csak saját magunk, hanem családunk, szeretteink egészségét is megőrizhetjük.

Plusz jövedelemtől a vállalkozásig
Prezentációját a vegyszermentes, környezettudatos termékekkel folytatta és elmagyarázta a boltcsereprogram lehetőségét. Kiemelte a szakértői háttér, valamint az online-offline képzések fontosságát. Megemlítette, hogy ezen életmódprogram segítségével plusz jövedelemre is szert tehet családunk és hosszú távon akár ki is válthatjuk vele a mostani főállásunkat is. Előadása befejezéseként bemutatta a cég rövid történetét, központját és alapítóit.

Tóth István hálózatvezető: “Ahol a pénz lakik”

Ahol a pénz lakik
Kutas Tünde előadása után Tóth István hálózatvezető vette át a szót, hogy bemutassa, a Biocomnál „hol lakik a pénz”. Választ kaphattunk arra, milyen kifizetések és jövedelemforrások vannak a rendszerben. Részletesen elmagyarázta, hogyan tudunk árréshez jutni, mi az a bővítési alap, mikor, kinek, milyen szinten járhat a differencia bónusz. Rövid, de átfogó képet kaphattunk a marketing terv egy szeletéből.

Hadnagyné Gonda Anita Társult Hálózatvezető és Kutas Tünde hálózatvezető az Életutak blokkban

Szintek, jutalékok, elismerések
Istvánt Haddnagyné Gonda Anita Társult Hálózatvezető követte, aki az egyestől az ötös szintig bemutatta a különböző követelményeket, elérhető jutalékokat. Majd a szinteket elérőket is jutalmazásban részesítették szponzoraik, átadták a szintlépésért járó oklevelet, ajándékot.

Terméktapasztalatok

Hegyi Anita vezényelte le a nap soron következő napirendi programját. Ennek a blokknak, mint már annyiszor, most is az volt a célja, hogy az újonnan érkezettek megbizonyodhassanak arról, hogy a termékek akár nekik is megoldást jelenthetnek a saját vagy családjuk, ismerősük problémájára. Volt olyan beszámoló, mely arról tanúskodott, egy nyaralás során az egész család tisztálkodását, valamit a mosást és a mosogatást is hogyan lehet egyetlen termékkel megoldani… A többi résztvevő is érdekes tapasztalatokról számolt be, mindegyik elbeszélésből kiderült, hogy problémájára milyen jó megoldást nyújtott a Biocom.

Hidegföldi Zoltán az Életutak blokkban

Honnan-hová életutak

Haddnagyné Gonda Anita, Hoffer Krisztina és Hidegföldi Zoltán, Kutas Tünde és Ludvigné Rajna Gabriella (videóról, Angliából) mesélt arról, mikor és hogy ismerte meg a Biocomot, mikor jött számukra az a bizonyos „kattanás”, amikor üzletileg is elkezdtek vele foglalkozni. Nagyon jó volt hallgatni az előadókat és elgondolkoztató, hogy milyen életkörülmények váltották ki az emberekben, hogy többet is láttak ebben, mint hogy csak egy terméket megvásároltak!

Kutas Tünde a hálózatvezetői oklevéllel – Csordás Anikó ágvezető gratulál neki

Vezetői szinteket elértek köszöntése

Csiba Annamária hálózatvezető bemutatta a vezetői szintek eléréséhez szükséges követelményeket. Ismertette, hogy aki idáig eljut, az milyen juttatásokban, bónuszokban részesül, és ami nagyon fontos, a vezetői szinttel akár már kiválthatod a főállásodat is…

Itt köszöntötték:

  • a 7-es szintet elért Kutas Tündét,
  • a 6-os szintet megugró Hoffer Krisztát, Hadnagyné Gonda Anita Társult Hálózatvezetőket.

Utána pedig az Angliában élő új Ezüst Hálózatvezetőnket, Ludvigné Rajna Gabriellát. Itt is bebizonyosodott, hogy nincsenek határok, bármire képesek vagyunk, ha van erős célunk!

Ludvigné Rajna Gabriella új Ezüst Hálózatvezető – Angliából! Az elismerés online zajlott, egy offline képzésen…

Hoffer Kriszta új 6-os a Csiba-csapatban

Az anya-fia sikerpáros útmutatásai
A nap meghívott vendégelőadói Hliva Ildikó és fia, Kerekes Balázs Gyémánt Hálózatvezetők voltak. Az előadást Ildikó kezdte. Elmesélte, a Biocom hogyan változtatta meg az életüket pozitív irányba. Elmondta, hogyan jutottak el a kikapcsolt gázszolgáltatástól egészen a Kajmán-szigetekig. Ők azon kevés vezetők közé tartoznak, akik nem a termék, hanem az üzlet miatt csatlakoztak a rendszerhez mintegy 6,5 évvel ezelőtt. Intenzív külső és belső motivációjuknak köszönhetően hamar elértek a 7-es vezetői szintre és fél évvel indulásuk után keresetük már jóval túllépte Ildikó kétdiplomás akkori fizetését. Hamarosan az akkor 15 éves Balázs is aktivizálta magát, így néhány hónap alatt duplán elérte az anya-fia sikerpáros a vezetői szintet. Azzal fejezte be Ildikó az előadását, hogyan szoktak embereket bevonzani, mik azok a módszerek, melyeket a mai napig sikeresen alkalmaznak.

Kerekes Balázs Gyémánt HV előadása

Hliva Ildikó Gyémánt HV előadása

Csiba Annamária hálózatvezető

Hagyományos kilátások és a Biocom
Anya után fia, Balázs lépett a közönség elé. Levezette nekünk, hogy milyen a mai fiatal kilátása tanulás-fizetés területén. Elmondta, hogy ő ezt miért nem akarja csinálni. Mesélt arról, milyen remek dolog, ha az ember a maga sikerének a kovácsa, ha nem függ senkitől és magának osztja be a munka idejét.

Csiba Annamária HV vezetői elismerések blokkja


A nap margójára
A nap végéhez közeledve ágvezetőnk, Csordás Anikó is magához ragadta a mikrofont. Megosztotta velünk azon gondolatait, hogy mit is kaphatunk a Biocomtól. Személyiségfejlődést, jövőképet, élményeket, elismerést, szabadságot. Megmutatta nekünk a saját példáján keresztül, hogy kitartással, szorgalommal honnan, hová lehet eljutni. Mindehhez elengedhetetlen, hogy minden képzésen ott legyünk!

Hazatérés a Biocom hírével
Mielőtt hazaindultunk volna, háziasszonyunk, Anita megköszönte mindenkinek a részvételt, majd Arany Hálózatvezetőnktől, Anikótól átvette a rendezvény levezéséért járó virágcsokrot. Úgy vélem, színes tartalommal megtöltött, kellemes hangulatú rendezvényről térhettek haza a résztvevők és vihették magukkal a Biocom hírét.

 

Ezeket olvastad már?