Kezdőoldal Ágak Élményt és tudást egyaránt adott a Tudatos Vezetők Képzője a Sinka-ágon

Élményt és tudást egyaránt adott a Tudatos Vezetők Képzője a Sinka-ágon


Az egerszalóki Hotel Shiraz az utóbbi időben a Sinka-ág egyik főhadiszállása lett. A tudatos vezetőket képző február 17-18-i, kétnapos tréningjükről két nézőpontból számolunk be. A hosszabbat Szilágyi Szabolcs Ezüst HV jegyzi, aki a megjegyzései mellett összefoglalja a történéseket, Lamosné Szepesi Ágnes pedig azt írta le, hogy mit adott számára a képzés.

SZILÁGYI SZABOLCS: A LEGNAGYSZERŰBB CSAPAT VAGYUNK
Ismét együtt lehettünk a mesés Shiraz Hotelben, ágvezető párosunk, Sinka Tímea és Gyula jóvoltából. Nekem már a sokadik ilyen kétnapos volt, de most is kaptunk sok új tanítást! A két nap háziasszonya Szegő Tünde volt, aki folyamatosan biztosított minket az emelkedett hangulatról.

Visszajelzés a vezetőknek
Tímea vezetésével egy interaktív első napot élhettünk meg, tanításának köszönhetően mindenki határozott, leírt célokkal térhetett haza. Velem volt Mariann csapattársam, aki teljesen új még a Biocomban, és nagyon jól érezte magát, hamar feloldódott, ami jelzi a vezetőink profizmusát! Óriási élmény volt minden perc, sok-sok személyiségformáló, játékos feladattal! Délután és este is sokat voltunk együtt, rengeteg beszélgetés alakult ki, és nagyon jó hangulatú programok voltak, kötetlenül.

Szabó Anita a szponzorálásról
Másnap reggel új színfolt érkezett, hiszen Szabó Anita mutatta be profin eddigi pályafutását, bevonva a csapattársakat és bennünket, szponzorokat is. Kiemelte a szponzorálás fontosságát, és hogy kinek. mikor és hol van szerepe a segítésben. Kihangsúlyozta azt is, hogy mindenkit érdemes hagyni a saját tempójában érni, kivárni a megfelelő idejét mindennek… Nagy büszkeséggel tölt el hogy ilyen HV lett Anitából!

Bármikor meg lehet újulni
Ezután Tóthné Boncsér Ancsa Ezüst HV és csapata mutatta meg, hogyan lehet profin együtt dolgozni, és hogy közel húsz év után is képes egy vezető megújulni, alkalmazkodva a modern időkhöz. Számomra Ancsa is sokat adott, hiszen én is a „régi” generáció tagja vagyok!
A meglepetés Lénárt-Szigeti Katalin személyében jött, aki bevezetett bennünket a spirituális gyógyítás világába. Slusszpoénként a Sinka házaspár is adott nekünk útravalót bőven.
Mindent összevetve: Remek két nap volt, és újra kiderült: a legnagyszerűbb csapat vagyunk!

LAMOSNÉ SZEPESI ÁGNES: JÁTÉKOS TANÍTÁS, POZITÍV CSAPAT
Nagyon jól éreztem magam a kétnapos képzésen. Kicsit tartottam tőle, hogy sok lesz a „száraz” anyag, de nem így volt. Sok volt a játékos tanítás, ami nagyon tetszett. Nagyon sokat tanultam belőle. Nagyon jó érzés egy ilyen pozitív, lelkes csapathoz tartozni. Olyan ez a csapat, mint egy nagy család. Nagyon tanulságos volt Szabó Anita fellépése: sokat tanultam tőle a hitről és a kitartásról. Nagyon jó élményekkel, rengeteg új tudással gazdagodtam! Köszönöm a csapatnak és Szegő Tündének a gyönyörű két napot!

Ezeket olvastad már?